Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR
-
petrpetr10
- Pokročilý

Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR
Příspěvek od petrpetr10 »
Udělejte si registraci - tady toho najdete pro Argusy hodně.
http://www.cardsharing-x.com/index.php/ ... 63.90.html
http://www.cardsharing-x.com/index.php/ ... 63.90.html
- dubacisko
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ Zero4K
Ahojte,
prosim, čo znamená SD v názve fw Edision_Argus MINI_SD V1.1.70 UPD,
skúšal som nahrať nový fw ILTV 1.2.86, ale neviem rozchodiť emu. Na astre 23,5 program Iran Music/pdf Ch.
Ak niekto môžete, prosím navigujte ma, ako to spravím, na fw 1.1.74 to ide.
Ďakujem
skúšal som nahrať nový fw ILTV 1.2.86, ale neviem rozchodiť emu. Na astre 23,5 program Iran Music/pdf Ch.
Ďakujem
VU+ Zero4K OpenATV 7.4
VU+ SoloSE v2 Dual OpenATV 7.4, VU+ Zero,
Multifocus 85 @28,2°E+23,5°E+19,2°E+16°E+13°E+9°E+4,8°E+1°W
VU+ SoloSE v2 Dual OpenATV 7.4, VU+ Zero,
Multifocus 85 @28,2°E+23,5°E+19,2°E+16°E+13°E+9°E+4,8°E+1°W
-
petrpetr10
- Pokročilý

Buď tam vraz ten SW, kde Ti to chodí nebo hledej na
http://www.sat-ulc.eu/local_links.php?c ... kid=181369
Z 11.10:
Pro mini a piccollo do jakéhokoliv SW - key:
Boxkey na vkládání klíčů + klíče z 11.10., ale zároveň na SW Ali3602(1.1.08) přes rs232.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 6&start=20
http://www.sat-ulc.eu/local_links.php?c ... kid=181369
Z 11.10:
Pro mini a piccollo do jakéhokoliv SW - key:
Boxkey na vkládání klíčů + klíče z 11.10., ale zároveň na SW Ali3602(1.1.08) přes rs232.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 6&start=20
Timeshift a nahrávání - máš nejspíš pomalý disk.
Doporučuji rychlost nahrávání - hodnota nad 10, nevím čeho, ale musí být disk či flash dostatečně rychlý.
Doporučuji 2,5 notebookový externí disk A-Data NH92 - 320GB, nedávej moc velké disky (ideál 250-500Gb). Napájení rovnou přes USB. Elegantní, malý, v PC přehraješ nahrávky v obyčejném GOM player, který je zadarmo.[/quote]
Ja by som rad dostal tip od Vas na na nejaky HDD co by aj fungoval, lebo som kupil WD 2.5" My Passport Essential 250Gb a proste mi nejde. V laptope v pohode nabehne, ale pri pripojeni na SAT nenabehne, kontrolka svieti, ale to je vsetko. SAT nedodava dostatok napatia. Ine HDD, napr Toshiba s externym napajnim idu a takisto aj pamatove karty, takze chyba bude jedine v malom napati na USB.
Mam Argus mini SAT
Doporučuji rychlost nahrávání - hodnota nad 10, nevím čeho, ale musí být disk či flash dostatečně rychlý.
Doporučuji 2,5 notebookový externí disk A-Data NH92 - 320GB, nedávej moc velké disky (ideál 250-500Gb). Napájení rovnou přes USB. Elegantní, malý, v PC přehraješ nahrávky v obyčejném GOM player, který je zadarmo.[/quote]
Ja by som rad dostal tip od Vas na na nejaky HDD co by aj fungoval, lebo som kupil WD 2.5" My Passport Essential 250Gb a proste mi nejde. V laptope v pohode nabehne, ale pri pripojeni na SAT nenabehne, kontrolka svieti, ale to je vsetko. SAT nedodava dostatok napatia. Ine HDD, napr Toshiba s externym napajnim idu a takisto aj pamatove karty, takze chyba bude jedine v malom napati na USB.
Mam Argus mini SAT
-
petrpetr10
- Pokročilý

Argus mini zkousne kdejaký disk, napětí na USB je dostačující. U disku je rozhodující rychlost při nahrávání.
Doporučuji 250-500GB A-Data NH92 (nový netřeba vůbec formátovat-připojíš a nahráváš).
Doporučuji 250-500GB A-Data NH92 (nový netřeba vůbec formátovat-připojíš a nahráváš).
no neviem..a konkretne ten o ktorom pises A-data NH92 sa dodava s takzvanym Y USB kablom s dvojitou koncovkou kde treba mat zapojene oba konca do dvoch USB portov prave preto ze cez jeden port to neutiahne a druhy sluzi na napajanie...prave preto som ho nekupil lebo niet kam zapojit druhu koncovku
-
petrpetr10
- Pokročilý

lexx
no neviem..
Koupil jsem už cca 5 ks A-data NH92 a všechny jedou na jeden USB bez problémů. Ty dva USB je potřeba zapojit u STB nebo PC, kde je nedostatečné napětí v jednom USB.
Na všechny druhy Argus fungují.
no neviem..
Koupil jsem už cca 5 ks A-data NH92 a všechny jedou na jeden USB bez problémů. Ty dva USB je potřeba zapojit u STB nebo PC, kde je nedostatečné napětí v jednom USB.
Na všechny druhy Argus fungují.
Naposledy upravil(a) petrpetr10 dne 16.říjen 2010 - 1:21, celkem upraveno 1 x.
ok...mozno este raz zainvestujem...len mi nejde do hlavy preco ten WD 2.5" My Passport Essential 250Gb nenabehne, ked nedodavaju Y USB kabel a teda evidentne nerataju stym,ze by to nejaky USB port neutiahol
-
gooddayman
- satelitni prijimac: xtrend e7000
Příspěvek od gooddayman »
Rozmyslam o kupeni tohto pristroja zial nechapem par veci ...
A.)
Aky je rozdiel medzi tymito primacmi ?
Edision Argus HD Mini PVR cena amazon.de 116 euro
Edision Argus VIP -PVR cena amazon.de 176 euro
Ja som rozdiel zatial teda nenasiel , preco VIP je o 50 euro drahsi ?
B.)
V specifikaciach na nemeckych strankam pisu o conax citackach ...
V specifikacia na slovenskom obchode pisu o UNI citackach ..
Jak to teda je citacka original s original softom UNI ?
Alebo je schopna citat na crpytoworks az po pouzity ineho fw..
C.)
Prave zakupeny 9600 HD TS ..s novym fw nedokaze citat naraz 2 karty cryptoworks sklink czlink v citackach...preto ho idemvratit .....Dokaze to tento pristroj ?
Bezi to niekomu s akym pristojom ake fw ?
Vopred dakujem za odpovede
A.)
Aky je rozdiel medzi tymito primacmi ?
Edision Argus HD Mini PVR cena amazon.de 116 euro
Edision Argus VIP -PVR cena amazon.de 176 euro
Ja som rozdiel zatial teda nenasiel , preco VIP je o 50 euro drahsi ?
B.)
V specifikaciach na nemeckych strankam pisu o conax citackach ...
V specifikacia na slovenskom obchode pisu o UNI citackach ..
Jak to teda je citacka original s original softom UNI ?
Alebo je schopna citat na crpytoworks az po pouzity ineho fw..
C.)
Prave zakupeny 9600 HD TS ..s novym fw nedokaze citat naraz 2 karty cryptoworks sklink czlink v citackach...preto ho idemvratit .....Dokaze to tento pristroj ?
Bezi to niekomu s akym pristojom ake fw ?
Vopred dakujem za odpovede
85cm , 3 LNB , Xtrend7000 , OpenPli, HDGlass 16 (mal som IP400S,Opticum 9600HD TS,Argus VIP )
Na A) neumím odpovědět
B) s originálním FW je čtečka jen conax, tady v archivu najdeš FW, kde to přečte jak skylink, tak cslink (ověřeno)
C) V Opticumu 9500 mám současně jak skylink tak cslink, pokud chceš, můžu je zkusit hodit na zkoušku i do arguse, ale jsem si jistý, že to půjde.
B) s originálním FW je čtečka jen conax, tady v archivu najdeš FW, kde to přečte jak skylink, tak cslink (ověřeno)
C) V Opticumu 9500 mám současně jak skylink tak cslink, pokud chceš, můžu je zkusit hodit na zkoušku i do arguse, ale jsem si jistý, že to půjde.
-
petrpetr10
- Pokročilý

gooddayman
A.)
B.)
C.)
Prave zakupeny 9600 HD TS ..
A) Argus VIP používá mnohem kvalitnější čip jako Argus mini IP (čip Ali). Automatické natahování IP adresy (to má i mini,ale někdy zlobí a musí se nastavit ručně).
Bytelnější-větší, prostě něco jako od Škody Octavia versus Felícia.
Kdo je neznalý, ať si raději pořídí VIP.
Výsledný obraz i zvuk stejně kvalitní.
B) jasně že dávat EMU soft - pak uni čtečky - všechny naše karty Cryptoworks, polské TNK a Cyfra+ a další evropské. Na originál SW naše karty nečte, musel by být modul.
C) výhoda Argus VIP a mini IP je, že je možno osadit 2 kartami a dalšími dvěma v modulech, vůbec se nehádají, všechny jedou tak jako by tam byla jen jedna. Navíc přijímače jsou snad nejchladnější ze všech co znám narozdíl od několikánasobně dražších...i při plném osazení karet a modulech.
Je jedno jaký do nich dáš alternativní SW od března tohoto roku.
Zmiňuješ Opticum 9600HD - nikdy nebrat ani 402 či 403, jsou to nepodarky a Opticum jde k šípku. Poslední super přijímač byl Opticum 9500HD, který v lednu 2010 přestali vyrábět. No kdo šetří, má co chtěl.
A.)
B.)
C.)
Prave zakupeny 9600 HD TS ..
A) Argus VIP používá mnohem kvalitnější čip jako Argus mini IP (čip Ali). Automatické natahování IP adresy (to má i mini,ale někdy zlobí a musí se nastavit ručně).
Bytelnější-větší, prostě něco jako od Škody Octavia versus Felícia.
Kdo je neznalý, ať si raději pořídí VIP.
Výsledný obraz i zvuk stejně kvalitní.
B) jasně že dávat EMU soft - pak uni čtečky - všechny naše karty Cryptoworks, polské TNK a Cyfra+ a další evropské. Na originál SW naše karty nečte, musel by být modul.
C) výhoda Argus VIP a mini IP je, že je možno osadit 2 kartami a dalšími dvěma v modulech, vůbec se nehádají, všechny jedou tak jako by tam byla jen jedna. Navíc přijímače jsou snad nejchladnější ze všech co znám narozdíl od několikánasobně dražších...i při plném osazení karet a modulech.
Je jedno jaký do nich dáš alternativní SW od března tohoto roku.
Zmiňuješ Opticum 9600HD - nikdy nebrat ani 402 či 403, jsou to nepodarky a Opticum jde k šípku. Poslední super přijímač byl Opticum 9500HD, který v lednu 2010 přestali vyrábět. No kdo šetří, má co chtěl.
-
gooddayman
Dakujem Ludek99,petrpetr10,
Velmi ste mi pomohli.....
Este na vysvetlenie dodam ze Opticum 9600HD TS som kupil na radu kasmosa ktory je s nim spokojny zial 2 citacky na CW sucasne mi nefunguje a tak ho idem vratit (uvidim ci sa to podari), udajne to je v danom obchode mozne do 30 dni.
Ten primac Edision Argus HD Mini PVR je udajne lacnejsi nez Opticum 9600HD TS na amazon-de 116e oproti 137e takze by som povedal ze som nesetril ....skor islo o doporucenie ktore som dostal. Ono u tychto masin cena nic nezarucuje ,ludia tu na fore maju problemiky pri kazdej masine drahej ci lacnej.
Ked som vsak mal problem zacal som citat podrobne toto forum a docital som sa ze 9600 sposobuje vela problemov aj inym ludom.
Takze idem na ten Edision Argus HD Mini PVR .Z tvojho vysvetlenia som pochopyl ze pre mna nie je medzi Edision Argus HD Mini PVR a VIP ziadny rozdiel ktory odvovodnuje cenovy rozdiel 50 euro. To ze je jeden primac mensi vidim skor ako vyhodu nemam taka vela miesta pod televizorom je tam, aj ina elektronika a kable takze to je skor vyhoda. Zazraky za tu cenu necakam len aby fungovalo to co ma (a dufam aspon 5 rokov). To nastavenie IP snad dokazem...
Dakujem Vam
Velmi ste mi pomohli.....
Este na vysvetlenie dodam ze Opticum 9600HD TS som kupil na radu kasmosa ktory je s nim spokojny zial 2 citacky na CW sucasne mi nefunguje a tak ho idem vratit (uvidim ci sa to podari), udajne to je v danom obchode mozne do 30 dni.
Ten primac Edision Argus HD Mini PVR je udajne lacnejsi nez Opticum 9600HD TS na amazon-de 116e oproti 137e takze by som povedal ze som nesetril ....skor islo o doporucenie ktore som dostal. Ono u tychto masin cena nic nezarucuje ,ludia tu na fore maju problemiky pri kazdej masine drahej ci lacnej.
Ked som vsak mal problem zacal som citat podrobne toto forum a docital som sa ze 9600 sposobuje vela problemov aj inym ludom.
Takze idem na ten Edision Argus HD Mini PVR .Z tvojho vysvetlenia som pochopyl ze pre mna nie je medzi Edision Argus HD Mini PVR a VIP ziadny rozdiel ktory odvovodnuje cenovy rozdiel 50 euro. To ze je jeden primac mensi vidim skor ako vyhodu nemam taka vela miesta pod televizorom je tam, aj ina elektronika a kable takze to je skor vyhoda. Zazraky za tu cenu necakam len aby fungovalo to co ma (a dufam aspon 5 rokov). To nastavenie IP snad dokazem...
Dakujem Vam
85cm , 3 LNB , Xtrend7000 , OpenPli, HDGlass 16 (mal som IP400S,Opticum 9600HD TS,Argus VIP )
no len par postrehov:
mam Argus mini SAT od marca s emu fw od predajcu (kunibert), vsetko fungovalo fajn, Digi aj Skylink okrem PVR, ktore nebolo podporovane fw.
TEraz cca mesiac dozadu som nahodil oficialny fw z ich stranky ktory ale nepodporuje Cryptoworks a ani PVR tak som nahodil fw z 30.8.2010 od kunibert-a
PVR ide, ale!!...nie vzdy rozpozna disk, takze pre Timer nepouzitelne:(...neviem cim to je, len som postrehol ze ho nerozpozna vtedy ak je dlhsie vypnuty cca 5-6 hodin...ak skusobne nastavim Timer ze ma nahravat cca o pol hodinu tak vsetko funguje ako ma: zapne sa, detekuje disk, nahrava, vypne sa ...ale po dlhsom case nie
po zapnuti sa niekedy objavi tmava obrazovka a napis ziadny signal - treba prepnut na dalsi program a potom to uz funguje. Ak to urobi pri Timery, nahra len ciernu obrazovku
raz mi nahralo cez Timer dokonca len obraz bez zvuku
komfort PVR je minimalny: neda sa nahravat a zaroven pozerat program, nema indexovanie, neda sa posuvat po kapitolach, nepamata kde ste prerusili pozeranie nahravky, treba ist od zaciatku, nema ani minimalne funkcie pre strih (napr. vymazat reklamu), ak mate pomaly disk, co 2,5 palcove su, tak pretacanie je trhane aj pri 2x a niekedy vobec ani nejde a o HD vysielani ani nehovoriac (7200 otackovy disk bol v tomto super)
takze asi tolko, novy fw je potrebny ako sol ak chcete vyuzivat aj PVR
ako disk je mozne odporucit A-Data NH92 ktoremu staci napajnie z USB ale preco ho nedetekuje vzdy je mi zahadou, mozno USB kluc by bolo riesenie
este otazka pre znalych: co je v nastaveni PVR polozka "Jump step" ??
tak asi tolko:)
mam Argus mini SAT od marca s emu fw od predajcu (kunibert), vsetko fungovalo fajn, Digi aj Skylink okrem PVR, ktore nebolo podporovane fw.
TEraz cca mesiac dozadu som nahodil oficialny fw z ich stranky ktory ale nepodporuje Cryptoworks a ani PVR tak som nahodil fw z 30.8.2010 od kunibert-a
PVR ide, ale!!...nie vzdy rozpozna disk, takze pre Timer nepouzitelne:(...neviem cim to je, len som postrehol ze ho nerozpozna vtedy ak je dlhsie vypnuty cca 5-6 hodin...ak skusobne nastavim Timer ze ma nahravat cca o pol hodinu tak vsetko funguje ako ma: zapne sa, detekuje disk, nahrava, vypne sa ...ale po dlhsom case nie
po zapnuti sa niekedy objavi tmava obrazovka a napis ziadny signal - treba prepnut na dalsi program a potom to uz funguje. Ak to urobi pri Timery, nahra len ciernu obrazovku
raz mi nahralo cez Timer dokonca len obraz bez zvuku
komfort PVR je minimalny: neda sa nahravat a zaroven pozerat program, nema indexovanie, neda sa posuvat po kapitolach, nepamata kde ste prerusili pozeranie nahravky, treba ist od zaciatku, nema ani minimalne funkcie pre strih (napr. vymazat reklamu), ak mate pomaly disk, co 2,5 palcove su, tak pretacanie je trhane aj pri 2x a niekedy vobec ani nejde a o HD vysielani ani nehovoriac (7200 otackovy disk bol v tomto super)
takze asi tolko, novy fw je potrebny ako sol ak chcete vyuzivat aj PVR
ako disk je mozne odporucit A-Data NH92 ktoremu staci napajnie z USB ale preco ho nedetekuje vzdy je mi zahadou, mozno USB kluc by bolo riesenie
este otazka pre znalych: co je v nastaveni PVR polozka "Jump step" ??
tak asi tolko:)
Mám Argus mini IP a disk s externím napájením a přijímač ho pozná vždy. Také se mi stalo, že byla nahrávka přes timer bez zvuku, ale pomohlo během přehrávání změnit zvukovo stopu. Jump step by podle mě měl být posun o určitý časový úsek vpřed nebo vzad, ale taky mi tato funkce nejde.
disk s exter. napajanim (1 TB Toshiba) som tiez skusal, ale ten ked zaspal tak sa neprebral uz nikdy, len po vypnuti a zapnuti napajania...takze pre Timer absolutne nepouzitelny:(
-
gooddayman
Este otazka ...pre vas machrov ...
Skusal niekto z vas enigmu2 na Edision Argus HD Mini PVR alebo Edision Argus VIP (udajne na tom 9500HD E2 slape)
Cosi tu pisu ze vraj existuje dualboot s bootovanim z usb kluca/disku ..
http://www.cardsharing-x.com/index.php?topic=18571.0
A)
Tak sa pytam skusal to niekto ?
Ak ano ...Ake mate skusenosti s E2 na Edision Argus HD Mini PVR alebo Edision Argus VIP...ako to funguje ?
B)
Ake ma tato E2 extra "killer" features oproti ostatnym FW pre Mini/VIP?
Vopred dakujem za odpoved
Skusal niekto z vas enigmu2 na Edision Argus HD Mini PVR alebo Edision Argus VIP (udajne na tom 9500HD E2 slape)
Cosi tu pisu ze vraj existuje dualboot s bootovanim z usb kluca/disku ..
http://www.cardsharing-x.com/index.php?topic=18571.0
A)
Tak sa pytam skusal to niekto ?
Ak ano ...Ake mate skusenosti s E2 na Edision Argus HD Mini PVR alebo Edision Argus VIP...ako to funguje ?
B)
Ake ma tato E2 extra "killer" features oproti ostatnym FW pre Mini/VIP?
Vopred dakujem za odpoved
-
johnywalker3
Příspěvek od johnywalker3 »
Tak co Dubačisko, už se ti podařilo rozchodit emu na 1.2.86-ce? Mě to taky na E.Argus Mini IP nejde a přitom dle povídání ne webech by mělo mít pestrou následovou nabídku emu (pokud to dobře chápu tak bez různých Gamma karet,Diabel,sdílení atd.):dubacisko píše:Ahojte,
Ďakujem
Bulsatcom 39°E ok
Le bouquet de Canal+ (Badr4/6 26,0°E)ok
Ant-1 Euro (39°E) ok
Kabel Deutschland (23.5°E) ok
BIS/Absat (19.2°E/13°E/5°W) ok
Rai Hotbird (13°E) ok
Arqiva/Kingston (5°E) ok
Viasat (5°E) ok
Mediatech/Telespazio Hungary (4°W) ok
BISS
TV Monster (15,8°E) ok
ESPN (9,0°E) ok
NASN (9,0°E) ok
MGM ME (10,0°E) ok
TET (4,8°E) ok
1+1 Inter (4,8°E) ok
Fantasy Channel (9,0°E) ok
Sat2000 (9,0°E) ok
TRT HD (42,0°E) ok
RTR Planeta(4.0°W)ok
TV Kyiv(;.0°W)ok
Fox TV (12,5°W)ok
TV B92 (12,5°W)ok
Earth TV (15,0°W)ok
TV 7 BG (31,5°E)ok
Akorát nevím jak aktivovat emu, tak se vždy vrátím ke klasice, která nezklame 1.1.27 (tučňák). Přitom u řeckého fw 1.2.86 se mi to zdá stabilní,rychlé přepínání, drží diseqy, bezproblémové DO, žádné ASH, ale taky žádné emu. Dodržel popisované jsem postupy (např. nejdříve vše defaultně nastavit, a předtím flešnout 1.1.70 nebo 1.1.74. Klíče jsem tam naládoval přes PC, ručně se mi nechtělo. Nebo jsem tam naládoval verzi 1.2.86, co měla už klíče v sobě. Stejně nic. Nevíte někdo jak EMU v 1.2.86 zprovoznit? díky předem
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51