Daj strucny postup ako si to spravil.Erzo píše:Mam to rozbehane v tejto - Asus WL-500 gP V2, usb smargo, poslednim fw Oleg, oscam 3720, Skylink - 0D03. Funguje bez problemov este som neskusal ICE lebo nemam.
Mne sa to nedari.
dik
Daj strucny postup ako si to spravil.Erzo píše:Mam to rozbehane v tejto - Asus WL-500 gP V2, usb smargo, poslednim fw Oleg, oscam 3720, Skylink - 0D03. Funguje bez problemov este som neskusal ICE lebo nemam.
ihilop píše:Daj strucny postup ako si to spravil.Erzo píše:Mam to rozbehane v tejto - Asus WL-500 gP V2, usb smargo, poslednim fw Oleg, oscam 3720, Skylink - 0D03. Funguje bez problemov este som neskusal ICE lebo nemam.
Mne sa to nedari.
dik
Napiste kde ste teraz:piso1 píše:Potesilo by aj mna.Dik
ihilop píše:Daj strucny postup ako si to spravil.Erzo píše:Mam to rozbehane v tejto - Asus WL-500 gP V2, usb smargo, poslednim fw Oleg, oscam 3720, Skylink - 0D03. Funguje bez problemov este som neskusal ICE lebo nemam.
Mne sa to nedari.
dik

on myslí cez web consolu asusu,Erzo píše:rsevcik píše:Ten FW oleg jsi tam dostal přes web ?
Nerozumiem ako myslis?

[/quote]Erzo píše:
Napiste kde ste teraz:
mate nainstalovane FW OLEG?
mate vytvorene particiu na USB kluc aby ste sa dostali na OPTWARE?
spravili ste cez install ipkg pcsc-lite_164_thE29.ipk, ccid_1400_thE29.ipk, oscam (ja mam oscam svn3720 novsie som este neskusal)?
spustit cez telnet ./oscam -b
ked to funguje tak vypnut oscam (killall oscam) potom treba este nahrat pre SMARGO "usbserial.o" + "ftdi_sio.o" do tmp potom spustit:
insmod usbserial.o
insmod ftdi_sio.o
potom upravit na oscam.server: protocol = smartreader aj device = 002:004 (podla kde mate citacku na usb)
znova spustit oscam a mozete zdielat
nie je tam ani jeden z nichErzo píše:pozri na /opt/lib/ ci nahodou nie je tam libusb-1.0.so.0.0.0 ked ano tak skus dat prikaz:
ln -sf /usr/lib/libusb-1.0.so.0.0.0 /opt/lib/libusb-1.0.so.0

asi je chyba u teba, mne tie stranky funguju:rsevcik píše:Ještě dotaz je třeba mít USB klíč naformátovaný v určitém formátu třeba FAT32?

áno FAT 32, alersevcik píše:Ještě dotaz je třeba mít USB klíč naformátovaný v určitém formátu třeba FAT32?

to je vonorsevcik píše:Něco se mi podařilo jen cesta je tmp/nmt/disc0_1 nevím jestli je to normální či se to dá změnit. Jinak dík za reakci ještě budu muset zkusit nakonfigurovat newcs a zjistit jestli jsou tam správné ovladače pro mou čtečku. Bude další výzkum.

Všem co napsaliZpět na „mips-wrt54g - diskusia“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz