Opticum HD X403p

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
albert

Re: Opticum HD X403p

Příspěvek od albert »

caute,

ked zapnem nahravanie, tak mi nahra cca 10 min a potom sa nahravanie vypne alebo v najhorsom sa resetne cely box.mam tam soft ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_mcs_amstar_1.3.16.rar
neviete preco to tak je ? alebo tam treba este nieco nastavit ? dikes za radu
cibava

Příspěvek od cibava »

cibava píše:Potvrdzujem:
-403p fw 1.3.08 EMU, CT HD cez bielu kartu Skylink výpadky zvuku a obrazu každých 5-8 sekund. /Signál - kvalita 80%. Cez Sharing ide OK!!! Karta Gital /CS link/ všetko OK !!!!!
-9500 HD karty Skylink, Gital - žiadny problem ide pekne ako "pila".
fw: 1.2.84,1.2.87lemontree,1.2.90, 1.3.08 CT HD seká; new DO mrtvé
fw : cityglam 03, cityglam 09 CT HD OK!!!!!!!!!!! plus funguje i s new DO
albert

Příspěvek od albert »

zdravim vsetkych

dlzka nahravania a reset primaca sa vyriesil softom 1.2.87lemontree,
moja otazka je, ze ked HDD pripojim na Pc a chcem to prehrat, popripade nahrat na DVD, tak subory PC nerozozna a neviem sa s tym pohnut dalej.

Da sa to nejakym softom poriesit ? Diki za rady
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Příspěvek od vlado.ucho »

albert píše:zdravim vsetkych

dlzka nahravania a reset primaca sa vyriesil softom 1.2.87lemontree,
moja otazka je, ze ked HDD pripojim na Pc a chcem to prehrat, popripade nahrat na DVD, tak subory PC nerozozna a neviem sa s tym pohnut dalej.

Da sa to nejakym softom poriesit ? Diki za rady
To nemá z FW.nič spoločné.Pozri si v manuály,aké formáty tento STB podporuje a či ich nie je potrebné preformátovať na svoju potrebu.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
ludvik21

Příspěvek od ludvik21 »

Pre albert.

Stiahni si zo stránky Globo Polska software Konwerter nagran pre Opticum HD X403p X402p.
albert

Příspěvek od albert »

Ten program som si stiahol, ale neviem v nom otvorit nahraty subor
ludvik21

Příspěvek od ludvik21 »

1. Spustiť Ali DVR Export Tool
2. Open- vybrať zložku s uloženými nahrávkami
3. OK
4. Kliknúť v zobrazenom zozname nahrávok na položku, ktorú chcem skonvertovať- vysvieti sa na modro
5. Kliknúť Save
6. Vybrať zložku kde bude skonvertovaná nahrávka uložená
7. Pomenovať nahrávku, eventuálne potvrdiť navrhnuté pomenovanie nahrávky.Nechať uložiť ako transport stream. Potvrdiť OK.
8. Nahrávka sa po konverzii uloží do zvolenej zložky pod zadaným názvom s príponou .ts
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

mam taku istu skusenost ako albert, ten soft mi po otvorit nenajde ziaden subor ani .dvr ani .ts, ktory je na disku. ale nerobim si s tym starosti :) media player classic home cinema mi to prehra bez uprav, ked to chcem napalit na DVD tak by som to nechal demuxovat napr. nastrojom DGmpgdec ten mi urobi d2v a audio a potom s tym uz robim bud DVD alebo avi. Ale v principe ma to tiez nasralo, ze je k tomu soft a nic nerobi.
ludvik21

Příspěvek od ludvik21 »

Opticum HD X402/403p nemám, ale na disku pc som našiel krátku nahrávku z augusta tohto roku keď som prístroj skúšal. Podľa vyššie uvedeného postupu prebehla konverzia bez problémov-znovu odskúšané asi pred hodinou.
albert

Příspěvek od albert »

ked spustim prog Ali DVR Export Tool, pri hladani v adresari nenajde narany subor. on ho tam proste nevidi.Skusal som program DGmpgdec, ale z nastaveni som jelen. Aky program pouzivas na tvorbu DVD z d2v a ake interne nastavenia su v samotnom programe ?
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

otvoris DGmpgdec, tam das open najdes .ts subor a otvoris ho, potom das uz len File / Save Project and Demux Video a to je hotovo, malo by to zbehnut aj so zakladnym nastavenim, potom dostanes subory .d2v a audio napr. ac3 alebo mp2 podla toho co bolo v zdroji. Na tvorbu DVD potom pouzivam ConvertXtoDVD jeho portable verziu, ktoru najdes tu http://portableappz.blogspot.com/2010/1 ... ngual.html alebo potom s toho robim .avi a to robim cez virtualdub
kusma

Příspěvek od kusma »

Zdravím, pomohl by mi někdo najít odkaz jak se dostat do skrytého menu, zapnout emu, popř. opravit kody přes DO. Mám to pár hodin a prodejce má dnes bohužel vypnutý mobil. Je tam ALI 3602 1.3.14 ale nejde nic v emu!!! Předem děkuji
risohr

Příspěvek od risohr »

Tak ako pisal cibava. CT HD na fw 1.2.84 a 1.2.87 sekacka. Na fw city09 vsetko slape jak hodinky. Dobra robota cibava. Karta Skylink ( Cryptoworks , ziadna ICE alebo Irdeto ). Inac mam pocit ze to robi len na poslednych kusoch x403p. Mal som jeden kus predtym a na nom bol fw 1.2.84 a vsetko slapalo.
Neviem ci to sekanie robi aj na kartach ICE a Irdeto. Bolo by dobre zistit co vlastne sposobuje na tych novsich FW tieto problemy. FW 1.3.16 niekto nahodou neskusal ci aj tam CT HD seka.
trixfo
satelitni prijimac: Opticum HD 403p

Příspěvek od trixfo »

ahoojte ja mam asi tyzden nahodeny FW 1.3.16 a ide pez problemov zatial som nezbadal nejake nezhody :)
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

trixfo ten FW ma HD menu? mohol by niekto odfotit obrazovku?
style78

Příspěvek od style78 »

Ahojte, vuzijem toto vlakno a spytam sa, mam soft 1.3.16, ale skusal som aj ostatne cca od 1.2.90 a stale mi pretrvava prblem s nahravaim na HDD.

Mam HDD 1TB Toshiba 7200ot.
Ked dam nahravat jeden kanal a pocas nahravania prepnem na iny kanal z toho isteho tp, tak ked spatne skontrolujem nahravku, tak v nahravke je prazdne miesto (pocas toho co som bol na inom kanali).
To iste, ked dam nahravat a pocas nahravania si chcem pustit nieco z uz nahratych veci, alebo mi bezi TimeShift spolu s nahravanim na inom kanali.

Vzdy to skonci neuplnou nahravkou.

Robi to aj Vam? Existuje nejaka verzia FW, kde to slape OK?

Vdaka vopred za pomoc.

PS: Este jedna otazka,, ide Vam Penthouse HD na Skylink? Mne ho naslo, ale vypisuje kodovane. Uz som aj kontaktoval Skylink, kde mi reautorizovali Penthouse, ale stale nic. Co robim zle? (Soft 1.3.16 ps)
ONDRO39

Příspěvek od ONDRO39 »

Prosím vás,aký soft dat do X403p na kartu Skylink ICE HD,ktorý mate overený a ide v pohode.Nebude žiadne zdielanie len solo na jednu telku v kombinácii s monoblokom.Ďakujem.
trixfo

Příspěvek od trixfo »

takto vyzera to menu fw 1.3.16

Obrázek

Obrázek

je to celkom oki ale keby bolo uz aj v hd menu to je take ine a krajsie :good:
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

dakujem za obrazky :) ja pouzivam FW .87 od lemontree tam je HD menu, je to ovela cistejsia grafika, hoci to menu sa mi nepaci ;) keby toto niekto prerobil do HD bolo by to super, nikto sa nepodujme?
trixfo

Příspěvek od trixfo »

mnoo ja som mal tiez 1.2.87 ale mal som problemy so zvukom na NOVA HD a HBO HD vsetko slo tak ako ma len na tych 2 mi zvuk skripal tak cudne
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“