BULSAT

Odpovědět
Turanbar

BULSAT

Příspěvek od Turanbar »

Dobrý den mám Octagon SH918 a potřebuji na něm zprovoznit BULSAT.
Přijímač jsem přeflešoval na SAB, ale BULSAT mi pořád neběží.
Předem děkuji za rady.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Re: BULSAT

Příspěvek od havana »

:) Populárně naučných filmů Private spice se ti zachtělo :D
Zde jsou aktualní číselka, které je třeba do EMUkey vložit( Menu, rozhraní, červené tlačítko, heslo 1117 pro SAB, EMUkey, irdeto):
http://www.najmsat.com/

Pozor - právě dnes by se měli měnit a nové byvají většinou až na druhý den. :!:

Pokud FW nemá v irdetu staré kody pro bulsat které jen přepíšeš tak zkus nahrát do octagonu(SABa) softCam který jsem uvedl ve stejnojmeném tématu o kousek níže zde na foru. A potom teprve přepiš ty kody. Nezapomeň přepsat kody ve správném ID klíče :!: Je tam 5 dvouřádků každý s jiným ID klíče.
Nebo vlož novou sadu keys včetně ID klíče :smoke:
Přijemné studium oněch odborných programů :Yahoo!: :poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
eduard06

Příspěvek od eduard06 »

Panove a co Bulsat na Koscom 7400?Jde to nebo ne?Dekuji za odpoved.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od havana »

:) Pro Koscom je poslední FW 10.913 a pod tím by to mělo frčat. Nahraješ správný softcam, keys a měl by frčat. Pozor keys mění asi každé pondělí. :poklona:
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Pro Havana.Už máte vyřešené,které klon FW je v současné době nejlepší?Pokud ,tam šlehnout něco jiného,tak aby to bylo lepší.A co ta 1008,jak na tom běží sdílení?Šlo by z něj sdílet bezproblémově 1008----918 po síti?? :poklona: a : :thankyou:
jirka1868

Příspěvek od jirka1868 »

a kde chlapy najdu spravné key do koscoma diky
misut
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon,918HD

Příspěvek od misut »

zzaner píše:Pro Havana.Už máte vyřešené,které klon FW je v současné době nejlepší?Pokud ,tam šlehnout něco jiného,tak aby to bylo lepší.A co ta 1008,jak na tom běží sdílení?Šlo by z něj sdílet bezproblémově 1008----918 po síti?? :poklona: a : :thankyou:
Několik let znáš mé názory na provozovatele Octagonu,zadal jsem si do vyhledávání tvé dotazy
http://www.ab-forum.info/search.php?key ... mit=Hledat
víš že jsi nikdy ničím nepomohl :x ,a vždy nejvíce vychcaný uživatel dáváš dotazy.Cením si kluků/i když z mých příspěvků je jasné,že nejsem nakoněn/zkouší viz Havana,EmbreOnyx a spol.zkus někdy něco sám,neobracej se na vnuka jako ožralci na vnučku [-X
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Zdravím.Jelikož nejsem prodejce,nemám možnosti zkoušet,jen mohu po případě s Vašich zkušeností vyvodit pro sebe nějaké závěry.To je tak nějak vše,co mohu.Teď je tu pro změnu nejstarší vnuk.Ten zkouší nějakou hru.Pokud bys měl zájem,mohu tě zkontaktovat.Já si jen tak pro sebe hraji.Přitom něco hledám,nevím co,ale nedám pokoj dokud to nenajdu.Zatím Octagon jakž takž v mezích možností maká.Něco časem doufám ještě koupím,i když zatím nemám jasno,co to bude i když to třeba nebude pro mne.Ať se ti dobře daří v příštím roce.Hlavně zdraví a nezlob se,že se jenom ptám. :poklona: :thankyou:
misut
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon,918HD

Příspěvek od misut »

95% zde diskutujících a různě zkoušejících,laborujících s různými softy a hledající nejlepší řešení nejsou prodejci.Možnost zkoušet má každý i ty :twisted:
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,
havana
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od havana »

zzaner píše:Pro Havana.Už máte vyřešené,které klon FW je v současné době nejlepší?Pokud ,tam šlehnout něco jiného,tak aby to bylo lepší.A co ta 1008,jak na tom běží sdílení?Šlo by z něj sdílet bezproblémově 1008----918 po síti?? :poklona: a : :thankyou:

:( Žáden klon FW není nejlepší - v zásadě jsou všechny stejné. Našel jsem nějaké malé nepostatné rozdílky. Např. teď přibylo u Optiboxe v Menu ostaní nastavení položka "Media Highway EPG"- vůbec netuším k čemu je. Co se týče obrazových a zvukových možností - myslím, že je zvolené FW neovlivňuje, ale zavísí na HW jednotlivých klonů.

Se zdílením začínám (zatím jen teoreticky), takže nemohu zcela správně odpovědět, ale dle toho co mám nastudováno zatím - nevidím jediný důvod proč by 918 a 10x8 nemohli po síti spolupracovat. :poklona: :book:

P.S.: Rozhodně nejsem prodejce- i když by mne taková práce asi bavila :D
Hrát si celý den spřijímačmi .... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“