Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Odpovědět
kobelco

Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Příspěvek od kobelco »

Mne to po nahodení kódov ide , aj CTV aj PLTV a aj MGM ME .
Musí to ísť .
Veľa zdaru :)
umwelt píše:Neviete mi poradit,mám EA VIP SW 1.2.75 a na Eutelsat 10°E 11305/30000/V/ mi nejde program PLTV-Premier League HD.S tej istej frekvencie CTV-Chelsea Tv mi ide.Skúšal som do BISS opísat kody z EA Mini/na nom mi PLTV ide! ale nepomohlo to vo VIP. Dal som 000006/01:DCD49848 atd. z najmsat a nejde to.Ide to vo VIP niekomu?
VU+SOLO 2 ,
Image - OpenATV 4.2
105 Gibertiny , SG 2100
umwelt

Příspěvek od umwelt »

kobelco:díki za vyčerpávajúcu radu/návod/pomoc.Hlavne že tebe to ide nie?
kobelco

Příspěvek od kobelco »

Neviem čo ti mám poradiť , pretože som to urobil tak ako aj ty . Nahodil som klúče , uložil a keď som vyšiel z menu , nabehol aj obraz .
Argus VIP mám len druhý deň , tak sa sním len zoznamujem . Ešte ma napadlo , pri mojom starom príjmači Openbox 810 , keď som menil kľúče na BISS , musel som byť priamo na tom programe , ktorý som chcel otvoriť .
VU+SOLO 2 ,
Image - OpenATV 4.2
105 Gibertiny , SG 2100
kostik123456
Odborník
Odborník

Příspěvek od kostik123456 »

eca - Takže ako tak čítam tvoj príspevok tak môžem mať popredu obavy z toho,že keď mi kamoš nahodí motor na môj Argus Mini a naskenujem viac družíc z nastavením USALS tak softvér bude nestabilný?Pokiaľ viem tak Argus Mini má 6000 programových pozícií a nastavenie by sa malo uchovať po vlastnom nastavení,zoradení kanálov,FAV skupiny atd.Zdielanie nepoužívam takže ak by vypadávalo toto tak mi to nevadí.Nejak tomu čo si napísal nerozumiem,alebo som to zle pochopil.Ktorý soft od ILTV kunibert je najstabilnejší?Potrebujem aby v ňom šiel aj KD na A3 23,5°E,díkes.
GigaBlue UHD Quad 4K + SSD Samsung 1TB
Dreambox DM900 + WD Blue 1TB
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
Receiver Pioneer VSX-S510k,
Blu-ray 3D Pioneer BSP-170
parabola Maximum Mutifokus E85
DIEROVANÁ parabola 100 FE MESH
motor BigSAT SG2100+parabola 105cm
kostik123456
Odborník
Odborník

eca - Ešte podotýkam,že používam soft 1.1.70 ILTV kunibert.
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

kobelco
doplním ke klíčům biss:
U všech typů Argus je možné zadat rovnou klíč na biss jednoduchým způsobem.
Musíš být na kodované stanici biss, stlačíš 2x info+zelené tlačítko a už přepisuješ. Nemusíš složitě přes menu a hledat...
Ale pozor, jen u biss.
eca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eca »

Kdo se bojí nesmí do lesa, ten tvůj soft by měl být stabilní, měl jsem ho dříve, nyní mám 1.2.86 a ten je taky v pohodě, čas ukáže který z nových softů bude opět stabilní, samosebou, že pokud máš naskenováno 6000 programů, tak je to asi záhul na procesor, pak se může projevit nestabinost, kterou někdo z 2000 programy asi neobjeví, chce to vždy vyzkoušet, a pokud nechceš vždy se můžeš vrátit k předchozímu osvědčenému softu.
Dreambox 800 HD SE clon, Edison Argus mini IP, Skystar 2, 2x Philips 6010, 3x parabola 60/80/ a 120 cm + motor SG 2100, TV Samsung PS50C7000 3D
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

kostik123456
Tvá obava, zda Sw u mini bude při motoru nestabilní je neoprávněná.
Před tím, než začneš přijímač krmit, je důležité ho celkově vyčistit a uvolnit paměť.
Pak pěkně od začátku, naskenovávat družice, programy - promazávat, abys vlezl do počtu 6000.
Já sám motor nepoužívám, ale mám přes diseqc 10 pozic družic a vše O.K.

Můj kamarád jede na motor - má mini IP, jen mi něco říkal, že mini jede líp ne přes zadávání souřadnic, ale na pevné pozice - pak je to naprosto přesné, když tak mi napiš a pošlu Ti na něj kontakt, určitě Ti rád poradí.
eca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eca »

Já používám USALS, najdi na mapách svůj dům, přesné souřadnice GPS, zadej do nastavení a vše jede jam má, nezapomeň u každé pozice nastavit v menu usals a jede to (souřadnice zadáš jen jednou).
Dreambox 800 HD SE clon, Edison Argus mini IP, Skystar 2, 2x Philips 6010, 3x parabola 60/80/ a 120 cm + motor SG 2100, TV Samsung PS50C7000 3D
kostik123456
Odborník
Odborník

petrpetr10 -
Ahoj,díkes a nemyslíš náhodou Heryho?aka hej tak ja ho osobne poznám a on mi príde namontovať motor ktorý sa mi teraz vála cca mesiac doma,ale kvôli počasiu ho nechcem obťažoť,keď sa oteplí a trochu vzíde(roztaje)sneh.

eca-
Tiež mi to nastaví na USALS,je to jednoduchšie proste prepneš na kanál na inej družici a motor si to sám dotočí.Ešte by som rád otestoval soft 1.3.22,len neviem či je od ILTV kuniberts,iný totiž nechcem a hlavne či v ňom ide aj KD na 23,5°E.
Díkes chalani za ochotu.
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

kostik123..
Heryho jsem nemyslel, ten má Argus VIP, ale umí to perfektně, pozdravuj.
Měl jsem na mysli VH1clasic - Rudu, ten má Argus mini IP s motorem.

eca-
otestoval soft 1.3.22,len neviem či je od ILTV kuniberts,iný totiž nechcem a hlavne či v ňom ide aj KD na 23,5°E.

1.3.22 je ze stránek Kuniberts, kde v minulosti měli SW označení na začátku ILTV. Teď po rozbalení programu má název mini.ip -04.01.-A-.abs, takže Ti neodpovím.
KD u něm nejede.
Používám u mini IP starý SW 1.1.27.
zdenonay
satelitni prijimac: KAON 276IR

Příspěvek od zdenonay »

umwelt

naskenuj TP: 10996/6888/V/3/4/8PSK
najdi program PLTV HD nebo neco podobnéé ... info/info/zelené tlačitko .. zadaj keys a ide :)
KAON 276 IR, 80cm Fte Parabola, Motor, Skylink 23.5°
dkdkkd
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dkdkkd »

Ahoj,
nezkoušel někdo u Argusů sdílení karty, která je vložena do CAM modulu? Funguje to?
Tedy např. Argus VIP (miniIP) jako server (o nemožnosti sdílení v StandBy vím) v Homeshare (Newcamd) s kartou v modulu + Argus miniIP jako klient. Je jedno jestli přes RS nebo RJ kabel
NR Laco
satelitni prijimac: Mám menovať všetky?

Příspěvek od NR Laco »

Karta z CI sa nezdiela.
SH4
T-90
Pavarotti
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

dkdkkd
Dvě čtečky na karty v Argus VIP a Argus mini IP Ti na sdílení nestačí? Ty fungují dokonale.
Z modulu pokud vím nesdílí žádný přijímač.
lexx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lexx »

ano, mam podobne problemy, 3 disky: WD, A-Data, Toshiba, rozne sw a nic nefunguje poriadne, reboot, nenacitanie disku pri zapnuti, nahratie len statickeho obrazku, nahravanie z epg nejde, zaseknutie disku hned na zaciatku nahravania, zamrznutie celeho stroja (pomaha len reset) nemoznost premenovat nahravku je uz to posledne co ma trapi

jedine co ako tak ide je rucne nahravanie ale spoliahat sa na Timer sa absolutne neda!!! Poriadne ma to stve!!!

tak aky sw odporucate a aky disk??...ale 100% spolahlivu kombinaciu potrebujem. Diky

mam argus mini ale nie ip
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

Mám dotaz
nahrávám mojí nějaké seriály na flešku ale i na HDD vše OK
jen maličkost jaksi na TS nebo PS to ukazuje datový tok zhruba+-1000kbps
což je takový horší DivX kvalita .
Když jsem si koupil flešku s rychlým zápisem (18MB) tak jsem měl pocit že nahraju PS něco kolem 4MB tak jak je datový tok stanice a obraz bude už v pořádku.to samé u HDD s zápisem USB2 (asi 400MBza sec.)

Jako i tak je to dívatelné ale někdo mi na forku nasadil brouka do hlavy že stejný datový tok by mělo PVR nahrát i na disk nebo flešku pokud podporují tuto rychlost v mém případě podporují ale nahraje se to s menším datovým tokem což obraz hodně degraduje i pro archivaci .
Nevíte jak tento problém odstranit z Argusu aby nahrával SD v plném datovém toku tak jak jej přijímač přijímá?
Zatím je to jak u 1.1.27 EMU kuniberts tak i u trumena 1.3.22 a předpokládám že i u dalších softů.
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Každý Edision Argus má v menu-PVR metr na vaše flešky a disky. Tam jasně uvidíte, co můžete nahrávat a jak je Váš připojený hardware rychlý.
A v tom to je. Kupte si rychlou flash (od 800,-Kč a vše) nebo rychlý disk pro ZÁPIS.
Mé nahrávky na TV s plným HD rozlišením se jeví naprosto stejně jako originál, datový tok nezkoumám.
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

new edit!
Tak se omlouvám nevím co jsem přenastavil ale na flešce už je správně označen soubor .ts který přehraje i KMplayer ,nevím kde byla chyba dřív jsem tam měl 3 soubory .dvr což byl problém.
Soubor .ts už podle výpisu je OK i datový tok je konečně správný kolem 5Mbps což dřív nevím proč měl něco kolem 1Mbps.
Teď už to šlape jak má - ono to šlapalo i před tím jen jaksi byli tam divné hodnoty + označní souboru.
Naposledy upravil(a) jarod72pm dne 12.leden 2011 - 14:20, celkem upraveno 1 x.
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
lexx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lexx »

No neviem, ten USB speed test je podla mna na okrasu, pri kazdom pripojeni ukazuje inu rychlost disku a aj ked ukaze pod 40 Mb/s co nestaci podla neho ani na SD program tak v pohode nahra aj HD program. A ked pripojim 7200 otackovy 3,5palcovy disk ukaze max. rychlost 200Mb/s a stale pise ze disk je stale trocha pomaly. Takze to nema ziadnu vypovedaciu hodnotu. A kvalita je subjektivne rovnaka ako orig. vysielanie.

Skor ma trapi nekompatibilita, nerozpoznanie diskov a teda nemoznost pouzit Timer.
Odpovědět

Zpět na „Edision“