pred sviatkami mi prestal ist 69.kanal a do teraz ani naznak
myslim si ze spravili to iste ako zo sitnom/ubrali vykon/
pockam na april,maj uvidime cim opat towercom prekvapi
alebo prekvapko zazije towercom v podobe nalomeneho cryptoworksu
Moderátor: EnoSat
jediná chyba bude na tvé straně. s vysílačem nikdo nic nedělal. Je přímo fascinující, jak si každý divák myslí, že když to přestane fungovat, tak je problém na straně vysílačerudo28 píše:ja sa uz vobec nevzrusujem
jak víš kde žiju?rudo28 píše:tiez ta pozdravujem
mne je smiesne to ze ten ktory ani nezije v tomto regione/podla pisma myslim ze je to tak ale mozem sa mylit/okamzite nasiel chybu
jsem nevěděl, že na slovensku jsou jiné fyzikální zákony a jiný systém DVB-Ttoto je slovenska digitalizacia nie ceska
No uvidíme čo sa udeje v 4/2011-5/2011.Osobne som zvedavý na Bralovu skalu-4/2011,určený pre Handlovskú kotlinu.K tomu EPG-k57:mám potvrdené od viacerých kolegov,že stým majú problémy.Problém mi potvrdili aj s Digibusu.Skúsil som na problém s EPG-k57 upozorniť Towercom.Odpoveď bola pre mňa šokujúca:"K57-je analóg Rožňava,kde sa EPG nešíry."Áno,ale čo to má spoločné s DVB-T v Prievidzi?Od ďalších otázok som radšej upustil.rudo28 píše:ja sa uz vobec nevzrusujem
So Suchou Horou,prevádzkovateľ-Towercom nepočíta.Vyplýva to z diskusie na portáli Zive.sk:kix píše:vie mi niekto povedat kedy vypnu suchu horu? Ide u nas odtial vykryvac a nikde tento vysielac nespominaju pri prechode na dvb-t. Alebo je planovany az v x-tej faze a zatial bude klud? A co bude potom ked ani neplanuju zapojit Suchu horu na digital? Z krizavy to u nas nepojde. Zostavaju Bojnice, ale to je tiez na dlhe lakte.
Z dôvodu vzájomnej interferencie digitálneho a analógového vysielania posúvame termín spustenia druhého multiplexu v Prievidzy na 05/2011.
Presne tak.Ak sa nič mimoriadne nestane,tak mux2 bude v 5/2011 po odpojení analógovej Krížavy-JOJ TV-k52:rudo28 píše:a kde je ten slubeny 2.mux
Z dôvodu vzájomnej interferencie digitálneho a analógového vysielania posúvame termín spustenia druhého multiplexu v Prievidzy na 05/2011.
Dňa 25.1.2011 RVR odňala TV JOJ analógový k52 z Krížavy.Takže čakáme na mux2 !rudo28 píše:a kde je ten slubeny 2.mux
z jednoduchého důvodu, počkaji co v PD udělá Křížava 52 a podle toho se zvolí další postup. Jestli dokrýt nebo ne.dvbt-pd píše:No neviem.Keď si pozriem plány na máj a jún 2011,tak Prievidza-Bojnice (k52-mux2) sa nikde nespomína.Iba vypnutie analóg JOJ 52.
http://www.digimedia.sk/?IDe=112774
Tiež som toho názoru.Aj keď Krížava-k68,bol pre oblasť PD nepostačujúci.Možno po odpojení analógov,budú vyššie výkony.LaaLaa píše:z jednoduchého důvodu, počkaji co v PD udělá Křížava 52 a podle toho se zvolí další postup. Jestli dokrýt nebo ne.dvbt-pd píše:No neviem.Keď si pozriem plány na máj a jún 2011,tak Prievidza-Bojnice (k52-mux2) sa nikde nespomína.Iba vypnutie analóg JOJ 52.
http://www.digimedia.sk/?IDe=112774
digitál 52 versus 68 z Krížavy:dvbt-pd píše: Tiež som toho názoru.Aj keď Krížava-k68,bol pre oblasť PD nepostačujúci.Možno po odpojení analógov,budú vyššie výkony.
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz