Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
J736

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od J736 »

A kdo ho změnil a jak když jsou blok.zápisy na kartu a zápisy byly dýl než je tento datum.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Pokud máš zapnutý bloker tak ti nepříjdou na kartu určité informace i když ti předplatné ještě nevypršelo a i v době kdy máš zápis na určité období tak se může stát, že ti některé stanice nepojedou a přitom ti předplatné ještě nevypršelo. Proto je dobré zapnout bloker až pár dní před ukončením předplatného a ne hned po zápisu.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Zapa má recht ,není dobré zapínat blocker hned po najetí kanálů,2-3 dni před koncem,ale ne zase v den ukončení,to jsou nyance které si každý musí vychytat !!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

kontakt.spy píše:Zapa má recht ,není dobré zapínat blocker hned po najetí kanálů,2-3 dni před koncem,ale ne zase v den ukončení,to jsou nyance které si každý musí vychytat !!
Keď už tak spúšťal reautorizaciu a vychytal najvhodnejší dátum... :wink:
armin.owen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armin.owen »

Ked uz je o tom rec, ako sa ten blocker zapina a kolko to asi vydrzi?
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

V menu cas je pod kartou -položka obsluha karty-, zapnuto jdou zápisy,vypnuto-blocker !!! Kdybys sis občas tady něco přečet,věděl bys víc,neb se to tu Xkrát řešilo !!!
kanagon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kanagon »

Chcem sa spýtať či neexistuje nejaký plugin web rádio pre Optibox Panthera
ďakujem kanagon
stenatko
satelitni prijimac: Dreambox 500 HD

Příspěvek od stenatko »

zdravím, nevie mi niekto poradiť čo sa dá spraviť s optiboxom Aligátor ak Vám po nahratí posledného softu čo som tu našiel a následne po továrenskom nastavení vypíše ,, NO CHANEL" a vôbec nereaguje na DO a nič sa sním nedá robiť....rozchodí to ešte niekedy alebo ho mám zakopať na záhrade......vopred ďakujem za pomoc.....
:thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou:
2x VU+SOLO 4K, VU+DUO2, VU+ZERO 4K , Maximum E-85 multifocus, 5x GT-QD4OD 0,2 ,28,2E , 23,5 E . 19,2 E .16.0 E, 13,0 E , 1,0 W
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ak mas zalohu settingu ,nahraj a hotovo.
Ak vobec nereaguj nahraj loader a fw cez tlacitka na boxe podla x-krat popisaneho navodu,potom setting.
Ak nic nepomoze smer zahrada....alebo servis.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

No chanel-vyp .a zap.přístroj ze sítě nebo kolíbkou vzadu,nechat nabootovat,otevřít menu a znovu vše naladit !
stenatko

Příspěvek od stenatko »

liquere píše:Ak mas zalohu settingu ,nahraj a hotovo.
Ak vobec nereaguj nahraj loader a fw cez tlacitka na boxe podla x-krat popisaneho navodu,potom setting.
Ak nic nepomoze smer zahrada....alebo servis.
toto všetko čo sa tu spomína som už x krát skúšal, ale bez výsledku.......tak už pomôže asi len servis.... #-o #-o #-o
2x VU+SOLO 4K, VU+DUO2, VU+ZERO 4K , Maximum E-85 multifocus, 5x GT-QD4OD 0,2 ,28,2E , 23,5 E . 19,2 E .16.0 E, 13,0 E , 1,0 W
stenatko

Příspěvek od stenatko »

kontakt.spy píše:No chanel-vyp .a zap.přístroj ze sítě nebo kolíbkou vzadu,nechat nabootovat,otevřít menu a znovu vše naladit !

do menu ma absolutne nechce pustit....on vôbec na nič nereaguje..... #-o #-o
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

stenatko píše:
kontakt.spy píše:No chanel-vyp .a zap.přístroj ze sítě nebo kolíbkou vzadu,nechat nabootovat,otevřít menu a znovu vše naladit !

do menu ma absolutne nechce pustit....on vôbec na nič nereaguje..... #-o #-o
Vypadá to jako když jsi tam nahrál jiný soft.To samé se tu už řešilo.
Optibox panthera-vypisuje no channel a na nič nereaguje.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=33925
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Dozvedel som sa od dodávateľovi ohľadom Panteri a Aligatora a ten mi potvrdil že skončili dodavky na tieto prijímače. Tak teraz neviem či si uvedomili čo pustili na trh.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ono nieco nebolo v poriadku uz len preto,ze nebola lokalizacia softu do slovenciny.Ale ani to nie je az tak dolezite,hlavne je ci bude soft podpora dalej fungovat - minimalne pre klony potom sa da zit dalej.Dydaj vies co myslim,jedna vec je prestat dovazat k nam a druha vec je prestat vyrabat vobec.Ja dnes idem pre opraveneho alligatora uvidim co menili.Co hovorite na novu anakondu ,ma sti cip je to vlastne asi nastupca koaly.Tym padom asi aj E2,co poviete?
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

No ta Anaconda se zdá jako nejlepší Optibox, ale po zkušenostech s oběma Optiboxy - viz podpis, mi do baráku už žádný přístroj této značky nepůjde.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Ono nieco nebolo v poriadku uz len preto,ze nebola lokalizacia softu do slovenciny.Ale ani to nie je az tak dolezite,hlavne je ci bude soft podpora dalej fungovat - minimalne pre klony potom sa da zit dalej.Dydaj vies co myslim,jedna vec je prestat dovazat k nam a druha vec je prestat vyrabat vobec.Ja dnes idem pre opraveneho alligatora uvidim co menili.Co hovorite na novu anakondu ,ma sti cip je to vlastne asi nastupca koaly.Tym padom asi aj E2,co poviete?
Veľmi pochybujem že skonči podpora je tu kopec klonov.
Optibox Anaconda celkom zaujímavo to vyzerá, soft je v ird. a ma 18,1 MB ale ako to fachči, to neviem.
Včera som mal malinke výpadky zvuku, odstránilo sa to preinštalovaním softu 20.72 :wink:
stenatko

Příspěvek od stenatko »

stenatko píše:

ďakujem za rady... pomohlo mi čo ste mi odporučili... mašinka je už zas funkčná....

:thankyou: :poklona: :thankyou: :poklona:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

mzahalka píše:No ta Anaconda se zdá jako nejlepší Optibox, ale po zkušenostech s oběma Optiboxy - viz podpis, mi do baráku už žádný přístroj této značky nepůjde.
dydaj1 píše:
liquere píše:Ono nieco nebolo v poriadku uz len preto,ze nebola lokalizacia softu do slovenciny.Ale ani to nie je az tak dolezite,hlavne je ci bude soft podpora dalej fungovat - minimalne pre klony potom sa da zit dalej.Dydaj vies co myslim,jedna vec je prestat dovazat k nam a druha vec je prestat vyrabat vobec.Ja dnes idem pre opraveneho alligatora uvidim co menili.Co hovorite na novu anakondu ,ma sti cip je to vlastne asi nastupca koaly.Tym padom asi aj E2,co poviete?
Veľmi pochybujem že skonči podpora je tu kopec klonov.
Optibox Anaconda celkom zaujímavo to vyzerá, soft je v ird. a ma 18,1 MB ale ako to fachči, to neviem.
Včera som mal malinke výpadky zvuku, odstránilo sa to preinštalovaním softu 20.72 :wink:
Co bude uvidime.Zatial ostavam pri alligatore.Ako nahradu vidim pre ludi co chcu DVB-T Amiko 8800 alebo GM 9080.Sice tusim bez linuxu ale ked to dobre funguje nepodstatne...
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Jako velké mínus u Alligatora vidím na součastných softech nemožnost nahrávání souběžně DBV-T a sat. vysílání .(kvalita nahrávek je přitom přednostní vlastností tohoto boxu) Protože se jedná o dva tunery, tak by to neměl být žádný problém.Stačila by na to menší úprava softu a souběžné nahrávání by neměl být problém.(i PIP náhledem) Ono těch podmětů pro úpravu softu by bylo asi ještě hodně,ale pokud by se vzaly klady s FW 20.72 a 20.04 a odstranily se mínusy, tak by to byl možná celkem slušný výchozí soft pro tento box.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“