GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Odpovědět
hard333

Re: GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Příspěvek od hard333 »

Aky je prosim vas rozdiel v softe mc a sp? Maju oba emu? Snazil som sa to najst, ale je tu toho vela, asi som to prehliadol. Nebolo by zle, diskusiu rozdelit do viacero vlakien. Napr. podla softu. Dakujem
zdenoq

Příspěvek od zdenoq »

Ja mam sp mam tam funkcne EMU aj Bloker
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, 100 offset Al, G.I. 0.2dB Twin, G.I. diseqc 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 23.5E, Thor 1W
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

mc emu nema
ma iba uni citacku kariet
taktiez by nema mat zdielanie, aj ked niektore to mali (maju)
Edmond

Příspěvek od Edmond »

mc emu ma, ale je schovane. Zadaj na DO kod 9339 a najdes emu.
VU DUO - IMG BH 1.6.5 OSCAM - TV Samsung TA550
UNIBOX 9080 - sw 1.3.45 EMU - TV OVP
SKYLINK ICE - Parabola EMME ESSE 80 - LNB Inverto Black Ultra
Maximum E85 1W, 4.8E, 9/10E, 13E, 19,2E, 23,5E - LNB GT and Inverto
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

Ahoj,
poprosil bych o informaci. Při zapnutí přístroje mi naskočí tabulka s textem : "CARD ISERTED : SLOT 1 CRYPTOWORKS", chvilku je tma a asi po pěti vteřinách teprve naskočí program. Neděje se to pokaždé, po dva dny to nenapsalo, dneska dvakrát. Mohl by mi prosím někdo podat info, co to znamená? Když jsem používal starší verzi fw. 1.2.86, tak mi to nikdy nenapsalo, teď mám fw. 1.3.42.
Předem díky.
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Zdravím
Taky teď používám 1.3.42 a tento problém se mi nevyskytuje, ale u 1.3.26 1čtečka (nahoře) cslink a do druhý jsem strčil skylink a napsalo mi to stejný co popisuješ pak už se to neobjevilo.
Zkus to strčit do druhý čtečky jestli ji máš teda volnou nebo prohodit.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

Díky, vyzkouším. :thankyou:
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
bohi

Příspěvek od bohi »

Kdo z Vás již zkoušel nové FW ps 1.3.42 Lemontree a amstar? Jaké máte poznatky? (bocker, share card aj.)
2 X Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR, FW GM Unibox sp1.3.69, Skylink , Cslink, Offset 80cm, Monoblock TWIN LNB TMT43 , Astra 19,2°E, Astra 23,5°E, USB HDD 2,5" MAXELL 500 GB - Toshiba 320GB, LAN, TV PANASONIC TX-P42S20ES, LCD Sony 32".
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

slapet píše:Zdravím
Taky teď používám 1.3.42 a tento problém se mi nevyskytuje, ale u 1.3.26 1čtečka (nahoře) cslink a do druhý jsem strčil skylink a napsalo mi to stejný co popisuješ pak už se to neobjevilo.
Zkus to strčit do druhý čtečky jestli ji máš teda volnou nebo prohodit.
Ahoj,
tak jsem zasunul kartu do druhé čtečky a běhen dneška mi to opět dvakrát napsalo : "CARD INSERTED SLOT 2 - CRYPTOWORKS"
Následuje asi pěti až osmivteřinová tma, během které se ještě dvakrát objeví výše zmiňovaná hláška. Co to vlastně znamená?
Jen upřesním, že blocker mám vypnutý, zatím jsem ho nikdy nepoužil.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

INSERTED SLOT 2 - CRYPTOWORKS" - je to oznámení o vložení karty do slotu č.2
Ještě bych zkusil v menu podmíněný přístup CA nastavení card info zapnout nebo vypnout CA zprávu a UART což nevím co je mám none a MSG Timeaut 3
Já mám CA zprávu zapnutou, ale jak jsem již psal u 1.3.42 mi to ještě neudělalo.
Blocker s tím asi nemá nic co do činění, ale to ale je tady vždycky.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

Díky,
mám to nastavené úplně stejně, jak popisuješ. Zadal jsem u položky : CA zpráva - Vyp. Tak uvidíme co to udělá.
Ještě jednou díky. :thankyou:
kubo

Příspěvek od kubo »

Zdravím.
Chcem sa opýtať majiteľov tohoto STB. Vie tento príjmač prehrávať avi a dá sa pristupovať na pripojený HDD cez LAN keď ho pripojím k routru?
JohnPeri
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JohnPeri »

Tak přidávám par fotek z verze GM Unibox Edision Exclusive ps1.3.42 MOD
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
janokubo
satelitni prijimac: AB Cryptobox 750HD

Příspěvek od janokubo »

No podla tých fotiek vyzerá táto verzia FW celkom solídne a dúfam, že aj písmo bude dobre čitateľné. Musím vyskúšať. Každopádne dík za to foto, aspoň máme vyzuálny prehľad.
Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR, LNB Golden Interstar GI 201 Single, SkyLink
JohnPeri
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JohnPeri »

No vyzkušaj,muj Coment je tady http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=306467#p306467
Pokud by ti to co mě nejede jelo,tak dej vědět.
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

zdielanie a nahravanie na Golden Madia 9060

Příspěvek od ptacko »

ahoj, planujem kupit Golden Media 9060, ale este predtym by som sa rad dozvedel par veci, o ktorych som nenasiel ziadne informacie. Dakujem!

1. zdielanie - planujem jeden server a viac klientov. na serveri bude skylink karta a budu sa platit balicky. je treba kartu potom kupit aj do kazdeho klienta? ak by to slo bez karty, bolo by to super. ak nie, tak kartu kupim. lenze ICE alebo irdeto? je mozne na klientoch pouzivat original firmware, alebo musi byt nejako specialne upraveny kvoli zdielaniu? podla odpovede na tuto otazku by som sa rozhodol, ci kupim ICE alebo irtedo. irdeto dekoder mam
2. nahravanie - nedocital som sa akym sposobom funguje nahravanie. ci sa da na jeden kanal divat a druhy nahravat.. alebo toto funguje len vtedy, ak ma prijimac dva tunery? pripadne, da pri nahravani jedneho programu a sucasnom pozerani druheho programu pouzivat funkcia timeshift?
Naposledy upravil(a) ptacko dne 21.březen 2011 - 9:53, celkem upraveno 2 x.
VU+ Zero 4K, VTi 13, OScam
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

hello
myslis GM (golden media) a nie GI (interstar) 9060?
no myslim ze je to taky isty prijmac ako AMIKO 8000, opticum X403, Argus (neviem aka verzia), AB cryptobox 350
akurat ma display
ale soft stranka je rovnaka, verzie softov rovnake, chyby rovnake, akurat grafika menu ina ale to nie je problem prehodit

na zdielanie potrebujes mad modifikovany soft, bud mcas alebo emu
oproti originalu maju rozlicne to ze maju UNI citacku (nepotrebujes modul), da sa zdielat po sieti, urobis server ... tu pozor lebo bude len protokol homecamd (cize bez mena a hesla, len IP a port)

kartu by som osobne kupil ICE, jednak su (asi) lacnejsie a nic tym nestratis
modul ti je zbytocny
nahravanie funguje tak ze na jednom transporderi pozeras a mozes aj nahravat
malo by to fungovat aj tak ze jeden program nahravas a druhy pozeras s timeshiftom
ziadl to nefunguje :)))
teda timeshift som nikdy neskusal ale nahravanie takto funguje iba ked nahravas kodovane, tj ze pozerat nahravku mozes len cez satak
odkodovane nahravanie funguje dobre iba ked pozers ten dany film a zaroven ho nahravas
no toto je na 99% iba chyba softu, neverim ze by to nezvladal procak
ja som uz poslal mail do amika ci to vedia poriesit, odpisali ze mam sledovat nove verzie softov :) ... tak sledujem, zatial je opravena jedna chyba z toho co som posielal

inac za tie peniaze myslim ze celkom fajn satak, aj ked to GM je drahsie, kup radsej amiko alebo ab cryptobox
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

pepan666: aj na net ti staci stvorzilovy telefonny kabel .... teda na zdielanie urcite
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

Ok dik, nadpis v predchadzajucom som upravil, ale aj tak mi neni vsetko jasne. Teda aj na klientoch budem potrebovat mat modifikovan firmware? Som myslel, ze na serveri bude stacit. a tejto vede tiez moc nechapem, mohol by si prosim trosku viac vysvetlit? (som sa snazil aj na nete hladat nieco o ccam td, ale moc mi to jasne nebolo)

"...tu pozor lebo bude len protokol homecamd (cize bez mena a hesla, len IP a port)"

K tomu nahravanie - mysis, ze existuje sanca, ze to v buducnosti doladia prostrednictvom fw? pripadne nejaky iny prijimac, ktory to vie bez problemov (napr zo spominanych amikov a ab kryptoboxov)?

Do tretice, vies povedat aj nejake konretne modely amika alebo ab cryptoboxu, co vedia vsetky funkcie ako 9060 a su lacnejsie?

A este jedna vec ma napada, ked som sa tak rozpisal :). Preco 99% HD prijimacov vedia len 1080i a nie 1080p? Ja osobne by som to bral ako nie moc cestne a spravodlive...
VU+ Zero 4K, VTi 13, OScam
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

vo vsetkych potrebujes modifikovany firmware, ale toho sa neboj, to je tam za minutku cez USB ... to je uplne v pohode
a navyse som presvedceny ze to robia ti isty ako original soft len to nemozu pustit von oficialne
myslim ze conax je zadarmo a ostatne treba platit 9alebo nieco podobne)
no a zdielanie asi oficialne tiez nie koser, kto vie ...

homecamd je pre domace pouzitie (ako napoveda nazov)
teda mas XY prijmacov a tie idu na jeden server
das si iba IP a port
ak by si to pustil von, napr. kamosovi co nie je lokalne v tvojej sieti tak by sa tam uz dostal hocikto
ziadne meno heslo, nic...
ale pre domace pouzitie v pohode

ja mam AMIKO SHD 8000 a to iste je AB cryptobox 350
neviem za kolku si vies kupit GM, ja som kupoval amiko za tusim 85e

co ja viem tak HD stanice vysielaju 1080i, full HD asi nevysiela ziadna
a nie je to 99%, kupis vyssi model a ten ma uz 1080p
napr AMIKO ALIEN 8900
ak sa pletiem nech ma niekto opravi, tiez to mam len tak ze to niekde precitam alebo vyskusam

co sa tyka nahravania, tak ano, tam je problem a myslim ze to poriesia
no v principe ak si to chces len poziet je ti to jedno
ak to chces ulozit do kompu tak dnes (ak bude casu) vyskusam offline rozkodovanie a ak to pojde dam sem navod
u mna tie casy ze som nahraval a potom ookola pozeral skoncili uz davno.... posledne to bolo este asi na videorekordere :)
mam doma aj dvd rekorder ale tam som este nikdy nic nenahral tak aby som si to aj napalil
a teraz uz aj ten mozem vyhodit kedze analogovo tam nic nenahram :(
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“