XtreamerPro

Odpovědět
Stanley73
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF918 HD

XtreamerPro

Příspěvek od Stanley73 »

Planujem kupit tento medialny prehravac, ktory je vybaveny 3,5" HDD. Dal by sa na tento prehravac nahravat s Octagonu, ak ano, islo by to cez e-sata kabel. A dalo by sa to potom z toho prehravaca prehravat priamo do TV, bez zapnuteho Octagonu, nakolko by mal prehravat aj TS.
http://www.xtreamer.net/pro-minisite/xtreamerPRO.html
VU+ Zero, Golden Interstar Single, Optibox DM 3800, Emme Esse AL 82 cm
Stanley73
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: XtreamerPro

Příspěvek od Stanley73 »

Skusim sa spytat opacne, je mozne z Octagonu ukladat nahravky na sietove ulozisko???? Alebo este jedna otazka vie Octagon LAN pripojenie s moznostou lokalizacie disku???
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

Firmware v Octagonu zřejmě nenadetekuje kromě HDD nic jiného, takže nahrávat na disk, který je řízen jiným zařízením podle mě nepůjde.
Přes LAN nelze připojit síťový disk, firmware by muselo obsahovat Sambu nebo jiné rozhranní,
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
Stanley73
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stanley73 »

Tak to si ma moc nepotešil, to budem okolo plazmy same krabicky???? (octagon, externy HDD a este HDD prehravac)
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Octagon Ti vše co nahrá,také přehraje,i když je stále dobrý,je už za zanitem,bohužel,nastal čas na změnu,jen se obávám,abych ji neudělal k horšímu.Nic věčně nevidrží,ale stejně je nutné hledat s předstihem náhradu a jak to sleduji,každý přijmač má své mouchy.Každý na něco nadává,jsou potíže s FW a co je horší,někde i HW.Osobně se mně nelíbí přijmač,který neslouží minimálně bez nejmenšího problému 3-4 roky(což v dnešní době,je spíše unikum.Já jsem zvědavý,jak ten můj vydrží,se vším,co s ním používám)Po zkušenostech,s ním,mohu konstatovat,že patřil,k té lepší sortě.Pokud by neustřihli vývoj,mohl být ještě pár let na trhu,škoda. :poklona:
Stanley73
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stanley73 »

Ja na Octagon nenadavam , ja som velky fanusik Octagonu a dufam, ze mne este potiahne (uz ho mam 1,5roka). Len chcem trosku zredukovat pristrojovy park okolo TV. A viem aj to , ze co nahra tak aj prehra, lenze ja by som chcel HDD prehravac vyuzit aj na nahravky v mkv (h.264) a nielen co nahram z Octagonu. Prezeram net a zastavil som sa nad týmto MMC http://www.alza.sk/chronos-hdd-media-player-d105951.htm

Myslite, ze to pojde na to nahrat?
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Já to mám propojené také do PC,v kterém to nahrávám za pomocí WinFastPVRZ,protože momentálně mně zlobí Pevný Disk(přenosný,který mohu po odpojení od Octagonu,zasunu do PC,kde to mohu přehrát,přes PC.)
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“