GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Odpovědět
vyspe
Pokročilý
Pokročilý

Re: GOLDEN MEDIA Uni-Box 9060 2CR2CI HD PVR

Příspěvek od vyspe »

U motorov STAB H-H vo funkcii USALS v menu "sprievodca nastavením antény" treba zadať svoju zemepisnú dlžku+šírku+pozíciu satelitu napr.23.5 a potom v ý p o č e t.Onen výpočet automaticky vypočíta n u l o v ý b o d ,.a potom motor točí správne.U každej družice je tiež potrebné zadať v menu "inštalácia satelitu" v položke "POZICIONER" na U S A L S.Ak sa toto neoznačí tak motor sa natočí len na označené družice a na neoznačené sa nenatočí.
Tolex
satelitni prijimac: GM Unibox 9060

Příspěvek od Tolex »

Jen informace: Dnes jsem pro známého přivezl novou neaktivovanou kartu Skylink čisté Irdeto. Nedalo mi to a vyzkoušel jsem ji na svém GM 9060. Po vložení do uničtečky, přijímač správně identifikoval kartu a kódovací systém Irdeto a během minuty naběhli všechny programy včetně těch placených :D Žádný problém jsem nezaznamenal. Mám firmware 1.3.45. Takže tahle mašinka umí bez problémů i karty Irdeto :clapping: :clapping: :clapping:
GM Unibox 9060, fw 1.3.05 emu, motor SG2100, parabola 100cm offset, karty Skylink + Cs Link, lnb California 0,5, HDD A-Data 250GB
Edmond

Příspěvek od Edmond »

to skrivan:
pouzivam motor sg2100 a satelity ladim zasadne cez USALS. Ak mam problem s nastavenim konkretnej druzice, v prvom rade jemne pohybujem motorom nie cez prikaz Krokovat pohyb ci cez Plynuly pohyb, ale osvedcilo sa mi menit polohu motora v malych krokoch cez zmenu zemepisnej dlzky USALS.
Ak budes pridavat alebo uberat po desatinach stupnov, motor dosiahne jemnejsi pohyb. Osvedcilo sa to pri presnom naladeni sa napriklad na satelit na 9E namiesto 10E. Taktiez mozno zistis, ze najlepsi signal na konkretnych druziciach nemas na zemepisnej dlzke pre tvoje miesto instalacie, ale prave pri nejakom konkretnom cisle. Co v konecnom znamena, ze nemas presne zladeny nulovy bod motora. Ak rozdiel je vacsi, doporucujem zladit parabolu s motorom, lebo pri vacsej odchylke sa ti posunie aj elevacia paraboly v krajnych polohach. Ja som ladil parabolu s motorom na trikrat a konecne v posledom pripade som dosiahol optimalne hodnoty v celom rozsahu.
VU DUO - IMG BH 1.6.5 OSCAM - TV Samsung TA550
UNIBOX 9080 - sw 1.3.45 EMU - TV OVP
SKYLINK ICE - Parabola EMME ESSE 80 - LNB Inverto Black Ultra
Maximum E85 1W, 4.8E, 9/10E, 13E, 19,2E, 23,5E - LNB GT and Inverto
bohi

Příspěvek od bohi »

Tolex píše:Jen informace: Dnes jsem pro známého přivezl novou neaktivovanou kartu Skylink čisté I....o. Nedalo mi to a vyzkoušel jsem ji na svém GM 9060. Po vložení do uničtečky, přijímač správně identifikoval kartu a kódovací systém I....o a během minuty naběhli všechny programy včetně těch placených :D Žádný problém jsem nezaznamenal. Mám firmware 1.3.45. Takže tahle mašinka umí bez problémů i karty I....o :clapping: :clapping: :clapping:
To je Supeeer. Moc děkuji za informaci.:-)))
2 X Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR, FW GM Unibox sp1.3.69, Skylink , Cslink, Offset 80cm, Monoblock TWIN LNB TMT43 , Astra 19,2°E, Astra 23,5°E, USB HDD 2,5" MAXELL 500 GB - Toshiba 320GB, LAN, TV PANASONIC TX-P42S20ES, LCD Sony 32".
zdenoq

Příspěvek od zdenoq »

Ja tak isto :thankyou: dakujem za info
Takze uz potvrdily 3 nicky: Chvasto, johan, Tolex ze ide karta Skylink ciste I.r.d.e.t.o 01 v prijmacoch Golden Media 9060 a 9080 s firmverom 1.3.45 a 1.3.26, nacita kartu neregistrovanu aj registrovanu len je problem s nahravanim filmu na HDD, mozem si pozriet film len do 24 hodiny, potom pri prehravani tma funkcia Surf lock to uzamkne...
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, 100 offset Al, G.I. 0.2dB Twin, G.I. diseqc 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 23.5E, Thor 1W
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

zdeno, co ti uzamkne funkcia SurfLock? Nemas nejake skreslene informacie?
zdenoq

Příspěvek od zdenoq »

bbedo2: asi mam :D
johan: pisal, nahral film z HBO HD tak mu nejde prehrat neskor po 24 hodine film na HDD
Na mojom prijmaci neslo prehrat nahravku s tv prima musel som stopnut a prepnut z stv1 na tv prima a spustila sa nahravka, ked bol zapnuty program stv1 alebo iny ako tv prima nahravka nesla prehrat bola tma...
Naposledy upravil(a) zdenoq dne 30.březen 2011 - 14:00, celkem upraveno 3 x.
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, 100 offset Al, G.I. 0.2dB Twin, G.I. diseqc 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 23.5E, Thor 1W
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

prijmac ma problem nahravat rozkodovane a popritom pozerat iny program
ak to chces urobit musis nahravat zakodovane a potom sa modlit aby nezmenili kluce tak ako menili predvcerom ... lebo inac si to nepozries :(
JozoM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JozoM »

to Tolex: to už vie ten prijímač od minulého roku. ste zaspali...
sono
satelitni prijimac: GM UNIBOX9080CRCI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sono »

bohi píše:
Tolex píše:Jen informace: Dnes jsem pro známého přivezl novou neaktivovanou kartu Skylink čisté I....o. Nedalo mi to a vyzkoušel jsem ji na svém GM 9060. Po vložení do uničtečky, přijímač správně identifikoval kartu a kódovací systém I....o a během minuty naběhli všechny programy včetně těch placených :D Žádný problém jsem nezaznamenal. Mám firmware 1.3.45. Takže tahle mašinka umí bez problémů i karty I....o :clapping: :clapping: :clapping:
To je Supeeer. Moc děkuji za informaci.:-)))
To bohi:
Prosím tebe mám taký dotaz chci do GM Uni Box 9080 neistalovat FW1.3.45 ale těchto je tu povííce a tak nevím který je ten správný jeden jsem tak naistaloval přestalo mi ukazovat Standby po zapnutí okamžite botuje a naskočí obraz nevím zdali je to tím FW nebo někde jsem udělal chybu já.Mám tentopřístroj 1 měsíc a jsem tak trochu novoícián.Pokud můžeš prosím poraď.Díky Sono
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

ahoj, prosim ktorym softom, alebo akym sposobom sa da editovat zoznam kanalov pre 9080? stiahol som asi 3 rozne verzie, kazda mi pisala "unrecognized bin file" ked som daval otvarat .abs subor, ktory som dostal zalohou v prijimaci. kabel RS232 nemam, ale ak sa inaksim sposobom tie programy editovat nedaju, tak ho kupim. presne o tom je aj druha otazka, ze aky kabel kupit? potrebujem usb, pretoe mam iba notebook bez com portu. je tych kablov viac druhov? napr. co sa tyka prepojenia pinov... alebo, nenasla by sa schema, by som si ho urobil aj viac. dakujem za odpoved
fw mam 1.3.42 emu
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

kabel je jednoduchu
2-3
3-2
5-5
ale ake editory si nasiel?
lebo ja som este vlani skusal iba jeden a ten bol hrozny :(
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

rozne verzie ali editora som skusal. k tomu kablu - potrebujem usb-com kabel. nie com-com... usb ma iba 4 piny
VU+ Zero 4K, VTi 13, OScam
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

no ja nemam gulu a neviem ako sa pripajas
v top pripade musis mat USB-COM a dalej ten COM-COM co som napisal
ale je to to napr
urob si zalohu toho co mas v satelite na kluc
stiahni si ten subor
ma koncovku abs
spusti ten editor
open file, dole navol abs, vyber svoj subor
dalej ti otvori take okno tam vyber user database
a klikni na all services
a ukaze ti stanice ktore mas naladene
ale opakujem, ten editor je o nicom
kanaly presuvas po jednom
v sataku mozes po kolko len chces
alebo som zase trtko a neviem to tam najst :)
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

pisal som hned na zaciatku ze potrebujem usb kabel, ze mam iba notebook. ali editor- presne takyto postup skusam, pise mi "unrecognized bin file" , hned ako dam potvrdit databazu. je jedno ci user allebo tu druhu...
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

tak sorracidlo, to som si nevsimol
kazdopadne mne to frci zatial s kazdym alieditorom ktory som nasiel
poslem ti ako SS soft aj s editorom aby si si to odskusal
potom zistis ze je to na prd ;)
v prijmaci mas naladene a zoranene skylink-cslink za 15 minut, tu je to hroza :(
skrivan

Příspěvek od skrivan »

Mám asi zrovna já špatný stroj , protože jsem A3 naladil podle GI 870 ts XPeed a označil pozici paraboly ,pak jsem přephodil zpět a naladil parabolu přesně podle GI a nic neukazovalo tak jsem dal z této pozice zpět na nastavení a ejhle najednou ukázal síla 87 akvalita 76 ,tak jsem spustil sken a mám celou A3 , všechno nastavuju na USALS a stejně musím při přepnutí na jiný satelit donastavovat i když se to předem ukládá asi mám špatně nastavený nulový bod?
AB Cryptobox 752 hd combo ,parabola 85 fe ,multibeam-5w-1w-7e-9e -13e-19,2e-23,5e-28,2+28,5e + Openbox S3 mini HD parabola 120 motor GS2100 ,30°W-75°E
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

bbedo2 dik za program, narychlo som skusil, funguje. cez vikend sa s tym pohram, bude viac casu. este mam ale par otazok..
- ako zistim, ktore dialkove je male a ktore velke? podla toho vyberam aj fw, ci nie?
- co je to za firmware, ktory ma oznacenie 300?
- skratky ps, amstar, lemontree som sa docital co znamenaju. pri lemon tree sa pise, ze ma hd menu, lenze mne so ziadnym lemontree neslo dialkove :(
- co znamenaju tie ostatne popisy, napr "sab titan 2" pri GM Unibox Amstar ps1.3.42 @ Sab Titan II MOD.rar

dik za odpoved. a pretoze mam satelit len tyzden, idem si dalej citat forum aby som sa takto blbo nepytal ;)
bbedo2
Odborník
Odborník

Příspěvek od bbedo2 »

fuha ja ani neviem o com pises :)
tie upravene softy stahuj tu z downloadu
mne islo na lemontre dialkove normalne
ti prijmace, amiko shd 8000, ab cryptobox 350hd, opticum x402, golden media 9080 a neviem co este su uplne rovnake
aj soft maju rovnaky, rovnake funkcie, rovnake chyby, rovnake oznacenie
lisi sa len menu
takze az tak velmi sa trapit nemusis ze ti nieco nejde :)
ale nedaju sa nahravat medzi sebou, iba po malej uprave
mne ju vysvetlil robo a nieco som aj skusil upravit a fungovalo no aj tak to nepouzivam ;)
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

ok, skusim inak :)
- pri niektorych fw sa pise, ze funguje len s malym dialkovym, alebo s oboma, alebo ... preto sa pytam, ako zistim, ake dialkove mam. nie su kdesi obrazky? ja mam taketo http://www.mravec.sk/products/w500jpg/bs373.jpg
- ak som ta pochopil spravne, tak aj ked su softy pre vsetky tie prijmace rovnake, nefunguju medzi sebou. takze treba hladat soft pre 9060/9080. jo?
- napr tieto dva softy, amstar viem ze ma upavene manu pre sd. co je potom xwindow?
GM Unibox Xwindow ps1.3.42 @ Sab Titan II MOD.rar
GM Unibox Amstar ps1.3.42 @ Sab Titan II MOD.rar

- a napr toto co som uz spominal: "GM Unibox Amstar ps1.3.42 @ Sab Titan II MOD.rar". ma v popise "sab titan II". co to znamena? ci je to len meno chlapika, ktory to upravoval?
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“