A to píšeš o NXP256HD nebo nějakém jiném modelu Dreamsky ???Noro C píše:Mne pomohlo dat pre prijmace rucne na vyssie ip xxx.x.x.200 - 2xx a na routri som nechal zapnute DHCP
Pokud o NXP256HD napiš trochu podrobněji jak jsi to zprovoznil.I u jiného modelu ...
Měl jsi je oba připojené k routru, nebo jen propojené kabelem ???
Pokud kabelem byl křížený nebo ne ???
Jaké bylo nastavení na Masteru a na slave receiveru ???
A co všechno se musí nastavit ???
Taky jem si všiml při stisku F1 + nějaké číslo vyskočila hláška home sharing, nevím přesně jak to bylo, nevím jestli to s tím má souvislost, jestli se přes nějakou kombinaci zapíná a vypíná.
Snad příští týden budu mít mašiny dvě s wifi klientama, připojené do Internetu a mezi sebou přes WiFi router Belkin N+. Čas na experimenty si rád udělám, ale budu asi potřebovat pomoct od těch co to už zkoušeli nebo mají v provozu, třeba i na jiných modelech Dreamsky, myslím, že i v tomhle modelu to bude podobné.Síťové kabely mám, jak normální tak křížené.
Zatím jsem o home share k tomuto modelu nic jiného, než jsem zde přiložil nenašel.A to jsem na fórech každý den !!! Budu muset kouknout i do fór od jiných typů Dreamsky, třeba tam najdu nějakou inspiraci ...