Edison Argus Piccollo HD ip

Odpovědět
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Edison Argus Piccollo HD- IP - rady

Příspěvek od Deane7 »

nedá sa nastaviť kvalita nahrávky na USB? Koľko sa mi vojde na 16Gb USB flash?
Múdrosť treba hľadať, hlúposť príde sama.
naftalin

Příspěvek od naftalin »

Na 16 Gb USB flash vojde cca 15,8 Gb. Treba naformátovať pred použitím na nahrávanie - oplati sa to...
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Vyskúšal som nahrávanie, šlo to, odišiel som z domu a nastavil som si nahrať F1 a prd, len akési nezmyselné súbory a ani mi ho nenašiel. Samozrejme že som naformátoval.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

gyulesz píše:Ahoj. Nevie čím to môže byť, že pri niektorých programoch pri pohybe kamery ako keby trhane išiel obraz (UPC). Môže to byť spôsobené softvérom alebo niečím iným. Díky za odpovede.
Od majiteľov argus piccolo by som sa chcel spýtať, že ktorý zo softvérov je najlepší na SD programy. Díky.
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

gyulesz

Teď používám poslední Amstar. Vyhovuje mi menu s okýnkem na obraz.
Co příspěvek to názor, máš hafo SW z ruzných zdrojů jak taky či jinde na netu, vyzkoušej všechny a vyber si, který Ti nejvíce vyhovuje.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Deane7
myslím si, že je to mezi TV a gaučem.
Kdoví co jsi kde v menu nastavil.
Pro Tebe bude možná nejlepší natáhnout nový SW, moc toho neměnit a zkoušet a zkoušet. Pak si postup zapsat a dle něj používat....
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Tak presne to nebude pre mňa. Ak si myslíš že neviem nastaviť časové nahrávanie tak si mimo. Roky som to robil na videu a potom na DVD rekordéri, na satelite som to najskôr párkrát vyskúšal a všetko bolo ok. No a keď som chcel nahrať F1, to jediné čo ja na TV pozerám tak sa mi to posralo. Ak mi radíš aby som preinštalovával a skúšal a skúšal, tak na to nemám čas. Televízor pozerá žena, ja ak niečo chcem tak hľadám na webe. Aj na správy už kašlem, na webe si pozriem len to, čo ma zaujíma. Vlastne keby som bol tušil v akej kvalite tu pobeží ten terestriál tak by som sa bol na celý satelit vykašľal. Na tie capiny čo žena pozerá jej terestriál tiež bohato stačí. (pošta pre Teba, Modré z neba a nejaké zábavné) na film sa pozerať nebude ani keby som ju k telke priviazal. No a ja F1.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Deane7
S Tebou je to těžké, něco jsi domrvil a stěžuješ si na piccollo. Když Ti někdo poradí, tak píšeš, že nemáš čas.
Ono kdyby jsi si alespoň přečetl návod, tak by ses v minulosti nemusel dotazovat jak přepnout rozlišení, a mohl bych pokračovat dále....
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Ak myslíš, no k Arive som dostal návod podľa ktorého som všetko vedel nastaviť a nemal som s ňou žiaden problém. A to nahrávanie na Piccolle som normálne 2x vyskúšal a bolo to ok, keď som dal nahrať F1 tak sa niečo posralo.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

petrpetr10 píše:gyulesz

Teď používám poslední Amstar. Vyhovuje mi menu s okýnkem na obraz.
Co příspěvek to názor, máš hafo SW z ruzných zdrojů jak taky či jinde na netu, vyzkoušej všechny a vyber si, který Ti nejvíce vyhovuje.
Ahoj. Náhodou nevieš prečo mi niekedy ako keby trhane išiel obraz a nie plynule. Myslel som, že to robí iba u UPC ale zbadal som to aj pri iných programoch. Prepojenie na tv mám hdmi.
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

gyulesz
dám Ti obecnou radu, která platí při škubání obrazu i u jiných značek sat a TV. Tento návod jsem našel u jiného přijímače na parabole a návod pomohl.

Jednou mi to dělalo u Argus VIP2 a plazmy TV Philips.

Zkus v menu - nastavení AV výstup navolit RGB a hlášky, že bude vypnut výstup HDMI si nevšímej. HDMI pojede i nadále v pohodě. Také v TV povypínej automatické vylepšování obrazu a redukci MPEG - vše na vypnuto!
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

dám Ti obecnou radu, která platí při škubání obrazu i u jiných značek sat a TV. Tento návod jsem našel u jiného přijímače na parabole a návod pomohl.

Jednou mi to dělalo u Argus VIP2 a plazmy TV Philips.

Zkus v menu - nastavení AV výstup navolit RGB a hlášky, že bude vypnut výstup HDMI si nevšímej. HDMI pojede i nadále v pohodě. Také v TV povypínej automatické vylepšování obrazu a redukci MPEG - vše na vypnuto!
Tak zvolil som RGB a na obrazovke je hláška nepodporovaný režim?
Domin1

Příspěvek od Domin1 »

ktory je najstabilnejsi HD FW do piccolla a este by bolo fajn keby cital I****O karty...nema nikto testnute???
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Irdeto karty čtou všechny SW od 12.měsíce loňského roku.
Vyzkoušej si nějaké z posledních SW, každý má jiné měřítko, jsou tam rozdílná menu.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

gyulesz
No, vůbec nepíšeš, jaký používáš u svého Piccolla SW a od koho.
Teď jsem to zkusil na 1.3.80 od Lemontree a tam to jde bez problémů přepnout. Jinak mám oblíbené spíše Amstar a ILTV, ale hlavně tam dej poslední SW a hlavně před tím dej tovární nastavení (vymaž vše z přijímače), abys vyloučil, že tam je nějaká chyba.
Domin1

Příspěvek od Domin1 »

od vecera testujem fw Synaps-1.3.81a-piccollo-byFFTeam a zatial som spokojny hlavne dizajn menu mi sadol ak uliaty....uvidim ako to pojde dalej... :thankyou:
Domin1

Příspěvek od Domin1 »

len dufam ze ked dnes tam dam kartu HD ciste I****O tak to pojde lebo v ARIVE 200 mi to sekalo a strasne dlho nabiehalo...
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Domin1
neboj, čisté Irdeto jede ve všech Edisionech Argus O.K.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

No, vůbec nepíšeš, jaký používáš u svého Piccolla SW a od koho.
Teď jsem to zkusil na 1.3.80 od Lemontree a tam to jde bez problémů přepnout. Jinak mám oblíbené spíše Amstar a ILTV, ale hlavně tam dej poslední SW a hlavně před tím dej tovární nastavení (vymaž vše z přijímače), abys vyloučil, že tam je nějaká chyba.
Ahoj. Mám tam Kunibert ILTV piccoloplus 1.3.45.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

Domin1 píše:od vecera testujem fw Synaps-1.3.81a-piccollo-byFFTeam a zatial som spokojny hlavne dizajn menu mi sadol ak uliaty....uvidim ako to pojde dalej... :thankyou:
Ahoj. Aký máš obraz na SD programoch s týmto softom, nakoľko na tomto fóre som čítal, že majú horší obraz na SD programoch ako iné softy.
Odpovědět

Zpět na „Edision“