dreamsky nxp 256 hd

Odpovědět
k855

Re: dreamsky nxp 256 hd

Příspěvek od k855 »

TP-LINK TL WN727N, wifi USB client 802.11n taky funguje........
romik5

Příspěvek od romik5 »

.
Naposledy upravil(a) romik5 dne 23.květen 2011 - 16:19, celkem upraveno 1 x.
Dreambox 800 new enigma2 sim ferrari
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: SilverCrest SL 65 E1 SF

Příspěvek od rnechvatal »

Nový firmware 1.30 zde : http://www.multiupload.com/FQI8WDV5J5

Zkušenosti v rychlosti :

- WiFi WELL WCU150N WiFi 802.11b/g/n : funkční
- internetové rádio : funkční
- připojení na všechny Gshare servery : funkční
- počasí : funkční
- prohlížeč : funkční
- Samba : funkční
- Extra movie : funkční

Oproti verzi 1.29 jsem kromě výše zmíněné položky menu neshledal žádný podstatný rozdíl.
Funkčnost hlavních věcí na úrovni FW 1.29.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ABCryptobox 500HD Mini, Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM(CSLink,Skylink), HomeCast S3000 CR (Gital), (1W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,39E), parabola 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Golden Interstar Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar GI-411 4/1
Zako
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Zako »

Reakcie na DO su otrasne.
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Odezva je horší to je pravda.
Taky se mi v novém FW stalo, že mi při přepínání programů satelit párkrát vytuhnul natolik, že jsem ho musel vypnout z elektriky.
Vůbec nereagoval na DO ...
Nevím jestli je to poslední verzí FW, ale v předchozích verzích jsem se s tím nesetkal a nikdy se mi to nestalo. Pokud se to bude opakovat, vrátím se k verzi 1.29. Rozdíl mezi 1.29 a 1.30 mi za ty problémy nestojí.

Mělo by se jednat o : V1.30

1) EPG 0.8 W UPC isnt correct code table
-----fixed.pls check.at System menu ,we add "Epg Language",if u chang menu language to Czech, Epg Language will change to Czech .

2). BISS is not working if microbox device is connected via RS232 (receiver was
tested with Korean device similar to microbox )
-----i checked it is ok
2. If microbox device is connected to receiver via RS232 the receiver does
not boot. Necessary to connect microbox after booting
-----fixed
3. If WiFi is connected to USB slot receiver sometime reboots.
------fixed
4. During switching between channels the audio sound freezes for 2-3 sec. and
for some time is distorted.

5. Audio button: when you choose left or right audio track the info on display
about audio track is OK.
However after rebooting info about audio channel is still OK, but actually the
audio track playing is default audio track (i.e. stereo)
------about audio track ,we will check with enginneer

6. If USB stick with newest SW is inserted :
if USB file system is NTFS the receiver automatically updates
if file system is FAT32 then it's necessary to update from Menu.
-----we do automatically updates at NTFS to Easy at factory update sw
ABCryptobox 500HD Mini, Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM(CSLink,Skylink), HomeCast S3000 CR (Gital), (1W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,39E), parabola 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Golden Interstar Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar GI-411 4/1
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nový FW 1.31 zde : DOWNLOAD
jozotom

Příspěvek od jozotom »

Chcem sa opytať, ma aj HDMI lebo tam vidim len DV-out .Je to stejne na zapojenie do plazmi?
A cez USB bude prehravať video v rôznych formatoch ,ked nemam ho pripojeny na internet?
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

DV-OUT = HDMI

Je to stejne na zapojenie do plazmi? - ANO

Dostupné formáty videa,obrazu a zvuku

*.avi, *.mkv, *.mp4, *.mov, *.3gp, *.mpg, *.ps, *.vob, *.dat, *.ts, *.m2ts, *.flv, *.asf, *.jpg, *.bmp, *.npg, *.gif, *.mp3 a další. Někdy stačí „nepodporované“ typy videosouborů pouze přejmenovat a přijímač si s nimi většinou poradí.

Pro přehrání filmů z USB není třeba připojení na Internet...
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

Ahoj. Chcel by som sa spýtať či dreamsky nxp 265hd, dokáže zdielať kartu (UPC) ako server cez homecamd (RS232, lan), s argus piccolo hd+ip. Díky
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nový FW 1.34 zde : DOWNLOAD

Pár rychlých postřehů z nové verze přikládám.

Wifi bylo funkční (to mě pokaždé těší), www prohlížeč funkční, Samba funkční, extra movie funkční, youtube funkční, počasí funkční (v češtině ), co mi nešlo tak internetové rádio nefunkční.Nerozchodil jsem ani jednu stanici.

Zkoušel jsem přehrát *.avi ze síťového disku přes Wifi, ale šel jen zvuk.Obraz nikde.Docela často se receiver kouše.Během pár minut co jsem ho zkoušel několikrát, natvrdo.Pomohlo jen vypnutí ze sítě.

Po několika restartech už šlo přehrát *.avi ze sítě přes WiFi v pořádku i s obrazem.Kde byl problém předtím nevím.

Přibyla položka menu pro vypnutí a zapnutí interní čtečky.Vyzkoušeno je funkční.

Přibyly položky pro F1+111 RS232 mode viz. příloha.

Nové položky v nastavení, konečně jde vypnout červená blikající tečka při nahrávání, to jsem nezkoušel, přibyla další položka UPNP client (zatím nevím k čemu to je).

Dále jsem si konečně mohl prohlédnout zápisy na kartě CS Link, aniž bych musel vypínat servery.Předtím jsem viděl jen číslo karty.

Sdílení funkční, všech 24 serverů se mi načetlo.

Toť mé rychlé zkušenosti a postřehy, zatím ho tam nechám a uvidím co dalšího ještě objevím.
Naposledy upravil(a) rnechvatal dne 02.červen 2011 - 14:05, celkem upraveno 2 x.
markyj

Příspěvek od markyj »

Ahojte, dnes mi dosiel dreamsky nxp 265 hd a potreboval by som radu ako dalej postupovat.
Zapojit kable je malickost, ale treba okrem noveho FW nainstalovat aj nejake utility, alebo setting? Alebo to treba vsetko nastavovat manualne? Prechadzam z openboxu x820 a bude mi chvilu trvat kym sa tu zorientujem a spojazdnim ho, takze vam budem vdacny za kazdu pomoc.
:thankyou:
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kromě nového firmware nic jiného nepotřebuješ.

Koneckonců nějaký v něm nahraný bude.Mě přišel už přednastavený na 19.2 E a 23.5 E s už setříděnými stanicemi, stačilo připojit, zapnout a dívat se.

Pokud nechceš skenovat a ladit družice ručně a pak třídit programy podle sebe, bylo by vhodné si sehnat nějaký hotový setting a od toho se odrazit.

Dva tady přikládám, od těch jsem se odrazil já. :good:
Přikládám i poslední softcam.

Firmware doporučuji 1.31, ta 1.34 je ze včerejška a nemyslím, že by se extra povedla, jsou s ní spíš problémy.

Více k tématu jde nastudovat na forum.satdigitalne.cz, kde je široká podpora pro tento přijímač.

Tak ať se daří \:D/
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Nazdar prosím Ťa Nechvátal, tie nové keys sú naozaj dobré,lebo keď som ich rozbalil, tak sú nečitateľné a sú v riadkoch, ale tie čo mám ja v prijímači sú v stĺpcoch, ešte marcové z tejto stránky ? Ale ako sledujem Tvoje príspevky, tak sa asi vyznáš, ja mám tento prijímač,iba krátko. Môžem si ich prosím Ťa bez obáv nahrať do prijímača ... ? :thankyou:
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zkus použít jiný program než klasický Notepad z Windowsů a uvidíš, že je to v pořádku. :good:

Třeba Notepad2 nebo TED Notepad či Notepad++ atd.
Nejlépe v Portable verzi, ať nemusíš nic instalovat. :smoke:
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Tie keys sú od Bozomustafu, zo sat-universe, od ktorého beriem keys i do Clarke Techu 5000 a ten je na tomto fóre VIP borec. A ešte prosím Ťa, ak chcem nahrať nový sw 1.34, musím ísť cez " továrko " , aby to prijímač lepšie prečistilo, lebo som čítal,že pri prechode na vyššiu verziu to netreba, momentálne tam mám sw 1.30 a bojím sa tých nekonečných reštartov pri zmene sw ? Díky za odpoveď
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Díky Ty si rýchli, ako Ťa sledujem ešte stíhaš byť na viacerých fórach
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Môžem sa Ťa prosím Ťa, keď so Ťa tu zastihol na niečo ešte spýtať ?
rnechvatal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Doporučené je :

Továrko - Instalace - Továrko - Nahrání settings.

Takže si udělej zálohu tvého nastavení, nejlépe jednou do receiveru a jednou na USB disk. Pak udělej upgrade (podívej se předtím na disk, zda tam nemáš adresář Files z předchozí instalace, pokud ano, tak ho smaž i s obsahem !!!).

Pak u verze 1.34 pozor, některým pak po upgrade a továrku nešlo načíst nastavení. Mě tedy jo, takže nevím, kde byl u nich problém. Pokud ti to bude šlapat, nechal bych to bez toho továrka.Prvního i druhého.Tím si vlastně uchováš i věškerá svoje předchozí nastavení.

Pokud to pojede, a načteš setting, můžeš to zkusit i s tím továrkem.

Postupoval bych asi takto :
Instalace
pokud to projde v pohodě tak dále
Nahrání settings
pokud to projde v pohodě tak dále
Továrko - Nahrání settings

Mě osobně šly všechny varianty i ta doporučená ale někdo po továrku ten setting nenačetl.

Kdo má víc času může zkusit doporučenou variantu Továrko - Instalace - Továrko - Nahrání settings.
Ale to je bez záruky, že ten setting načtete...

Ale je na tobě, jak moc chceš experimentovat a kolik máš času ... 8)
bystrik píše:Díky Ty si rýchli, ako Ťa sledujem ešte stíhaš byť na viacerých fórach
Teď jdu na oběd, takže hodinu přestávka :poklona:
Naposledy upravil(a) rnechvatal dne 03.červen 2011 - 13:18, celkem upraveno 1 x.
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

OK som v práci, asi pôjdem aj ja na obed
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Nazdar,vitaj. Nevieš mi prosím Ťa povedať,prečo mi nejde Youtube, ani žiadne servery, má to spolu súvis, akoby mi nešiel do prijímača net, i keď píše pripojené a servery odpojené ? Mám zmazať všetky servery a znovu načítať ? Už mám obavy niečo prelaďovať, pretože prijímač často zamrzne a je problém ho vicnásobným reštartom
rozbehať. To sa mi u Clarke Techu nikdy nestalo. Je to ozaj linux vo vývoji ...
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky“