Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:A ty tomu veris?Podla mna tam nieco nesedi.Mali ti vymenit za rovnaky alebo vratit peniaze.Ale pokial si suhlasil,no neviem.Keby ti vratili prachy mohol si si tiez kupit anacondu este by ti aj ostalo......
neboj do tej ceny som si ešte niečo vybral, dohodou :wink:
ale ešte mam jedeho aligatora a ten zatiaľ šľape
FraMar
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od FraMar »

dydaj1 - Po viac ako mesiaci si mal žiadať peniaze,kroré ti podľa zákona musia vrátiť. Mne reklamácia vyprší v utorok a ak sa neozvú tak budem tvrdo žiadať vrátenie peňazí!
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Nakoľko mam ešte jeden aligator a ten je zapojený na klasickú telku, nepostrehol som ani jeden výpadok zvuku, tak neviem či to HDMI nemá vplyv na stabilitu :?:
korask
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: ip9900-pkt nebula SATA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korask »

skusal som aj scart a ten isty problem vypadky neprestali
Mira Tu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mira Tu »

Chlapi, nevím jestli to už proběhlo, možná kdysi.
Jak je to s tím přechodem skylinku na irdeto? Neboli "Výměna karet" jak to zvou. Bude nová karta fungovat s FW 20.04X.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Ano, karta výměna ICE v softu 20.04X funguje dobře a dá se sdílet v Home share. Údajně s FW 20.99 by měla fungovat i karta Irdeto, ale to nemám možnost vyskoušet.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Pánové,ja se už rozhod ,obě staré karty nechám dojet na doraz/cs i sky/,žádné mezi karty,výměny ap.,nakonec se rozhodnu pro výhodnější nabídku,výpadky u 20.72 už taky neřeším-hlavně nemam chuť čachrovat furt se SW. 8)
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
kanagon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kanagon »

Ahojte . Mám Optibox Panthera v.20.04X Pripojený na server Newcs cez Newcamd išie Ok, no po zmene Serveru na CCcam je pripojený cez CCcam a ani tuk ide asi 15 minút a potom píše zakodováno cez Newcamd sa na server CCcam vôbec nepripojím. Viete niekto pomôcť ? Ďakujem
kanagon
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Vraj samba server pre win,ak mate cas a chut pozrite to,pripadne ak je to funkcne mozno sa oplati dat do downloadu aj s popisom pre menej skusenych.
Mozno sa niekomu zide. :poklona:
http://gisclub.tv/index.php/topic,3648.0.html
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Dobry den.Ma niekto odskusany ten vyplo 20.99?Su tam stale vypadky zvuku?Berie kartu skylink ICE bez problemou.Ak dam ci modul tiez bude vypadavat zvuk?Aky modul pre Pantheru?Dakujem.
janisko1983
satelitni prijimac: Amiko sthd8820

Příspěvek od janisko1983 »

Ahojte daju sa do alligatora nainstalovat nejake aplikacie kedze to ma linux. Lebo napriklad na taky amiko je webbrowser opera a ten prijmac je o dost lacnejsi ako alligator. Ja som hladal a akosi som nic na ten stb nenasiel. Vdaka za odpovede
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

To cerbe:
Výpadky zvuku s FW 20.99 trvají, karta ICE funguje, Irdeto by měla také, ale to nemám ověřené
To Janisko1983:
Webbrowser nelze, pouze komunikace s STB přes telnet
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Dakujem za odpoved.Este ak zoberiem dekoder a vlozim do slotu ci smit alebo iny co odporucate tak to zo zvukom bude to iste?
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Tak to vyzkoušej a uvidíš, potom nám dej vědět. Nikdo to přece za tebe nebude dělat. Já se také se svými výsledky tady podělím a nečekám, že to někdo udělá za mně.
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Ano mas pravdu.No ja som na cypre.Dal som si tu priniest tento prijmac a nevedel som ze budu take problemi.Vratit nemozem len dufat a ci napr.ked kupim modul ci sa nieco vyriesi no aky netusim.Kupit na sloensku poslat apotom z neho nic.Tu je to nanic.Nikto neporadi lebo ani netusia o com... .Dik.
zburo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zburo »

cerbe píše:Ano mas pravdu.No ja som na cypre.Dal som si tu priniest tento prijmac a nevedel som ze budu take problemi.Vratit nemozem len dufat a ci napr.ked kupim modul ci sa nieco vyriesi no aky netusim.Kupit na sloensku poslat apotom z neho nic.Tu je to nanic.Nikto neporadi lebo ani netusia o com... .Dik.
V CW module som nemal problémy s vypadávaním zvuku. Kúp a je po probléme. cca 30 € to zarobíš na cypre ani nie za 3 dni ;-)
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Dobre zarobim za den ne za 3 dni ale neviem aky modul teda typ co bude behat v panthere.CW modul nie Irdeto?Preco CW ked ma koncit.Dik
zburo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zburo »

Jasne tak irdeto, cw sa už neoplatí pravdepodobne. Aj keď asi pôjde cw a irdeto ešte nejakú chvíľu dohromady. Ja mám cw modul už dávno tak som ho skúsil a išlo to. Aj keď v bazáre by si ho možno kúpil za hubičku.
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE
cerbe

Příspěvek od cerbe »

No a teraz ako zistim ktory z tych skylink ready budu z pantherou korektne spolupracovat.Pisal som na parabolu forum no nikto nic.Predpokladam ze musim mat nie x vyplo trebars 20.04 aky mam teraz nainstal.soft.Jejda s pantherou som si narob pruuser.Asi objednam smitha dam do pantheri a ak nepojde tak sup do mora.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Žádnej modul nekupuj. Dej tam soft 20.04x a do univeráslního slotu strč ICE kartu a vše pojede. Pokud máš kartu Irdeto, tak na dej soft 20.99x a pojede to také. Žádné CI moduly!!!
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“