Edison Argus Piccollo HD ip

Odpovědět
peter.nr

Edison Argus Piccollo HD- IP - rady

Příspěvek od peter.nr »

Mám doma tento prijímač. Vyzerá byť oveľa lepší ako tie šmejdy čo som videl v poslednom čase. Po všetkých stránkach. Ale tiež má svoje ALE.

Neviem, či mám vadný kus, ale DO funguje úplne mizerne. Niekedy musím prísť až na pol metra k STB, niekedy ani to nepomôže a prijímač občas nezareaguje. Z troch metrov je to úplná slabota. Zareaguje len občas. :-( A to som priamo pred ním. Je to vadný kus?

Systém zobrazovania a triedenia programov sa mi zdá byť dosť chaotický. Ale možno je to len vec zvyku. Dreambox je úplne niekde inde. Nepochopil som systém práce s Favorites. (vytváranie/mazanie skupín)
peter.nr

Edison Argus Piccollo HD- IP - rady

Příspěvek od peter.nr »

Skúšal som originál a ešte tri iné image: Kunibert, Amstar a potom ten grécky. Blblo to všade ale najlepšie to tuším išlo na Amstar.
Fóliu som z displeja dole nedával. Že by to pomohlo? Mám ho zapožičaný na otestovanie PVR. Mimochodom PVR tam je super! Kódované programy nahráva do rozkódovaného ts. V počítači pohoda.
Inak, na spracovanie záznamov z Dreambox už roky používam k úplnej spokojnosti VideoReDo Plus. Je síce platený, ale je absolútne rýchly a komfortný. Je aj verzia pre H.264.
Karel.j
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Edison Argus Piccollo HD- IP - rady

Příspěvek od Karel.j »

Ten samý problém jsem měl s dálkou a po výměně baterek bylo po problému.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

Tak jak už Ti napsal Karel.j
,
vyměň baterky a pokud by se závada dále objevovala, tak reklamuj. Ještě jsem se s něčím takovým u Argusů nesetkal.
Naopak, jejich dálkové se naopak vyznačuje suprovým signálem i do stran a na velkou vzdálenost, v porovnání s jinými přijímači.
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Ked nahrám originál soft zo stránok výrobcu tak mi na všetkých kanáloch (STV, ČT, Nova, Prima, Narkóza atd ukáže Kódováno. Idú len free kanály. Warum?
Múdrosť treba hľadať, hlúposť príde sama.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Deane7
Protože originál SW je jen na karty v systému conax, musíš nahrát alternativní SW - UNI čtečka.
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

Deane7 píše:Ked nahrám originál soft zo stránok výrobcu tak mi na všetkých kanáloch (STV, ČT, Nova, Prima, Narkóza atd ukáže Kódováno. Idú len free kanály. Warum?
Asi je CONAX Nieeeee. ](*,) ](*,) ](*,) :arrow: http://www.edision.sk/index.php?page=sh ... &Itemid=93
Pišťok
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Prečo pri spustení hľadania naladí všetko okrem TV Barandov?
vili1
Odborník
Odborník

Příspěvek od vili1 »

11895
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Dík. Ide všetko v pohode.
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Niekto mi dnes povedal že HDD pripojené k satelitu by malo byť naformátované na FAT. Nezdá sa mi to.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Deane7

Obecně mají být disky naformátovány na fat32.
Když koupíš externí 2,5 disk, tak nemusíš dělat nic, hned jede na všech Argusech. Kdyby se mu něco nelíbilo, tak sám přístroj nabídne formát disku a během chvilky si sám Argus disk naformátuje.
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Niekde sa píše že by mal byť disk s externým napájaním. Je to pravda? Či môže byť aj 2,5 s USB napájaním? Lebo pri tom s externým je asi problém pri nastavení nahrávania časovačom, musí zostať napájanie zapnuté.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Deane7
blbost, 2,5 disk je napájen rovnou z přijímače přes USB, když přijímač dobře nastavíš, tak se disk sám vzbudí , přijímač budeš mít po nastavení nahrávání ve standby, sám se zapne a vypne.
Buď si pak přečti návod nebo trochu pak laboruj s časovanými nahrávkami a určitě na to příjdeš.
Hlavně nešetři a kup rychlý disk na zápis!
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

petrpetr10
Jasne, len keď niekde som čítal že má byť s externým napájaním. Radšej sa spýtam než mám niečo odpáliť. Mám doma WD 300Gb 2,5 palcový, na ňom som mal nejaké dáta ako zálohový. Za dobrú cenu som kúpil 3,5 palcový s externým napájaním 600Gb, tak na ten tie dáta presuniem a ten malý použijem k satelitu, mne to bohato stačí. Teda nemusím sa obávať že by to piccollo neznieslo to napájanie disku? A mám ho naformátovať na FAT32?
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Deane7

zkusit připojit disk. Když se nenačte nebo si neřekne o formát rovnou přijímačem, tak připojit disk k PC a pak přes PC naformátovat disk na FAT32 (pravým tlačítkem klepnout na externí disk, vybrat Naformátovat, pak vybrat FAT32) a pak připojit k receiveru.
Napájení přes USB se nemusíš bát.
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Pripojil som ten disk, naformátovaný je však na NTFS a načítalo ho v pohode. Skúsil som časové nahrávanie a ok.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Deane7
Pripojil som ten disk, naformátovaný je však na NTFS a načítalo ho v pohode. Skúsil som časové nahrávanie a ok....

Disk naformátovaný na NTFS zvládá piccollo a mini, pozor u VIP a VIP2, ty umí na současné SW jen FAT32.
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Preinštaloval som soft ktorý je tu na fóre najnovší, ale to menu je v češtine tuším na 10%.
Domin1

Příspěvek od Domin1 »

Zdravim mam problem,

potreboval by som radu mam doma 2x piccolo a pokusam sa ho zdielat cez RS232, pouzivam soft Synaps-1.3.81a-piccollo-byFFTeam.abs zdielanie je nastavene a aj funkcne skusal som pripojit piccolo a opticum cez RS232 a vsetko ok ale ja potrebujem sparit 2x piccolo a tie ani neceknu, neviete kde by mohol byt problem?
Odpovědět

Zpět na „Edision“