Takže po upgrade jít do menu a mrknout jak je nastavena.
Toto nastavení je nové v menu od verze FW 1.34.

Příspěvek od rnechvatal »

Ano.Minulý týden jsem to zkusil přes WiFi.Je to velice jednoduché.bojina píše:Podařilo se někomu rozchodit shrare po LAN mezi 2 NPX 256 ?

Pokusím se odpovědět na tvoje dotazy.Pavel85 píše:Ahoj všem.
Po trablích s Arivou @link200 uvažuji nad tímto strojem.Pročetl jsem to tady celé,ale potřeboval bych pár odpovědí.
1.Co stabilita?Nepotřebuju nic sdílet,kartu mám cslink cr******s.Jde mi hlavně aby se nesekal při přepínání a aby to netrvalo 10s a víc.
2.Autonatické přepínání formátu obrazu jefunkční?Aby pokud je film 4:3 se jej nesnažil roztáhnout,ale zobrazil s pruhy po bocích?Někde jsem četl,že to neumí,ale počítám že to neuměly jen první FW?
3.Umí nahrávat na síťový disk?Mám NAS od D-link a ideální by bylo,kdyby na něj uměl nahrávat,ale tohle není až takdůležité.Přehrávat z něj asi umět bude ne?
Hledám prostě stabilní stroj s nějakými těmi multimediálními funkcemi.Díky za info.

Každopádně , s tím softem co tam máš , je dost starý , další celkem stabilní je 1.31 pokud de nepletu , na NAS nahrává v pohodě .Pavel85 píše:Díky moc za vyčeprávající info.Už ho mám doma.Zatím nebyl moc čas skoušet,ale sdílení jsem rozjel hned,programy přepíná svižně.Zápisy na kartu taky asi přišly,protože na předchozím příjmači mi nešly ČTčka a STV1 a tady po chvíli (pár desítek vteřin) naběhly.FW je tam 1.11.Zatím jsem spokojen,ale mámho opravdu krátce.Jinak nahrávání HD na NAS nestíhá.Nahrávka se seká.U SD jeto OK,akorát pokud tu nahrávku potom přehrávám v tompřístroji,vypadává zvuk.Pokud ji pustím přes noťas,je to OK.Sat mám přes kabel a noťas přes wifi.

Včera jsem to zkusil a tento problém jsem nepozoroval.Je fakt, že jsem to jen krátce vypnul a hned zapnul.Normálně když večer vypínám TV a další zařízení, mám na to rádiově ovládanou zásuvku, která mi vše komplet vypne.Takže defakto vypínám vše natvrdo ...mike69 píše:Máte aj vy problém, že po zapnutí zo stand-by nefunguje v prijímači G-share ani Youtube? Po vypnutí a zapnutí sieťovým vypínačom to znovu ide. (FW 1.28)

Buď si settings můžeš uložit nebo načíst přímo v receiveru, viz. druhý obrázek.Pavel85 píše:Ten setting prostě nemůžu nikde najít.
Neviem, čím to je, ale keď som predvčerom vypol prijímač diaľkovým na programe, ktorý dovtedy išiel cez G-share a potom som ho asi po hodine znovu zapol, tak cez G-share nešlo nič. Keď som prijímač vypol vzadu a potom zapol, G-share už fungovalo normálne.rnechvatal píše:Včera jsem to zkusil a tento problém jsem nepozoroval.Je fakt, že jsem to jen krátce vypnul a hned zapnul.Normálně když večer vypínám TV a další zařízení, mám na to rádiově ovládanou zásuvku, která mi vše komplet vypne.Takže defakto vypínám vše natvrdo ...mike69 píše:Máte aj vy problém, že po zapnutí zo stand-by nefunguje v prijímači G-share ani Youtube? Po vypnutí a zapnutí sieťovým vypínačom to znovu ide. (FW 1.28)
Navíc používám poslední verzi FW.Ani jinde na fórech jsem o tomto problému ještě nečetl.
Je to záhada, až přijdeš na to, kde byl problém, dej vědět.

Dnes večer to vyskúšam a dám potom vedieť. Pozriem koľko serverov je v 1.28 a potom skúsim dať 1.31.rnechvatal píše:V receiveru je přednastaveno 24 - 33 serverů (podle verze FW), třeba zlobí jen některý z nich.A když se podíváš do nastavení sítě, jsou připojeny všechny, nebo jen některé ???
Já si všiml, že když receiver vypnu ve stand-by, zapne se do stand-by a když ho vypnu z plného chodu, spustí se zase tak jak byl vypnutý.Tedy se zapne a spustí na posledně sledovaném programu.V nastavení nikde nic takového není.
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz