Ja mam podobny dojem, ze niektore starsie fw boli schopnejsie, co sa tyka stability a spolahlivosti. S fw 1.09.28 a MCAS_EMU_MCLIENT__04072011 mam rovnake problemy ako opisujes. Okrem toho mi manzelka nadava, ze jej to nenahrava spolahlivo TV programy. MCAS sa nie vzdy spravne spusti a rozpozna kartu, alebo aj ked je spusteny spravne, tak po nejakom case nahodne zdochne...DJDave píše:Tak jsem v noci trochu pokračoval.... nic se nezlepšilo. Když to řeknu na tvrdo, nejlepší FW i MCAS je z ledna 2011. Nerychlejší na přepínání i dekódování. Nemohu si nijak pomoci, ale od FW 1.8.78 byly ostatní FW spíše k horšímu....DJDave píše:Stáhnul jsem si dnes FW FAC.Optibox.Koala HD.v1.09.28. dále nainstaloval MCAS_EMU_MCLIENT__04072011.
Bohužel přepínání mezi programy mají takovou prodlevu, že si stihnete udělat i kafe. načítání ICE karty po prvním spuštění mělo problémy s CT1, které nerozjelo ani po 30-ti minutách.
HDD 320GB v NTFS nenašlo... napsáno, USB zařízení připojeno, ale přijímač ho neukázal. Nastavení sdílení v síti se nepodařilo nijak zprovoznit. Na zadanou adresu se nešlo nijak připojit.
Ping na přijímač není... vypadá to, jako kdyby byl vyřazen LAN. No, jdu pátrat dál.
Loader mám 2.54... (Aktuální). S 1.09.09 problém nebyl. Plugin na NTFS byl nefunkční. ten jsem nerozchodil. Pokud máte radu, písnětě, dnes to dávám k ledu.
Nedalo mě to, zkusil jsem přehrát FW v možnostech aktualizace FW. Před tím jsem přeinstalovat FW systémem po spuštění přijímače a podržení CH+.
Tentokrát je přepínání rychlé, ale čeká se na MCAS, než načte kartu.
Zkusím starší MCAS, třeba to bude lepší.
Mate niekto tip na co najspolahlivejsiu kombinaciu FW + MCAS? Bez ohladu na funkcie, atd. Ide mi hlavne o stabilitu a spolahlivost. Diky