Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od gortheb »

zdar ludia . mam 2 otazky. prva je ze preco mi na free+tv konkretne na youtube dako uteka zvuk? lebo ked pozeram videa tak mi obraz nesedi so zvukom a druha otazka ze ked nechcem prepojit net cez ethernet kabel ale cez wifi tak potrebujem usb wifi prijmac dat do anacondy? diky
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Na prvú otázku ti neviem korektne odpovedať. Niekedy to robí aj mne, ale myslím si že to bude internetovým pripojením možno niekedy kolíše rýchlosť a preto sa to deje. U mňa to ale nieje pravidlo. A čo sa týka wifi pripojenia tak áno. Potrebuješ do anakondy najlepšie do zadného USB zasunúť USB wifi rozhranie. Ja používam TP-LINK TL-WN727N a funguje spoľahlivo.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gortheb »

myslim ze s netom by to nemalo mat nic spolocne kedze mam od UPC fiberpower 50
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

peter1971 píše:Pri použití PIP mi zamrzne hlavný program a už neodmrzne. Musím zrušiť funkciu a potom prepnúť na iný program inak sa to nepohne. Predtým to fungovalo bez problémov a išli oba spustené programy. Mám fw .25. Mal niekto podobný problém ?
Prosím poraďte niekto kde je chyba. Myslím si, že v nastavení, ale neviem kde. Zmenil som fw na .35 a to isté.
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

peter1971 píše:
peter1971 píše:Pri použití PIP mi zamrzne hlavný program a už neodmrzne. Musím zrušiť funkciu a potom prepnúť na iný program inak sa to nepohne. Predtým to fungovalo bez problémov a išli oba spustené programy. Mám fw .25. Mal niekto podobný problém ?
Prosím poraďte niekto kde je chyba. Myslím si, že v nastavení, ale neviem kde. Zmenil som fw na .35 a to isté.
ak mas moznost, tak skus inu kartu. teroreticky to moze byt system ochrany operatora proti zdielaniu kariet - t.j. zabranenie moznosti zaskania klucov z karty pre 2 rozne programy v jednej chvili. pred casom to testoval skylink, ale po nejakom case to opat vypol. takze zalezi akeho mas opaeratora a ci jeho karta umoznuje tieto funckie. pripadne vyskusaj tvoju kartu na inom prijimaci. ak v prijimaci nemas kartu, ale niekto ti ju zdiala, tak skontroluj nastavenie to ho zdielacieho softu na tom prijimaci, kde je karta.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

MartinNR píše:
peter1971 píše:
ak mas moznost, tak skus inu kartu. teroreticky to moze byt system ochrany operatora proti zdielaniu kariet - t.j. zabranenie moznosti zaskania klucov z karty pre 2 rozne programy v jednej chvili. pred casom to testoval skylink, ale po nejakom case to opat vypol. takze zalezi akeho mas opaeratora a ci jeho karta umoznuje tieto funckie. pripadne vyskusaj tvoju kartu na inom prijimaci. ak v prijimaci nemas kartu, ale niekto ti ju zdiala, tak skontroluj nastavenie to ho zdielacieho softu na tom prijimaci, kde je karta.

Dakujem, asi to bude tým blokovaním. Mám novú kartu od UPC a spomínali mi, že sa teraz pokúšajú blokovať zdielanie. Ja zdielanie nemám a PIP nejde asi preto. Ešte skúsim staršiu kartu, že čo to urobí.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Koniec zdielaniu a nahrávaniu spúšťajú "SurfLock " vďaka tomu sú takéto a budú nie také problémy :x
http://www.parabola.cz/forum/topic-60371/
ben141
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ben141 »

no, ja som nahral dnes 2 veci, film a Replay z Prima Cool, skusal som to rozbehat v pc, tak neslo, vami odporucovany Avidemux si poradil s mensim suborom,ale vacsi ako z filmu nie,...a Win Video Converter to zvladol ,ale chyba zvuk videu a video ma rychlost 2x vyssiu. divne. mate nejaku radu?
vdaka
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

ben141 píše:no, ja som nahral dnes 2 veci, film a Replay z Prima Cool, skusal som to rozbehat v pc, tak neslo, vami odporucovany Avidemux si poradil s mensim suborom,ale vacsi ako z filmu nie,...a Win Video Converter to zvladol ,ale chyba zvuk videu a video ma rychlost 2x vyssiu. divne. mate nejaku radu?
vdaka
ak chces iba nahravku v pc len pozerat, tak ja na to pouzivam nero show time.
ci potrebujes aj konvertovat?
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
ben141
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ben141 »

MartinNR - vdaka za radu, vyskusam.

Este jedna vec ohladne WebZealu: ide vam tam HUSTE.TV a live prenosy??
Mne pise ze nemam flashplayer.
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gortheb »

mam otazku ze na ktorom firmware ide normalne youtube? lebo co mam najnovsi soft tak ked pustam videa tak stale zvuk meska a s obrazom to potom nesedi.ostatne ako metacafe idu normalne len youtube nie.
mixoft
satelitni prijimac: Openbox S1, karta Skylink

Příspěvek od mixoft »

Prosím, poraď mám takto nastavené mašinky a nejde to.
Anaconda client NEWCAMD
-------------
slot 0
Client Newcamd
server URL 192.168.000.003
Port 10000
EMM disabled
CAID 0d96
MASK FFFF
User name box1
Password 123456
Config key 0102030405060708091011121314

IP adresu som dal 192.168.000.010

Openbox S1 server Newcamd:
IP 192.168.000.003
Heslo 123456
Port 10000
Config key 0102030405060708091011121314

Druhý Openbox S1 je ako client: IP má 192.168.000.007 a tento funguje. Len tú Anacondu nemôžem nastaviť.
ďakujem
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

vyskušaj to bez tych nuliek zadaj 192.168.0.3
mixoft
satelitni prijimac: Openbox S1, karta Skylink

Příspěvek od mixoft »

dydaj1 píše:vyskušaj to bez tych nuliek zadaj 192.168.0.3
Čau, veľmi pekne Ti ďakujem, pomohlo to, už to ide.
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

gortheb píše:mam otazku ze na ktorom firmware ide normalne youtube? lebo co mam najnovsi soft tak ked pustam videa tak stale zvuk meska a s obrazom to potom nesedi.ostatne ako metacafe idu normalne len youtube nie.
mám fw .35 a you tube mi ide bez problémov. Meškanie zvuku však mám pri prehrávaní filmov z hard disku, pri nahratých zo satelitu však nie. A tiež neviem prečo...
Na2Ty

Příspěvek od Na2Ty »

Zdravím uživatele anacondy. Přístroj jsem si pořídil před 5 dny a díky tomuto fóru běhá k maximální spokojenosti (díky všem přispěvatelům). Nepodařilo se mi ale rozchodit přehrávání médií. Mám tyto připomínky a otázky:
1. Mám nasdílený síťový disk - avšak nejde přečíst soubory s diakritikou v názvu. Jde to odstranit nějakým fixem?
2. Nejde přehrávat soubory *.ts nahrané v dreamboxu. Hlásí že soubory jsou poškozené. Jde to nějak napravit, aby oba přístroje přehrávaly vzájemně nahrané filmy?
3. Existuje nějaký další plugin na přehrávání médií?
4. Jde instalovat pluginy určené jiným přístrojům na bázi enigma 2?

Díky za odpovědi.
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

V sekcii dowland pribudol novy Mcas z 9.9.2011 .CHcem vediet aky FW musím mať aby šiel ten MCAS .Momentalne mam FW 1.09.25 ale pod tým mi nefunguje.Ma niekto skusenosť :thankyou:
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
robert.d

Příspěvek od robert.d »

neskusal som to, ale je tam napisane
Pls use with SW min. V10935 or higher version !
dudo32

Příspěvek od dudo32 »

Prosim vas o radu.chcel by som si zakupit tento pristroj.len co je dvolezite uumna je ak napojim nan externy hardisk 1,5tb na ktorom mam filmy v full hd rozliseni ci ich dokaze spustit. presnejsie mam tento hdd http://www.alza.sk/western-digital-elem ... 182548.htm a ci je bezproblemove nahravanie na ext hardisk.vdak za odpovede
baallu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baallu »

No mne osobne sa externy hdd k tomuto prijimacu este nepodarilo pripojit tak aby to fungovalo, a to mam hdd zo samostatnym napajanim a aj bez neho. Vzdy po pripojeni to zamrzne...aj ked na poslednom fw som to neskusal, ale aj tak tomu neverim. Myslim si vsak ze aj keby to islo tak pozerat cez to filmy je blbost, radsej si kup nejaku "krabicku" na to urcenu, bude to ovela pohodlnejsie a prehra ti to vsetko aj z hdd. Napr. ja mam wdtv a len pohyb v menu je o dost rychlejsi nez v anaconde, neviem si predstavit na tom prezerat hdd plny filmov . Ako sat tuner je anaconda super ale ako multimedialne centrum velmi nie...skor to vidim ze to je len taky bonus naviac...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“