Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Zapa
Odborník
Odborník

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od Zapa »

dydaj1 píše:U Sky..linku koniec nahrávania, skúšobne kodovanie Cannot play.

http://www.satcentrum.com/clanky/4708/r ... rozsiruji/
Zřejmě se jedná o boxy s nahráváním , které nahrávají zakódovaný záznam.(jsou však programy pro PC na odkodování sat. zárnamů)
Alligathor-nahrávání, pokud je nastaven v menu auto abdate vypnuto nemůže s kartou (ICE) nastat žádný problém. Bios katry neumožnuje žédné blokování záznamu!!!!!!!. Testováno i na SW 21.28 i na SW 20.,04 a i při souběžném nahrávání tří TV. Alligatgor zapisuje záznam okamžitě, oproti jiným sat. boxům kreří zapisují záznam kódovaný a při přehrávání ho teprve dekoduje.Nermůže být žádný problém v záznamu,nebo se dá lehce obejít.
Alligatot je co se týče záznamu oproti jiným sat. boxům naproso bedzproblémový. Žádné problémy s nahrávanáním nejsou!!!!
( pokud by někdo zaznamenal nějaký probém se záznamem,kak mu ho u Alilgatora odstraním a předělám na standatrtní DVD)Tento sat.box jsem si pořídil hlavně kvůli nahrávání . Kromě několika málo SW nemá poblém s nahráváním tří HD programů ze srejného TP.(žádné výpadky zvuku v záznamach nejsou!!!!!!!!!)
mipisoft

Příspěvek od mipisoft »

Zdravim Vas, mal by som jednu prosbu ohladom softu 21.28. Nedari sa mi nakonfigurovat share server. Potrebujem tam dostat starsi mgcamd1.35.
Ale ponuka mi len active, cccam, newcamd5.25. Je to mozne?
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Pokial viem neda sa lebo toto nie je otvoreny linux .To co je v ponuke mozes skusat ale ako to funguje sa docitas na tomto fore,musis ale citat!Za posledne 2 roky sa vela skusalo,ale ked je tvoja priorita hrat sa zo systemom treba iny box,toto je skor pre uzivatelov co chcu zapnut a pozerat.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

IRDETO-cslink-20.99 není to pravé ořechové,nejen že se kouše,ale nechce se rozjet po delším vypnutí,pomůže zap. na čt24-někdy jen restart,zápisy v podobě šílených numero řádků-to nemohu zkousnout,doufám,že to budou ještě spravovat,naštěstí mám ještě starou gitalku,ale obě v čtečkách se nemají zrovna v lásce,budu dále testovat !!!
Měl bych prosbu,jsem starý sklerotik,nutně potřebuji lopatový postup při stahování setingu na fleš/hledal jsem a nenašel/-DĚKUJI !!! :)
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

K výpadkům zvuku dochází na všech verzích FW 21.28. Vracím se na 20.04. Setting z 21.28 si to ale nevezme, je třeba použít setting z verze 20.04. Pozor, jak už jsem jednou uváděl, mění se MAC adresa přístroje.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

Jsem tu novy jak si nahrat svuj seting na flešku.Nikde to tu není.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Nejprve záloha paměti v modulu Status STB. Potom zasunout flešku, jdeš na Prohlížeč souborů, najdeš si podle dolní nápověry flešku, potom dáš AV+ a nahraje se ti setting na flešku.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

Jo akce se zdařila ale ta zaloha je tak mala ja myslel že bude vic Mb.Ale přesto ti diky mzahalko.Ješrě se chci zeptat proč mi až na druhe zapnuti optiboxu panthera najede rozlišeni 1080 50.Jinak mi najiždi na poprve jen SD rozlišeni klasicke nevim jak to nastavit.V optiboxu panthera mam nastavene YUV vystup vypnuto a Scart vystup CVBS nevim jesli to mam dobře ale asi ne.Prosim jak to nastavit.DIKY.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

V rozlišení displeje dáš 1080i
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

Tohle mam nastavene ale při prvnim spuštěni optiboxu panthera mi najede klasicky rozlišeni SD 580i.Vypnu optibox pantheru a najede mi už 1080 HD,nevim čim to je.Nebude špatny Opibox panthera.Mam televizi PANASONIC VIERA TX-L42E30E měl jsem Arivu 200HD a tam mi to najelo hned.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Po zapnuti ti nabehne rozlisenie?Ked mas nastavene 1080í tak to nechaj tak.Ostatne zalezi na tom v akom formate ta stanica vysiela kde to zapnes,alebo ti nerozumiem o co ti ide.Z boxu posli maximum do telky ostatne nechaj na tv.To ostatne format obrazu a pomer stran to je uz vec osobneho nastavenia...
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

1080i mam nastavene ale když zapnu optibox panthera tak mi naběhne když to mam nastavene na Hbo HD rozlišeni jen SD to je jen klasicke.Když optibox panthera vypnu znovu to je podruhe tak mi teprve najede rozlišeni 1080i to je HD jak je to možne ale vždycky až po druhem zapnuti mi to najede nevim proč.To je zahada asi je něco špatně.Diky jestli mi odpoviš.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

HBO HD nemam moznost odskusat ale inde mi to rozhodne na HD kanaloch nerobi.To info o tom ci to je HD alebo SD ciats Z EPG boxu alebo je to nejaky oznam TV.Potom by sa dalo rozlisovat medzi prepojenim boxu a tv.Ak to citas z EPG boxu potom skus prehrat soft neviem aky tam mas,ale to co popisujes som nazazil na ziadnom ani starsom ani novsom.Robi to len HBO alebo aj iny HD kanal?Skus vylucovacou metodou,inak ti neporadim.
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

Dělaji mi všechny kanlay HD tu vylučovaci metodu jsem taky skoušel.V panthera mam nastavene YUV vystup vypnuto a Scart vystup CVBS jesli to mam dobře nevim.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

To je skor keby si pouzivak scart na prepojenie s TV.Ale ak chces ja pouzivam nastavenie obrazu takto:
format obrazu - 16:9
zobrazeni - letter box
TV norma - PAL
rozliseni - 1080i
deinterlacer - vyp.
YUV - vyp.
scart vystup - RGB

tie prve dve su individualna zalezitost skor tie ostatne mozu mat teoreticky vplyv na tvoj problem aj ked nie som o tom presvedceny,skus prehrat soft v boxe.pripadne aj loader!
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

No a ktery soft tam mam dat mam tam Optibox_PANTHERA_VVPL021.28 mam ho znovu přehrat nezmizne mi nastaveni.
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

Zkoušel jsem to tvoje nastaveni.
format obrazu - 16:9
zobrazeni - letter box
TV norma - PAL
rozliseni - 1080i
deinterlacer - vyp.
YUV - vyp.
scart vystup - RGB

a děla to same:Zkusim přehrat soft ale jaky maš ty.Nastaveni mi zustane.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Mam 20.99 ten posledny mi nejako nesadol.Privod od LNB po box mas prekontrolovany,ten je v poriadku?Nastavenie zostava zachovane ale pre istotu mozes urobit zalohu settingu je to par sekund.Ked nic nezaberie reklamuj!
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

Dal jsem 20.99 a děla to same tak asi reklamace už tam pišu.DIKY
vincek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vincek »

Chtěl jsem se zeptat jak nastavit zapnuti blockeru.Na zapnuto nebo vypnuto.A je to autoupdate karta?Předem Děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“