Anteny pre DVB-T.
Všetko o anténach , zosilňovačoch a rozvodoch pre DVB-T/C
Moderátor: EnoSat
Re: Anteny pre DVB-T.
je bežne len na vstupe do stabilizatota je predpisana uroven ktora sa ma dodržať ak sa prekroči tak sa stabilizator nadmerne zohrieva aš odide
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
vyspe píše:RE:FOXSAN...Stabilizátory napätia nie sú určené na zníženie napätia ale iba na ich stabilizáciu, čiže na to aby to napätie nekolísalo pri rôznom odbere prúdu.
Stabilizátor napätia rady 78xx prípadne LMxx možno výhodne použiť práve na
dosiahnutie iného napätia než aké dodáva zdroj a teda fakticky znížim pô-
vodné nevyhovujúce napätie.Napokon takéto riešenie ponúka samotný výrobca
ALCAD pod názvom zdrojový konvertor Alcad LA-100.
Rozdiel po použití stabilizátora na zníženie pôvodného napätia je potom i
v tom,že sa znásobil filtračný činiteľ a napätie je naviac stabilizované.
Znižovať napätie pomocou stabilizátorov je v elektronike bežné.
Presne ako píše jopo33: musím zopakovať stabilizátor nie je určený na zíženie napätia, ale na stabilizáciu a filtráciu napätia alebo aj prúdu, to síce píšeš aj ty, ale mylný je tvoj názor ohľadne znížovania napätia.
Existuje viacero základných zapojení stabilizátorov, najčastejšie používaný je sériový stabiliázátor napätia. Keď pripojíš na jeho vstup vyššie napätia ako to dovolujú tech. špecifikácie výrobcu, potom extrémne preťažíš aktívny polovodič stabilizátora nadmerným napätím, ktoré ale musí vyžiariť vo forme tepla. Tým sa potom zohrieva až nad úmernú medzu a zhorí. Je však pravdou, že každý stabilizátor vyžaduje vyššie vstupné napätie ako je jeho výstupné stabilizované. Jedná sa však max. asi o 3 V, ktoré sa spotrebujú na polovodiči stabilizátora.
Napríklad trojsvorkový stab. LM317 má najvyššie napájacie napätie max. 40V a tým najvyššie stabilizované asi 37V, čiže napäťový úbytok na polovodiči je 3V. Pri tomto nap. úbytku sa neprekročí najvyššie dovolené tepelné zaťaženie polovodičového prechodu súčiastky. Ak by však bol tento úbytok výrazne väčší, tak dôjde preťaženiu a polovodič zhorí.
Naposledy upravil(a) FOXSAN dne 29.červenec 2011 - 20:18, celkem upraveno 1 x.
Mať vo všetkom pravdu je znakom hlúposti.
Ak môžeš, buď múdrejší než ostatný ľudia, ale nehovor im to.
Človeče teraz si ma dostal, skoro som picol od smiechu.jzaprel píše:Majitelia FULL HD televízorov zbystrite ! Už je konečne v predaji aj plne FULL HD profesionalna antena TECATEL.
PS: Ale čo ty vieš kde ten výrobca schoval tie megapixely? Možno v tej krabici v ktorej je balená!
Mať vo všetkom pravdu je znakom hlúposti.
JEDNODUCHY JEDNOSTUPNOVY PREDZOSILOVAč : http://vmiksik.sweb.cz/sirzesil.htm A PRIDAVAM TIEš NAVODY NA VYROBU ANTEN A ZOSILOVAčOV a tieš dalša schema bfg65 http://olivier.fournet.free.fr/electron ... _bruit.htm
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) jopo33 dne 29.květen 2012 - 12:18, celkem upraveno 2 x.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
RE:FOXSAN...: musím zopakovať stabilizátor nie je určený na zíženie napätia, ale na stabilizáciu a filtráciu napätia alebo aj prúdu, to síce píšeš aj ty, ale mylný je tvoj názor ohľadne znížovania napätia.
Myslím,že použiť stabilizačný prvok na zníženie napätia treba vždy zvážiť
podla okoľností.
V prípade zníženia napätia 24 volt vychádzajúceho z Alcadu na 12 volt pre
zosilnovač s odberom cca 25 mA určite nedochádza k extrémným tepelným
stratám a v danom prípade je rozdiel iba 24-12-3=9 volt.
Zopakujem ešte raz,uvedený spôsob sa používa i v profesionálnych dielcoch Alcad,TELEVES,pričom u TELEVES-u je možnosť voľby medzi tromi rozsahmi napätia zo zosilnovacej vložky do predzosilnovača.
Iným riešením na zníženie napätia z 24 na 12 volt môže byť napr.
predradný rezistor+stabilizačná dioda-používané napr. vo vložkách TESA-S či STEA-D.
Myslím,že použiť stabilizačný prvok na zníženie napätia treba vždy zvážiť
podla okoľností.
V prípade zníženia napätia 24 volt vychádzajúceho z Alcadu na 12 volt pre
zosilnovač s odberom cca 25 mA určite nedochádza k extrémným tepelným
stratám a v danom prípade je rozdiel iba 24-12-3=9 volt.
Zopakujem ešte raz,uvedený spôsob sa používa i v profesionálnych dielcoch Alcad,TELEVES,pričom u TELEVES-u je možnosť voľby medzi tromi rozsahmi napätia zo zosilnovacej vložky do predzosilnovača.
Iným riešením na zníženie napätia z 24 na 12 volt môže byť napr.
predradný rezistor+stabilizačná dioda-používané napr. vo vložkách TESA-S či STEA-D.
vyroba zlučovača zo 75 ohmoveho koaxialneho kabla
ked to je dano vela čitať nieto ešte robyť
a aj kabel musiš kupiť taky čo ma vyrobca udany k nemu aj skracovaci činitel a malo kde taky maju
zaujimavas stranka na študium: http://www.edunet.souepl.cz/~weisz/dilna/en_ant/aix.php zadrž z koaxialneho kabla tu je prepočitana na mobil GSM ale da sa spravyť na hociaky kmitočet ukradol som to z druheho fora elektrobastlirny neže im poviete : Pro začátek zkus paralelně na vstup zesilovače připojit pahýl z koaxiálu dlouhý od konce stínění ke konci stínění 61-67mm (podle typu koaxiálu).
Nebo tam připoj o něco delší kousek a po milimetru ho zkracuj.
Volný konec pahýlu musí být naprázdno.
To by byla zádrž pro 950MHz.
Když nebude dost účinná nebo bude příliš snižovat úroveň na nejvyšších přijímaných kanálech, změř si délku, při které to potlačilo mobila nejlíp, naměř ještě jeden kus koaxiálu, ale 3x delší, ty dva kablíky (jeden elektricky 1/4 lambda dlouhý, druhý elektricky 3/4 lambda dlouhý), spoj je paralelně a zařaď je do kabelu mezi anténu a vstup zesilovače.
Případný zbytek rušení na 1800MHz potlačíš pahýlkem stejného koaxiálu připojeným paralelně ke vstupu zesilovače a dlouhým cca 32mm.
Jak to vypadá v praxi, vidíš v příloze.
Ale stejně je nejlepší anténa co nejdál od mobilu a v místě s dostatečnou intenzitou pole DVB-T signálu...
Nebo tam připoj o něco delší kousek a po milimetru ho zkracuj.
Volný konec pahýlu musí být naprázdno.
To by byla zádrž pro 950MHz.
Když nebude dost účinná nebo bude příliš snižovat úroveň na nejvyšších přijímaných kanálech, změř si délku, při které to potlačilo mobila nejlíp, naměř ještě jeden kus koaxiálu, ale 3x delší, ty dva kablíky (jeden elektricky 1/4 lambda dlouhý, druhý elektricky 3/4 lambda dlouhý), spoj je paralelně a zařaď je do kabelu mezi anténu a vstup zesilovače.
Případný zbytek rušení na 1800MHz potlačíš pahýlkem stejného koaxiálu připojeným paralelně ke vstupu zesilovače a dlouhým cca 32mm.
Jak to vypadá v praxi, vidíš v příloze.
Ale stejně je nejlepší anténa co nejdál od mobilu a v místě s dostatečnou intenzitou pole DVB-T signálu...
web vyrobcu anten emme esse http://www.emmeesse.it/it/categoria.asp?idcat=28 a veb vyrobcu ikkusi: http://www.ikusi.es/public/ctrl_public_ ... _familia=1 a aj tu : http://www.alcad.net/cs/produkty/tv_pri ... subgrupo=1
ISKRA Slovinsko má tiež kvalitný,široký sortiment-
http://www.iskra-mis.si/catalogue/2011053108102765/
http://www.iskra-mis.si/catalogue/2011053108102765/
Plustelka,freeSAT,tv2go,Antik TV GO,Magio TV,Magio GO,Lepšia.TV,SledovanieTV,SkylinkLive.
Prikladam obrazok kde si možte všimnuť že aj reflektor anteny pripadne jego tvar može do dosť velkej miery ovplivniť zisk anteny
Pravdivý postreh a zaujímavý článok,hlavne tie zakrivenia reflektora sú zaujímavé.Nie len samotný reflektor,ale aj jeho zakrivenie zvyšuje zisk antény.jopo33 píše:Prikladam obrazok kde si možte všimnuť že aj reflektor anteny pripadne jego tvar može do dosť velkej miery ovplivniť zisk anteny
Plustelka,freeSAT,tv2go,Antik TV GO,Magio TV,Magio GO,Lepšia.TV,SledovanieTV,SkylinkLive.
scheemy zosilovačov do anten na slovinskej či akej stranke: http://www.elitesecurity.org/t16635-0-A ... -pojacavac
obrazkky historickeho kusu anteny a aj zosilovača v nej uvedena antena pod označenim PBA 21-60 sa vyrabala v plzni je v nej aj zosilovač 2 stupnovy ukradol som to z ineho fora konkurenčneho 
takto dopaqdol moj test značkovych zosilovačou v terene a porovnanie s polskymi pri 12v minule som značkove porovnaval pri 5v na tom istom mieste pri 5v tie polske vyhrali avšak teraz pri 12v to vyhrali značkove od rtv trenčin a najleopši bol širokopasmovy teroz z 2 tranzistormy bfr 65 25 dB MGF 01 Quido CH 63 55 60 CH 68 50 53 CH 40 70 78 CH 54 53 54
SWA 1 LUX Jopo CH 63 47 63 CH 68 37 43 CH 40 54 73 CH 54 38 36
Original sito SWA 3 Quido CH 63 66 67 CH 68 44 35 CH 40 68 74 CH 54 51 48
SWA 2000 Jopo CH 63 57 57 CH 68 49 40 CH 40 75 73 CH 54 52 47
Značkový Jopo CH 63 70 73 CH 68 59 57 CH 40 76 83 CH 54 68 60
Teros Jopo CH 63 72 73 CH 68 69 62 CH 40 72 77 CH 54 68 64
SWA 1 LUX Jopo CH 63 47 63 CH 68 37 43 CH 40 54 73 CH 54 38 36
Original sito SWA 3 Quido CH 63 66 67 CH 68 44 35 CH 40 68 74 CH 54 51 48
SWA 2000 Jopo CH 63 57 57 CH 68 49 40 CH 40 75 73 CH 54 52 47
Značkový Jopo CH 63 70 73 CH 68 59 57 CH 40 76 83 CH 54 68 60
Teros Jopo CH 63 72 73 CH 68 69 62 CH 40 72 77 CH 54 68 64
polsky zosilovaš swa49 ma na oboch stupnoch pomerne dobry tranzistor bfg67/x jeho SMD značenie je bud V12 alebo WMV dosahuje zisku aš 34dba ttu je odkaz na antenne komponenty ktore vyraba omko http://www.omko.cz/tv-sat-prislusenstvi ... /strana-3/
Ahojte,
nemam ziadnu hodnost v oblasti radii, ani len amater.
V rodinnom dome v bratislave v raci mam v hornej izbe v okne prutovu antenu. Vsetky slovenske kanaly chytam bez problemov. Po precitani roznych diskusii som ziskal dojem, ze keby som sa trochu snazil, tak mozno s lepsom antenou by sa dali chytit rakuske, pripadne aj ceske kanaly. Vo vasej diskusii citam, ze modifikujete vselijake stare anteny, pridavate tam vselijake cleny. Mna by skor zaujimalo, aku antenu kupit, aby som nemusel nic prisposobovat a nestala viac ako satelit. Tu su moje otazky:
1) Izbova antena http://www.gme.sk/sk/dvb-t-ant-fz1-36db-p756-101.html ma obrovsky zisk - az 36db, ale to asi nebude jedina dolezita velicina pre prijem zo vzdialenejsich vysielacov, ze?
2) Na strechu mam vytiahnute 3 koaxialne kable, aku antenu mam kupit aby montaz a zapojenie bolo co najjednoduchsie? Pouzil by som 1, max 2
3) Stacila by mi jedna antena na SK, AT,CZ kanaly?
4) Ako sa riesi prijem z viacerych anten?
5) Aku si teda vybrat antenu? A kde ju kupit?
Diky za vsetky odpovede,
Elefko
nemam ziadnu hodnost v oblasti radii, ani len amater.
1) Izbova antena http://www.gme.sk/sk/dvb-t-ant-fz1-36db-p756-101.html ma obrovsky zisk - az 36db, ale to asi nebude jedina dolezita velicina pre prijem zo vzdialenejsich vysielacov, ze?
2) Na strechu mam vytiahnute 3 koaxialne kable, aku antenu mam kupit aby montaz a zapojenie bolo co najjednoduchsie? Pouzil by som 1, max 2
3) Stacila by mi jedna antena na SK, AT,CZ kanaly?
4) Ako sa riesi prijem z viacerych anten?
5) Aku si teda vybrat antenu? A kde ju kupit?
Diky za vsetky odpovede,
Elefko
Pre: FOXSAN.
Málokedy reagujem na príspevky, ale na tvoj o stabilizátoroch mi nedá: Prečo píšeš nezmysly, keď nemáš o tom ani páru. Prečítaš si pár údajov z datasheetu, poprekrúcaš ich ako Ti vyhovuje a napíšeš na net. A pritom nie je z toho nič pravda. Prečo by som nemohol pri Uin 24V použiť LM7812 s Uout 12V pri napr. 80mA? Neznížil som tým napätie? A pre kontrolu: P=U.I, takže strata na ňom bude cca 12x0,08 = 0,96W. Takže s malým chladičom som absolútne v pohode. Rovnako by sa správal LM 317, alebo ich mínusové verzie.
Samozrejme pri prúdoch rádovo v A-och , by sme museli použiť step down meniče. Ale to u anténnej techniky nehrozí, obzvlášť u amatérov.
Málokedy reagujem na príspevky, ale na tvoj o stabilizátoroch mi nedá: Prečo píšeš nezmysly, keď nemáš o tom ani páru. Prečítaš si pár údajov z datasheetu, poprekrúcaš ich ako Ti vyhovuje a napíšeš na net. A pritom nie je z toho nič pravda. Prečo by som nemohol pri Uin 24V použiť LM7812 s Uout 12V pri napr. 80mA? Neznížil som tým napätie? A pre kontrolu: P=U.I, takže strata na ňom bude cca 12x0,08 = 0,96W. Takže s malým chladičom som absolútne v pohode. Rovnako by sa správal LM 317, alebo ich mínusové verzie.
Samozrejme pri prúdoch rádovo v A-och , by sme museli použiť step down meniče. Ale to u anténnej techniky nehrozí, obzvlášť u amatérov.
VU+,DM900, DM 920 HD, Gibertiny 105cm
- maolynx
- satelitni prijimac: ant. Iskra DTX-92F + 16dB
- Kontaktovat uživatele:
@elefko
S CZ kanálmi bude v Rači problém. Myslím, že šanca takmer nulová.
Čo sa týka AT môžeš si prečítať vlákno ako spojit 2 ateny do jedneho koax?. Sú tam aj typy antén, ale nemusíš kupovať hneď tú drahú, ktorou to riešil "chalan". Možno bude vhodnejšie, keď otázky budeš posielať do toho vlákna.
Priamo v Rači je anténarsky obchod. Na AT a SK by mala stačiť jedna vonkajšia anténa.
S CZ kanálmi bude v Rači problém. Myslím, že šanca takmer nulová.
Čo sa týka AT môžeš si prečítať vlákno ako spojit 2 ateny do jedneho koax?. Sú tam aj typy antén, ale nemusíš kupovať hneď tú drahú, ktorou to riešil "chalan". Možno bude vhodnejšie, keď otázky budeš posielať do toho vlákna.
Priamo v Rači je anténarsky obchod. Na AT a SK by mala stačiť jedna vonkajšia anténa.
RE:ELEFKO
...1) Izbova antena http://www.gme.sk/sk/dvb-t-ant-fz1-36db-p756-101.html ma obrovsky zisk - az 36db, ale to asi nebude jedina dolezita velicina pre prijem zo vzdialenejsich vysielacov, ze?...
I.zisk antény 36 dB sa vzťahuje na pásmo VHF 1
II.pre DVB-T príjem je zisk zosiľnovača veľmi dôležitá veličina...
III.Bratislava Rača nevykazuje ani náznak možnosti príjmu Cz muxov !!!
...1) Izbova antena http://www.gme.sk/sk/dvb-t-ant-fz1-36db-p756-101.html ma obrovsky zisk - az 36db, ale to asi nebude jedina dolezita velicina pre prijem zo vzdialenejsich vysielacov, ze?...
I.zisk antény 36 dB sa vzťahuje na pásmo VHF 1
II.pre DVB-T príjem je zisk zosiľnovača veľmi dôležitá veličina...
III.Bratislava Rača nevykazuje ani náznak možnosti príjmu Cz muxov !!!
Zpět na „DVB-T/C antény a meracia technika“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51