Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od liquere »

Napis ako si dopadol.Ja uz si ho necham,mne to nevadi ked sem tam je vypadok.U mna je to na markize sem tam stv1 .Inde som to neregistroval a nahravat s tychto stanic nenahravam a aj keby niekto tu pisal,ze na nahravke nie je vypadok.Ostatne funkcie mi vyhovuju ....Momentalne som na SAB 20.99
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tu je nejaky oscam ,kto chcete skusajte,pripadane dajte info a vysledku.
Mzahalka co robi reklamacia?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Oscam je naconfigurován pro Viasat,NTV+, PlatformaHD,Tricolor.Před nainstalováním je potřeba změnit configurace.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Zapa píše:Oscam je naconfigurován pro Viasat,NTV+, PlatformaHD,Tricolor.Před nainstalováním je potřeba změnit configurace.
to mi je jasne ale pracujem na configu v irderto aj po zmene srvidu atd... to stale nešlape, kde mam chybu :unknown: už stoho blbnem
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Dydaj ako som pisal nemam cas na oscam,skusal si pouzit config subory z oscamu pre anacondu,alebo je nepouzitelne?Tam to mas spojazdnene ako sa chova oscam na tej anaconde?
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Dydaj ako som pisal nemam cas na oscam,skusal si pouzit config subory z oscamu pre anacondu,alebo je nepouzitelne?Tam to mas spojazdnene ako sa chova oscam na tej anaconde?
na ideto ešte nemam ani na jednom, tak isto nemam čas, config len prepisujem ale zvlašť na aligatora a na anakondu proste nekopčim len dopisujem aj keď vyzeraju zhodne...
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Nechápu proč se ženete do irderto, když CW je naprosto bezproblémové.Karta ICE je naprosto OK! ( irderto má také podporu,ale zatím velmi krátce http://streamboard.gmc.to:8001/wiki/CardsList ale co jsem četl tak jsou se Skylink irderto jenom problémy.
Testoval jsem i SW Optibox_ALLIGATOR_VVPL021.28_X a výpadky zvuku nejsou žádné.( musel jsem ovšem přejít z u mě bezproblémového SW 20.04 a nedělat tovární nastavení.Když jsem testoval tento SW a dal jsem tovární nastavení ,natáhnul jsem nastavení UDB,tak jsem měl výpadky zvuku přez HDMI velmi časté.Po přechodu s SW 20.04 bez továrního nastavení jsem během svou týdnů nezaznamenal jediný výpadek zvuku přes HDMI. Záznam tří HD programů ze stejného TP je také OK.!! Sdílení CCCAMD je na SW VVPL021.28_ také OK,ale NewCamd5.25 je nefunkční.
sambucus

Příspěvek od sambucus »

Po častých výpadkoch zvuku na 20.99 v internej čítačke s kartou ICE,som sa rozhodol zakúpiť licencovaný modul Skylink Neotion.Musím povedať,že výpadky zvuku a trhanie obrazu na Skylinku sa síce obmedzili ale úplne neprestali.Napr.v sobotu pri filme G.I.Joe na Markíze počas trvania filmu 4 krátke výpadky zvuku sprevádzané drobným trhnutím obrazu.V module je nahraný najnovší soft,továrne nastavenie som pri prechode z 20.04 nerobil.Asi tento prístroj zruším a kúpim niečo bezproblémové!
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Vážení přátelé,velmi blbá otázka-nahravaní u aligátora na fleš nebo hdd je zakodované nebo odkodované a když jsou obsazeny obě čtečky stejným providerem s jiným kodováním-má někkterá přednost ? děkuji !
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Spyko jasne ze nekodovane....

SAB 21.33 prilozeny neupraveny teda kto ma uz SAB soft v masine staci nahrat tento!
Je aj na ProSky novy ten viete kde stahovat.Ostatni mochri si to vedia upravit aby som tu casto nekecal.... #-o
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Neviem ci ste uz skusali posledny soft ale zase domrvili DVB-T,vypadli frekvencie.To sa im uz raz stalo v minulosti ani si nepamatam ako sa to riesilo,lebo po tovarenskom resete su tam ale ked nahrate zalohu settingu je to prec.Vraciam sa na 20.99!
Kvako

Příspěvek od Kvako »

Zdravím mám Optibox Panthera s FW 20.99 a mám problém so zvukom ktorý vypadáva a s občasným sekaním obrazu. Ako by sa dali tieto chyby vyriešiť? Ďakujem.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Kvako,to tu budeš častým hostem,dosud se to nevyřešilo,to ještě nevíš co tě čeká s irdetem,mi už rostou chlupy na dlani ! :)
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Testujem nový soft 21.33 na Panthere -zatiaľ som neregistroval výpadok zvuku - dám na známosť po dlhšie trvajúcom teste./karta ICE Skylink/
Naposledy upravil(a) kaon dne 06.říjen 2011 - 0:52, celkem upraveno 1 x.
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Taky budu testovat nový sw 21.33-irdeto cslink ? :(
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Sory myslel som 21.33 /opravil som to/ Vypadky zvuku sú tiež -na Markíze , prepínanie programov asi 2 sekundy, na zdieľačke je prepínanie svižnejšie.
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ano ta markiza je najviac postihnuta.Pokial mas pantheru je to jedno ale ten novy soft ma chybu ktora uz raz bola a sice pri vyhladavani dvb-t(alligator) su same 000 a to uz raz bolo.Pisal som o tom o nieco vyssie,uz si to vsimli aj na zahranicnych forach.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Ano ta markiza je najviac postihnuta.Pokial mas pantheru je to jedno ale ten novy soft ma chybu ktora uz raz bola a sice pri vyhladavani dvb-t(alligator) su same 000 a to uz raz bolo.Pisal som o tom o nieco vyssie,uz si to vsimli aj na zahranicnych forach.
To samé tu už jednou bylo při přechodu z SW 19.X na SW 20.04 .(Alligator) Muselo se udělat nové nastavení a kompletně překlenovat jat SAT tak i DVB-T.
Nedalo se použít .UDB ze staršího softu.Může mi někdo potvrdit zda je i na SW 21.33_X funkční bloker?
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Rychlý návrat na 21.28 z 21.33-ja prostě dvb-t potřebuji,spolupráce s irdeto cslink je mizerná,má prosím někdo pojem co jsou to za zápisy ?
ID01-CHID:0032 DATE:10C8 valid 1E00 děkuji ! :(
bjelko

Příspěvek od bjelko »

Skylink karta Vymena prvy krat vlozena do Panthery 5.7, neregistroval som ju, viem ze cez prazdniny bola nejaka akcia na baliky programov, cize uz mali skoncit. Zatial idu stale. Skylink mi ide komplet, bez registracie aj zaplatenia. Chyba alebo vlastnost?
FW20.04.
Panthera precita z karty poskytovatela, ale baliky programov su uvedene ako FFFF.
Vypadky viacmenej pravidelne a presne - Markiza 19:15
Panthera frci ako server , Octagon 918 ako klient, zdielanie v pohode
Samsung LE40B651, Samsung UE40ES6100, Octagon SF 918HD, Optibox Panthera, Ferguson Arive 202E
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“