Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dzavil

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od dzavil »

Jestli šlape starý přijímač, musí taky nový. Stačí v Menu-Nastavení anteny, pro Astra 3 nastavit Diseqc přepinač na 2, pro Astra 1 Diseqc přepinač na 1.
Matasias

Příspěvek od Matasias »

Dzavil - dakujem velmi pekne. Vsetko funguje, obraz krasny :) :thankyou:
mixoft
satelitni prijimac: Openbox S1, karta Skylink

Příspěvek od mixoft »

dzavil píše:Jestli šlape starý přijímač, musí taky nový. Stačí v Menu-Nastavení anteny, pro Astra 3 nastavit Diseqc přepinač na 2, pro Astra 1 Diseqc přepinač na 1.
Hej, ale treba to vyskúšať aj naopak, záleží ako je ten monoblok upevnený. Ináč to musí ísť, ak je prijímač technicky v poriadku.
globo1
satelitni prijimac: opticum 4100TSCXE, HDBOX9105

Příspěvek od globo1 »

Herkules píše:
jaronovak píše:Ma niekto skusenost aky MCAS treba k FW 1.09.35 aby bol stabilny a netrebalo reštartovať za den x krát príjmač?Teraz tam mam MCAS z 9.9.2011 ale vypaduje pri kodovanych kanaloch.
Ja mám presne takú istú konfiguráciu ako ty a nemám s tým problémy. Akurát sa pozri či nemáš automaticky spúšťaný coconut. Ten som zrušil a nastavil na ručné spúšťanie. Od vtedy mám raz za pár dní akurát ten problém že mi prestane fungovať zvuk a musím reštartovať prijímač. Skús si urobiť poriadok s tým pluginom aby sa ti nespúšťal automaticky.
Pomohlo mi tiez rovnake riesenie ako pise hercules vypnut atostart pri coconut
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Čo sa tyka vypadkov a nestability softu maju aj za nasledok nespravne keydata.tmp v pluginu proste su vložene stare kody aj pre sky-link :o a tak tie som odstranil :oops:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) dydaj1 dne 18.září 2011 - 10:11, celkem upraveno 2 x.
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

dydaj1
Stiahol som tvoj keydata.tmp a vyzera to zatial v poriadku.Testujem asi 2 hodiny zatial žiadny vypadok ani pri prepinaní programov ani pri prehravaní suborov cez sietovy disk.Ked tak tak ešte keby si mohol nahodiť prepracovaný coconut na BISS lebo tam mam asi tiež bordel ,preto robí take problémy.
Dakujem :thankyou: :thankyou: :D
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

jaronovak píše:dydaj1
Stiahol som tvoj keydata.tmp a vyzera to zatial v poriadku.Testujem asi 2 hodiny zatial žiadny vypadok ani pri prepinaní programov ani pri prehravaní suborov cez sietovy disk.Ked tak tak ešte keby si mohol nahodiť prepracovaný coconut na BISS lebo tam mam asi tiež bordel ,preto robí take problémy.
Dakujem :thankyou: :thankyou: :D
tak si to teraz vyskušaj su už len aktualna kody maš aj s popisom...
rico
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rico »

Máte někdo funkční firmware FAC.Optibox.AnacondaHD.v1.09.35,+ MCAS_29.8.2011,+ Xcam_4.5.2011.mě to spolu nechce fungovat.Mcas samotny jede ale jakmile tam nahraju xcam tak prestane fungovat.Jak se da kompletne vyresetovat anaconda??kdyz dam do tov.nastaveni tak mi tam zustanou pluginy coz mi prijde dovny.Děkuji
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Zdravím vás nevie niekto či je nejaky program na upravu coconut na BISS keys .Skušal som to otvoriť vo VantageKeyEditor ale nič . :thankyou:
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

rico píše:Máte někdo funkční firmware FAC.Optibox.AnacondaHD.v1.09.35,+ MCAS_29.8.2011,+ Xcam_4.5.2011.mě to spolu nechce fungovat.Mcas samotny jede ale jakmile tam nahraju xcam tak prestane fungovat.Jak se da kompletne vyresetovat anaconda??kdyz dam do tov.nastaveni tak mi tam zustanou pluginy coz mi prijde dovny.Děkuji
Na koale mi obdobne funguje kombinacia oscam+mcas. ak ide oscam, tak nejde mcas. pravdepodobne oscam (aj xcam) si urobim vyhradny pristup k citacke a potom iny plugin nema k nej pristup. mozno.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Oscam je uprednostnovany pred Mcas u všetkych linuxov, konfiguraciov oscamu si to vieš upraviť v hexe :wink:
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=27528
rico
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rico »

MartinNR píše:
rico píše:Máte někdo funkční firmware FAC.Optibox.AnacondaHD.v1.09.35,+ MCAS_29.8.2011,+ Xcam_4.5.2011.mě to spolu nechce fungovat.Mcas samotny jede ale jakmile tam nahraju xcam tak prestane fungovat.Jak se da kompletne vyresetovat anaconda??kdyz dam do tov.nastaveni tak mi tam zustanou pluginy coz mi prijde dovny.Děkuji
Na koale mi obdobne funguje kombinacia oscam+mcas. ak ide oscam, tak nejde mcas. pravdepodobne oscam (aj xcam) si urobim vyhradny pristup k citacke a potom iny plugin nema k nej pristup. mozno.
čtečku nepoužívám,jde mi hlavne o EMU pres MCAS...
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

rico píše: čtečku nepoužívám,jde mi hlavne o EMU pres MCAS...
To je dobre na čom fičiššš....
Tak že ty ideš bez karty to ti stačia naše voľne kanaly pokiaľ nepotrebuješ čitačku :o
ak si oscam nakonfiguruješ tym padom zhrneš všetko do jedneho programu Mcas, Xcam, cccam, newcamd atd. nie len že je to pohodlnejšie vypracovať v PC ale aj oveľa menej zaťažiš system...
Matasias

Příspěvek od Matasias »

Zdravim. Po par dnoch som tu znova. S anacondou som zatial spokojny, len mam problem s youtube. Nechce mi prehravat videa. Ked si vyhladam nejake video a dam ho prehrat, box v tom momente zamrzne. Skusal som niekolko USB (4GB, 8GB, 16GB) a robi to pri kazdom - myslel som si, ze to bude malou kapacitou USB. Internet je dost rychly. Skusal som hladat aj tu na fore, ale nasiel som len problem s posunutym zvukom.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Matasias píše:Zdravim. Po par dnoch som tu znova. S anacondou som zatial spokojny, len mam problem s youtube. Nechce mi prehravat videa. Ked si vyhladam nejake video a dam ho prehrat, box v tom momente zamrzne. Skusal som niekolko USB (4GB, 8GB, 16GB) a robi to pri kazdom - myslel som si, ze to bude malou kapacitou USB. Internet je dost rychly. Skusal som hladat aj tu na fore, ale nasiel som len problem s posunutym zvukom.
Takto youtube je v FW problem a zvuk pri prehravani nahravok si nastaviš v menu/ nastavenie A/V vystupu/ synchron....zvuku/ prepneš na 0ms. Nechapem načo je tam ta funkcia :o
Matasias

Příspěvek od Matasias »

Tak ale ja zial nemam problem s tym zvukom, ale mne video ani len nespusti. Vyhladam si nejake video, dam play a v tom momente box zamrzne. Dufal som, ze to spravi aktualizacia FW, ale nepomohlo ani to.
mceman

Příspěvek od mceman »

zdravim Va stu vsetkých chcel by som Vás poprosiť o pomoc pri rozbehani Skylink karty irdeto na uplne novej Anaconde FW 1.09.35 stale pise ze karta je neplatna na starom optiboxe cx pvr ready extra mi to do teraz slapalo co by som aml urobit som uplny " Zaciatocník "
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

mceman píše:zdravim Va stu vsetkých chcel by som Vás poprosiť o pomoc pri rozbehani Skylink karty irdeto na uplne novej Anaconde FW 1.09.35 stale pise ze karta je neplatna na starom optiboxe cx pvr ready extra mi to do teraz slapalo co by som aml urobit som uplny " Zaciatocník "
A maš vobec nainštalovany plugin....
mceman

Příspěvek od mceman »

ved to tu pisem ze som len uzibvatel zaciatocnik poproim o radu
aky plagin a ako ho tam mam naistalovat
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »