Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Odpovědět
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Příspěvek od pistok153 »

THXKO píše:Prilepit to sem neviem ponevac pisem z mobilu.EMM Message: som skusal Enabled aj Disabled.Na kazde som poslal reautorizacne kody a stale tma. ](*,) Ale vsimol som si pri kazdej zmene z Enabed na Disabled a opacne na okamih obraz naskoci a hned zmizne.Ja uz neviem...
Ak si to dal na Enabled ,vypol si potom STB zo Siete a vytiahol Kartu ,počkal cca 5 minut a strčil do sieťe ,zapol STB ,dal na CT1 a ak naskočilo Kódované strčil tu kartu a až tak Odklepol Reautorizáciu. :?:

:arrow: No toto už Fakt zaujímavé ](*,) ](*,) ](*,) ,ešte je tam Override Tweakkey: DISABLED ,máš to v CA takto :?:

Rozmíšlam čo sa mohlo porobiť že to neche ísť ,toť fakt zaujímavé čo píšeš hore vyššie ,stým som sa ešte nestretol ,bud to Jede ,alebo nie.
Pišťok
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od THXKO »

Pistok presne tak som to urobil a tma.Ale skusil som kartu vlozit do showboxu vitamina tam mam CI irdeto smit a tam karta ide normalne.Nechapem!Este k tomu dnes ide skoro cely skylink volne teda bez karty a VIP nic ](*,)
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od THXKO »

Zubos Dik transponderi som nevymazaval len som vymazal vsetky programi na astre 23,5 a na novo dal vyhladavanie.Nechapem ale vsetko nabehlo :Yahoo!: Takze aspon take male dik,pozerajte väcsina skylinku ide dnes volne tak pozerajte pokial to ide =D>
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

Skus ,dať Továrko a naskenovať tie TP ručne odznova ,ty používaš doma Twin LNB :?:
Skušal si tie STB napr. zameniť.

Mne sa stala taká vec ,že niektoré TV prestali hrať ,toť som musel zmazať celí seting ,vpísať to tam manuálne a znova preskenovať ,lebo milí skylink zmenie nejaké parametre ,teda doma som nahral 2 kusi STB ,prišiel k zákazníkovy o 2 tíždne ,signál ,qvalita všetko bolo ,ovšem nehralo nič ,tak som dal preskenovať TP ,no a na 85% mi to zmrzlo ,prečo ,asi koli tomu že Skylink vypol bud stv3 ,alebo nejaký kanál ,toť barandov .....neviem ,musel som zmazať celí zoznam kanálov a následne aj TP ,keď som to potom znova naskenoval tak to šlo.

No neviem ,ešte by si mohol skúsiť toto ,daj Tovarko a naskenuj to nanovo ,nepouži svoj seting ,ovšem neviem či si to takto skúšal ,ak nie tak to vyskúšaj.
PS: tá karta nebude zlá ak ide v inom STB ,to by nešlo potom ani tam.
THXKO píše:Zubos Dik transponderi som nevymazaval len som vymazal vsetky programi na astre 23,5 a na novo dal vyhladavanie.Nechapem ale vsetko nabehlo :Yahoo!: Takze aspon take male dik,pozerajte väcsina skylinku ide dnes volne tak pozerajte pokial to ide =D>
:D PS: Akurat som toto Isté písal :THXKO: ,ale bol si rýchlejší ,ale aspoň budeš vedieť že prečo.

Ináč predstav si že mne sa to stalo za rovnakých Okolností ,ale zdá sa mi že išla vtedy CSlink FTA.už sa nepamätám presne.
Lenže mňa to štvalo úplne z iného dôvodu ,lebo nevedel som či mi naskočí karta.
Aj som to tu myslím niekde písal ,bol som vtedy v BB.

:arrow: toť keď to prestane isť FTA ,tak uvidíš či ti to pôjde ,ale podla mňa by to už malo.
No mohlo ma to napadnúť skôr ,len mi to nešlo do hlavy že sa to stalo z ničoho nič.

Som rád že ti to už ide :poklona:
Pišťok
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

THXKO
ještě, pokud jsi moc skenoval, promazával, jde Ti normálně dálka, není na programu, kde máš tmu, pomalé dálkové ovládání?
Pokud ano, stačí na tom programu, co máš tmu, zvolit:
Najeďte na nehrající program-menu-satelitní instalace-manuální instalace-skočí Vám to na družici-pak žluté tlačítko na dálce TP-červené (proskenovat)-O.K a budiž světlo, takto u všech programů, které Vám nehrají.

Teď čtu, že Ti to už běží. Vlastně jsi udělal co jsem radil výše.
cyros
satelitni prijimac: Deep S9HD*Argus mini*Ariva100E

Příspěvek od cyros »

kde sa stala chyba, prepojil som cez lan a router, argus mini amstar 1.4.08 karta ICE skylink server a client deep S9, newcamd, natiahol som cez dhcp ip..., a vsetko islo v pohode, na druhy den mi client nenabehol vsetko kodovane, kde mam hladat chybu
cyros
satelitni prijimac: Deep S9HD*Argus mini*Ariva100E

Příspěvek od cyros »

dakujem vsetkym odbornikom, uz som to vyriesil
commar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Edision Argus VIP + motor

Příspěvek od commar »

Stáhl jsem na nainstaloval údajnou aktualizaci pro VIPčko,
http://ab-forum.info/download/file.php?id=40234
ale nic nepozoruji a receiver ukazuje verze 1.2.85 z 2. června 2011,
tak mám obavy že někdo jen přejmenoval předchozí verzi, protože v HEX editoru to ukazuje vevnitř souboru stejné údaje.
Má někdo podobné nebo jiné výsledky?

EDIT: odpovím si sám, na německých fórech taky nezaznamenaly žádnou změnu, údajně jen upraven jejich seznam stanic...
Edision Argus VIP + motor Digipower
SG2100, LNB no name, offset 90cm, He@d SD2500, Philips 6010...
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Je pravdou, že se jedná u VIP a VIP2 o úpravu SW 1.2.85.
Na VIP2 pozoruji konečně úpravu EPG, kde u Filmbox HD a filmboxů SD chybělo EPG na programy ve 20-22.00. Už jede.
4928

Příspěvek od 4928 »

Zdravím,
kterej softík má dle vašeho názoru nejlepší obraz pro SD programy jako je CT4, Sport2, Sport1 na 50" plazmu? Hlavně musí podporovat sdílení.
Vaše názory, sem s nimi. :-)

Díky
Samouk s DM800SE clon
commar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Edision Argus VIP + motor

Příspěvek od commar »

Já teda jsem laik, ale na 50" plazmě, SD programy..., myslím že tam je jedno co dáš za soft,
alespoň tedy pokud se jedná o VIPčko..., protože přijímač neuvádíš...,
výsledek bude vždy tragický... :(
Edision Argus VIP + motor Digipower
SG2100, LNB no name, offset 90cm, He@d SD2500, Philips 6010...
4928

Příspěvek od 4928 »

SRY, Argus MINI, to mi nějak vypadlo. No ono to tragicky taky vypadá, ale třeba někdo zkoušel až se mu něco zdálo nejlepší. :-)
Samouk s DM800SE clon
vador
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vador »

Netreba na tie 50" pozerať z dvoch-troch metrov, to si treba kúpiť menší TV.
Minule som dal k 60" LG 3D Plazma Argus Mini IP fw 1.3.42 iltv - mal som ho poruke aj so settingom a z cca 8m boli aj tie SD programy OK.
VU+ SOLO2 /Openpli 8.3-release/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

používám amstar sab pro mini a docela ujde no má někdo instalovaný sky-onlien-1.4.21-byFFTeam - jak je na tom s obrazem? líp nebo hůř oproti amstar. :thankyou:
(škoda že nikdo nedoladil trumena to byl bezkonkurenčně nejlepší soft na obraz jen často restartoval receiver) :clapping:
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
4928

Příspěvek od 4928 »

Truman_Xwindows 1.3.81 právě používám a zdá se mi ze všech nejlepší. No a restart se mi povede max. 2x do týdne.
Samouk s DM800SE clon
sraeP
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sraeP »

Už jsem docela dlouho Edisiona (Mini) nenastavoval a tak se ptám:
Jsou tam ve vlobě na výběr u cccamu verze? Pokud ano jaké tam jsou a zda jedou stabilně oproti oscamu?
V oscamu mám aktivovanou verzi 2.1.4 na kterou jedou stabilně Arivy také s verzí 2.1.4.
Díky všem za reakce.
Otylka

Příspěvek od Otylka »

Ahoj všem, myslím SW ať jakýkoli obazovou kvalitu moc neovlivní. Je to spíš otazka čipu. Vyzkoušel jsem už různé softíky na Argus mini ale obraz byl furt stejný, dle mého názoru V SD rozlišení bohužel dosti rozmazaný v porovnání s Showbox Vitamin 5000 kde je obraz SD i HD na vynikající úrovni.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Otylka
Mas pravdu, ze je to otazka cipu. Argus VIP a VIP2 maji hladsi obraz nez u mini a piccollo. Je to otazka ceny za prijimac. Piccolla a mini se mnohem vice prodavaji, do 106cm to jde srovnavat, ale u vetsich TV rozhodne doporucuji radeji priplatit a vzit VIP.
vador
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vador »

sraeP píše:Už jsem docela dlouho Edisiona (Mini) nenastavoval a tak se ptám:
Jsou tam ve vlobě na výběr u cccamu verze? Pokud ano jaké tam jsou a zda jedou stabilně oproti oscamu?
V oscamu mám aktivovanou verzi 2.1.4 na kterou jedou stabilně Arivy také s verzí 2.1.4.
Díky všem za reakce.
Výber verzií cccam som tam nevidel ale na oscam /ccc v 2.1.2/ to ide dobre.
VU+ SOLO2 /Openpli 8.3-release/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

Otylka píše:Ahoj všem, myslím SW ať jakýkoli obazovou kvalitu moc neovlivní. Je to spíš otazka čipu. Vyzkoušel jsem už různé softíky na Argus mini ale obraz byl furt stejný, dle mého názoru V SD rozlišení bohužel dosti rozmazaný v porovnání s Showbox Vitamin 5000 kde je obraz SD i HD na vynikající úrovni.
No až tak to nebude [-X , už dřív vychvalovaný mnou Trumen měl skutečně evidentně lepší kvalitu obrazu a to jak u HD tak i u SD a rozdíl byl dost velký jen problém byl že občas přístroj restartoval a to z důvodu jeho zátěže protože programovaná kvalita byla neunosná pro daný čip.
Teď když používám Amstar obraz v HD i SD je horší no přístroj je 100% stabilní takže šlo o kompromis .
Co já měl možnost posoudit pak se Argus mini obrazově směle srovná s Topfield TF7700HSCI a STRONG SRT 8345CI oba jsem osobně viděl v akci no u přístrojů kolem 10000.- je posun už daleko jinde.
Pokud někdo doladí Trumena bez restartů pak se znova vracím k maximální kvalitě obrazu pro mini ! \:D/
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
Odpovědět

Zpět na „Edision“