Diablo Light 2.2 update na D2

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
Odpovědět
majsoft

Diablo Light 2.2 update na D2

Příspěvek od majsoft »

Ahojda, prosím o radu, snažím se o update diablo light v2.2 na diablo2 ale pri pokusu o update to v casti Verify configuration napise waiting for cam connection a nasledne update terminated with an error a dal mi to neumoznuje pokracovat. neví nekdo z jakeho duvodu to nelze ? diablo jsem naformatoval, pak i nahral UW ale at delam co delam update neprojde. ma někdo stejny problem ? a jak byl vyresen ? predem moc dekuji.
majsoft

Re: Diablo Light 2.2 update na D2

Příspěvek od majsoft »

tak jsem skusil starsi verze cis900 az 920 a prozmenu server not active 3 kolonka odshora pri update. tak uz to nechapu v cem je problém.
ja123

Příspěvek od ja123 »

ja som sa tiež pokúšal o update cez Cas Interface Studio 9.3.0 a predtým aj 9.2.0 , tiež mi to skončilo na "Server is not active..." . Ak niekto viete v čom je problém poraďte , lebo updatom na Diablo 2 som chcel dosiahnuť dobrú spoluprácu Skylink ICE karty. Teraz ju mám v module Neotion , ale stojí to za "h...o". Kým prvýkrát nabehne obraz tak čakám aj minútu, a potom pri prepínaní programov čakám 5-10 sekúnd. Ak sa mi nepodarí update Diabla tak ma asi caka kúpa nového satelitného príjmača :(
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

out of order...
majsoft

Příspěvek od majsoft »

tvuj odkaz nechapu. stranku znam.
majsoft

Příspěvek od majsoft »

ja123 píše:ja som sa tiež pokúšal o update cez Cas Interface Studio 9.3.0 a predtým aj 9.2.0 , tiež mi to skončilo na "Server is not active..." . Ak niekto viete v čom je problém poraďte , lebo updatom na Diablo 2 som chcel dosiahnuť dobrú spoluprácu Skylink ICE karty. Teraz ju mám v module Neotion , ale stojí to za "h...o". Kým prvýkrát nabehne obraz tak čakám aj minútu, a potom pri prepínaní programov čakám 5-10 sekúnd. Ak sa mi nepodarí update Diabla tak ma asi caka kúpa nového satelitného príjmača :(

Poslušně hlásím, že chyba byla na straně serveru Diabla. Dnes jsem uspešně provedl update z diabla 2.2 na Diablo2.Tak s chuti na update.
ja123

Příspěvek od ja123 »

No neviem kde robím chybu, pretože mne sa teraz pri pokuse o update ukazuje hlaska "Update terminated with an error" . Som tam kde predtým. Update dalej nepokračuje.

Oprava - update mi už funguje . Chyba bola pravdepodobne v Cas Studiu 9.3.0.
Ked som ho vymenil za Cas Studiu 9.2.0. prešlo to bez problémov.
Pietro103
satelitni prijimac: Opticum 9500, Ferguson 8900

Příspěvek od Pietro103 »

ja123 píše:No neviem kde robím chybu, pretože mne sa teraz pri pokuse o update ukazuje hlaska "Update terminated with an error" . Som tam kde predtým. Update dalej nepokračuje.

Oprava - update mi už funguje . Chyba bola pravdepodobne v Cas Studiu 9.3.0.
Ked som ho vymenil za Cas Studiu 9.2.0. prešlo to bez problémov.
Presne tak. Chyba je v Cas 9.3.0. Dnes som použil verziu 9.2.0 a update prebehol bez problémov :roll:
Dreambox 800HD clon, Opticum 9500HD, IP Box 99HD - nocturno, Dreambox 5620, plazma Panasonic 46G10
mackh
Odborník
Odborník

Příspěvek od mackh »

MNE TO NEJDE ANI V 9.2.0
PRY NEMAM PRIPOJENI NA INTERNET
GigaBlue UHD Quad 4K, openATV 6.4
E-85 a 4x QUAD LNB (1W, 16E, 19E, 23,5E) + SG2100 s OP 100 cm 53E az 34,5W
mackh
Odborník
Odborník

Příspěvek od mackh »

nabizi vam v techto dnech cas studio 9.2.0 upgrade 2,3 na 2 ?
nebo vam to hlasi, ze nemate pripojeni na net ?
dik
GigaBlue UHD Quad 4K, openATV 6.4
E-85 a 4x QUAD LNB (1W, 16E, 19E, 23,5E) + SG2100 s OP 100 cm 53E az 34,5W
poison
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od poison »

Zdravím, jde někomu update na D2 v CAS Studio 9.4.0? Mě to skončí taktéž u hlášky "waiting for cam connection a nasledně update terminated with an error". Zkoušel jsem to ve dvou PC a stejné, zkoušel jsem i nahrát nižší verzi CAS Studia, ale tato verze ji i u 9.3.0 již expirovaná a nelze ji otevřít. Psal jsem i na support u Duolabs a nic. Díky za odpovědi.
Lipagamb

Příspěvek od Lipagamb »

poison píše:Zdravím, jde někomu update na D2 v CAS Studio 9.4.0? Mě to skončí taktéž u hlášky "waiting for cam connection a nasledně update terminated with an error". Zkoušel jsem to ve dvou PC a stejné, zkoušel jsem i nahrát nižší verzi CAS Studia, ale tato verze ji i u 9.3.0 již expirovaná a nelze ji otevřít. Psal jsem i na support u Duolabs a nic. Díky za odpovědi.

Zrovna dnes jsem taktéž chtěl dělat update z 2.3 na nové D2. Někde jsem se dočetl že to lze na verzi Cas Interface Studio 9.2.0 a ve Win 7 změnit čas na 11/2011. a pak vše funguje jak má.(žádné hlášky) já jsem zatím u mé platební karty, která je Maestro a to ten Pay Pal nebere. Nevíte jak a kolik se tam posílá na ten vytvořený Pay Pal účet peněz. Euro, Kč? Jsem v tomhle Lama. Můžete mi prosím vás někdo poradit jak s převodem pěnez. nebo popřípade kdo má s tím zkušenosti. Ahoj R.
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

poison píše:Zdravím, jde někomu update na D2 v CAS Studio 9.4.0? Mě to skončí taktéž u hlášky "waiting for cam connection a nasledně update terminated with an error". Zkoušel jsem to ve dvou PC a stejné, zkoušel jsem i nahrát nižší verzi CAS Studia, ale tato verze ji i u 9.3.0 již expirovaná a nelze ji otevřít. Psal jsem i na support u Duolabs a nic. Díky za odpovědi.
CAS Studio zkus spustit ve Windows XP Modu
http://www.digital-kingdom.dk/showthrea ... -to-rev4-0
http://www.duolabs.com/diabloupdate/help.php
out of order...
poison
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od poison »

plesi píše: CAS Studio zkus spustit ve Windows XP Modu
Vyřešeno pomocí rady na konkurenčním fóru.
Stáhnout CAS 9.2.0 nainstalovat a poté změnit v PC datum na listopad 2011. Update proběhne v pořádku.
VU+ ZERO 4K, E85 EMP 8/1-5W,4W,1W,3,1E,7E,13E,19,2E,23,5E
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“