vu+ uno

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
pkdv

Re: vu+ uno

Příspěvek od pkdv »

toprun píše:Vždyť v tom návodu v "VU plus UNO flashen.pdf " to máš popsáno krok za krokem. Kde tam máš výběr ze 4 souborů? Podrobněji to už asi těžko někdo napíše.
Podle tohoto návodu upgrade nezačne,naběhne pouze aktuální image. Při startu receivru pouze problikne fleška a to je tak vše. Začínam si myslet ,že je receiver vadný. Dva roky používam E2 na ipboxu, tak snad takový blbec nejsem.Vuplus uno mi dal kamarád ,abych mu ho nastavil,ale přiznám se že už nevim co s tim!
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Nemáš při flashování vzadu zastrčené další USB? Tak se chová DUO, kdýž je vzadu další flash disk.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
pkdv

Příspěvek od pkdv »

ne pouze jedno usb, obpojil jsem i satovej disk,a zkoušel jsem všechna 3 usb a pořád nic.
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Předpokládám, že jsi vyzkoušel i jinou flashku.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
pkdv

Příspěvek od pkdv »

samozřejmě,asi 4, zkoušel jsem fat32 i fat16.
dendy

Příspěvek od dendy »

Bych to viděl asi tak aby jsi se vykašlal na nějakej FPGA upgrade a nahral tam čistej image.
VU+Duo BH 1.7.3, Skin HD Glass 16
HDBOX FS-7119 HD PWR Linux, HD-BOX FS-9105+ HD PVR Linux
LED TV LG 47LE5500
NAS Synology DS211j
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Kedze mi tu pristalo uno tak som to zbehol cele.
Po zapnuti som nechal nabehnut SW co tam napalil vyrobca/predajca-netusim, nejaka verzia z 6/2011.
Nastavil som len NET, vosiel do pluginov a spustil FPGA upgrade.
Stlacil modre -Download, stroj ukazal TS_PRO.dat, dal som OK a islo to.
Pisal cca 5 minut, zbehlo./ toto treba urobit len raz pri prechode na verziu orig 6.0 a jej modifikacie/
Medzitym som na USB key nakopiroval odzipovany adresar vuplus s FW BH 1.6.6, zasunul do predneho usb a cez dialkove navolil resart.
Pri reboote napisal na prednom paneli treba mackut CH -.
Nabehol klasicky upgrade FW rovnako ako duo ci solo.
To je vsetko.
mirecek1965
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: X-trend ET 4x00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirecek1965 »

Dnes mi prišlo UNO, prešiel som z IPBOX 9900HD. Čo odporúčate ako prvé, updatovať niektorým alternatívnym softom? Ktorý je podľa vás najlepší? Ďakujem.
X-trend ET 4x00, OpenATV a iné, Anysee DVBS2+ USB tuner.
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Vitaj v grupe MIPS,
Pozri si a zrealizuj prispevok nad Tvojim.
Mas na vyber VTi a BH, doporucujem skusit postupne oba a vyberies si sam.
Ja osobne preferujem BH ale kazdy ma ine poziadavky a sadne mu cosi ine.
VTi ma malu vyhodu ze cez BP sa momentalne daju instalovat CAMy.
Oba /VTi 3. a BH 1.66/ vychadzaju z rovnakeho orig. img 6.0 takze zakladne vlastnosti su rovnake.
Co ma trosku prekvapilo je plynuly chod PIP-u na SD/oba/ vcitane Hlavny-HD a pip-SD samozrejme v ramci jedneho transpordera.
Kedze uz mas za sebou 9900 pojde to hladko. Velka cast problematiky je rovnaka, ostatne zistis sam.
mirecek1965
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Vďaka za privítanie, beží FPGA upgrade.
kofolak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kofolak »

ja sa pridam zajtra, uno je uz na ceste ;)
28.10. prislo, ale zostane odpocivat v pokoji az do 1.11. vecera :Yahoo!:
tak uz bezi, dobra masinka :D
Naposledy upravil(a) kofolak dne 02.listopad 2011 - 11:40, celkem upraveno 2 x.
Uno4kSE + OpenBH, T55, ex Uno
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Montoval som tam teraz 2,5" HDD, tak som si pozrel vnutorne prevedenie - nesklamalo. Vetrak uz je 3 vyvodovy, cize je mozna regulacia otacok.
Po doplneni vhodnym USB DVB T tunerom to bude super stroj. :)
Herkis

Příspěvek od Herkis »

alfsvk: Tak určitě je to oproti solu posun kupředu. A ten PIP tam "musí" běžet plynule, když ten Broadcom čip podporuje současné dekodování dvou SD (myslím dokonce i SD+HD) videostreamů.
Spíš by mě zajímalo, kdy bude využita ta podpora 3D překryvné grafiky, to pak budou báječné skiny. Ale to asi až se UNO rozšíří a přibude i ULTIMO.
Je ale škoda, že nemá výstup 1080p50/60. Přehrávat tenhle formát umí (ale převede jej na 1080p25) a dnes jsou kamery s 50p už poměrně běžné.
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H
mirecek1965
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Skúšal už niekto ViX image 2.2.100? Je dobrý? Viem, hlúpe otázky, ale čo keď niekto odpovie :-D

Edit:
Nikde nevidím na VTI popise žeby podporoval češtinu alebo slovenčinu.
Naposledy upravil(a) mirecek1965 dne 26.říjen 2011 - 18:45, celkem upraveno 1 x.
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Nejako som sa o uno nezaujimal /mam duo/, ale kedze ho mam na instalaciu tak som aspon co to pozrel. Posun vpred je vidiet, co je dobre. Ono s tym 1080p je problem/objem dat/, z eteru nejde NIC, z HDD sa da, ale cez 100-vkovy NET to je o nicom. Snad na buducom HW to uz bude. :)
Nejako moc sa nechcem s unom zaoberat, v piatok ide prec- rodina caka.
__Pavel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od __Pavel »

alfsvk píše:Nejako som sa o uno nezaujimal /mam duo/, ale kedze ho mam na instalaciu tak som aspon co to pozrel. Posun vpred je vidiet, co je dobre. Ono s tym 1080p je problem/objem dat/, z eteru nejde NIC, z HDD sa da, ale cez 100-vkovy NET to je o nicom. Snad na buducom HW to uz bude. :)
Nejako moc sa nechcem s unom zaoberat, v piatok ide prec- rodina caka.
A nemohl by jsi, když máš UNO do pátku na instalaci, alespoň subjektivně posoudit kvalitu (hlavně SD) obrazu v porovnání s VU+DUO? Předpokládám totiž, že dlouho očekávané ULTIMO na tom bude obrazově stejně jako UNO a tak by mě zajímalo, jestli je v této tolik kritizované oblasti VU+DUO nějaký posun k lepšímu.
VU+Solo4k (parabola 105Al, motor DM3800, OpenATV7.3, FHDglass17)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

zdravim vas pani . vie mi dakdo prosim dakdo poradit ako rozchodit HD programy od upc-direct na vu+uno ? zo skylinku mi idu bez problemov , len s upc mi ide len duna-hd ostatne platene ani bohovi ,karta ide bez problemov aj HD v inych prijmačoch použivam ho ako klienta ,server mam drembox 800 hd se skušal som aj priamo donho vložit kartu sd programy bez problemov ale s hd nenaskoči ani obraz ani zvuk ,ale epg mi ukazuje signal je ok skušal som aj na inu parabolu ani to nepomohlo . seting kanalov som skopiroval s dremboxu . skušal som aj vymazat transporder a nahodit ho nanovo ale ked som ho preskenoval tak už mi nenašlo žiadny program hd takto som to spravil zo všetkymi hd programamy od upc a nenašlo mi ani jeden musel som nanovo s dremboxu prehrat programy . mam tam najnovši soft skušal som aj B.H. pisal som aj na ine fora ale nikdo mi neporadil , len viem že na vu+uno ide upc bezproblemov len ja si snim neviem rady . ešte mi poradili že skusit seting s ineho vu+uno prehrat do môjho . dakujem
Všetko 4K
mirecek1965
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Skús toto, je tam Astra 23,5E + Thor 0.8W, na Astre je CSLink + Skylink a na Thore je UPC Direct.
Backup.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

dakujem idem skušat dam ti vediet .
Všetko 4K
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

mireček prave som to nahodil a nič presne to iste ako s mojim setingom epg ide ale obraz a zvuk mi ostal na orbite . nevieš v čom môže byt problem ked skylink ide bez problemov ?
Všetko 4K
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“