Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od caldix »

Mne na starom FW chodila bez problemov na ICE karte kombinácia:
FAC.Optibox.AnacondaHD.v1.09.35
MCAS_14.7.2011
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Ahojte anacondu mam 2 dni a nic sa mi na nej nedari spustit.Akurat firm som dal 2.09.49 a spojazdnil citacku na katu-Mcas.Youtube a web vobec nejdu ked dam spustit webzeal pise stale cakajte prosim a nic.Ked som dal all hd
plugin 20110520 tak sa to nejak divne spravalo a potom mi cely stb zamrzol nepomohlo nic a skusal som aj nahratie firm. zo zadneho portu cez podrzanu CH šipku aj to cele prebehlo ale potom uz len stale blikal END tak som vypol vypinacom-box sa tvaril ze normalne startuje aj naskoci na chvilu info lista a potom cierna obrazovka na displeji je cislo kanalu a neda sa nic prepnut!!!

PROSIM VAS PEKNE POMOZTE ](*,) ](*,) ](*,) :thankyou:
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

fofak píše:Ahojte anacondu mam 2 dni a nic sa mi na nej nedari spustit.Akurat firm som dal 2.09.49 a spojazdnil citacku na katu-Mcas.Youtube a web vobec nejdu ked dam spustit webzeal pise stale cakajte prosim a nic.Ked som dal all hd
plugin 20110520 tak sa to nejak divne spravalo a potom mi cely stb zamrzol nepomohlo nic a skusal som aj nahratie firm. zo zadneho portu cez podrzanu CH šipku aj to cele prebehlo ale potom uz len stale blikal END tak som vypol vypinacom-box sa tvaril ze normalne startuje aj naskoci na chvilu info lista a potom cierna obrazovka na displeji je cislo kanalu a neda sa nic prepnut!!!

a ako prvy si dufam inštaloval 1.99.99. bootbridge
vyskušaj ak ti nabehne tabulka na začiatku a ak maš len na USB plugim červenim tl. na DO sformatovať a potom znova po reštarte znova stadnuť
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

v patek jsem nainstaloval 2.09.49 a MCAS 9.9.2011 a holky zatim rikaly, ze jim to funguje bez sekani, jenom ted musim najit dobry OSCAM, protoze 1.10 rc 5983 se asi nejak seka a client Panthera vypadava ;)
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
frenky48

Příspěvek od frenky48 »

caldix píše:
Herkules píše:A čo je vlastne s tým youtubom? Lebo ja som žiadny problém nenašiel.
Pri prehravani niektorých videí je zvuk oneskorený oproti obrazu
Skús si prehrať napr. "Pitbull -Rain Over Me ft. Marc Anthony"
Všimol si si že tie videá sú v rozlíšení 1080p ? To nestíhajú ani slabšie PC.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Vyskúšajte si nastaviť v AV nastaveniach synchronizáciu zvuku na nulu
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

frenky48 píše:
caldix píše:
Herkules píše:A čo je vlastne s tým youtubom? Lebo ja som žiadny problém nenašiel.
Pri prehravani niektorých videí je zvuk oneskorený oproti obrazu
Skús si prehrať napr. "Pitbull -Rain Over Me ft. Marc Anthony"
Všimol si si že tie videá sú v rozlíšení 1080p ? To nestíhajú ani slabšie PC.
dydaj1 píše:Vyskúšajte si nastaviť v AV nastaveniach synchronizáciu zvuku na nulu
Ja mam nastavenú kvalitu videoklipov v YT plugine na "Stredná". Ten klip mi prehráva potom v kvalite 480p. Posun zvuku voči obrazu mám nastavený na nule. Skúšal som to teraz na FW v2.09.61 a ide mi to video už správne :Yahoo!:

Keby ešte popracovali na správnom zobrazení niektorých znakov (ľ, š, ť, ž) v titulkách k prehrávanému videu a možnosť prehrávania viacerých videí po sebe z HDD (nejaký playlist alebo čo) tak som nadmieru spokojný [-o<
staticx2

Příspěvek od staticx2 »

Ahojte nevie niekto ci sa da do anacondy nahrat Enigma 2 Mam tento prijmac a funguje bez problemov Len som zvedavi ci sa neda enigma spusti aj v tomto prijmaci ked je linuxovi
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

staticx2 píše:Ahojte nevie niekto ci sa da do anacondy nahrat Enigma 2 Mam tento prijmac a funguje bez problemov Len som zvedavi ci sa neda enigma spusti aj v tomto prijmaci ked je linuxovi
E2 nie je zatial možne dat priamo da sa vložiť na USB a ........
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=31&t=24370
Naposledy upravil(a) dydaj1 dne 01.listopad 2011 - 14:23, celkem upraveno 4 x.
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

fofak píše:Ahojte anacondu mam 2 dni a nic sa mi na nej nedari spustit.Akurat firm som dal 2.09.49 a spojazdnil citacku na katu-Mcas.Youtube a web vobec nejdu ked dam spustit webzeal pise stale cakajte prosim a nic.Ked som dal all hd

Ahojte tak som tu zas,moja ANACONDA je uz v poriadku vdaka foru.Takze funguje youtube,webzeal,mcas,xcam.

A teraz este potrebujem poradit ako nastavit zdielanie druhy pristroj Opticum X403.
DAKUJEEEEEEEM :thankyou:
jasper

Příspěvek od jasper »

Ahojte, vie niekto ako nastavit v mclient polozku server? Da sa mi editovat len port, meno a heslo. Cervenym tlacitkom pridam dalsi server a zelenym ho zmezem / info tlacitko ich prepina. Postlacal som cele dialkove a nic, skusal som viacere verzie a nikde mi to neslo editovat.
robert.d

Příspěvek od robert.d »

EPG

Stale mam problem s EPG, vypisuje uplne iny program ako realne ide. vobec sa neda podla toho orientovat. :(
mam FW2.09.49, pomoze upgrade ?
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

No náhodou som zistil, že sa na FW v2.09.61 dá použiť webzeal aj bez pripojenia USB kľúča, mám Anacondu zosieťovanú s PC a v zdielanom priečinku (PC HDD) nakopírovaný súbor "WebZeal.mnt" (+ pripojený). Sa mi zdá že toto na jednotkovom FW nebolo možné, opravte ma ak sa mýlim.

Novinkou je že pri niektorých programoch napr. STV1, TV JOJ, TA3, ČT1... mi pri zobrazení infopanelu svieti "HD" čo by som nazval zázrak :wink:

Problém s EPG mám aj ja, vypisuje niekedy blbosti.
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

caldix píše:No náhodou som zistil, že sa na FW v2.09.61 dá použiť webzeal aj bez pripojenia USB kľúča, mám Anacondu zosieťovanú s PC a v zdielanom priečinku (PC HDD) nakopírovaný súbor "WebZeal.mnt" (+ pripojený). Sa mi zdá že toto na jednotkovom FW nebolo možné, opravte ma ak sa mýlim.

Novinkou je že pri niektorých programoch napr. STV1, TV JOJ, TA3, ČT1... mi pri zobrazení infopanelu svieti "HD" čo by som nazval zázrak :wink:

Problém s EPG mám aj ja, vypisuje niekedy blbosti.
rovnake problemy na koale (s poslednym fw) - teda myslim ze blbne epg a zobrazuje ikonu HD pri SD programoch.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
mufak76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mufak76 »

mufak76 píše:v patek jsem nainstaloval 2.09.49 a MCAS 9.9.2011 a holky zatim rikaly, ze jim to funguje bez sekani, jenom ted musim najit dobry OSCAM, protoze 1.10 rc 5983 se asi nejak seka a client Panthera vypadava ;)
tak uz vice jak tyden jede Anaconda bez zaseku :)
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
drto
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od drto »

mufak76 píše:.... ted musim najit dobry OSCAM, protoze 1.10 rc 5983 se asi nejak seka a client Panthera vypadava ;)
skus tam dat oscam 5968. ja idem na nom a slape mi vsetko v pohode. na vsetkych vyssich verziach maju klienti problemy. aspon u mna to tak je :wink: na 5968 mi vsetko slape v pohode.
DM800HD klon - Image OpenPLI
13E + 19,2E + 23,5E + 28,2E
Amiko Alien SHD 8900 (uz je posunuty svokrovi) - PKT GM990 E2 NEBULA v3 - Skin: Silver HD
Oscam 6241
mufak76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mufak76 »

@drto: a jakou tam mas verzi 1.20 unstable nebo 1.10rc? a kde jsi to stahl?
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Ahojte majstri,tak uz mam doma aj druhu ANACONDU (musim zvacsit terarium :lol: :ROFL: ) Ale teraz vazne potrebujem poradit ako ich medzi sebou zdielat.
DAKUJEM.
dcerik

Příspěvek od dcerik »

Ikonky pre anacondu, názov súboru s ikonou sa musí byť rovnaký ako pluginu. Napr.: Mcas a Mcas.ico - stačí priamo vložiť do /var/bin
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

fofak píše:Ahojte majstri,tak uz mam doma aj druhu ANACONDU (musim zvacsit terarium :lol: :ROFL: ) Ale teraz vazne potrebujem poradit ako ich medzi sebou zdielat.
DAKUJEM.

Takze som zasa skusal a skusal a uz som rozbehal zdielanie karty cez Mclienta!

Teraz potrebujem pomoc s nastavenim - na anacndu č.1 sharujem vonk. server a zaroven je tam aj vlozena karta takze v domacej sieti je anaconda č.1(server)
Na anacondu č.2 (client) uz zdielam kartu cez Mclient,ale este na č.2 potrebujem dostat ten vonk. server!!!!!!!!

Takze este raz pekne prosim cez co a ake nastavenie?

Dakujem za odpovede. :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“