GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od lubosbrod »

Dobrý den včera se toto probíralo na Parabole neni to chyba přijímače je to na straně vysílací.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Tak nám sluníčko vytáhlo z pařezu další swery 1.4.30 .Zkoušel někdo ten or asi conax????Já nahrál sw 1.4.30 ps 300. No a stávající problémy nevyřešeny!! Ve standby svítí jen dioda a hodiny. Barrandov se zasekl asi za 5 minut. Jinak uvítání je Golden media Germany hezky udělaný.Barevnější provedení.Jinak nic.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

lubosbrod píše:Tak nám sluníčko vytáhlo z pařezu další swery 1.4.30 .Zkoušel někdo ten or asi conax????Já nahrál sw 1.4.30 ps 300. No a stávající problémy nevyřešeny!! Ve standby svítí jen dioda a hodiny. Barrandov se zasekl asi za 5 minut. Jinak uvítání je Golden media Germany hezky udělaný.Barevnější provedení.Jinak nic.
Dneska jsem ho tam taky naládoval. Mám teda 9060tku, ale žádný zasekávání nepozoruju. Jedna čtečka Irdeto Cslink druhá Ice Skylink obě makají jak mají. Na to m Irdetu je přepínání svižnější. Ve standby to mám obdobně. :good:
Ten Sitel a ZeeTV jse mi ještě nepodařilo rozběhnout. :unknown:
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

No jo a jsme doma já používám ČSlink Gital cryptoworcs a natýto blbne.
hakes

Příspěvek od hakes »

Snazil som sa najst ako natiahnut mcaskey do GM 9080 a nemozem na to prist, kukal som aj forum a nikde som to nezachytil. Pomozte mi niekto ako to tam naladovat.

Dakujem
sono
satelitni prijimac: GM UNIBOX9080CRCI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sono »

hakes píše:Snazil som sa najst ako natiahnut mcaskey do GM 9080 a nemozem na to prist, kukal som aj forum a nikde som to nezachytil. Pomozte mi niekto ako to tam naladovat.

Dakujem
Zdravím a podívej se na příspěvky z 19.10.2011 je to asi 5 řádek pod tímto.Tam máš vše i jak postupovat.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

sono píše:
hakes píše:Snazil som sa najst ako natiahnut mcaskey do GM 9080 a nemozem na to prist, kukal som aj forum a nikde som to nezachytil. Pomozte mi niekto ako to tam naladovat.

Dakujem
Zdravím a podívej se na příspěvky z 19.10.2011 je to asi 5 řádek pod tímto.Tam máš vše i jak postupovat.

Při nahr. klíčů nakopíruješ na flešku mckasey klíče a potom menu-podmíněný přístup-ca nastavení-úprava klíčů-červený tlačítko a je to hotovo. U starších FW to ještě nešlo, ale u novějších je to už snad u všech. :good:
fanynsat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fanynsat »

Jde to od sw 1.2.29 ,dávám zde návod txt od poláku na zadavání klíču mcaskey do goldenu v polštině.....doufám,že tomu budete rozumět....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:x Mám dotaz umí Golde n m.unibox více násobný obraz??Fokus ano ,ale aby znázornil obrazy programů vedle sebe a ještě se přepínaly mezi sebou??Golden Interstár 870 to umí .Případně na kterém sw to chodí zkoušel jsem 1.3.26 a 1.3.42 případně jaké tlačítka?? Aještě jeden dotaz pod kurzorem OK v levo a v pravo je +p a -p nejedná se tu o synchronizaci zvuku s obrazem?? jinak v seznamu programů se tim dá vodorovně posouvat. Kurzorem taky.Návod dobrej nemám.Dík :(
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

lubosbrod píše::x Mám dotaz umí Golde n m.unibox více násobný obraz??Fokus ano ,ale aby znázornil obrazy programů vedle sebe a ještě se přepínaly mezi sebou??Golden Interstár 870 to umí .Případně na kterém sw to chodí zkoušel jsem 1.3.26 a 1.3.42 případně jaké tlačítka?? Aještě jeden dotaz pod kurzorem OK v levo a v pravo je +p a -p nejedná se tu o synchronizaci zvuku s obrazem?? jinak v seznamu programů se tim dá vodorovně posouvat. Kurzorem taky.Návod dobrej nemám.Dík :(
GM to asi neumí ten vícenásobný obraz, ale ten kurzor +p a -p je na hledání programů a přesouvání skáče to po desíti vyzkoušej a uvidíš. Je pravda, že GI to uměly to vícenásobný zobrazení. Když jsem pořídil GM tak jsem tam měl FW 1.1.79 mc tam to možná bylo, ale nejsu si jistej. Ale jenom proto se vracet tak zpátky :(
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Jasně díky .
juro1970
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od juro1970 »

Pre príjem slabých staníc v norme DVBS-2 neodporúčam soft unibox amstrar sab 1.4.33 zle chytá DVBS-2.Problém napr: u astry 1N 11126V a 52,5°E 12111V...,po nahodení softu 06000700-1.4.18 spomínané frek.stabilne.
paja73

Příspěvek od paja73 »

Ahoj
Rad bych poprosil o radu.
Mam loader dle vypisu 1.1.4
Po nahrati nove fw vrz pres RS232 1.3.42 nesel skylink - kodovano,
po navratu na vrz 1.3.05 emu vse OK.
Kde je chyba?
Popr. jak mohu nahrat do zarizeni loader s 1.1.5.? (kde lze stahnout)
Jakou novejsi fcni vrz pro skylink lze nahrat na vrz loaderu 1.1.4.

Pavel
Dekuji (zacatecnik)

PS: po 3hod hledani vsude mozne jsem lehce vycerpan :-)
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Na FW 1.3.42 skylink určitě jde, ale mám pocit, že jsi měl v CA nstavení - mcast cofig - vypnutý EMS a EMM . Jinak teď používám FW 1.4.30 a taky v pohodě. Na flešku udělej zálohu šupni tam novej FW potom zálohu a za 5 minut je hotovo. :good:

FW najdeš ve zdejším downolendu.
pepan666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon FS 4008

Příspěvek od pepan666 »

Ahoj Slapet.
Jak už jsem psal v jiném vláknu tak jsem naládoval do 9080 FW 1.4.18 EMU louder 1.1.6. O proti dřívějšímu 1.2.86 velký rozdíl. Jsem sním spokojen. Asi svižnější přepínání, zvuk zdá se OK, EPG v pohodě. Nahrávání jsem ještě neměl čas zkusit. Mám, ale problém, že se mě na Nova HD (zatím jsem jinde nepozoroval) zasekne obraz i zvuk.Po přepnutí kamkoli jinam a zpět na nějakou dobu (hodina dvě) vše OK. Nevíš v čem může být problém? Mám kartu Skylink ICE v uni čtečce.
Dík Pepa
Astra 23,5" 19,2" DVB-C UPC (Vodafone) Octagon SF 4008
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

pepan666 píše:Ahoj Slapet.
Jak už jsem psal v jiném vláknu tak jsem naládoval do 9080 FW 1.4.18 EMU louder 1.1.6. O proti dřívějšímu 1.2.86 velký rozdíl. Jsem sním spokojen. Asi svižnější přepínání, zvuk zdá se OK, EPG v pohodě. Nahrávání jsem ještě neměl čas zkusit. Mám, ale problém, že se mě na Nova HD (zatím jsem jinde nepozoroval) zasekne obraz i zvuk.Po přepnutí kamkoli jinam a zpět na nějakou dobu vše OK. Nevíš v čem může být problém? Mám kartu Skylink ICE v uni čtečce.
Dík Pepa
Zdravím taky mám ICE v uni čtečce, já zas tak moc nenahrávám tak to ani neřeším. Je to ale stará bolest chtělo by to kontakt na někoho kdo má co do činění s FW. S tou novou problém nemám vyzkoušej v mcast config vypnout u emu EMM. Jinak přepínání, EPG a titulky ok. :good:
jklajban
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jklajban »

slapet píše:
Jak už jsem psal v jiném vláknu tak jsem naládoval do 9080 FW 1.4.18 EMU louder 1.1.6. O proti dřívějšímu 1.2.86 velký rozdíl. Jsem sním spokojen. Asi svižnější přepínání, zvuk zdá se OK, EPG v pohodě. Nahrávání jsem ještě neměl čas zkusit. Mám, ale problém, že se mě na Nova HD (zatím jsem jinde nepozoroval) zasekne obraz i zvuk.Po přepnutí kamkoli jinam a zpět na nějakou dobu vše OK. Nevíš v čem může být problém? Mám kartu Skylink ICE v uni čtečce.
Dík Pepa
Zdravím taky mám ICE v uni čtečce, já zas tak moc nenahrávám tak to ani neřeším. Je to ale stará bolest chtělo by to kontakt na někoho kdo má co do činění s FW. S tou novou problém nemám vyzkoušej v mcast config vypnout u emu EMM. Jinak přepínání, EPG a titulky ok. :good:
Zdravím. Mne to tuhne najmä pri MarkizeHD, ale tak, že musím resetovať natvrdo!!!!
pepan666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pepan666 »

slapet píše:
Dík Pepa
Asi jsem se špatně vyjádřil, ale mě to dělá při běžném sledování programu bez jakéhokoli nahrávání. emu EMM nám vypnuto. U tebe OK? Dík
Astra 23,5" 19,2" DVB-C UPC (Vodafone) Octagon SF 4008
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Jasně při běžným provozu je nova HD v pohodě. :good:
pepan666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý