Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
drto
Pokročilý
Pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od drto »

Andrej píše:Vie anaconda robit video stream do PC?
myslim ze je to mozne jedine pod E2 s prislusnym pluginom :wink:
DM800HD klon - Image OpenPLI
13E + 19,2E + 23,5E + 28,2E
Amiko Alien SHD 8900 (uz je posunuty svokrovi) - PKT GM990 E2 NEBULA v3 - Skin: Silver HD
Oscam 6241
Andrej
satelitni prijimac: IP9900, DM800 klon

Příspěvek od Andrej »

Z akeho klonu napr octagonu mozem pouzit Enigmu2, lebo na anacodu neviem najst ziadnu Enigmu2.
AB IP BOX 9900 2xDVB-S2 + 500GB, DM800 klon
Andrej

Příspěvek od Andrej »

Viete napisat ako dostat E2 z Octagonu 1008plus do Anacondy, ten navod co som niekde tu nasiel na OPENBOX S7 nesedi.
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

Andrej píše:
drto píše:
Andrej píše: Ktora verzia oscamu je pre anacondu?
neviem presne. aky typ procesoru ma anaconda?? ja mam amiko a to ma procesor SH4. podla toho sa musis zariadit :wink:
Pisu ze STi chipset take nic tam nie je.
Pro Anacondu se dava SH4 Linux
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Andrej

Příspěvek od Andrej »

Ide niekomu prekonvertovat vo fortis reseller changerom fw z octagonu 1008 a anaconda to vobec neberie, neviete uz to asi neide ked mam v anaconde najnovsi fw? A viete niekto postup ako dostat fw E2 z octagonu do anacondy napr. tento:
http://www.pkteam.pl/viewtopic.php?f=59 ... 0424d2fd28
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Ahojte chcem sa opytat ci existuje nejaky plugin na prehravanie alebo ako sa da spustit napr. ked cez webzeal si dam stranku Markiza a chcem pustit nieco z archivu tak to nejde prehrat a pise ze treba flash player ale ako ho tam dostat? Alebo mozno treba nejake kodeky?

Poradte nieco prosim. :thankyou: :thankyou: :thankyou:
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

Pokud ma nekdo problem se sekanim zvuku u MTV Live HD, tak je jednoduche reseni - v menu v nastaveni AV vystupu staci nastavit sychronizaci opozdeni zvuku o 20ms.
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
jecky

Příspěvek od jecky »

Cafte vsetci. Neviem ci sa mi to len zda ale tento prijmac ma vystup farieb zrejme osekany na 16-255. Inak povedane nema vystup videa ciernu ale "sedu" a zaujimave je este to ze ked sa prekriva osd menu tak tam ta cierna je. Vie tu niekto ako a ci vobec sa da nastavit "full range" 0-255 cez hdmi vystup. Vopred dakujem.
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Nevie niekto odpoved na toto .Na Astre 19 Francuzske programy v EMU TNT SAT FRANCE sekaju každych 10 sekund ale programy TF1HD a France 2HD idu v poriadku
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
redline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od redline »

funguje niekomu aj 16GB USB flashdisk alebo 8GB je maximum ?
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

redline píše:funguje niekomu aj 16GB USB flashdisk alebo 8GB je maximum ?
všetko funguje len to naformstuj v prijimači
redline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od redline »

dydaj1 píše:
ja len tolko ze ani nemam formatovat co - lebo mi ho SAT nenajde a to som ho mal formatovany vo FAT aj NTFS, vsetky nizsie kapacity idu v pohode, tak reku ci ten SAT ma vobec podporu na 16GB. Pravdepodobne ta flashka je nejaky sunt, ale zial nemam moznost vyskusat inu, preto by som chcel vediet ci niekdo pouziva aj 16GB. Diky
dusan333

Příspěvek od dusan333 »

redline píše:
dydaj1 píše:
ja len tolko ze ani nemam formatovat co - lebo mi ho SAT nenajde a to som ho mal formatovany vo FAT aj NTFS, vsetky nizsie kapacity idu v pohode, tak reku ci ten SAT ma vobec podporu na 16GB. Pravdepodobne ta flashka je nejaky sunt, ale zial nemam moznost vyskusat inu, preto by som chcel vediet ci niekdo pouziva aj 16GB. Diky
Ide uplne v pohode aj 1,5TB HDD, nebol formatovany v Anakonde.
Ferguson AF-618CROptibox Anaconda HD • VU+ ZERO • OpenATV 6.2 •
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

fofak píše:Ahojte chcem sa opytat ci existuje nejaky plugin na prehravanie alebo ako sa da spustit napr. ked cez webzeal si dam stranku Markiza a chcem pustit nieco z archivu tak to nejde prehrat a pise ze treba flash player ale ako ho tam dostat? Alebo mozno treba nejake kodeky?

Chlapci nikto neporadi????????????????????????? :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

fofak píše:
fofak píše:Ahojte chcem sa opytat ci existuje nejaky plugin na prehravanie alebo ako sa da spustit napr. ked cez webzeal si dam stranku Markiza a chcem pustit nieco z archivu tak to nejde prehrat a pise ze treba flash player ale ako ho tam dostat? Alebo mozno treba nejake kodeky?

Chlapci nikto neporadi????????????????????????? :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
zmier sa s tym, ze webzeal nepodporuje vsetky webove technologie ako standardny prehliadac. satelitny prijimac ma prilis slaby procesor, aby stihal spracovavat vsetky dnesne technologie uplatnovane na webe. mozes si to predstavit ako keby si mal v pocitaci nejaku starsiu verziu prehliadaca, na starsom pocitaci ktory ma slaby procesor na to aby zvladol novsiu verziu prehliadaca.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

MartinNR píše:
fofak píše:

zmier sa s tym, ze webzeal nepodporuje vsetky webove technologie ako standardny prehliadac. satelitny prijimac ma prilis slaby procesor, aby stihal spracovavat vsetky dnesne technologie uplatnovane na webe. mozes si to predstavit ako keby si mal v pocitaci nejaku starsiu verziu prehliadaca, na starsom pocitaci ktory ma slaby procesor na to aby zvladol novsiu verziu prehliadaca.
Potom nechapem akoze funguje YOUTUBE????????
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

dane stranky pouzivaju asi rozne verzie flashu. youtube starsiu, aby bolo podporovanych co najviac webovych prehliadacov. markize je to fuk, nasadili novsiu. tipujem.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
nitran19

Příspěvek od nitran19 »

Dobry vecer chcel by som zdielat cen net tv nevie niekto pomoct urcite sa dohodneme dakujem
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

nitran19 píše:Dobry vecer chcel by som zdielat cen net tv nevie niekto pomoct urcite sa dohodneme dakujem
konkretizuj. chces zdielat znamena, ze chces poskytovat? alebo ze potrebujes...?
rico
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rico »

mufak76 píše:Pokud ma nekdo problem se sekanim zvuku u MTV Live HD, tak je jednoduche reseni - v menu v nastaveni AV vystupu staci nastavit sychronizaci opozdeni zvuku o 20ms.

firmware 2.09.49 to taky vyřeší ... automaticky :Yahoo!:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“