Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od liquere »

No iste ale keby si mal skenovat viac druzic je to o drzku.To dvb-t mi za to nestoji.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Myslím, že čas od času je třeba s novým SW znovu naskenovat a nastavit stb. Možná, že si taháme starými zálohami nějaký balast do přístroje.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

http://www.2shared.com/file/xFLyXtp8/St ... x2_HD.html

21.43 mal by to byt klon panthery,majitelia skuste mozno je tam ten prehrevac.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

mzahalka píše:Po delší době testováoní jsem na SW 21.33, který mi nahráli v servisu opět zaznamenal nějaké výpadky zvuku. Nahrál jsem loader 4.42. SW 21.39, dal tovární nastavení. MAC adresa zůstala stejná jako na SW 21.33, tedy problém se sítí nebyl, u DVBt byly frekvence a kanály definované, takže žádný problém. Naskenoval jsem skylinkové transpondéry (Alligator je stále jako klient, masterr je Optibox 8750). Teď budu testovat.
Po týdnu terstování zatím žádné výpadky zvuku. AVI Xvid nefunguje
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
bapalo

Příspěvek od bapalo »

Mne zvuk na Panthere FW 21.33 vypadáva - nie tak často ale padá. Zo začiatku to bolo OK ,no po čase to začalo zasa. Na ICE karte dokonca obraz zmizol na 1-2 sekundy a znova sa rozbehol. Teraz sem tam vypadne zvuk-asi ma z toho trafí .
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

bapalo píše:Mne zvuk na Panthere FW 21.33 vypadáva - nie tak často ale padá. Zo začiatku to bolo OK ,no po čase to začalo zasa. Na ICE karte dokonca obraz zmizol na 1-2 sekundy a znova sa rozbehol. Teraz sem tam vypadne zvuk-asi ma z toho trafí .
Zkus dát tovární nastavení a znovu vše naskenuj a nastav. Mně to pomohlo.
peterba

Příspěvek od peterba »

bapalo píše:Mne zvuk na Panthere FW 21.33 vypadáva - nie tak často ale padá. Zo začiatku to bolo OK ,no po čase to začalo zasa. Na ICE karte dokonca obraz zmizol na 1-2 sekundy a znova sa rozbehol. Teraz sem tam vypadne zvuk-asi ma z toho trafí .
Potvrdzujem aj ja - mám FW 21.39 nový sken a nielen že pretrvávajú niekedy až drzé výpadky zvuku, ale už aj obrazu!!!
Amiko 8820, Opensat 3500HDMI, DG 240, Al 80, Samsung LE40A656, Skylink ICE HD, CS link CW, Hello HD
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak ked chcete obmedzit na minimum tieto problemy,dajte si zapis na kartu na off a povolte ho az v pripade potreby.Bude to lepsie.
Dydaj na com ides?
Myslim aky soft? :D
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Výpadky jsou i u modulu smith ci+,zajimavé je,že jen u tp 11798/ NG,NGW /-ostatní jedou,výpadky/přesněji -hodně kostek+zvuk/ byly prakticky neustále,posunul jsem tp na 11802/hodně pokusů na jiných +1/-kostičkování se omezilo,zvuk je vpořádku-karta irdeto-má někdo podobné zkušenosti,Děkuji !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Tak ked chcete obmedzit na minimum tieto problemy,dajte si zapis na kartu na off a povolte ho az v pripade potreby.Bude to lepsie.
Dydaj na com ides?
Myslim aky soft? :D
skušam ten novy :wink:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 9&start=20
bananik

Příspěvek od bananik »

liquere Nahral som tam ten star max ale nič moc len teraz tam neviem dat spet ten soft čosom tam mal ako ho tam dostanem porad :thankyou: dakujem
cerbe

Příspěvek od cerbe »

Dobry.ja mam pantheru asi rok apol.Hned na zaciatku som podla rad tuna na fore nahral vyplo20.04x.Po vlozeni karty este CW skylink islo vsetko bez vypadkou zvuku asi 3 mesiace potom na joj zacal vypadavat tak cca 3-4 krat do dna.Po vymene karty za ICE zacaly vypadky castejsie no len zvuk bez trhania obrazu.Teraz posledne 3 mesiace uz vypadky aj na ostatnych programoch ci uz spektrum HD nova,joj plus teda skoro vsade okrem free programou ako ocko,TA3.Zacalo aj trahanie obrazu po vypadku zvuku.Vypadky na markyze jojke cca 5-6 krat za hodinu.Ten soft 20.04x je tam od zaciatku nic som nemenil neskusal nove safty ale ide to stale ku horsiemu.Pristroj nemam moznost reklamovat som na cypre.Vyrie si to dekoder?Viem ze pisete ze aj z modulom to nieje bohvie co ale aspon z casti aby sa to upravilo.Pisete ze len na markize mate problem ja okrem free programou vsade.Dakujem za kazdu radu.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Zajímalo by mě, jestli má někdo výpadky zvuku na jiných kartách, než skylink? Jinak to, co jsem psal výše už neplatí, výpadky zvuku na Nova HD přetrvávají dále. Po neděli posílám znovu reklamaci.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

bananik píše:liquere Nahral som tam ten star max ale nič moc len teraz tam neviem dat spet ten soft čosom tam mal ako ho tam dostanem porad :thankyou: dakujem

Povodny soft musis tak isto upravit opacne ako starmaxa a potom to pojde.Alebo si ho tam daval inym sposobom ako je uz tu popisane potom neviem.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

mzahalka píše:Zajímalo by mě, jestli má někdo výpadky zvuku na jiných kartách, než skylink? Jinak to, co jsem psal výše už neplatí, výpadky zvuku na Nova HD přetrvávají dále. Po neděli posílám znovu reklamaci.
Daj nam potom vediet!U mne sa najlepsie chovaju softy 21.28 ,21.33 a bol puzitelny aj 20.99 s tym ze u mna su to markiza a stv1 ale zaujimavo v tom,ze vecer pri spravach jeden den je vypadok potom druhy den nie je,pripadne jeden den je na markize a druhy den na stv1.No uvidime co bude poslednu dobu to viazne zo softom hlavne pre pantheru,mozno preto ze ma menej klonov a hlavne mimo europy.
peterba

Příspěvek od peterba »

mzahalka píše:Zajímalo by mě, jestli má někdo výpadky zvuku na jiných kartách, než skylink? Jinak to, co jsem psal výše už neplatí, výpadky zvuku na Nova HD přetrvávají dále. Po neděli posílám znovu reklamaci.
CS link detto.
Amiko 8820, Opensat 3500HDMI, DG 240, Al 80, Samsung LE40A656, Skylink ICE HD, CS link CW, Hello HD
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

peterba píše:
CS link detto.
trochu nerozumím deto nebo dtto?
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Při přehrávání MKV, které mají vice zvukových stop(např.1. AC3 ENG,2. AC3 CZ)tak nelze vybrat zvukovou stopu a box vždy přehrává pouze první zvukovou stopu – tak že je to anglicky.Pro úpravu nelze použít doporučovaný program mkvmerge GUI(v PC je to OK,ale box to nepřehraje)Aby to box dokázal přehrát je potřeba použít program Avidemux 2.5 a vybrat českou zvukovou stopu.Uložení pouze z českou zvukovou stopou trvá pár minut.Potom to box přehrává OK.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Zahalka : tnk/ne hd/-měl jsem ji týden na zkoušku-bez výpadků.
Zapa:jedno jaksi nechápu,proč se snaží z přístroje udělat multimedium,když nemají vychytané zakladní věci !!!Na multi radši použiji Ellion700a pvr-aligátor připojen na hdd !
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
peterba

Příspěvek od peterba »

mzahalka píše:
peterba píše:
CS link detto.
trochu nerozumím deto nebo dtto?
i Ty vtipálku... 8)
http://www.slex.sk ... detto: prísl. práve tak, takisto, rovnako (aj), skr. dtto

teraz vážne - dal som tovarko, loader 4.42, FW 21.39, tovarko, nový sken - výpadky pokračujú, aj na NOVA HD... už vyberám okno, z ktorého ten šrot vyhodím... ](*,)
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“