Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Mates4444
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od Mates4444 »

Zdravim.Rozbehol uz niekto na anaconde upc alebo sk-cz link cez card sharing??Ak ano potreboval by som helfnut..ziadny navod som nenasiel a ani neviem co vsetko mi k tomu treba...vopred dik
davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

......napisu stejny dotaz jako ty........prodejce ti ho k boxu nedal?

p.s.-nenapsal jsi fw jaky pouzivas, ani klienta, proste nic, ted to budou z tebe pacit.....
skype = davidas-cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
frenky48

Příspěvek od frenky48 »

DURAN píše:Prosím v sharede mi nejde na Anakonde KABEL DE HOME ,ked dam iny primač (ferguson, Opensat ) tak m ide bez problemov FW. mám 1.09.35 .
Dakujem za odpoved odborníka veci (ANAKONDY ) znalej.
Neviem s čím máš problém. Tu sú dve možnosti:
1.Skús znova vyhľadávania kanálov a riadok podla siete daj na zapnúť.
Ak ani to nepomôže prehľadaj ručne (manuálne) fr.12605 H 28500.
ak sa nenájdu ani tak dolaď si tanier.
2.Mimochodom KD Home ide aj cez softcam. Ja to mám cez Mcas a Autoupdatemcas na stiahnuti nových kľúčov
Veľa zdaru.
frenky48

Příspěvek od frenky48 »

Mates4444 píše:Zdravim.Rozbehol uz niekto na anaconde upc alebo sk-cz link cez card sharing??Ak ano potreboval by som helfnut..ziadny navod som nenasiel a ani neviem co vsetko mi k tomu treba...vopred dik
Asi sa ti nie veľmi chce čítať celý link, je to tu napísané x krát.
Tento návod je pre zdieľanie z cccam
Najprv musiš maž funkčný Cline pre cccam. Je to riadok kde máš adresu servera, port, meno, heslo. Ja idem cez xcam. Xcam zapíše do pluginov dva súbory XcamClient a XcamConfigure. V XcamConfigure (zapneš zelením tlačítkom) si nastavíš už spomínané veci z Cline adresu servera, port, meno, heslo. Potom spustíš XcamClient, pozorne sleduj hlásenie, ak si postupoval správne a máš funkčnú adresu pripojíš sa na server.
Zdravím.
lacoland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lacoland »

je novy soft FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.09.87.rar na oficialnej stranke:
www.optibox.cc

Je tam kopec novych veci

skusajte
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Caute

prosim ak viete pomozte, mam anacondu asi 2 tyzdne a problem, nemozem nainstalovat ziadny soft, iba z tovarensky nastaveny, kartu ICE necita aj ked niektore MCASY som tam narval nepomohlo to, kartu mi stale neberie, precital som vsetkych 45 stran tohto fora aj odzadu a idem aj podla navodu v AJ a aj SJ, jednoducho nic. Moze to byt ze ide o chybny kus? Vdaka
Optibox Anaconda HD+Panasonic 50VT30+Xtreamer Prodigy black 2TB HDD
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Zdravim no tak som dnes vyskušal novy soft FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.09.87. pribudol internet tv len neviem čo to vlastne znamena a ake formaty prehrava online?Vie niekto poradiť?
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
Radis

Příspěvek od Radis »

Marian23 píše:Caute

prosim ak viete pomozte, mam anacondu asi 2 tyzdne a problem, nemozem nainstalovat ziadny soft, iba z tovarensky nastaveny, kartu ICE necita aj ked niektore MCASY som tam narval nepomohlo to, kartu mi stale neberie, precital som vsetkych 45 stran tohto fora aj odzadu a idem aj podla navodu v AJ a aj SJ, jednoducho nic. Moze to byt ze ide o chybny kus? Vdaka
jakou tam máš nyní verzi fw?
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Radis píše:
Marian23 píše:Caute

jakou tam máš nyní verzi fw?
uz som to rozbehal, ale aj tak obcas ICE karta zmrzne, chce to len spravnu kombinaciu softu s MCAS, super forum, velmi pomohlo
Radis

Příspěvek od Radis »

a zkusil jsi Oscam? Ten mi jede na Anacondě na ICE kartě dobře.
Marian23

Příspěvek od Marian23 »

Radis píše:a zkusil jsi Oscam? Ten mi jede na Anacondě na ICE kartě dobře.
jasne mam ho tam, ale hadzal som tam soft tusim to bola 1.09.35 a myslim ze tam bol problem pretoze teraz tam ma 1.09.20 a zatial ide, uvidim dokedy.
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: vu+

Příspěvek od Brapo »

Zdravím, mám problém s takouto vecou. Mám FW v2.09.87, Mcas mám odtiaľto z downloadu od dydaj1 z 03.11.2011. Karta Skylink next Irdeto ICE.
Takmer všetky programy v pohodičke krásne idú, ale nemôžem sa dostať k tým, ktoré by mali byť na astre 23.5 na kmitočte 12109 ( Eurosport HD, Filmbox HD, HBO HD... ). Pri manuálnom vyhľadávaní kanálov som si chcel zvoliť túto frekvenciu, ale táto tam nebola na výber. V Nastavení antény som chcel tento transpondér pridať, vyplnil som frekvenciu 12109, symbolovú rýchlosť 27500, polarizáciu H a stlačil OK, ale nepridalo mi ho, iba pod tými poliami, ktoré som vyplňoval sa červenou zobrazili parametre transpondéra 12110. :unknown: Neviete niekto čím by to mohlo byť a ako to tam dostať?
Za odpoveď vopred vďaka.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Brapo píše:Zdravím, mám problém s takouto vecou. Mám FW v2.09.87, Mcas mám odtiaľto z downloadu od dydaj1 z 03.11.2011. Karta Skylink next Irdeto ICE.
Pre navrat na 49 ide to bez problemov, novy a z fico :P ale jedno čo som štastny že nie je tu len par čo to skušaju si zadať novy soft a podať to...
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

Dík za odpoveď :thankyou: , teraz sa mi s tým už nechce babrať, ale zajtra vyskúšam :)
ciao43

Příspěvek od ciao43 »

Dobrý deň. Po dlhom nastavovaní sa mi podarilo konečne rozbehať oscam s tým že jedna anaconda slúži ako server a druhá ako client (čiže len domáce zdieľanie). Mám však jeden problém, neviem ako nastaviť aby oscam skúšal dekódovať všetky programy, tak ako mcas. Lebo keď som mal mcas tak okrem prog. od sky*** mi išli aj nejaké od iných operátorov napr. BBC news alebo CNN. Pri oscame mi to nejde. Nedá sa teda oscam nastaviť tak aby skúšal dekódovať úplne všetky prog ? Viem že do súboru service sa dáva čo má oscam dekódovať tak som to vymazal v nádeji že bude dekódovať aj ostatné ale stále dekóduje len skylink programy. Ďakujem za pomoc
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

dydaj1 píše:
Brapo píše:Zdravím, mám problém s takouto vecou. Mám FW v2.09.87, Mcas mám odtiaľto z downloadu od dydaj1 z 03.11.2011. Karta Skylink next Irdeto ICE.
Pre navrat na 49 ide to bez problemov, novy a z fico :P ale jedno čo som štastny že nie je tu len par čo to skušaju si zadať novy soft a podať to...
Nahraný FW 49, ale stále sa nedá dostať k tomu transpondéru 12109 :(
Skúšal som aj 61, no stále to isté...
stevo9662

Příspěvek od stevo9662 »

Takmer všetky programy v pohodičke krásne idú, ale nemôžem sa dostať k tým, ktoré by mali byť na astre 23.5 na kmitočte 12109 ( Eurosport HD, Filmbox HD, HBO HD... ). Pri manuálnom vyhľadávaní kanálov som si chcel zvoliť túto frekvenciu, ale táto tam nebola na výber. V Nastavení antény som chcel tento transpondér pridať, vyplnil som frekvenciu 12109, symbolovú rýchlosť 27500, polarizáciu H a stlačil OK, ale nepridalo mi ho, iba pod tými poliami, ktoré som vyplňoval sa červenou zobrazili parametre transpondéra 12110. :unknown: Neviete niekto čím by to mohlo byť a ako to tam dostať?
Za odpoveď vopred vďaka.
Normálne pri manuálnom vyhľadávaní kanálov nabúchaj tú frekvenciu 12109 cez diaľkač a daj vyhľadať.....Keď prídeš na to políčko frekvencia tak nestlač OK , ale zadaj ovládačom danú frekvenciu, tá ti tam ostane.....
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

ciao43 píše:Dobrý deň. Po dlhom nastavovaní sa mi podarilo konečne rozbehať oscam s tým že jedna anaconda slúži ako server a druhá ako client (čiže len domáce zdieľanie). Mám však jeden problém, neviem ako nastaviť aby oscam skúšal dekódovať všetky programy, tak ako mcas. Lebo keď som mal mcas tak okrem prog. od sky*** mi išli aj nejaké od iných operátorov napr. BBC news alebo CNN. Pri oscame mi to nejde. Nedá sa teda oscam nastaviť tak aby skúšal dekódovať úplne všetky prog ? Viem že do súboru service sa dáva čo má oscam dekódovať tak som to vymazal v nádeji že bude dekódovať aj ostatné ale stále dekóduje len skylink programy. Ďakujem za pomoc
Musis mit OSCAM s EMU viz http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=145&t=36676
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Brapo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brapo »

stevo9662 píše:
Brapo píše:Takmer všetky programy v pohodičke krásne idú, ale nemôžem sa dostať k tým, ktoré by mali byť na astre 23.5 na kmitočte 12109 ( Eurosport HD, Filmbox HD, HBO HD... )...
Normálne pri manuálnom vyhľadávaní kanálov nabúchaj tú frekvenciu 12109 cez diaľkač a daj vyhľadať.....Keď prídeš na to políčko frekvencia tak nestlač OK , ale zadaj ovládačom danú frekvenciu, tá ti tam ostane.....

Dal by ruku do ohňa, že som to skúšal a nešlo :D
Spravil som to ako si hovoril. Dík :thankyou:
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Mám pripojenú svoju anacondu v domácej wifi sieti. Chcel by som použiť HDD počítača ako sieťový disk. Aj keď ho mám zdieľaný a v anaconde som nastavil sieťový disk stále mi to akosi nefunguje. Cez FTP z počítača sa do anacondy bez problémov dostanem. Má s tým niekto skúsenosti? Nezabudol som niečo nastaviť?
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“