ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
kispicer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko SHD-8900 Alien, Vu+ Duo

Re: ENIGMA 2 / AMIKO SHD 8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Příspěvek od kispicer »

Pastoman píše:Ja som inštaloval ipk plugin v enigme pkt tak, že ipk subor som skopiroval do zložky tmp cez ftp a cez blue panel som dal inštalovat cez sprava pluginov/inštalacia ipk a potom to nainštalovalo a automaticky reštartovalo enigmu.Po reštarte sa plugin objavil medzi pluginmi.Asi tak zhruba lebo alien mam v sparku ,takže iba tak, ak si dobre pametam. :poklona:
Dík za nakopnutí pastoman :good: Právě jsem si přidal do pluginů CSFD plugin který jsem instaloval podle tvého návodu.
Doufám že ti to nebude vadit když si ten postup trochu víc rozepíšu :)

Takže IPK soubor dáme do /tmp/,pak na ovládači modré tlačítko >pluginy>addons>ipk menu>install ,a je to :)
Pro soubory tar.gz je skoro to samé ,soubor tar.gz dáme do /tmp/,pak na ovládači modré tlačítko >pluginy>addons>.gz menu>install a pak ještě uděláme restart přijímače
Vu+ DUO PVR Twin
OpenATV-3.0-vuduo
MOTOR Optibox DM 2400
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Příspěvek od Pastoman »

kispicer to je v pohode ja som ti to hovoril len s pameti lebo som to nemal na enigme ale na sparku.Hlavne že ti to ide. :poklona:
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
drotar

Příspěvek od drotar »

Super velka vdaka funguje to. Ja so to sice robil rovnako ale nemal som sh4 plugin a tak to neslo ...
rob76

Příspěvek od rob76 »

Pastoman píše:Zatial asi tato:LINK na ENIGMU 2:PKT_GM990_E2_HAARP_v3_Image-funkčna čítačka pod oscamom,FTP login: user: root passwd: pkteam
http://www.2shared.com/file/we81q12t/PK ... Image.html
:poklona:
je čítačka naozaj funkčná pod E2 PKT_GM990... . Práve som si kúpil aliena a nahodil doň spomínanú enigmu2. Mám kartu skylink /starú, to bude asi CW/. Mohol by si mi poradiť, ako tú kartu spojazdniť, príp. poslať oscam a tvoje oscam konfiguračné súbory s návodm, kam presne ich nakopírovať (kopirovanie cez ftp zvladam :) ).
Dakujem
kispicer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko SHD-8900 Alien, Vu+ Duo

Příspěvek od kispicer »

rob76 píše:
Pastoman píše:Zatial asi tato:LINK na ENIGMU 2:PKT_GM990_E2_HAARP_v3_Image-funkčna čítačka pod oscamom,FTP login: user: root passwd: pkteam
je čítačka naozaj funkčná pod E2 PKT_GM990... . Práve som si kúpil aliena a nahodil doň spomínanú enigmu2. Mám kartu skylink /starú, to bude asi CW/. Mohol by si mi poradiť, ako tú kartu spojazdniť, príp. poslať oscam a tvoje oscam konfiguračné súbory s návodm, kam presne ich nakopírovať (kopirovanie cez ftp zvladam :) ).
Dakujem
zkus se podívat Tady
není to moje práce ale poděkování patří Drtovi takže ještě jednou ,velký dík funguje to!!
Vu+ DUO PVR Twin
OpenATV-3.0-vuduo
MOTOR Optibox DM 2400
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Môj dojem z E2 je skôr rozčarovanie ako spokojnosť - pomalé, časté green ...
Nakoniec som vyskúšal AR projekt - to fachalo ako treba -reakcie na povely , sťahovanie suborov.....Neskúšal som ani u jedneho softu funkciu čítačky.
Prijal by som aj nejakú inšpiráciu na vyčistenie boxu .
Spark ide v pohode a nemal som zatiaľ žiadne výpadky - Spokojnosť!
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
rob76

Příspěvek od rob76 »

kispicer píše:
rob76 píše:
Dakujem
zkus se podívat Tady
není to moje práce ale poděkování patří Drtovi takže ještě jednou ,velký dík funguje to!!
Ďakujem :) , už mi to funguje. Ešte taká otázka, neviem prísť na to, ako v E2 PKT usporiadať programy. Nevie niekto, ako na to?

dik
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

kaon píše:Môj dojem z E2 je skôr rozčarovanie ako spokojnosť - pomalé, časté green ...
Nakoniec som vyskúšal AR projekt - to fachalo ako treba -reakcie na povely , sťahovanie suborov.....Neskúšal som ani u jedneho softu funkciu čítačky.
Prijal by som aj nejakú inšpiráciu na vyčistenie boxu .
Spark ide v pohode a nemal som zatiaľ žiadne výpadky - Spokojnosť!
Musíš použít nějaký skin od PKT jinak mě to s default enigmy2 házelo taky green screeny, se skinem tuším silver jsem zkoušel a fungovalo velice dobře i rychle a čtečka jela taky.
Amiko SHD 8340CICXE
Vesly

Příspěvek od Vesly »

Ahoj.Je tu nekdo kdo by mi krok po kroku pomohl sprovoznit Alien 8900?
Upravil a nastartoval jsem snad vse,ale tma...
Pm diky
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

Vesly píše:Ahoj.Je tu nekdo kdo by mi krok po kroku pomohl sprovoznit Alien 8900?
Upravil a nastartoval jsem snad vse,ale tma...
Pm diky
Malo informacii!! :unknown: Nezadaš ani aku kartu ani s akym systemom či spark alebo enigma resp. aka enigma je viac verzii :o
Možeš mi napísat aj SZ ak chceš. :poklona:
Vesly

Příspěvek od Vesly »

[/quote]
Malo informacii!! :unknown: Nezadaš ani aku kartu ani s akym systemom či spark alebo enigma resp. aka enigma je viac verzii :o
Možeš mi napísat aj SZ ak chceš. :poklona:[/quote]

Máš SZ
Worry

Příspěvek od Worry »

Chlapi, prosím o radu. Kdysi jsem se docela ve věci orientoval, sám mám Dreambox HD 800, dělal jsem pár dreamů a IP boxů, ale asi dva roky jsem mimo - funguje to samo, narozdíl od zbytku rodiny :)
Sháním teď pro své starší rodiče co nejlevnější HD stroj, který má takový skin, že zobrazuje v seznamu TV stanic i informaci z EPG o právě hraném pořadu. Samozřejmě je tam nutný i nějaký ten cam, nejlíp CCcam.
Umí to i tihle prckové Alien a Pingula, když mají Enigmu 2? (Spark vůbec neznám). Díky za odpověď.
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

Jasne že vedia ved je to linux a spark je tak isto OS na bazi linuxu takže dokaže to iste ako aj ipbox alebo dream. Ale ak chceš lacnejšiu variantu skus si pozriet recenziu AB cryptobox 400HD ten je o polovicu lacnejší ako alien.:poklona:
Worry

Příspěvek od Worry »

Teda páni, to je rychlost odezvy :D Díky.
Nejsem si ale jistý, že AB Cryptobox 400 je to pravé. Zformuluji vše jinak.
Hledám takový box, který je spolehlivý v tom smyslu, že ho jednou nastavím a on nepadá (alespoň ne často). Tedy něco vyzkoušeného, ne moc nového. Nemám jak kolem toho běhat a pořád něco ladit. Cena není až tak kritická v řádu 1500 korun navíc, jenom nechci nějakého Dreama, protože je zbytečně drahý na pouhé pouštění TV. Do těch 3k5 klidně dám.
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

Tak potom ALIEN+SPARK je to prave max spokojnost.Pluginy Mcas vhodny aj pre kartu IRD/oscam/mgcamd/ youtube/opera/PVR na usb flash alebo USB HDD aspon u mna 100% spokojnost +stabilita.Čo ešte potrebuješ viac? :poklona: :good:
Worry

Příspěvek od Worry »

Jasně, dík moc. Asi to risknu.
Potíž je v tom, že neumím ten Spark, jenom Enigmu 1 nebo 2. A čas je u mě vcelku kritická věc. Tak snad najdu všechny informace k instalaci. Hlavně že teď vím, že je to spolehlivé a má to skin s právě běžícími pořady.
Jdu to objednat. Hehe. To zas bude doma keců.
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Ten spark běhá na všem,akorát Tool 2 přestal nahazovat klíče na Holanďany(musel jsem dodatlovat).Ta enigma2,má pořád rezervu. :poklona:
Worry

Příspěvek od Worry »

EMU mne vůbec nezajímá :wink:
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

[quote="Worry"]Jasně, dík moc. Asi to risknu.....

skin s právě běžícími pořady?To som ti nespominal to tam asi nenajdeš ale zato je tam EPG z prave bežiacimi program.Ak chceš zajtra ti pošlem screeny menu. :poklona:
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Suhlas zo zzaner E2 má stále rezervy, Spark ide v pohode .
Je tu niekto kto E2 používa dlhodobo? A ak ano, je aká skúsenosť?
Zatiľ len info ktorá je naj - no nič viac. Vyskúšal som 3 varianty - nespoľahlivé- tak idem na Sparku. Ak používa niekto E2 stále dajte prosím info.
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“