SPARK / AMIKO SHD8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
pivinecek25
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: SPARK / AMIKO SHD8900 ALIEN+ARGUS PINGULUS+GM990

Příspěvek od pivinecek25 »

ahoj,
chci se zeptat zda ve sparku jde nejak nastavit streaming v domaci siti. Nejak nemuzu o tom ve sparku nic najit, enigma - tam nejaky clanky jsou, ale pouzivam spark. diky za info.
mirecko2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 8900 SHD

Příspěvek od mirecko2 »

Ďakujem všetkým za pomoc hneď mi je jasných viac vecí.

CAID pre UPC ICE je 0D97.

Streaming zo satelitného boxu funguje len v rámci E2, cez spark nejde (opravte ma ak sa mýlim).

Čo hovoríte na E2 - oplatí sa vymeniť za spark - je stabilná pri použití skinu(vid druhé forum ALIEN,enigma 2)?

Ďakujem.
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Příspěvek od Pastoman »

pivinecek25 píše:ahoj,
chci se zeptat zda ve sparku jde nejak nastavit streaming v domaci siti. Nejak nemuzu o tom ve sparku nic najit, enigma - tam nejaky clanky jsou, ale pouzivam spark. diky za info.
V SPARKU zatial stream- nie v enigme2 -áno.
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

prešiel som na enigmu -2 je to celkom slušne , len neviem zaboha rozchodit usb a sietový hdd , v menu aj ked tam mám usb tak sa tvári že tam nič nie je a sieťový hdd tiež nič , ináč som s tou enigmou spokojný .
Všetko 4K
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

mirecko2 píše:Ďakujem všetkým za pomoc hneď mi je jasných viac vecí.

CAID pre UPC ICE je 0D97.

Streaming zo satelitného boxu funguje len v rámci E2, cez spark nejde (opravte ma ak sa mýlim).

Čo hovoríte na E2 - oplatí sa vymeniť za spark - je stabilná pri použití skinu(vid druhé forum ALIEN,enigma 2)?

Ďakujem.
1:Podla mňa je SPARK stabilny na 100% ,čo o enigme sa povedať nedá a zarazila ma aj horšia kvalita obrazu oproti sparku.Enigmu ak tak len kôli streamu inak [-X
2.Nič ti nebráni aby si mal v alienovi aj spark aj enigmu však to ma dualboot
takže len zmeniš bootovanie a podľa potreby si spustiš to čo chceš.Takže nemusíš spark meniť za enigmu. :poklona:
fikocx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fikocx »

Zdravim potřeboval bych ve sparku editovat kanály.stahnul jsem dog setting ale nemůžu se připojit na box máte někdo zkušenosti?
Vadí mi ve sparku když chci přepínat kanály podle poskytovatelů tak pod poskytovately nejsou všechny kanály které nabízí,protože jsou pod uplně jiným.nevím jestli mě chápete? proto potřebuji editovat.
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

fikocx píše:Zdravim potřeboval bych ve sparku editovat kanály.stahnul jsem dog setting ale nemůžu se připojit na box máte někdo zkušenosti?
Vadí mi ve sparku když chci přepínat kanály podle poskytovatelů tak pod poskytovately nejsou všechny kanály které nabízí,protože jsou pod uplně jiným.nevím jestli mě chápete? proto potřebuji editovat.
Pozri sa tu:http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=41349
:poklona:
fikocx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fikocx »

Ano však pravě tam jsem stáhnul Editor settingu dog setting ale nemůžu se připojit ke sparku.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

fikocx píše:Ano však pravě tam jsem stáhnul Editor settingu dog setting ale nemůžu se připojit ke sparku.
Také mi to nešlo připojit, používám Setedit Pingulux, ale pozor, je to jen demo verze a ukládá max 20 kanálů. Poté musíš setting uložit, poté znovu načíst a uložit dalších max 20 kanálů atd.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
bartnet70
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K

Příspěvek od bartnet70 »

je tu někdo, kdo by byl schopen ověřit, jestli ode mne odchází 0D96 v cccam?
prosím na SZ
kispicer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko SHD-8900 Alien, Vu+ Duo

Příspěvek od kispicer »

fikocx píše:Zdravim potřeboval bych ve sparku editovat kanály.stahnul jsem dog setting ale nemůžu se připojit na box máte někdo zkušenosti?
Dogsettings editor dokáže pracovat se soubory xml ,takže ikdyž se připojíš na spark stímhle editorem,settingy z sparku ti stejně nenačte protože settingi tam jsou uložené v /root/spark/AppDb/ a to v bin formátě. V enigme není problem,tam jsou settingi v .xml .Takže jediná možnost na úpravu settingu s tímhle editorem je že si setting stáhneš z přijímače na flešku přes menu/system/aktualizace/database transformer,vybrat si cestu k flešce(storage/c/) pak zmáčknout červené tlačítko(output) a setting se uloží na flešku ve formátu .xml .Pak už ten setting není problem upravit si podle svojích představ v Dogsettings editoru :) Hotový ,upravený setting si pak uložíme zpátky na flešku,následně ho připojíme ke přijímači a pošleme setting zpátky do přijímače.: menu/system/aktualizace/database transformer(cesta -storage/c/) a zmáčkneme zelené tlačítko Load na obrazovce se objeví hláška import database,please wait a moment .Po dokončení se data uloží,pak uděláme ještě restart a máme to :)

V podstatě by byla i jiná možnost získání settingu a to v záhlavý setting editoru.Tam si klikneme na import,vybereme si požadovanou družici,pak si klikneme na download chanel a nakonec load. Editor nám stáhne všechny kanaly všech poskytovatelů z předem vybrané družice z kingofsat Po upravě si setting pošleme do přijímače se stejným způsobem jak jsem to už napsal više.
Vu+ DUO PVR Twin
OpenATV-3.0-vuduo
MOTOR Optibox DM 2400
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Včera jsem zkoušel nahrávat na USB disk, nečekal jsem na konec nahrávky, ukončil jsem jí, mezi tím jsem udělal restart boxu z jiných důvodů a od té doby mi mezi přepínáním kanálů vyskakuje hláška "nahrávání záznamu selhalo". Jde to nějak vypnout?
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

fikocx píše:Ano však pravě tam jsem stáhnul Editor settingu dog setting ale nemůžu se připojit ke sparku.
Pozri do downloadu dal som tam editor settingu pre spark aj enigmu 2.Skús. :poklona:
fikocx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fikocx »

Mohl by sem někdo nahodit jak funguje Cccam Prio,jak ho editovat a kde do sparku ho nahodit?
podle meho názoru Cccam Prio aby se vypli provideři zkoušel jsem edit,změnil jsem P na I jako ignoret nebo jsem providera vymazal ale nějak to nefachčí.
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Ma tento prijmac v Sparku DLNA server a kliet ako hdbox 9105?
kispicer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko SHD-8900 Alien, Vu+ Duo

Příspěvek od kispicer »

Noro C píše:Ma tento prijmac v Sparku DLNA server a kliet ako hdbox 9105?
Ano,umí to číst ze síťového disku různé video a foto formáty....
Vu+ DUO PVR Twin
OpenATV-3.0-vuduo
MOTOR Optibox DM 2400
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Noro C píše:Ma tento prijmac v Sparku DLNA server a kliet ako hdbox 9105?
Na straně č 5 jsem posílal v příloze návod, jak nainstalovat síťový disk pomocí protokolu CIFS
To kispicer: Vážím si tvých příspěvků tady na foru, ale když už napíšeš, že to jde, tak bys mohl napsat také jak. Díky za pochopení.
Naposledy upravil(a) mzahalka dne 09.leden 2012 - 7:58, celkem upraveno 1 x.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

mzahalka píše:Včera jsem zkoušel nahrávat na USB disk, nečekal jsem na konec nahrávky, ukončil jsem jí, mezi tím jsem udělal restart boxu z jiných důvodů a od té doby mi mezi přepínáním kanálů vyskakuje hláška "nahrávání záznamu selhalo". Jde to nějak vypnout?
Tuto hlášku jsem odstranil tak, že jsem dal tovární nastavení, nahrál pluginy a zálohovanou databázi. Samotná reinstalace sparku a databáze tuto hlášku neodstranilo.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Jeden poznatek z PVR. Usb disk jsem měl naformátovaný na NTFS a předpokládal jsem, že HD nahrávka, kterou vytvořím bude mít kolem 10 GB a bude to jeden soubor. Nahrávka se ale rozdělila na 5 souborů (první s příponou trp) a její zpracování je tedy o něco složitější. Tyto nahrávky se dají dobře stříhat pomocí programu videoredo, je však nutné v PC přejmenovat příponu souborů na ts. Nyní jsem disk naformátoval na ext3 a očekávám, že se při pvr vytvoří jeden velký soubor. Nebo se mýlím?
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

To nastavenie DLNA som myslel v sparku nie v E2. Do pc sa nainstaluje program wind media center na ktorom sa spusti Dlna server a satelit si sam najde pc a cez dlna protokol prehrava polozky z pc filmy,fotky atd. V e2 sa trohu vyznam ale moja polovicka tiez chce pozerat tv a e2 stlaci tlaciko ktore nema a je to v p...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“