Optibox koala hd
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: Optibox koala hd
Jede Ti? Tak vidíš, při tom co řeším a tady čtu je asi fakt dost jedno, jestli nabíhá vteřinu či pět, hlavně že naběhne a drží.
Ale dobrá, to bylo trošku nadnesené. Já používám 320GB externí 2,5" (takže bez vlastního napájení), a na startu mi na cca. 2 sekundy napíše "CHK HDD" nebo tak něco, kdy prostě zjišťuje disk...
-
ferdomravec
Příspěvek od ferdomravec »
No citam toto vlakno niekolko tyzdnov a ja ziadny problem s Koalami nemam - pouzivam len cisty Oscam+ mgcam, nic viac a idu mi na oboch koalach rozne fw uz druhy rok bez problemov. Funguju karty CW, ICE CW, ide server sharing, klient sharing, emu, prepinanie do 2 sekund aj na klientoch. Nikdy som nepouzival MCAS a dalsie pluginy, nebol dvovod.
Momentalne frcim na fw 1.9.20+ OSCAM 1.10rc b5649, predtym 1.8.75 a 1.8.44 + starsie oscamy a vsetko v pohode (len starsie fw prepinali pomalsie).
Plugin mam nastaveny tak, ze oscam sa stara len o serverovu cast a mgcam o klientsku - aj ako klient oscamu na dekodovanie karticiek v citacke - aby sa pluginy navzajom nebili. Uvedenu konfiguraciu spravili admini jedneho konkurencneho CZ fora a niekto sem hodil link do jedneho vlakna - staci ho len upravit pre svoju siet.
Loader som nemenil od kupy, na jednom prijimaci mam maxiboot kvoli obcasnemu testovaniu E2 (ktora podla mna okrem Dreamov nikdy na inych prijimacoch nebude stabilna).
Ak trvate na najnovsom firmware, tak dnes vysiel novy FAC.Optibox.Koala HD.v1.10.02.42. Mozte skusit a pripadne dajte vediet, ale okrem drobnej opravy OSD a EPG tam nic nove nie je.
Momentalne frcim na fw 1.9.20+ OSCAM 1.10rc b5649, predtym 1.8.75 a 1.8.44 + starsie oscamy a vsetko v pohode (len starsie fw prepinali pomalsie).
Plugin mam nastaveny tak, ze oscam sa stara len o serverovu cast a mgcam o klientsku - aj ako klient oscamu na dekodovanie karticiek v citacke - aby sa pluginy navzajom nebili. Uvedenu konfiguraciu spravili admini jedneho konkurencneho CZ fora a niekto sem hodil link do jedneho vlakna - staci ho len upravit pre svoju siet.
Loader som nemenil od kupy, na jednom prijimaci mam maxiboot kvoli obcasnemu testovaniu E2 (ktora podla mna okrem Dreamov nikdy na inych prijimacoch nebude stabilna).
Ak trvate na najnovsom firmware, tak dnes vysiel novy FAC.Optibox.Koala HD.v1.10.02.42. Mozte skusit a pripadne dajte vediet, ale okrem drobnej opravy OSD a EPG tam nic nove nie je.
Cryptobox 400 HD Mini, Anysee E30 S2 Plus, Optibox Koala HD
ferdo -> ak by to bolo mozne, tak by som ta tiez poporsil o to, aby si sem nahral celu tvoju konfiguraciu, teda obsah zlozky var v koale. samozrejme bez pripadnych hesiel a pod. mohlo by to pomoct ostatnym, nech nemusia tolko laborovat. dik.
ten novy fw asi hned testnem bo dnes zase zasek pri vyvolani epg. konkretne sa zobrazila obrazovka epg ako standardne, len s tym rodielom, ze nazov kanala a programy aktualne boli len v prvom riadku tabulky (markiza). ostatne riadky boli prazdne (joj,joj plus, doma, ...), ani nazov kanala ani program a obraz aktualneho kanala (v okienku vpravo hore), teda markizy, zacas sekat a uz jedine restart, nastastie ak restart urobim hned podrzanim vypinacieho (cerveneho) tlacidla na DO niekolko sekund.
ten novy fw asi hned testnem bo dnes zase zasek pri vyvolani epg. konkretne sa zobrazila obrazovka epg ako standardne, len s tym rodielom, ze nazov kanala a programy aktualne boli len v prvom riadku tabulky (markiza). ostatne riadky boli prazdne (joj,joj plus, doma, ...), ani nazov kanala ani program a obraz aktualneho kanala (v okienku vpravo hore), teda markizy, zacas sekat a uz jedine restart, nastastie ak restart urobim hned podrzanim vypinacieho (cerveneho) tlacidla na DO niekolko sekund.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Tak testuji nový soft
Zatím tato změna:
1. Při zapnutí CAS navolte 1407 (Fungovalo to již ve starších Fw)
zobrazí se skryté menu
Interní čtečka karet
+ nově Software patch
2. Při zapnutí PlugIn a zmačknutí modrého je tuším nově
červeně Server, zeleně ID žlutě heslo
3. Svižně reaguje na povely
4. Po zapnutí interní čtečky nenačte Skylink - cryptoworks - píše špatná karta
Pro Twin vyzkoušej kartu Irdeto- po zabrazení zapni čtečku a restartuj
nejlépe i vypnutím zadního vypináče, dej vědět jestli to vezme Irdeto, přitom pak vypni plugin mcas
Zatím tato změna:
1. Při zapnutí CAS navolte 1407 (Fungovalo to již ve starších Fw)
zobrazí se skryté menu
Interní čtečka karet
+ nově Software patch
2. Při zapnutí PlugIn a zmačknutí modrého je tuším nově
červeně Server, zeleně ID žlutě heslo
3. Svižně reaguje na povely
4. Po zapnutí interní čtečky nenačte Skylink - cryptoworks - píše špatná karta
Pro Twin vyzkoušej kartu Irdeto- po zabrazení zapni čtečku a restartuj
nejlépe i vypnutím zadního vypináče, dej vědět jestli to vezme Irdeto, přitom pak vypni plugin mcas
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo
Zkusím, ale později, protože teď jedu od včerejška na v1.09.20+pluginy z 1.8.2011 (nebo 14.7.2011). Původní název balíku nemám, protože to je sestava, se kterou jsem koupil Koalu v srpnu a prodávající mi to dal do mailu jen jako prostě "plugin". Je to sestava, která mi držela celkem dlouho a měla tu jedinou vadu, že nemazala záznamy (bez jakékoliv hlášky). Jediný co tak místo Loaderu 2.23 jedu na 2.54... No a zatím po 32 hodinách to všechno jede (bez sítě a HDD), tak teď připojím HDD a uvidím co dál.
Ovšem přitom mě napadla jedna možná nesmyslná, leč otázka: při všech nových testovaných kombinacích se mi vždy z obou družic naladilo něco okolo 1261 kanálů, kdežto při návratu k výše uvedené jen asi 1230. Chyběla tam např. NovaHD a NovaSportHD, a to proto, že tento fw nemá uložený transpondér 11895 MHz. Ručně jsem si tento dohodil, ale je tam jen 10 kanálů, takže cca. plus mínus mi tam ještě stále nějakých asi 20 kanálů chybí... Není možný, že by některý z nich způsoboval naše zasekávací problémy??? Možná jsem lama, ale selsky a částečně ze zoufalství mě už tahle varianta prostě napadla...
Ovšem přitom mě napadla jedna možná nesmyslná, leč otázka: při všech nových testovaných kombinacích se mi vždy z obou družic naladilo něco okolo 1261 kanálů, kdežto při návratu k výše uvedené jen asi 1230. Chyběla tam např. NovaHD a NovaSportHD, a to proto, že tento fw nemá uložený transpondér 11895 MHz. Ručně jsem si tento dohodil, ale je tam jen 10 kanálů, takže cca. plus mínus mi tam ještě stále nějakých asi 20 kanálů chybí... Není možný, že by některý z nich způsoboval naše zasekávací problémy??? Možná jsem lama, ale selsky a částečně ze zoufalství mě už tahle varianta prostě napadla...
twin - skor si myslim, ze tych 20 chybajucich kanalov je na transponderi/transponderoch ktore ti tiez chybaju.
dal som najnovsi soft, plus oscam od budu - inak diky moc - prepinanie rychlejsie. restart oscamu funguje (v tej co som mal doteraz nefungoval dobre), mgam som vypola idem len na oscam.
chybicku som nasiel v epg, ale je mala a nepodstatna, prejavuje sa ked dam nieco vyhladat podla nazvu a vo vysledkoch listujem sipkou dolava alebo doprava v kategoriach, tak sa prekresluju cez seba nazvy kategorii a ostanu tam len haky baky. ale ako som pisal, to je uplna drobnost. a tiez to moze byt tym, ze som nastavil zase slovencinu pre prostredie.
co ma viac trapi, ze mi seka zvuk na discovery hd showcase. ale iba na tomto, na inych hd nie, ani ked su s dolby digital ako tento discovery. dolby digital do hdmi mam vypnute, lebo inak mi nejde zvuk na telke. to tiez neviem preco. ak by sa to prejavovalo aj v nahravkach, tak ma to dost stve, bo z tohto kanala obcas nahravam. takze nahravka spustena nasledne v koale to robi tiez. a po prenose do pc - tiez... kurna...
dal som najnovsi soft, plus oscam od budu - inak diky moc - prepinanie rychlejsie. restart oscamu funguje (v tej co som mal doteraz nefungoval dobre), mgam som vypola idem len na oscam.
chybicku som nasiel v epg, ale je mala a nepodstatna, prejavuje sa ked dam nieco vyhladat podla nazvu a vo vysledkoch listujem sipkou dolava alebo doprava v kategoriach, tak sa prekresluju cez seba nazvy kategorii a ostanu tam len haky baky. ale ako som pisal, to je uplna drobnost. a tiez to moze byt tym, ze som nastavil zase slovencinu pre prostredie.
co ma viac trapi, ze mi seka zvuk na discovery hd showcase. ale iba na tomto, na inych hd nie, ani ked su s dolby digital ako tento discovery. dolby digital do hdmi mam vypnute, lebo inak mi nejde zvuk na telke. to tiez neviem preco. ak by sa to prejavovalo aj v nahravkach, tak ma to dost stve, bo z tohto kanala obcas nahravam. takze nahravka spustena nasledne v koale to robi tiez. a po prenose do pc - tiez... kurna...
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Tak pozor, problém se zvukem u DiscoveryHD teď podle mě není na našich přijímačích vážení diváci, ale u nich, protože mě teď konkrétně CZ stopa taky krutě blbne a jinde pohoda, ale vím že včera večer celej (kdy jsem se naposledy díval) bylo vše OK... Ale já mám DD zapnuté, protože jedu HDMI kabelem do receiveru, takže proč Ti nejede na telce neporadím...
A co se týče těch kanálů, tak buď jsi nepochopil mě nebo já teď Tebe, takže ještě jednou polopatě - firm 1.09.20 nemá v přehledu frekvencí (přednastavených) tu kde jede NovaHD, proto ty kanály sám nenašel. Ručním zadáním frekvence to však najde. Takže těch zbývajících cca. 20 chybějících kanálů podle mě bude ještě na nějaké další frekvenci, která chybí taky v tom fw, ale zatím jsem to nehledal co tam chybí. A proto mě taky napadlo, že co když problém se záseky u posledních verzí co tu zkoušíme dělá právě některý z těchto u mě momentálně chybějících kanálů (frekvencí)??? Není to možné? Má smysl procházet všech více jak 1200 kanálů a hledat, co v tomto starším chybí???
A co se týče těch kanálů, tak buď jsi nepochopil mě nebo já teď Tebe, takže ještě jednou polopatě - firm 1.09.20 nemá v přehledu frekvencí (přednastavených) tu kde jede NovaHD, proto ty kanály sám nenašel. Ručním zadáním frekvence to však najde. Takže těch zbývajících cca. 20 chybějících kanálů podle mě bude ještě na nějaké další frekvenci, která chybí taky v tom fw, ale zatím jsem to nehledal co tam chybí. A proto mě taky napadlo, že co když problém se záseky u posledních verzí co tu zkoušíme dělá právě některý z těchto u mě momentálně chybějících kanálů (frekvencí)??? Není to možné? Má smysl procházet všech více jak 1200 kanálů a hledat, co v tomto starším chybí???
no ved takto som to aj ja myslel. a kedze 1 transponder = 1 frekvencia, tak to sedi.TwinCZ píše:Takže těch zbývajících cca. 20 chybějících kanálů podle mě bude ještě na nějaké další frekvenci, která chybí taky v tom fw,
tak dufam, ze ten problem so zvukom je u nich a coskoro to vyriesia. inak skusal som urobit nahravku z toho discovery aj inych kanalov ktore idu a jediny rozdiel co som si vsimol pri kontrole nahravok v softe DVR Studio je, ze na to discovery nie je ceska zvukova stopa na prvom mieste. pri ostatnych je vzdy ako prva a ostatne jazyky az potom.
Tak to je mi docela fuk která je první, hlavně že tam jsou všechny a jedou.
Otázkou je, jestli se nebude sekat a jestli zvládne mazat záznamy i po nějaké době a ne hned po restartu a jestli umí pokračovat v přehrávání v místě skončení sledování... Ale to si pak až budu mít nějaký relevantní výsledek své staré sestavy zkusím klíďo sám u toho nejnovějšího (stejně ho budu nahazovat kvůli tomu co psal Calvero)...
- mufak76
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Optibox Anaconda
jestli zvuk na Discovery se jakoby zasekaval a drhnul tak staci nastavit zpozdeni zvuku a pak to prestane.
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
-
ferdomravec
Příspěvek od ferdomravec »
Vcera to sem hodil Radis oscam_mgcamd_ice_hdbox.zip [1.1 MiB]MartinNR píše:ferdo -> ak by to bolo mozne, tak by som ta tiez poporsil o to, aby si sem nahral celu tvoju konfiguraciu, teda obsah zlozky var v koale. samozrejme bez pripadnych hesiel a pod. mohlo by to pomoct ostatnym, nech nemusia tolko laborovat. dik.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=1020
Mne ten plugin ide na fw 1.9.20 uz 3. mesiac bez jedineho problemu.
Cryptobox 400 HD Mini, Anysee E30 S2 Plus, Optibox Koala HD
OK, dik.
Inak rano uz bol zvuk na Discovery OK, takze plany poplach. uz len dufat, ze to vsetko pojde jak vinko...
Inak rano uz bol zvuk na Discovery OK, takze plany poplach. uz len dufat, ze to vsetko pojde jak vinko...
S jakým pluginem to mám vyzkoušet? Nebo na tom nezáleží? Kdyžtak pls. nahoď sem tem plugin nebo link na něj, občas tu někdo o nějakém píše který nemám a nemůžu najít...calvero píše:Pro Twin vyzkoušej kartu Irdeto- po zabrazení zapni čtečku a restartuj nejlépe i vypnutím zadního vypináče, dej vědět jestli to vezme Irdeto, přitom pak vypni plugin mcas
Jdu testnout ten fw v1.10.02.42... Jinak ta sestava stará v1.09.20 se mi udržela dalších 11 hodin i po připojení HDD a několika nahrávkách, jen je tam prostě ten problém s mazáním záznamu no...
EDIT: Tak jsem tam zkusil stáhnout plugin přes přijímač, hodil jsem tam nejnovější nabízený z 22.11.11... Otevřel si přes 1407 skrytou nabídku, zapnul interní čtečku, restartoval a stále "Invalid card". Navíc nevím jestli to tak být má, ale po tom restartu v CAS byla zase interní čtečka zobrazena jako vyplá, zase jsem ji zapnul, zase restart, a zas info že je vyplá...
Jinak v modulu jede karta v pohodě, uvidíme jestli se udrží nebo ne...
zapnutim internej citacky bolo asi myslene, ze citanie karty zabezpeci samotna koala. teda nie plugin mcas. teda mcas vypnut, alebo vymazat. ked mas aj zapnutu internu citacku, aj mcas, tak sa to pravdepodobn bije a teda mozno kvoli tomu nefunguje. ze sa ta interna citacka vzdy vypne moze robit prave ten mcas. pravdepodobne by stacilo, ak by si vypol automaticky start pluginu mcas, restartoval koalu, zapol internu citacku a uvidis. pripadne este jeden restart. pockat chvilu a uvidis... neviem, ale ci na karty irdeto netreba nejaku specialnu verziu fw, prisposobenu na citanie irdeto.TwinCZ píše:S jakým pluginem to mám vyzkoušet? Nebo na tom nezáleží? Kdyžtak pls. nahoď sem tem plugin nebo link na něj, občas tu někdo o nějakém píše který nemám a nemůžu najít...calvero píše:Pro Twin vyzkoušej kartu Irdeto- po zabrazení zapni čtečku a restartuj nejlépe i vypnutím zadního vypináče, dej vědět jestli to vezme Irdeto, přitom pak vypni plugin mcas![]()
Jdu testnout ten fw v1.10.02.42... Jinak ta sestava stará v1.09.20 se mi udržela dalších 11 hodin i po připojení HDD a několika nahrávkách, jen je tam prostě ten problém s mazáním záznamu no...
EDIT: Tak jsem tam zkusil stáhnout plugin přes přijímač, hodil jsem tam nejnovější nabízený z 22.11.11... Otevřel si přes 1407 skrytou nabídku, zapnul interní čtečku, restartoval a stále "Invalid card". Navíc nevím jestli to tak být má, ale po tom restartu v CAS byla zase interní čtečka zobrazena jako vyplá, zase jsem ji zapnul, zase restart, a zas info že je vyplá...
Jinak v modulu jede karta v pohodě, uvidíme jestli se udrží nebo ne...
Aha, OK, nechám to teď jet jak to je s kartou v modulu a uvidím kolik to vydrží a pak zkusím vymazat pluginy a zkusit kartu v interní čtečce ještě jednou. A jestli máš pravdu, tak je to možná taky odpověď, proč mi zatím v žádné konfiguraci karta v interní nejela, protože jsem to vždy měl s Mcasem... Ale jak jsem zjistil, tak většina programů mi jede samozřejmě i bez pluginů (přes modul), jen kanály typu MTV Dance, Hustler atd. potřebují Mcas jak tu už bylo pár příspěvků zpět mi vysvětleno... Takže kdybych bez Mcas rozchodil kartu v interní, stejně mi nepojedou tyhle kanály, takže jedinej důvod je max pro vyzkoušení, jestli v interní to náhodou nepojede bez problému a s modulem by se to sekalo, tak že je asi možná problém v modulu no...
tak tak, dobre to chapes, bez mcas ti nepojdu ti ekanaly, ktore idu pomocou klucou, ktore nie su na karte.
a zapnutim tej internej citacky a vypnutim mcasu sa len vyskusa, ci je koala schopna sama citat irdeto. aj ked ja by som ako pravdepodobnejsie predpokladal vypnutie internej a pouzitie mcas, teda ze irdeto v citacke bude obsluhovat mcas. ale to ti evidentne nejde ako si uz pisal predtym.
a zapnutim tej internej citacky a vypnutim mcasu sa len vyskusa, ci je koala schopna sama citat irdeto. aj ked ja by som ako pravdepodobnejsie predpokladal vypnutie internej a pouzitie mcas, teda ze irdeto v citacke bude obsluhovat mcas. ale to ti evidentne nejde ako si uz pisal predtym.
Takže sestava v1.10.02.42+plugin na stažení z 22.11.11 jako obvykle po 6 hodinách zamrzl.
Takže jsem zkusil tu kartu bez pluginu - NEJEDE. Dokonce jsem znovu přehrával celej firmware, aby to bylo úplně čistý, a nedával do něj žádnej plugin, je pravda že plugin blokoval zapínání interní čtečky, teď už ji mám stále zaplou, ale vložím kartu, napíše že kartu spouští, a hned vyhodí hlášku, že vadná karta a v CAS píše u interní čtečky, ať zkontroluju vloženou kartu. A programy zakodovany i po určitém čekání či více restartech...
Teď zkouším čístě firm bez pluginů s kartou v modulu, jestli se udrží...
Takže jsem zkusil tu kartu bez pluginu - NEJEDE. Dokonce jsem znovu přehrával celej firmware, aby to bylo úplně čistý, a nedával do něj žádnej plugin, je pravda že plugin blokoval zapínání interní čtečky, teď už ji mám stále zaplou, ale vložím kartu, napíše že kartu spouští, a hned vyhodí hlášku, že vadná karta a v CAS píše u interní čtečky, ať zkontroluju vloženou kartu. A programy zakodovany i po určitém čekání či více restartech...
Teď zkouším čístě firm bez pluginů s kartou v modulu, jestli se udrží...
-
budu
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Formuler S Turbo
- Kontaktovat uživatele:
KOALA ma citacku CONAX.....cize v nej ti nikdy nepojde ina karta ako CONAX
-takze ju smelo vypni vo fw
- na to aby to bola UNI citacka sluzi
A: plugin MCAS
B: spravne nastaveny OSCAM
C: ine kombinacie, napr newcs+mgcamd a pod....
-takze ju smelo vypni vo fw
- na to aby to bola UNI citacka sluzi
A: plugin MCAS
B: spravne nastaveny OSCAM
C: ine kombinacie, napr newcs+mgcamd a pod....
Formuler S Turbo 4K - Android
Formuler F4 Turbo - OpenATV 6.1
Iqon Force1 - Open ATV6.1
Homebox Magic Pro-E2, Optibox Koala-E2
Ananconda HD,Ariva 200E,100E,ABCryptoboxy,
staručká 120AL parabola,motor Optibox DM3800,
karty skylink 0D96,0624,0D97
Ja som najnovsi soft nahraval do prijimaca cez RS232 kabel,ze reku vyskusam ci bude nejaka zmena,trvalo to sice asi 25minut kym tam soft natlacilo,ale zatial ide celkom ,,ok,,uvidime do kedy,ale nahravky z hdd po urcitom case uz nechce vymazovat,ine funkcie ,,,zatial su ok,,,uvidime do kedy..aj soft octagon som prechvalil a potom to blblo ...
90cm+DM3800:95E-50W
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752
Dnes som známemu robil upgrade koaly na najnovší FW a plugin som dal oscam s emu ako používam v HDbox9100 aj 9105 aj 7110 tú verziu myslím že 7.1 a všetko šlape ako hodinky. Stačí trochu čítať na fóre pre tieto boxy a zistíte, že mcas je momentálne pre Skylink nevhodný.Dokonca by som povedal, že je Koala svižnejšia ako moja 9100.
V+Zero,Amico MiniHD SE,Samsung LE40C650
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51