efendy55 píše:no pokial viem tak súbory sú iné v sparku a iné v enigme . blue scren je v enigme tam sú nastavenia hdd a pod srandy . tiež som skúšal enigmu , ale prešiel som na spark hlavne kvôli timeshift .mzahalka píše:Prosím vás pánové, kam se kopírují v E2 konfigurační soubory Oscam a samotný plugin. Ve sparku mi to jede, ale v E2 nevím jak dál, jsou to ty samé soubory co ve sparku? Co to je Blue screen?
Oscam configy se dávají u každého image jinde....třeba u posledního AR-Projektu konfigy čekal do var/keys,ale u PKT HAARP image jsem konfigy musel dát do etc/tuxbox/config + ještě i do var/keys protože jinak to nechtělo fungovat.Jestli máš funkční oscam konfigy tak je můžeš vklidu použít i v E2.Teď testuju nový AAF v.3 od ducktales teamu a tam to je zas ve var/keys !!! Samotná oscam binárka se dáva do usr/local/bin ,anebo třeba u PKT image do var/emu ale ne vždy to platí,závysí to od vydavatele image...není to těžké najít.Jinak oscam binarky sa většinou dají stáhnout přímo z Image přes plugin manager,pak ho můžete nakonfigurovat a spustit v blue panelu,většinou je to pod modrým tlačítkem>start oscam
*ten blue screen jsem ještě nikdy nevyděl,ale nevadí....nechybi mi to