Ještě bych se chtěl zeptat, zda můžu použít setting vytvořený v předešlém FW, či je lepší to vše překopat a vytvořit setting nový

Musim ta poopravit mcas si vytvara subory s konfiguraciou takze vymena iba binarky nemusi pomoct, je lepsie zmazat z /var/etc subory McasClient.cfg McasServ.cfg McasUser.dat nemusia tam byt vsetky a po nahrati noveho mcas nastavit reset sequence: na T14-T0mufak76 píše:Mcas nevytvari zadne dalsi soubory a pouziva jenom ty co jsi tam nahral, takze nezustavaji zadne pozustatky, ktere by meli vliv. To spise je potreba tam davat keydata.tmp, ktery neobsahuje klice na CS kanaly ktere normalne chodi z karty aby se to navzajem nehadalo.
havana píše:Potěšující správa TwinCZ
![]()
Ještě bych se chtěl zeptat, zda můžu použít setting vytvořený v předešlém FW, či je lepší to vše překopat a vytvořit setting novýMám podezření, že různé FW se tu a tam se settingy z jiných FW hádají....
![]()
![]()
![]()
Jasně že toto jde, ale otázkou je, jak moc 100% to bude pasovat, jestli se to nebude byť jen občas hádat... Já prostě zastávám čistou sestavu... Řeší se tu při flashování i všelijaký mazání /var a dvojitá továrka radši, a pak by jsi tam házal nějakou zálohu? Trošku protichůdné postupy...smiko píše:havana píše:Potěšující správa TwinCZ
![]()
Ještě bych se chtěl zeptat, zda můžu použít setting vytvořený v předešlém FW, či je lepší to vše překopat a vytvořit setting novýMám podezření, že různé FW se tu a tam se settingy z jiných FW hádají....
![]()
![]()
![]()
stiahni setting ce polareditor a uloz si ho na usb kluc alebo ho naspet posli cez siet do novoflasnuteho stroja. jedine co musis nastavit je ip adresa satelitu a port nemen musi ostat 21 a ani meno a heslo. soft bezi aj s hdboxami, octagonmi a koalami, anakondami atd.

Taktiez som zaregistroval tu chybu s nemazanim nahravky priamo v stb. ale z kompu mi to ide mazat uplne vzdy. v tc to robim. alebo v rcc, aj ked tadial to robim zriedka, nikdy problem s takymto mazanim som nemal. inak cez to pripojenie v tc mi ide kopirovat/presuvat z stb, pripadne mazat, ale nie kopriovat do stb. ale ak dam kopirovat subor(y), napr. pomocou drag&drop, cez obyc okna vo windows, tak to ide. v oboch pripadoch robim so sietovym diskom, ktory mam namapovany na adresar [usb1] z stb. ale tusim som tu tu uz raz pisal, takze sory za opakovanie.TwinCZ píše:Takže v1.09.90 má taky problém s mazáním, ale tentokrát to nebude jako u předchozích, že cca. do hodinky od restartu ať se děje co se děje, ale spíš to bude záležet na tom, co se asi nahrává, protože přes víkend vydržel přes 30 hodin různého častého nahrávání, přehrávání, mazání a stále dokola, ale nebyly to moc dlouhé záznamy, a teď asi 12 hodin od restartu zase nemaže, ale přes noc jsem nahrával tenis a pak tam mám 2x dvouhodinovku z History... Ale zatím se na něj přes síť dostanu a můžu to mazat z komplu, uvidíme jak dlouho, protože předchozí soft tak jel chvíli taky a pak už jsem se na disk z PC vůbec nedostal...

ale v TC nejdem cez ftp, aj ked tadial by mozno fungovalo, to co pises. ja mam proste namapovany sietovy disk pod urcitym pismenom a tak pristupujem na usb disk zasunuty v koale. jak z TC, tak z prieskumnika a pod.mufak76 píše:mozna v TC prepnout u FTP pripojeni pasivni rezim a pak to pujde.

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz