Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
lacoland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od lacoland »

Zdravim vsetkych, spravil som JTAG na Anacondu a klony a opravil som si uz mrtvy stroj.
Viem tam vtlacit u-boot a pomocou konzoly preflashovat pamet. Pri experimentovani som si zmazal sector 0 kde le loader a tak som ju zabil. Teraz je vsetko OK a viem menit RESSELER ID priamo vo flash.
Ak by bol zaujem, napisem presne postup vyroby USB JTAGu a navod na flash.
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

lacoland píše:Zdravim vsetkych, spravil som JTAG na Anacondu a klony a opravil som si uz mrtvy stroj.
Viem tam vtlacit u-boot a pomocou konzoly preflashovat pamet. Pri experimentovani som si zmazal sector 0 kde le loader a tak som ju zabil. Teraz je vsetko OK a viem menit RESSELER ID priamo vo flash.
Ak by bol zaujem, napisem presne postup vyroby USB JTAGu a navod na flash.
To by me zajimalo.
Tak to prosim hod do download sekce.
Diky.
out of order...
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

lacoland píše: Ak by bol zaujem, napisem presne postup vyroby USB JTAGu a navod na flash.
Ja si myslím že záujem by určite bol takže ak to nedáš do sekcie download tak ťa poprosím aby si mi to poslal aspoň cez ss. Vďaka
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
lacoland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lacoland »

Ten JTAG nie je jednoduchy a nie je na to ziadna utilita. Robil som na tom od vianoc. Nikde na nete nie je konkretne navod na Anacondu a pod. a tak som musel dost experimentovat a instalovat. Treba stiahnut priblizne 3,5GB dat (linux). Ale teraz viem spravit navod ako na to za par hodin. Uz som spravil foto a zacinam robit na dokumentacii aby to zvladol kazdy. Priblizim len ze na to treba kupit jeden vyvojovy modul a treba pouzit aj linux, lebo zrovna pre tento STB nie su zdroje pre windows. Ale vsetkym som presiel od piky a popisem to v novom vlakne. Zajtra asi zacnem.
su27.1

Příspěvek od su27.1 »

Nazdar, ešte raz by som sa chcel na vás obrátiť s prosbou ako naladiť ZDF mne to nejde.
Mám STB gekko, kartu SKI HD ICE, 80cm parabola LNB monoblock single, a prímam platené aj neplatené stanice z A 19,2 ako aj z A 23,5 ale niektoré transportéri napr. na ktorom by mal byť ZDF /11362/mi neukazujú žiaden signál. Poradťe čo stým. Ďakujem .
PS: soft je ten najnovší 2.10.02.42, Mcas , všetko funguje.
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

su27.1 píše:Nazdar, ešte raz by som sa chcel na vás obrátiť s prosbou ako naladiť ZDF mne to nejde.
Mám STB gekko, kartu SKI HD ICE, 80cm parabola LNB monoblock single, a prímam platené aj neplatené stanice z A 19,2 ako aj z A 23,5 ale niektoré transportéri napr. na ktorom by mal byť ZDF /11362/mi neukazujú žiaden signál. Poradťe čo stým. Ďakujem .
Skontroluj si pre dany TP ci mas dobre polarizaciu. Resp. tzv. "symbolovu rychlost". Lebo mne sa naposledy stalo, ze automaticke nastavenia dali zlu rychlost a tym padom nic nenaladil. Daj si teda manualne ladenie a potom spravnu frekvenciu TP, polarizaciu aj symbolovu rychlost aka ma byt pre dany TP (nespoliehaj sa na hodnoty ulozene/predvolene v stb).
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
qwepo

Příspěvek od qwepo »

Zdravim panov odbornikov. Dnes mi dosli 3 ks anacondy a chcem zacat s instalaciou softu a zdielania karty. Precital som si cele toto vlakno a mam jeden dotaz. Ktoru verziu fw, oscamu a zdielacky pouzit? Niekto je spokojny s jednotkovou radou fw, niekto s dvojkovou spolu so zdielacimi softami. Ktore teda verzie u vas prevladaju a co odporucate. Ide mi hlavne o stabilnu verziu bez zamrzania, flikovania obrazu a pod. A aby nebol problem s card sharing.
Este doplnim, budem pouzivat kartu Skylink ICE HD.
Vopred vam dakujem za nazory.
su27.1

Příspěvek od su27.1 »

MartinNR píše:
su27.1 píše:Nazdar, ešte raz by som sa chcel na vás obrátiť s prosbou ako naladiť ZDF mne to nejde.
Skontroluj si pre dany TP ci mas dobre polarizaciu. Resp. tzv. "symbolovu rychlost". Lebo mne sa naposledy stalo, ze automaticke nastavenia dali zlu rychlost a tym padom nic nenaladil. Daj si teda manualne ladenie a potom spravnu frekvenciu TP, polarizaciu aj symbolovu rychlost aka ma byt pre dany TP (nespoliehaj sa na hodnoty ulozene/predvolene v stb).
Dakujem za radu, ale TP a polaritácia ako aj symbolová rýchlosť je tak ako má pre daný kanál byť a stále nič. Netuším prečo to nefunguje, takže vďačne prímem každú radu. Zvláštne je že niektoré TP mi idú a iné nie. ďakujem za radu.
PS: včera som pripojij externý HDD a vyskúšal som nahrávanie 3 HD programi a na 4 som sa pozeral spolu s PIP a všetko to fungovalo .
-teraz idem STB pripojiť na net, tak že idem čítať a žrať si nervy, dúfam, že to bude brnkačka( ešte vôbec neniem ako na to) :book:
:book:
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

su27.1 píše:Dakujem za radu, ale TP a polaritácia ako aj symbolová rýchlosť je tak ako má pre daný kanál byť a stále nič. Netuším prečo to nefunguje, takže vďačne prímem každú radu. Zvláštne je že niektoré TP mi idú a iné nie. ďakujem za radu.
Mam taky dojem, ze o takomto probleme som uz niekde cital a jeden z moznych dovodov takejto chyby bola nepresne nasmerovana parabola. Ano, aj ked islo o prijem z toho isteho satelitu, tak niektore TP isli a niektore nie. Nedava to logiku, ale treba skusit vsetko.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
kjansik
satelitni prijimac: Optibox Koala, 2x Anaconda

Příspěvek od kjansik »

su27.1 píše:
MartinNR píše:
Skoro isto ide o nastavenie paraboly, mal som to isté: skús zmeniť uhol sklonu paraboly - mal by byť okolo 34,5 stupňa. Skontroluj, či je stožiar kolmý a skoriguj parabolu.
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Příspěvek od gortheb »

mam otazku. na anaconde mi pojde usb wifi prijmac tp-link tl-wn722n? ci skorej 727 n? vdaka
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

727 isto :good: :good: :good:
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Příspěvek od gortheb »

tak to asi pojdem vratit tu 722 :D lebo typek mi v obchode tvrdil ze to ma rovnaky cip ako 727 ze len sa to lisi antenou ale to je blbost :D lebo som pozeral na nete a 722 ma chip atheros a 727 ralink :D
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Vidis aky si sikovny :good: :good: :good:
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

to gortheb - veľa krát to tu bolo už rozoberané :book:
TL-WN 727N Funguje z Optiboxami , Octagonmi bez problémov.
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
skcookie

Příspěvek od skcookie »

mate niekto skusenost s prehravanim filmu z exter. disku a 5,1 zvukom len cez hdmi alebo treba prepoit Anacondu aj optickym vstupo do AV receiveru (5,1)?
Xtrend ET7500 - openATV 5.3
AV Receiver Onkyo HT-S5405 B
EX:Optibox Anaconda HD
qwepo

Příspěvek od qwepo »

Ahojte, opat sa pytam. Mam 3ks anacondy. SW 2.09.55, boot 6.02. Skuste mi prosim poradit z vasich skusenosti, ktoaru ver. mcas a zdielaciek tam dat, prip. oscam-u. Chcem nech je to co najstabilnejsie. Nech ma rodina neroznesie v zuboch :)
Vopred dakujem
JohnyDX
satelitni prijimac: Homecast eM - 200CR

Příspěvek od JohnyDX »

kupit anacondu alebo SKYTEC HD 110 IR ? precital som tych 53 stran aj ine
sekcie a chcem sa utvrdit ci anaconda je ta lepsia varianta nakolko skytec
je licencovany tzn moze byt "osekany" o nejake funkcie?

zatial bezim na openboxe so skylink kartou ICE, no chcem zmenu sat.prij. :smoke:
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dallas »

Caute!som tu novy...prosi o pomoc.. HELP!!! Mam doma 2x anacnda,stále sa mi ich nedarí nastavit zdielanie medzi sebou /karta upc 0D02/ !!! Aky sposobom mam nastavit server,klient /plugin/, a ci sa da aj cez siet...???
THANKS!!!!!!!
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Příspěvek od caldix »

skcookie píše:mate niekto skusenost s prehravanim filmu z exter. disku a 5,1 zvukom len cez hdmi alebo treba prepoit Anacondu aj optickym vstupo do AV receiveru (5,1)?
mne 5.1 funguje cez HDMI kábel
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“