GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
jarac59

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od jarac59 »

kenaskim píše:nemuzu zmenit 8key na 16 jak to mam udelat ](*,)
Já taky nemužu měnit8na16,ale zadávám prvních 8dvojic a když se program nespustí zadám místo prvních 8 druhou polovinu a většina programu se rozjede např.RAI HD,YOYO,RAI5 nebo TSR1,2atd.Je třeba si stím pohrát a zkoušet možné i nemožné. \:D/
klinec2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Vu+uno4kSE,Zgemma H8.2H

Příspěvek od klinec2 »

Ma niekdo skusenosti s tymto primacom zo zdielanim s openbox S1?Zaujimalo by ma to aby hom ho zbytočne nekupoval.dakujem :smoke:
VU+ UNO 4K SE, VTi 15.0.02 / Skylink SK,AntikSat,Cyfra+ , NC+ /Maximum E-85 multifocus 23.5°,19.2°,16°,13°,4.8°,1°
Zgemma H8.2H
kenaskim

Příspěvek od kenaskim »

chci se zeptat jak si muzu sam vytvorit BIN KEY :?: a na kterych strankach se to da udelat dikkkkk .nebo je nejaky programek :unknown:
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

kenaskim píše:chci se zeptat jak si muzu sam vytvorit BIN KEY :?: a na kterych strankach se to da udelat dikkkkk .nebo je nejaky programek :unknown:
Key Editor for Globo 3xxx-6xxx Je na tom možný upravovat aji rovnou nahrát do stroje :good:
kenaskim

Příspěvek od kenaskim »

chci se zeptat jde tento paket pres emu. key .bin .Digit Alb Packages
10845 H 27500 3/4
Eutelsat W3C @ 16° East CCws http://www.cardsharing-x.com/c*nstantcw ... cw%5D.html :book: :wink:
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

kenaskim píše:chci se zeptat jde tento paket pres emu. key .bin .Digit Alb Packages
10845 H 27500 3/4
Eutelsat W3C @ 16° East CCws http://www.cardsharing-x.com/c*nstantcw ... cw%5D.html :book: :wink:
Zkoušeno nejde už asi nejsou aktivní :unknown:
Andrej66

Příspěvek od Andrej66 »

Ahoj všetkým, kúpil som tento prístroj namiesto staručičkej nokii ale akosi mi nechce spolupracovať s motorom satscan, v menu som to nastavil na diseqc 1.2. Astru3 23,E mám naledenú všetko OK ale potrebujem tam dostať Hotbird 13E, Eurobird 9E, Astra1 19,2E, .
Vie niekto poradiť ? Dakujem
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

Andrej66 píše:Ahoj všetkým, kúpil som tento prístroj namiesto staručičkej nokii ale akosi mi nechce spolupracovať s motorom satscan, v menu som to nastavil na diseqc 1.2. Astru3 23,E mám naledenú všetko OK ale potrebujem tam dostať Hotbird 13E, Eurobird 9E, Astra1 19,2E, .
Podle toho co jsem vyčetl na různých fórech ten SatScan ti s Goldenem chodit nebude. Doporučuji zakoupit si nějaký motor typu H-H např. : Digipower - SG2100 Moteck.
V Čechách se na netu dá koupit za cca 1300 s DPH. Používám jej již několik let s různými přijímači např. Showbox a GoldenMedia Boxem. Návod na nastavení motoru a antény je velmi dobře popsán na www.parabola.cz.
wildas

Příspěvek od wildas »

Ahoj
Potřeboval bych prosím poradit jakou bezproblémovou verzi EMU softu používáte.
U verze 1.4.34 mám problém s nahráváním programů. Dám třeba nahrát program na 1 pozici (CT1) a místo toho mi GM nahraje Novu na pozici č.4.
Mám něco špatně nastavené nebo je chybka ve firmwaru_? Original soft funguje bezproblémově.V download sekci je spousta náplní, ale některe softy se seknou nejsou HW kompatibilní a pak to musím přehrávat přes RS232.
Díky za odpověď...
Andrej66

Příspěvek od Andrej66 »

pcfanda píše:
Andrej66 píše:Ahoj všetkým, kúpil som tento prístroj namiesto staručičkej nokii ale akosi mi nechce spolupracovať s motorom satscan, v menu som to nastavil na diseqc 1.2. Astru3 23,E mám naledenú všetko OK ale potrebujem tam dostať Hotbird 13E, Eurobird 9E, Astra1 19,2E, .
Podle toho co jsem vyčetl na různých fórech ten SatScan ti s Goldenem chodit nebude. Doporučuji zakoupit si nějaký motor typu H-H např. : Digipower - SG2100 Moteck.
V Čechách se na netu dá koupit za cca 1300 s DPH. Používám jej již několik let s různými přijímači např. Showbox a GoldenMedia Boxem. Návod na nastavení motoru a antény je velmi dobře popsán na http://www.parabola.cz.
Dakujem za správu ja som pozeral motor OPTIBOX DM3800 ?! ktorý je lepší, parabolu mám mascom 80. ďakujem
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

Pro Andrej66.

Ten motor OPTIBOX DM3800 neznám, ale podle toho co jsem našel k němu na netu má převodovku z kovovu, kdežto ten Digipower SG 2100 jen z umělé hmoty. Pro tvoji parabolu by stačil ten Digipower, v ČR je asi o 300 Kč levnější. Funkčně jsou oby typy shodné a nebo hodně podobné.Ten OptiBox by měl být rychlejší.
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

wildas píše:Ahoj
Potřeboval bych prosím poradit jakou bezproblémovou verzi EMU softu používáte. Díky za odpověď...
Vyzkoušel jsem snad všechny softy pro GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO co byly zveřejněny na stránkách týkajících se firmware na tomto fóru. Od dubna 2011 používám verzi GM UniBox@BAFF2000HD ps1.3.32, kterou jsem nalezl na zmíněném fóru ze dne 4.2.2011 od přispívajícího BlackBoye. Tento soft umí co potřebuji a navíc má hezké a dobře čitelné menu. Zkus jej vyzkoušet, nezapomeň si ale předím vytvořit plnou zálohu stávájícího softu a nastavení-databáze.
sono
satelitni prijimac: GM UNIBOX9080CRCI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sono »

Andrej66 píše:
pcfanda píše:
V Čechách se na netu dá koupit za cca 1300 s DPH. Používám jej již několik let s různými přijímači např. Showbox a GoldenMedia Boxem. Návod na nastavení motoru a antény je velmi dobře popsán na http://www.parabola.cz.
Dakujem za správu ja som pozeral motor OPTIBOX DM3800 ?! ktorý je lepší, parabolu mám mascom 80. ďakujem
Pro Andrejko:
Mám GM Unibox 9080 Combo a používám motor Optibox DM3800 a jede mi USALS a bez problémů.
wildas

Příspěvek od wildas »

pcfanda píše:
Potřeboval bych prosím poradit jakou bezproblémovou verzi EMU softu používáte. Díky za odpověď...
Vyzkoušel jsem snad všechny softy pro GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO co byly zveřejněny na stránkách týkajících se firmware na tomto fóru. Od dubna 2011 používám verzi GM UniBox@BAFF2000HD ps1.3.32, kterou jsem nalezl na zmíněném fóru ze dne 4.2.2011 od přispívajícího BlackBoye. Tento soft umí co potřebuji a navíc má hezké a dobře čitelné menu. Zkus jej vyzkoušet, nezapomeň si ale předím vytvořit plnou zálohu stávájícího softu a nastavení-databáze.
Díky !
Bahnak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bahnak »

wildas píše:
pcfanda píše:
Díky !
můžeš hodit nějaké fota toho menu v čem je rozdíl.
wildas

Příspěvek od wildas »

Bahnak píše:
Ahoj vyzkoušel jsem GM UniBox@BAFF2000HD ps1.3.32 - funkční a následně jsem se řídíl selským rozumem :) a stáhl jsem nejstahovanější GM_UNIBOX_300_sp_1.4.34.-set by Traian.abs od ok2li a také funkční.
Porovnal jsem oba softy 1.4.34 a oba mají úplně stejné menu i info, ale
ten původní prostě nahrává jiný program než ten který jsem zvolil.
Asi jsem v menu něco omylem zapnul nevím_ ?,

ale teď GM_UNIBOX_300_sp_1.4.34.-set by Traian.abs jede bez problémů.

Obrázek
Bahnak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bahnak »

wildas píše:
Bahnak píše:
Ahoj vyzkoušel jsem GM UniBox@BAFF2000HD ps1.3.32 - funkční a následně jsem se řídíl selským rozumem :) a stáhl jsem nejstahovanější GM_UNIBOX_300_sp_1.4.34.-set by Traian.abs od ok2li a také funkční.
Porovnal jsem oba softy 1.4.34 a oba mají úplně stejné menu i info, ale
ten původní prostě nahrává jiný program než ten který jsem zvolil.
Asi jsem v menu něco omylem zapnul nevím_ ?,

ale teď GM_UNIBOX_300_sp_1.4.34.-set by Traian.abs jede bez problémů.

Obrázek
Mohl bys taky hodit foto s iformačním panelem(ten co se zobrazuje při stlčení info.)Mají jej rodiče a kdyby to zobrazovalo větší než ted tak by se to hodilo.
mbeer

Příspěvek od mbeer »

:cry: Ahoj! Přidávám se k prosbě o srovnání čitelnosti Info panelu. Je to asi jediný důvod, kvůli kterému zvažuji změnu sw. Přijde mi to jako nepochopitelná chyba u jinak, dle mne, velmi zdařilého přístroje. Nebo jsem trubka, která si to neumí pořádně nastavit? Prosím, poraďte.
Ovad

Příspěvek od Ovad »

Pokial chcete dobre čitatelné Menu a EPG, tak si tam dajte firmware unibox_RC1&2_amstar sab_1.4.33_gisclub.tv.zip. Nachádza sa v sekcii download. Amstar Sab ma vyborne čitatelny font hlavne ak mate ešte CRT telku. Fotky ako to vyzera su tu:
http://chomikuj.pl/brimstone/*e2*97*8f+ ... 2c+Opticum
mbeer

Příspěvek od mbeer »

No super! To bude asi ono. Snímky vypadají pěkně. Mám ale OBROVSKOU prosbu. Zatím jsem stihl pročíst různá vlákna o upgr.a přiznám se, mám velký strach, abych oň nepřišel. Jsem v této věci totální začátečník. Prosím, máš s tím svoji zkušenost? nemohl bys mi poslat step by step návod, jak bezpešně změnit sw? Narazil jsem v meníčku na nějaký Allcode a bootcode apod.a raději jsem to zarazil. Prosím prosím o pomoc třeba na soukr.adr. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“