PLS potřeboval bych poradit link nebo návod jak nainstalovat E2 a poté zprovoznit OSCAM v Opticum 9500 HD.Budu vděčný za vše co mi pomůže,jsem amater,ale zatím jsem si ze vším poradil,tak bych to chtěl zkusit
Předem díky za pomoc

Proč by měl kolabovat HW? , když s enigmou jede procesor sotva na pár procent, takže to až tak vytížené není, nebál bych se toho, běží mi to už nějakou dobu , zatím spokojenost. Díky E2 lze sledovat i na web stránce v notebooku telku.pistok153 píše:Bože ,mám tieto zlaté STB doma už 4ks ,ale že by som riskoval zlihanie HW ,takymito hokus pokusmi ,necápem že prečo ,koli krásnemu grafickemu vzhladu ,alebo rozšírenym možnostiam ,toť neplni to aj tak učel normálneho sledovania TV ,šak beži na tom skoro šicko ,tak otázka prečo.![]()
![]()

Ide v cw aj v irdeto mode, na ten ale treba specialny oscamlebel píše:Jede pod OSCAMem i ICE? Kartu mi identifikuje jako ODOF a ne OD96.....
novejsi oscam jsem zkousel, pouzivam PKT_HAARPv3bOpticum9500ST_v3sk a vzdy mi po restartu oscamu restartoval prijimac. Mate nejakou verzi oscamu odzkousenou? Konfiguraky nejsou problem v oscamu se vyznam z Dreamboxujoe6pack píše:je blbost ice kartu prepinat na 0624 - takze na 0D96 staci akykolvek novsi oscam - a konfigurakov tu je po aleluja

To mi dělalo s touto verzí také, bylo to enigmou, pomohla mi tato verze E2Mihalko píše:Cau ja ted zkousim PKT-edzik12- ale po rozchozeni oscamu se mi seka obraz,ne ze by se seknul uplne, jen jde videt ze neni plynuly.Otázka je, jestli mi to dela Enigma nebo spatne nastaveny oscam.

tak jsem to zkousel menit a prislo mi to o neco lepsi, ale kdyz jedu bez E2 tak mi to na 60Hz slape v pohobigj66 píše:Tak mi tak napadá ,on tam měl 60hz tak zkusit přepnout na 50hz v menu nastavení obrazu.

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz