GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od lubosbrod »

:roll: Nahraj to přes ALLCODE BOOT LOADER zmačkni OK a už to jede. Pozor nesmí vypadnout sít . Pak se sám zrestartuje a je to :smoke:
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

mbeer píše:No super! To bude asi ono. Snímky vypadají pěkně. Mám ale OBROVSKOU prosbu. Zatím jsem stihl pročíst různá vlákna o upgr.a přiznám se, mám velký strach, abych oň nepřišel. Jsem v této věci totální začátečník. Prosím, máš s tím svoji zkušenost? nemohl bys mi poslat step by step návod, jak bezpešně změnit sw? Narazil jsem v meníčku na nějaký Allcode a bootcode apod.a raději jsem to zarazil. Prosím prosím o pomoc třeba na soukr.adr. Děkuji
Samotná aktualizace fw. je velmi jednoduchá, nemusíš se toho vůbec bát, zvládne ji i začátečník. :smoke:
Na flashdisc si uložíš fw. který chceš do přístroje nahrát, zastršíš do přístroje (to je snad jasné). Dále jen mačkáš tlačítka na dálkovém ovladači - MENU - ZAŘÍZENÍ - USB AKTUALIZACE.
Aktualizovat soubor - tam budeš mít napsanou verz fw. co je na flashdisku.
Režim aktualizace - vybereš Allcode + Bootloader
Start - stiskni OK
Poté počkáš, až se vše nahraje, uvidíš na ukazateli, přístroj se sám vyrestartuje a je hotovo.
Pak si naladíš stanice a můžeš koukat.
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Oggy23 píše:
mbeer píše:No super! To bude asi ono. Snímky vypadají pěkně. Mám ale OBROVSKOU prosbu. Zatím jsem stihl pročíst různá vlákna o upgr.a přiznám se, mám velký strach, abych oň nepřišel. Jsem v této věci totální začátečník. Prosím, máš s tím svoji zkušenost? nemohl bys mi poslat step by step návod, jak bezpešně změnit sw? Narazil jsem v meníčku na nějaký Allcode a bootcode apod.a raději jsem to zarazil. Prosím prosím o pomoc třeba na soukr.adr. Děkuji
Samotná aktualizace fw. je velmi jednoduchá, nemusíš se toho vůbec bát, zvládne ji i začátečník. :smoke:
Na flashdisc si uložíš fw. který chceš do přístroje nahrát, zastršíš do přístroje (to je snad jasné). Dále jen mačkáš tlačítka na dálkovém ovladači - MENU - ZAŘÍZENÍ - USB AKTUALIZACE.
Start - stiskni OK
Poté počkáš, až se vše nahraje, uvidíš na ukazateli, přístroj se sám vyrestartuje a je hotovo.
Můžu jen potvrdit Oggy23 mě tím taky nakazil, žádnej problém. :D :smoke: :good:
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:D když se to náhodou nepovede tak přístroj nato upozorní a nenahraje.!!Tak s chutí do toho a žádný strach. :Yahoo!:
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
dulicek

Příspěvek od dulicek »

Stránka ke stažení sw 9060-9080

http://www.super-sat.net/index.php?&dir ... 09060-9080

Zajímavé,že pouze u sw 1.4.34 je uvedeno - SkyLink Irdeto card.
Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR COMBO PLUS FW sp.1.5.35
mbeer

Příspěvek od mbeer »

=D> Takže jsem to risknul. Vše proběhlo OK, snad už se nic nep.... VŠEM, kteří jste radili i morálně podporovali mooc děkuji! :thankyou:
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

:clapping: Super :clapping:
Jestli ti můžu ještě poradit, je dobré si udělat zálohu, když budeš chtít příště vyzkoušet jinou verzi fw. a nebude se ti třeba z jakéhokoliv důvodu zamlouvat, lze ze zálohy vrátit vše zpět během pěti minut (naladěné kanály, nastavení příjmače atd.)
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
kenaskim

Příspěvek od kenaskim »

Kluci muzete to otestovat a pokut to frci tak prevest na BIN key dik . :good: TV CZ 19.2°E; SkyLink/CS Link 19.2°E 11856 V 27500 5/6 DVB-S2/QPSK Astra @ 23.5° East 12.02.2012
Discovery HD CW:2C AB 99 70 3C B2 38 26 8F BC AC F7 B8 D2 97 21
Brava HDTV cw:23 81 83 27 7D 7A F6 ED D0 06 EC C2 52 F6 08 50
Penthouse HD 1 (00-06 CET) CW : 88 A1 C8 F1 3C 63 2A C9 E5 BD BC 5E 76 95 57 62
mbeer

Příspěvek od mbeer »

Teda pánové, teď jsem úplně mimo. Může někdo polopaticky vysvětlit, o čem je řeč? Nebo je to snad nějaká šifra? :unknown:
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

mbeer píše:Teda pánové, teď jsem úplně mimo. Může někdo polopaticky vysvětlit, o čem je řeč? Nebo je to snad nějaká šifra? :unknown:
Je to krátkodobá záležitost, ale jestli chceš tak je to úplně dole.
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... &start=320
mbeer

Příspěvek od mbeer »

Hm, děkuji za snahu, ale stejně jsem nepochopil. Fakt úplně začínám.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

mbeer píše:Hm, děkuji za snahu, ale stejně jsem nepochopil. Fakt úplně začínám.
Na programu který sleduješ tak na ovladači zmáčkni i znovu i (info) červený a znovu červený a uvidíš pak jen zadáváš číslicema, barvama a p+ p- :good: na ovladači.
jarac59

Příspěvek od jarac59 »

:) :) Vyzkoušel jsem sw.1.4.46 vše OK proti 1.4.10 vylepšená grafika a epg.Ponechávám si ve strojku.Vyzkoušeno i 1.4.54 ale u mne nespolupracoval s dálk.ovl. mám to malé zřejmě starší.
mbeer

Příspěvek od mbeer »

jarac59, můžeš poslat nějaké foto, jak grafika vypadá? Jedeš na nové "placaté" TV nebo ještě na "skleněnce". Na ní jsou totiž nové grafiky dost špatně čitelné. Díky
mbeer

Příspěvek od mbeer »

Nevíte někdo, kde se dají sosnout aktuální klíče? Stále o tom čtu, ale nikde nic nenacházím,... :cry:
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

mbeer píše:Nevíte někdo, kde se dají sosnout aktuální klíče? Stále o tom čtu, ale nikde nic nenacházím,... :cry:
Třeba tady http://www.najmsat.es/
Jinak je toho plnej net :good:
kenaskim

Příspěvek od kenaskim »

čau kluci mam GM9080. kdyz stahnu( gm_300_amstar_sab_1.4.54_gisclub.tv.rar) co to umi a muzu to tam vubec nahrat?? :unknown:
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

kenaskim píše:čau kluci mam GM9080. kdyz stahnu( gm_300_amstar_sab_1.4.54_gisclub.tv.rar) co to umi a muzu to tam vubec nahrat?? :unknown:
Již jsem to vyzkoušel , všechno chodí jak má, " pštros " funkční, celkem dobře čitelné menu. Nahrává do tří kontejnerů TS,TP a PS. Zatím jenom testuji.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Oggy23 »

pcfanda píše:
kenaskim píše:čau kluci mam GM9080. kdyz stahnu( gm_300_amstar_sab_1.4.54_gisclub.tv.rar) co to umi a muzu to tam vubec nahrat?? :unknown:
Již jsem to vyzkoušel , všechno chodí jak má, " pštros " funkční, celkem dobře čitelné menu. Nahrává do tří kontejnerů TS,TP a PS. Zatím jenom testuji.
Asi mi tady něco uniklo, co je to " pštros " na našich mašinkách ? :unknown:
jpb109

Příspěvek od jpb109 »

Oggy23 píše:
Start - stiskni OK
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“