A este som zistil,ze v zozname kanalov sa neda ziadny vynazat cez DO v menu?Bol som na to zvyknuty u boxov bez E2.Toto je nejaka vlastnost E2 alebo zalezi od img?
Ani s pivom som to neprehnal,tak pokial mi to niekto objasni bude super,dik.
Nevím, jestli sis vytvořil seznam oblíbených kanálů. Z toho se přes DO dají programy odstranit. Seznam programů => Oblíbené => Menu => Odstranit položku. Tak to teda je aspoň u image BH.liquere píše:A este som zistil,ze v zozname kanalov sa neda ziadny vynazat cez DO v menu?Bol som na to zvyknuty u boxov bez E2.Toto je nejaka vlastnost E2 alebo zalezi od img?
Ani s pivom som to neprehnal,tak pokial mi to niekto objasni bude super,dik.

Příspěvek od mirecek1965 »

Tak to je dobře, že už na to někdo přišel. Vždycky jsem se divil, proč rozlišují deep standby a vypnutí, když se to liší jen napájením nějakého švábu s programovatelnými hodinami s nula nula nic odběrem. A na vypnutí je tu mechanický vypínač.mirecek1965 píše:Na UNE vypnout = deep standby. Inú položku nehľadaj.

Heartwork píše:Sice ti nedokáži říct, čím to je, ale mně to ukazuje název kanálu.liquere píše:.Na doplnenie VFD ukazuje aj vam v zapnutom stave pri pozerani hodiny alebo nazov kanalu?Alebo je to otazka aky img tam je.Dik.

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz