dreamsky nxp 256 hd

Odpovědět
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

ĎALŠÍ Dreamsky NXP 256 HD " KAPUT "- PROSÍ O POMOC .

Příspěvek od bystrik »

To čoho som sa už dlhšie obával a preto som i po zlých skúsenostiach s mojim pochybným kusom prijímača často nemenil nové FW,/ momentálne tam mám FW 1.35/ sa stalo skutočnosťou. Prijímač mi úplne zamrzol, nejde nič prepnúť ani sa dostať do MENU.Už som ho i viac krát vzadu resetol a mal i deň odpojený od siete i paraboly a nič.
Stálie svieti na obrazovke názov kánálu Cinema Cinemax na ktorom zamrzol a má i signál a nad ním píše :

Slot 1 :Modul Removed, že je modul odstránený, ale aký, keď som tam žiadny nemal.

Skúšal som do USB portu vložiť i flashku, t.j. USB kľúč, nepomohlo. Ale je zaujímavé, že kartu ICE načíta a napíše karta OK, čiže ju inicializuje, ale viac nič, stále " tvrdý ".
Týmto prosím všetkých, kto sa s takým niečim stretol, o prípadnú radu.Niečo som čítal na nete, ale nemôžem to nájsť, že sa dá do MENU prijímača dostať cez kábel RS 232, ale ako ? Alebo tam skúsiť vložiť prípadne MODUL, ale ten nemám.
Asi to servis istí ! Díky moc.
Alebo ho načisto konečne pochovať ... :znonek: :angel11:
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Re: ĎALŠÍ Dreamsky NXP 256 HD " KAPUT "- PROSÍ O POMOC .

Příspěvek od bystrik »

bystrik píše:To čoho som sa už dlhšie obával a preto som i po zlých skúsenostiach s mojim pochybným kusom prijímača často nemenil nové FW,/ momentálne tam mám FW 1.35/ sa stalo skutočnosťou. Prijímač mi úplne zamrzol, nejde nič prepnúť ani sa dostať do MENU.Už som ho i viac krát vzadu resetol a mal i deň odpojený od siete i paraboly a nič.
Stálie svieti na obrazovke názov kánálu Cinema Cinemax na ktorom zamrzol a má i signál a nad ním píše :

Slot 1 :Modul Removed, že je modul odstránený, ale aký, keď som tam žiadny nemal.

Skúšal som do USB portu vložiť i flashku, t.j. USB kľúč, nepomohlo. Ale je zaujímavé, že kartu ICE načíta a napíše karta OK, čiže ju inicializuje, ale viac nič, stále " tvrdý ".
Týmto prosím všetkých, kto sa s takým niečim stretol, o prípadnú radu.Niečo som čítal na nete, ale nemôžem to nájsť, že sa dá do MENU prijímača dostať cez kábel RS 232, ale ako ? Alebo tam skúsiť vložiť prípadne MODUL, ale ten nemám.
Asi to servis istí ! Díky moc.
Alebo ho načisto konečne pochovať ... :znonek: :angel11:
HURÁ, HURÁ !!! Stal sa zázrak môj Dreamsky NXP 256 HD asi vstal " z mŕtvych "!!!.
Úplne sám, z ničoho nič odmrzol a po zapnutý naskočil. Vôbec nič, som s ním nerobil. Iba bol odpojený od siete až 48 hodín a to mu už asi stačilo, si oddýchnuť, lebo po 24 hodinovom odpojení mi ešte odmietal poslušnosť. Sám Dreamsky NXP 256 HD týmto ďakuje všetkým za prejavenú dôveru a rady ako sa vyliečiť.
I keď to nič nemení na skutočnosti, že to je najväčší satelitný črep a šmejd roka 2010, aký sa mi za 23 rokov dostal do rúk a patrí sem ... :evil:
Už sa pozerám po niečom normálnom a stabilnom.
Nechám ho ešte vydýchať a s obavami sa i naďalej v ňom chystám vymeniť FW 1.35 za najnovšie FW 1.58.Bez dvojitého továrka pred i po to bude asi nemožné.
Aký je na to prosím, Váš názor?.
Naposledy upravil(a) bystrik dne 09.březen 2012 - 8:32, celkem upraveno 1 x.
platek
satelitni prijimac: NXP256HD

Re: dreamsky nxp 256 hd

Příspěvek od platek »

Zdravím prosím o radu. O sdílení karty mezi NXP256HD bylo tady napsáno dost ale žádný manuál. Nemůže někdo napsat jak vytvořit server (přijímač s kartou) a klienta (přijímač bez karty). Přijímače mám zapojené v domácí síti přes LAN (IP adresy nastavuje napevno DHCP na základě MAC adresy). Nynější verze v NXP256HD mám 1.58.
Díky za pomoc. :thankyou:
ragde

Příspěvek od ragde »

taky jsem nespokojený. Po roce mě skončilo G-share, to jsem počítal. Ale že budu mít problémy s přehráváním ,/posuv filmu, zpožděné titulky ,které se nedají ovlivnit, nepřehraje video z fota.MP4 :( . /Viděl jsem to při koupi podstatně lepší. Mám tam nyní fw.1,58 - skylink kartu čtečka bere v pořádku.
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Nazdar Ragde, tak ten môj už neberie ani Sky link kartu. Po vložení načisto stuhne.Koniec, idem ho reklamovať.!
ferko1237
Kontaktovat uživatele:

dreamsky NXP256 HD - eroxx

Příspěvek od ferko1237 »

nazdar nemožem naladit na astre 23.5e eroticky chanel eroxx hd mam ta nastaveny transporder 11817 a polaritu vertikalnu prenosovu rychlost 27500 a stale piše bez signalu poradte ostatne programi na astre funguju
blacker91
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreambox 920

Re: dreamsky NXP256 HD - eroxx

Příspěvek od blacker91 »

ferko1237 píše:nazdar nemožem naladit na astre 23.5e eroticky chanel eroxx hd mam ta nastaveny transporder 11817 a polaritu vertikalnu prenosovu rychlost 27500 a stale piše bez signalu poradte ostatne programi na astre funguju
Nejsem si jist co chces naladit na astre 23,5 na tomto tp jde jen Satellite BG a planeta hd co presne chces naladit za program ?
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

bystrik píše:Nazdar Ragde, tak ten môj už neberie ani Sky link kartu. Po vložení načisto stuhne.Koniec, idem ho reklamovať.!
Tak tam uz je neco spatne ale zajimalo by me co pro tebe to muselo byt spis utrpeni nez koukani co ? :)
Dreamsky NXP 256
roman68

Re: dreamsky NXP256 HD - eroxx

Příspěvek od roman68 »

11817/V/27500 máš správně, běží tam EROX HD asi budeš muset doladit talíř. Jinak tady už je to naladěno.

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/xFjoYGw/nxphd-cxdatabasev1-00-2-sdx
ragde

Příspěvek od ragde »

filmy i s titulky sleduji na počítači kde běží normálně . Foto včetně zvuku též z počítače. Za ten rok co mám D .256 jsem i zejména ze začátku kdy byly velké výpadky byl ale jinak spokojen, zejména díky vysok. rozlišení , které mě staré sat.nebraly.dík všem kdo nadále se zapojujete do diskuze člověk se přece jen něco občas doví.
ragde

Příspěvek od ragde »

zapoměl jsem dodat ,že k rozběhnutí karty Skylink jsem musel do servisu ,neboť mě po roce ,kdy jsem chtěl jet zase na ní mě vůbec nezabrala na žádný pokus.
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Nazdar blacker .Utrpenie je slabé slovo.Díky radge, že si to tu spomenul, keď Ti už Dreamsky nečítal tú kartu. Ja ho budem mať takisto teraz rok a idem s ním na reklamáciu do servisu.
Jimysto
satelitni prijimac: VU+Uno 4k

Příspěvek od Jimysto »

Mám tam poslední 1.58 a snad každých 15 min se to na chvilku 5 vteřin
kousne a znova rozjede.Zkoušel jsem zpátky starší verze ale je to to samé.
Dělá to jak s kartou nebo bez.Karta Skylink.Továrko dávám.Neví někdo co s tím?Spíš to nedělalo.
VU+Uno 4k/ Tv 55LG 4k
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

Jimysto píše:Mám tam poslední 1.58 a snad každých 15 min se to na chvilku 5 vteřin
kousne a znova rozjede.Zkoušel jsem zpátky starší verze ale je to to samé.
Dělá to jak s kartou nebo bez.Karta Skylink.Továrko dávám.Neví někdo co s tím?Spíš to nedělalo.
Pokud myslis gshare tak je jednoducha rada je pretizene. A pokud chce jet prez kartu odpoj ghare s kartou se to jednoduse mlati
Dreamsky NXP 256
Jimysto

Příspěvek od Jimysto »

Přes g-share už nejedu, dělá to se starou kartou skylink/ a servery mám vypnuté-včechny.
VU+Uno 4k/ Tv 55LG 4k
blacker91
Odborník
Odborník

Příspěvek od blacker91 »

Jimysto píše:Přes g-share už nejedu, dělá to se starou kartou skylink/ a servery mám vypnuté-včechny.
Takze i kdyz odpojis sitovy kabel lan nebo vyahnes wifi tak se to seka porad ??
Dreamsky NXP 256
ferko1237
Kontaktovat uživatele:

dreamsky NXP256 HD nejde prepnut z ovladačom

Příspěvek od ferko1237 »

zdravym mam taky problem z dialkovym ovladačom mi nejde prepnut žiaden program ked som dalej od prijimača avšak ked pridem ku prijimaču blišie dialkove mi prepne program baterie som meral z merakom 1.23v možete pomoct. a ešte v zadu gde je lan vstup mi nič nesvieti any jedna kontrolka ale dremsky spojenie ma.
show-man
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: dreamsky NXP256 HD nejde prepnut z ovladačom

Příspěvek od show-man »

ferko1237 píše:zdravym mam taky problem z dialkovym ovladačom mi nejde prepnut žiaden program ked som dalej od prijimača avšak ked pridem ku prijimaču blišie dialkove mi prepne program baterie som meral z merakom 1.23v možete pomoct. a ešte v zadu gde je lan vstup mi nič nesvieti any jedna kontrolka ale dremsky spojenie ma.

Baterie by měla mít tak min 1,4 V (nová má 1.5V) , s těma tvýma 1.23v asi ti nic jiného nezbude než si posunout křeslu tak na půl metru od přijímač a nebo vyměnit baterky .
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com
Jimysto

Příspěvek od Jimysto »

Zkusím vytáhnout ten sitový kabel,wifi nemám
VU+Uno 4k/ Tv 55LG 4k
Jimysto

Příspěvek od Jimysto »

Takže se to ted neseká ale nevím proč Nova HD Prima HD a slováci nejedou
vúbec žádní.
Naposledy upravil(a) Jimysto dne 26.březen 2012 - 17:03, celkem upraveno 1 x.
VU+Uno 4k/ Tv 55LG 4k
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky“