Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
pirmin

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od pirmin »

Dik. cez porter sa to podarilo.
Optibox Anaconda.
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Příspěvek od caldix »

jaronovak píše:radia som upravoval v pc v PSPad vybral som streamy z Ramradia napr.Chroma Metal http://s2.netstreaming.gr:8128 ide ale npr .Rock Antenne - Heavy Metal-http://www.rockantenne.de/webradio/chan ... -metal.m3u
neide
Uložil som ten subor heavy-metal.m3u k sebe a otvoril v notepade, URL adresu pridal ako nové rádio : http://mp3channels.webradio.rockantenne.de/heavy-metal

odskúšané a funguje.

Vyskusal som este aj ine radia tentokrat som nakukol do *.pls :
Metal Expres Radio: http://usa7-vn.mixstream.net:8248
24h Black/Death/Heavy Metal/Rock: http://87.230.53.10:9480

taktiez funguje :headbang:

Predpokladam ze vacsina radii takto pojde, len by to este chcelo nejaky pohodlnejší sposob pridavania nez to tam po jednom natukavat. (napr. subor kde to ma STB ulozene a tam to pridat cez PC, popripade import ulozenych stanic by bol super)
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

caldix píše:
jaronovak píše:
Predpokladam ze vacsina radii takto pojde, len by to este chcelo nejaky pohodlnejší sposob pridavania nez to tam po jednom natukavat. (napr. subor kde to ma STB ulozene a tam to pridat cez PC, popripade import ulozenych stanic by bol super)
Da sa to menit staci vo VAR/freetvplus/ a tam podla zanru zmenit a dopisat parametre v subore napr. pre internetradio.new alebo internetradio.mus a pod.
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
janoslama
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od janoslama »

je mozne pouzit ,,,WebZeal v2.7,,,a ,,,,internet tv+,,,na optibox koala?? Lebo v downloadoch na koalu nic podobne nieje a pluginy by asi mali byt na pouzitie rovnake pre obe prijimace,nie???
90cm+DM3800:95E-50W
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

New WebZeal plugins for Optibox Anaconda, Gekko, Raptor_v2.7!
Download-WebZeal_v2.7su.rar
http://www.mijnbestand.nl/Bestand-47UNKFXJBL4R.rar
janoslama píše:je mozne pouzit ,,,WebZeal v2.7,,,a ,,,,internet tv+,,,na optibox koala?? Asi ne.
http://sat-support.org/?a=downloads&dir=3
out of order...
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

Milos999 píše:
Caldix píše:
Da sa to menit staci vo VAR/freetvplus/ a tam podla zanru zmenit a dopisat parametre v subore napr. pre internetradio.new alebo internetradio.mus a pod.
Dobra rada nad zlato, presne toto som myslel, priznam sa ani ma nenapadlo to tam hladat #-o Riesil som prioritne reinstall Anacondy

Este ma tak pokusa jedna vec (ale asi nerealne), ak si nahram nejake video.ts mam k nemu aj info (i) z akého programu to bolo nahrate a popis. Nedalo by sa taketo info urobit aj pre ostatne videa nenahrane z boxu? Ze by som si opisal z CSFD popis k filmu a nejak ulozil ako tag alebo neviem co. Predpokladam ze to info je niekde v tom *.ts zasite.

Taktiez mi prosim poradte nejaky soft s cim sa da to *.ts strihat, mam nahraty HD dokument a rad by som vystrihal reklamy, skusal som Vegas HD, VideoReDo Plus, DVR Studio ale ziaden soft to nevedel otvorit :unknown:
BS Player mi to prehrava na PC v pohode

:thankyou:
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

caldix píše:
Milos999 píše:
Caldix píše:
Dobra rada nad zlato, presne toto som myslel, priznam sa ani ma nenapadlo to tam hladat #-o Riesil som prioritne reinstall Anacondy

Este ma tak pokusa jedna vec (ale asi nerealne), ak si nahram nejake video.ts mam k nemu aj info (i) z akého programu to bolo nahrate a popis. Nedalo by sa taketo info urobit aj pre ostatne videa nenahrane z boxu? Ze by som si opisal z CSFD popis k filmu a nejak ulozil ako tag alebo neviem co. Predpokladam ze to info je niekde v tom *.ts zasite.

Taktiez mi prosim poradte nejaky soft s cim sa da to *.ts strihat, mam nahraty HD dokument a rad by som vystrihal reklamy, skusal som Vegas HD, VideoReDo Plus, DVR Studio ale ziaden soft to nevedel otvorit :unknown:
BS Player mi to prehrava na PC v pohode

:thankyou:
zasite to bude v tych dalsich dvoch suboroch caldix :)

ak chces pracovat s .ts premenuj ho na .mkv a mozes s nim pracovat ...
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

Ja som tie zvysne dva subory vymazal a to info tam stale je :wink:
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

caldix píše:Ja som tie zvysne dva subory vymazal a to info tam stale je :wink:
no na nieco tam tie dva dalsie subory su tak ich radsej nemaz ale naco to netusim :P
Xenox

Příspěvek od Xenox »

Caute
na anaconde mi od FW 2.10.11 az po 2.10.29 stale zapina primac. Vzdy ho zapne na zaciatku zaciatku programu cez EPG a chce nahravat. Mate niekto podobny problem? neviete co s tým moze byt?
Dik.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Xenox píše:Caute
na anaconde mi od FW 2.10.11 az po 2.10.29 stale zapina primac. Vzdy ho zapne na zaciatku zaciatku programu cez EPG a chce nahravat. Mate niekto podobny problem? neviete co s tým moze byt?
Dik.
Memas v nom nahodou zasunuty usb kluc alebo pripojeny ext. disk ???
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Xenox píše:Caute
Dik.
pozri sa do menu nastavenie casovacov nemas tam nastavene nahravania ?
Menu - Systemove nastroje -> Casovac - tu je zoznam nastavenych casovacov skontroluj to tu je mozne ze si omylom poznacil nahravanie
11.12
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD

Příspěvek od 11.12 »

Prosím Vás buďte voľakto taký dobý a vysvetlite mi ako bude fungovať mcas a oscam s ICE kartou, keď Skylink prestane vysielať v cryptoworkse. Dajú sa tieto pluginy nejak prepnúť, aby sa tvárili ako čítačka Irdeto?
Optibox Anaconda HD - FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.10.29
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

11.12 píše:Prosím Vás buďte voľakto taký dobý a vysvetlite mi ako bude fungovať mcas a oscam s ICE kartou, keď Skylink prestane vysielať v cryptoworkse. Dajú sa tieto pluginy nejak prepnúť, aby sa tvárili ako čítačka Irdeto?
napriklad ja mam cistu Irdeto kartu a niektore kanaly ako napriklad Markiza HD mali podmienku aby isli cez Irdeto ... mcas aj oscam funguju aj s Irdetom nemusis si robit starosti. Plugin sa automaticky vypisuje na takejto karte "initializing irdeto" kdezto na inych kartach "initializicin cryptoworks". Citacka sa prepina automaticky na zaklade detekovanej karty a pouiziteho pluginu u Mcasu u Oscam musi byt pevne nastavanie na kazdy typ karty zvlast
11.12
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD

Příspěvek od 11.12 »

To že sa plugin prepína podľa typu karty rozumiem na 100%, ale je mám ICE kartu a MCAS mi píše "initializicin cryptoworks". Ďalej viem že ICE karta v Irdeto CI module bude fungovať v systéme Irdeto, takže keď Skylink prestane vysielať v Cryptoworkse a kúpim už spomínaný modul, všetko je v pohode. Ešte stále na 100%. Nemienim si kupovať Irdeto kartu a pokiaľ to nebude nutné ani CI mudul. Takže keď Skylink prestane vysielať v Cryptoworkse a bude vysielať len v Irdeto ako sa bude chovať plugin MCAS príp Oscam? Je v prijímači nejaký config súbor kde sa dá správanie pluginu ovplyvniť tak aby aj ICE kartu videl ako Irdeto a nie ako Cryptoworks?
Optibox Anaconda HD - FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.10.29
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

11.12 píše:To že sa plugin prepína podľa typu karty rozumiem na 100%, ale je mám ICE kartu a MCAS mi píše "initializicin cryptoworks". Ďalej viem že ICE karta v Irdeto CI module bude fungovať v systéme Irdeto, takže keď Skylink prestane vysielať v Cryptoworkse a kúpim už spomínaný modul, všetko je v pohode. Ešte stále na 100%. Nemienim si kupovať Irdeto kartu a pokiaľ to nebude nutné ani CI mudul. Takže keď Skylink prestane vysielať v Cryptoworkse a bude vysielať len v Irdeto ako sa bude chovať plugin MCAS príp Oscam? Je v prijímači nejaký config súbor kde sa dá správanie pluginu ovplyvniť tak aby aj ICE kartu videl ako Irdeto a nie ako Cryptoworks?
neviem ako ti to mam napisat, Mcas uz teraz cita Irdeto to ze prioritne cita Cryptoworks je v poriadku akonahle sa vypne koncom roka Cryptoworks bez problemov zacne spolupracovat s Irdetom. Mne napriklad pise "Smartcart Initializing Irdeto" kedze mam Irdeto kartu. Modul je zbytocnost pri tomto type prijimaca. Oscam som skusal tak isto je schopny citat Irdeto kartu. Spravanie Mcas pluginu ovplyvnit nevies. Oscam sa konfiguruje specificke pre kartu ICE, inak pre kartu Irdeto - adresar /tuxbox/config
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

helix26 píše:
caldix píše:Ja som tie zvysne dva subory vymazal a to info tam stale je :wink:
no na nieco tam tie dva dalsie subory su tak ich radsej nemaz ale naco to netusim :P
jedna je zvukova stopa a druha titulky
na prerabanie videa v TS pekne popisal tu Zapa

Kód: Vybrat vše

http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=24162&p=205780&hilit=DVD+Lab+Pro#p205780
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

OSCAM skyway config je zas tu dobre spracovany

Kód: Vybrat vše

http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=24509&start=20
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

Milos999 píše:V novom FW pribudlo najma Internet Radio. Predvolene su niektore cz a sk radia podla zanru... Dalej pribudlo Weather forecast cize predpoved pocasia. Staci napisat nazov mesta a samozrejme musite mat anacondu pripojenu na internet a predpoved na niekolko dni je zobrazena... Novy soft sa zda byt stabilny...
Weather forecast funguje OK, ale ako tam dám dlhé A (á) ??? Poraďte prosím.
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

peter1971 píše:
Milos999 píše:V novom FW pribudlo najma Internet Radio. Predvolene su niektore cz a sk radia podla zanru... Dalej pribudlo Weather forecast cize predpoved pocasia. Staci napisat nazov mesta a samozrejme musite mat anacondu pripojenu na internet a predpoved na niekolko dni je zobrazena... Novy soft sa zda byt stabilny...
Weather forecast funguje OK, ale ako tam dám dlhé A (á) ??? Poraďte prosím.
bez diakritiky ono ta to najde bez problemov aj ja mam v bydlisku makcen a naslo moje mesto :)
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“