Optibox Gekko HD

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dzordzo

Re: Optibox Gekko HD

Příspěvek od dzordzo »

ahojte,
mam tento prijimac ale na ceskych programoch mi nefunguje hlasitost ani teletext. niekedy sa stane, ze pri prepnuti na iny program zamrzne. musim ho vypnut. mam mcas plugin built date 16.3.2012 standardnej konfiguracie, mal som septembrovy ale ani po update sa nic nezmenilo. fw je verzia 2.10.20 zdielanie nepouzivam. wifi klienta mam TL-WN722N ale toho mi vobec nerozpozna. je sanca ho rozbehat? diky
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

TL-WN722N je nekontabilny, nema podporu linux alebo protokol ralink a to ze ti nejde ovladanie hlasitosti na ceskych staniciach s takou situaciou som sa este nestretol, doporucil by som vycistit box a znova ho cely nainstalovat a dat tam najnovsi fw lenze na gekko nie je cistiace fw ako som uz spominal ze anaconde a gekku tento fw chyba
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Tento soft som použil na vyčistenie Anacondy a podľa mňa pôjde i na Gekko:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

kaon píše:Tento soft som použil na vyčistenie Anacondy a podľa mňa pôjde i na Gekko:
vsak hej akurat tam potrebujes krizeny RS232 seriovy kabel
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

helix26 píše:
kaon píše:Tento soft som použil na vyčistenie Anacondy a podľa mňa pôjde i na Gekko:

To snáď nemôže byť žiaden problém.
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

kaon píše:
helix26 píše:

To snáď nemôže byť žiaden problém.
v sekcii download anaconda tam uz je tento program osobne som ho pouzil na anacondu celkom som spokojny ...
s tym kablom problem nie je skor ak mas notas tak so seriovym portom :(
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

No tento program som použil i ja na Anaconde a som uplne spokojny .Konecne po prečisteni a nainštalovani novych fw a pluginoch ide bez zaseku.Zdielanie +EMU+Prehravanie a nahravanie medii cez sieťovy disk 1TB+internet videa radia no proste super :)
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

jaronovak píše:No tento program som použil i ja na Anaconde a som uplne spokojny .Konecne po prečisteni a nainštalovani novych fw a pluginoch ide bez zaseku.Zdielanie +EMU+Prehravanie a nahravanie medii cez sieťovy disk 1TB+internet videa radia no proste super :)
vyznacny podiela na tom ze ide bez zaseku ma novy stabilny firmware ... cleaner pomoze ale na druhej strane bez noveho firmware by taku stabilitu optibox nemal
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

To maš pravdu ale ked pred tym boli nainštalovane asi 15 fw a pluginy ani nehovorim aby sa človek strafil do spravnej kombinacii tak asi bordel tam bol čo povieš?
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

jaronovak píše:To maš pravdu ale ked pred tym boli nainštalovane asi 15 fw a pluginy ani nehovorim aby sa človek strafil do spravnej kombinacii tak asi bordel tam bol čo povieš?
bordel ako bordel ... ja som to cistil rucne cez FTP klienta ked som nepotreboval plugin som ho zmazal a firmware by mal celu pamet flashovat tak ze tam nic stare neostane takze tazko povedat
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Asi je lepsie zmeni prijmac na HDBOX alebo octagon je tam lepsia podpora, na vycistenie pouzivam uz spominany fw v6 pred kazdym nahratim noveho fw tym vylucim ze mi box vytuhne pri vahravani fw a ostane uplne cisty a stabilnejsi zo zaloh si potom nahram seting aj plugin a pozeram \:D/
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Noro C píše:Asi je lepsie zmeni prijmac na HDBOX alebo octagon je tam lepsia podpora, na vycistenie pouzivam uz spominany fw v6 pred kazdym nahratim noveho fw tym vylucim ze mi box vytuhne pri vahravani fw a ostane uplne cisty a stabilnejsi zo zaloh si potom nahram seting aj plugin a pozeram \:D/
Vec nazoru niekto by povedal, ze naj je Fortis... Optibox Anaconda a Gekko maju totozny hardware... Gekko ma ine napajanie a je mensi... Co sa tyka podpory myslim si, ze HD optiboxy ju maju dostatocnu... Anaconda, Gekko a Raptor kazdy mesiac novy FW a samozrejme aj nove pluginy...

Vec stability je FW nove su teraz stabilne ale sarapatu robia aj pluginy...
Pri problemov pri zamrzani je potrebne vymazat cez FTP slozku VAR a neistalovat zbytocne pluginy, ktore nepozivame... Treba vzdy vyskusat co ako a s cim moze ist spolu...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

No pluginy su spolocne pre vsetky fortis linux prijmace coz je velka vyhoda len ich spravne nastavit.
kennik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kennik »

korask píše:ten oscam co je v download ti nesiel? Mne ide bez problemov aj zdielanie. HOvorim o irdeto skylink.
skusal som, len ho asi neviem nastavit.. :(
lacoceco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: X-Trend 9500

Příspěvek od lacoceco »

kennik píše:
korask píše:ten oscam co je v download ti nesiel? Mne ide bez problemov aj zdielanie. HOvorim o irdeto skylink.
skusal som, len ho asi neviem nastavit.. :(
to by aj mňa zaujímalo ako sa oscam nastavuje, ale je to asi trošku zložitejšie :o
korask
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: ip9900-pkt nebula SATA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korask »

co chces nastavovat ten v download ide hned na irdeto skylink
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Tiez som nainstaloval oscam,ale na kartu ice.Karta funguje hned,ale potrebujem rozbehat vonk. server.Cely den som skusal nastavit no nedari sa mi tak prosim dajte sem nejake funkcne konfigi alebo do ss.Prosim.
:thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou:
fofak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fofak »

Prosim vas pytam sa znova nepomoze mi niekto s tym OSCAMOM????Karta cez oscam ide ale vonk.server nie tak mi poradte kde do konfigu zadat prihlasovacie udaje z vonk.serveru.Konfig-oscam server -zadat do do cccam alebo do newcamd???A co este v ktorom konfigu treba nastavit???
Ide ma uz z toho ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Prosim poraddte.
kennik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kennik »

ja mam Irdeto a podarilo sa mi rozbehat zdielanie cez Mclient po lokalnej sieti...
teda, zatial to funguje.. :)
jacky035
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jacky035 »

Poradil by mi niekto ako spravit DLNA ? Teda prepojenie pc s prijimacom tak, aby som subory z pc videl v prijimaci. Ono mi to doteraz slo no odkedy mam router tak to neviem rozchodit.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“