Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
mik3333

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od mik3333 »

Tiez som mal tento problem, hlavne po nahrati firmware 29 to zacalo byt pravidelne. Niekedy dokonca zatuhol na 30 sekund, napisal Kodovane.., a po chvili sa rozbehol.
Skusil som potom nahrat firmware podtla tohto postupu cez USB:
http://technet.euweb.cz/2012/01/Rychle- ... troju.html

odvtedy nezamrzla moja anaconda ani raz. Mám pocit, že aj zobrazenie kanálu pri prepnutí ide rýchlejšie
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

mik3333 píše:Tiez som mal tento problem, hlavne po nahrati firmware 29 to zacalo byt pravidelne. Niekedy dokonca zatuhol na 30 sekund, napisal Kodovane.., a po chvili sa rozbehol.

odvtedy nezamrzla moja anaconda ani raz. Mám pocit, že aj zobrazenie kanálu pri prepnutí ide rýchlejšie
praveze toto som uz urobil ... rano som tam nahral oscam tak dufam ze ten uz nebude robit hluposti
trezor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trezor »

Ja pouzivam FW pre Octagon, ked som tam dal v 29, zacalo to robit blbosti tiez preto som sa vratil na v 28. Pre anacondu ale v28 neexistuje.

Prehravanie filmov a posun zvuku je problem aj v octagone FW ale aj v HDboxe. Mam to vyskusane. :cry:
Optibox Anaconda, FW Octagon SF 1008SE+ 2.11.77, MCAS 4.9.2013, Skylink IRDETO, Astra 19.2° a 23.5°
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Nevie niekto prosim co je so strankou sat-support.org ??? Neda sa zobrazit... Chcel som stiahnut nejake veci a neda sa...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
trezor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trezor »

nefunguje ani mne
Optibox Anaconda, FW Octagon SF 1008SE+ 2.11.77, MCAS 4.9.2013, Skylink IRDETO, Astra 19.2° a 23.5°
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Milos999 píše:Nevie niekto prosim co je so strankou sat-support.org ??? Neda sa zobrazit... Chcel som stiahnut nejake veci a neda sa...
stranka je asi v rekonštrukcii ale Free software downloads je ok
nhnh

Příspěvek od nhnh »

ahojte,mám wifi usb tl-wn727n verzia v anaconde 2.09.55
chcel som urobiť tento postup:
1vypni sieť. vypínačom Anacondu
2 zasun USB WiFi , zapni sieťový vypínač na Anaconde
3 Po nabehnutí prejdi na nastavenie siete
4 Typ pripojenia navoľ na WiFi
5 V nápovedi dolu máš farebné tlačítka- daj sken/modré/ alebo nastavenie WiFi /zelené/
6 Zvol pripojiť
7 FIČÍŠ[/quote]
lenže v sieťovom nastavení nemám možnosť zmeny na wifi,je tam len ethernet,takže som sa ďalej nepohol.Treba tam ešte niečo dorobiť?
ďakujem
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Skus nainstalovat novy fw ci ti to nepomoze lebo niektore fw mali problem s najdenim wifi usb
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

nhnh píše:ahojte,mám wifi usb tl-wn727n verzia v anaconde 2.09.55
chcel som urobiť tento postup:
1vypni sieť. vypínačom Anacondu
2 zasun USB WiFi , zapni sieťový vypínač na Anaconde
3 Po nabehnutí prejdi na nastavenie siete
4 Typ pripojenia navoľ na WiFi
5 V nápovedi dolu máš farebné tlačítka- daj sken/modré/ alebo nastavenie WiFi /zelené/
6 Zvol pripojiť
7 FIČÍŠ
lenže v sieťovom nastavení nemám možnosť zmeny na wifi,je tam len ethernet,takže som sa ďalej nepohol.Treba tam ešte niečo dorobiť?
ďakujem
Daj si fw taký ako mám ja. A ešte pozri akú verziu wifi usb máš. Ak máš v.3 tak jednoznačne používaj posledný alebo predposledný fw. Na starších ti pôjde len staršia verzia tohoto "kľúča". Číslo verzie nájdeš na krabici.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
nhnh

Příspěvek od nhnh »

verziu klúča mám v.3 takže skúsim ten tvoj fw.je stabilný?neseká,nezamrza?zdielam. a malo by to fungovať aj cez usb hub?chcem do zadného portu zapojiť pevný disk a aj tu wifi
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

nhnh píše:verziu klúča mám v.3 takže skúsim ten tvoj fw.je stabilný?neseká,nezamrza?zdielam. a malo by to fungovať aj cez usb hub?chcem do zadného portu zapojiť pevný disk a aj tu wifi
USB hub funguje bez problemov teda Anaconda dokaze fyzicky namapovat tri datove zariadenia v priecinkou /STORAGE/ su tri pod adresare ale pokial je v USB hube usb wifi adapter + disk ide to krasne akurat obcas treba vymenit porty v ktorych sa nachadzaju aby sa mapoval spravne disk ... osobne pouzivam dvojkovy pasivny USB hub v jednom porte mam wifi adapter v druhom disk bez problemov
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Nedalo mi to a zistil som, ze forum sat-support.org je nefunkcne od 16.4.2012 !!! zdovodu ukoncenia doby domeny na hostingu... Skoda lebo co sa tyka podpory FW, pluginov a pod. pre optiboxy toho tam bolo dost vela.... len dufam, ze ho obnovia alebo presunu inde :!: :?:
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

To nie je potesujuca sprava, este ze do anacondy sa da dat fw z octagona 1008se+ alebo z hdboxa 9105 a tie prijmace maju u nas dobru podporu
kennik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kennik »

Cafte..

precital som si skoro cele vlakno, ale potreboval by som ujasnit veci.. Mam Anacondu a Gekko, chcel by som zdielat Skylink Irdeto..

ak som dobre pochopil, do Anacondy treba dat Mcas na citanie Irdeto.. len mi dalej nie je jasne to zdielanie - chcem aby bola Anaconda ako server a Gekko ako klient.. treba dat plugin Xcam do obcoh prijimacov ? ako ho treba nastavit..?

velmi pekne dakujem..

:thankyou:
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Do jedneho prijimaca, ktory bude zaroven server cize z neho budes davat zdielat je potrebne naistalovat oscam a nastavit pre zdielanie Skylink Irdeto a pre druhe prijimace ako klientov staci potom xcam a tiez nastavit pre zdielanie... Vsetko totu mas popisane len treba hladat a najst... Doporucujem prejst si aj sekciu Oscam - multiprotokolárny kartový server
Obrázek
kennik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kennik »

Milos999 píše:Do jedneho prijimaca, ktory bude zaroven server cize z neho budes davat zdielat je potrebne naistalovat oscam a nastavit pre zdielanie Skylink Irdeto a pre druhe prijimace ako klientov staci potom xcam a tiez nastavit pre zdielanie... Vsetko totu mas popisane len treba hladat a najst... Doporucujem prejst si aj sekciu Oscam - multiprotokolárny kartový server
Diky..

ja viem, ze je to tu vsetko popisane, presiel som skoro cele vlakno, ale nenasiel som uplne vsetko, resp. som zle hladal, a to som sa naozaj snazil..
pozeral som aj sekciu Oscam, len som tam velmi nepochodil..

keby mi este s tymto vedel niekto trosku pomoct, bol by so naozaj vdacny..

:thankyou:
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Zdravim existuje nejaky program na prevod http adresy na rtmp" na Internet TV aby so mohol pridat stremove tv.Ako vlastne sa pridavaju TV? :thankyou:
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
sakuso
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sakuso »

helix26 píše:
mik3333 píše:Tiez som mal tento problem, hlavne po nahrati firmware 29 to zacalo byt pravidelne. Niekedy dokonca zatuhol na 30 sekund, napisal Kodovane.., a po chvili sa rozbehol.

praveze toto som uz urobil ... rano som tam nahral oscam tak dufam ze ten uz nebude robit hluposti
skusal som to podla tvojho navodu,ale vypisuje eror:92
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“