MMDS Nitra (Obecné siete) 2100-2300 MHz V
Pokrytie jednotlivých regiónov
Moderátor: EnoSat
-
bonifac123
Re: MMDS Nitra a MMDS Pieštany 2100-2300mhz
Příspěvek od bonifac123 »
Sito vertikálne + kalifornia, analog ide. Sito horizontalne + Shovel -DR horizontelne ani ťuk, vymena za AIDC 3419 tiež nič napájač original 18V (nový kondík) naprázdno 23,3V. Testoval som na Opticum 2500 a teraz na Maxevo DVB-C,T (combo). AIDC (2 ks) som pred cca 2 týždnami testoval v Nitre priamo u známeho ide. No nemám merák takže testujem spôsobom pokus omyl, do merákov asi nebudem investovať ved o nič neide. Len tá moja zvedavosť ma ktomu láka, no i tak som sa ešte nevzdal len to počasie my nedovolí. Cez týždeň nemám čas a víkendy sú momentálne zapršané.
no podla mojich poslednych informacii vyzarovaci diagram je nasmerovany na Trnavu v mojej lokalite by to teoreticky nemalo ist pritom to ide skusal som to na dvoch miestach v dedine bez problemov
-
bonifac123
Tak už som v obraze, signál príjem cca 80%. Niejaký rezervný len okolo 1 dB čoje uboho málo. meranie tesne u antény cca 2 m. prepnutie meráku do obrazového modu obraz nestabilný vypadával asi po 5 sek. intrevaloch. Príbeh asi odložím add acta. Nemám riešenie ... či?
ja som dal rodicom staru californiu a ide myslim ok, teda nestazovali sa. je to v obci vinodol, co je este o nieco vychodnejsie ako nove zamky, od zobora. aj ked nz su asi 2krat dalej. ale zase vacsia antena by to mala zase vynahradit. aspon by som tak myslel.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Ahoj, už sa oteplilo a ja by som konečne rád naladil MMDS či už z NR, alebo PN, no kupil som si konvertor AB 3819 (2,1 - 2,3 GHz, ale stále si neviem na mojom SAMSUNGU pozriet tolko krat spominane tv baličky. Takže asi budem potrebovať konvertor s komôrkovími filtrami a tento AB3819 ak by mal niekto zaujem predam.
Otazka znie, koľko je to v metroch keď poviete či nie je v okolí BTS? Lebo asi nejakú v okolí mám (550m odo mňa je komín a v jeho polovici sú nejaké antény ale neviem či BTS), alebo som už tak osprostený že to neviem iba naladiť??? Ale frekvenciu aj širku pasma zadavam na 100% dobre.
Prípadne je niekto ochotný mi požičať (za zálohu samozrejme) či už nejaký settopbox na ktorom to určite ide, alebo konvertor s komôrkovými filtrami?
Ďakujem.
Otazka znie, koľko je to v metroch keď poviete či nie je v okolí BTS? Lebo asi nejakú v okolí mám (550m odo mňa je komín a v jeho polovici sú nejaké antény ale neviem či BTS), alebo som už tak osprostený že to neviem iba naladiť??? Ale frekvenciu aj širku pasma zadavam na 100% dobre.
Prípadne je niekto ochotný mi požičať (za zálohu samozrejme) či už nejaký settopbox na ktorom to určite ide, alebo konvertor s komôrkovými filtrami?
Ďakujem.
...obraz nestabilný vypadával asi po 5 sek. intrevaloch...
S najväčšiou pravdepodobnosťou sa jedná o silné zarušenie v mieste príjmu.
Sú prípady kedy nepomôže ani komôrkový filter,potom sa na konvertor nasadzuje tzv. antiradarová strieška a parabola sa mierne odkloní od epicentra rušenia a taktiež sa naklána.Sú ešte aj iné postupy avšak iba pre zdatných vo VF technike a samozrejme náročné na čas.
V prílohe je pohľad na dva typy striešok,oba typy sú osvedčené.
S najväčšiou pravdepodobnosťou sa jedná o silné zarušenie v mieste príjmu.
Sú prípady kedy nepomôže ani komôrkový filter,potom sa na konvertor nasadzuje tzv. antiradarová strieška a parabola sa mierne odkloní od epicentra rušenia a taktiež sa naklána.Sú ešte aj iné postupy avšak iba pre zdatných vo VF technike a samozrejme náročné na čas.
V prílohe je pohľad na dva typy striešok,oba typy sú osvedčené.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
bonifac123
Aké sú rozmery tých striešok teda hlavne ten druhý obraz?
-
bonifac123
Strieška na obrázku je komerčný artikel spoločnosti SATRO v cene cca 6 €.
Domácka výroba nie je náročná,materiál nerezový plech 0.8 mm o rozmeroch
400x300 mm.,rozmer plechu uvádzam s prídavkom na ohnutie a zalícovanie.
Domácka výroba nie je náročná,materiál nerezový plech 0.8 mm o rozmeroch
400x300 mm.,rozmer plechu uvádzam s prídavkom na ohnutie a zalícovanie.
Nejaké info odo mňa...
Takže mám Californiu, výstup do S-pásma, lokalita Hul, cca 30 km od NR.
Frekvencie: 314, 322, 330, 338 a 346 MHz.
Prijímač Alma T-1600 nedokázal naladiť žiadny kanál aj napriek tomu, že umožňuje zadať potrebné frekvencie manuálne. Prijímač Sencor SDB-1010T naladil programy bez problémov, takisto nutnosť manuálne zadať frekvencie. Sila aj kvalita signálu sa pohybovala na hodnotách 75-76%.
Monitor s TV tunerom Samsung pri automatickom ladení nič, pri manuálnom zadaní frekvencií našiel všetky programy bez problémov. Sila signálu je 96 až 99 percent. Samsung zabrazuje ešte nejakú úroveň chýb, tam mi občas vyskočia nejaké hodnoty. To bude zrejme príčina občasného štvorčekovania u niektorých programov. Bude to chcieť asi lepšie nasmerovať anténu. Mimochodm cca 2 km odo mňa sa nachádza vysokonapäťové vedenie, ktoré robilo trošku problém pri MMDS analógu.
Tak sa potvrdilo, že rušenie spôsobuje to elektrické vedenie. S tým asi nič nenarobím, musel by som dať anténu vyššie aspoň o 5m a to je v mojich podmienkach asi nereálne.
Alebo ešte pripadá v úvahu príliš silný signál z konvertora ako písal vyspe, lebo tá moja california má nejaký podozrivo veľký zisk, tuším 48 alebo 52 dB.
Ešte nejaké postrehy k samotnému vysielaniu:
- na žiadnom programe nefunguje EPG,
- niektoré programy majú monofónny zvuk (aj horší obraz),
- ani jeden z prijímačov, na ktorých som testoval, nedokázal získať dátum a čas, zrejme tieto informácie tiež nie sú súčasťou signálu
- myslím, že kvalita obrazu je o niečo nižšia oproti DVB-T od Towercomu, ale to je asi aj logické, keďže v jednom MUXe je tu 7 až 9 programov
Programová ponuka k 2.5.2012:
1 STV1
2 STV2
3 Markíza
4 Joj
5 Joj Plus
6 Doma
7 TA3
8 CT1
9 CT2
10 Prima family
11 Prima Cool
12 Prima Love
13 Nova
14 Nova Cinema
15 Nova Sports
16 TV Barrandov
17 Eurosport CZ
18 Sport 1 CZE
19 Spektrum
20 Spektrum Home
21 Nitricka.tv
22 TV LUX
23 CT 24
24 TV Patriot
25 Viasat Explorer/Spice
26 Viasat History
27 MTV Hits
28 MTV Rocks
29 Óčko
30 Musiq1
31 Discovery Central Europe
32 TV Paprika
33 Minimax/Animax
34 ducktv
35 test1 (HBO)
36 test3 (HBO2)
37 test2 (HBO Comedy)
38 Západoslovenská TV
Takže mám Californiu, výstup do S-pásma, lokalita Hul, cca 30 km od NR.
Frekvencie: 314, 322, 330, 338 a 346 MHz.
Prijímač Alma T-1600 nedokázal naladiť žiadny kanál aj napriek tomu, že umožňuje zadať potrebné frekvencie manuálne. Prijímač Sencor SDB-1010T naladil programy bez problémov, takisto nutnosť manuálne zadať frekvencie. Sila aj kvalita signálu sa pohybovala na hodnotách 75-76%.
Monitor s TV tunerom Samsung pri automatickom ladení nič, pri manuálnom zadaní frekvencií našiel všetky programy bez problémov. Sila signálu je 96 až 99 percent. Samsung zabrazuje ešte nejakú úroveň chýb, tam mi občas vyskočia nejaké hodnoty. To bude zrejme príčina občasného štvorčekovania u niektorých programov. Bude to chcieť asi lepšie nasmerovať anténu. Mimochodm cca 2 km odo mňa sa nachádza vysokonapäťové vedenie, ktoré robilo trošku problém pri MMDS analógu.
Tak sa potvrdilo, že rušenie spôsobuje to elektrické vedenie. S tým asi nič nenarobím, musel by som dať anténu vyššie aspoň o 5m a to je v mojich podmienkach asi nereálne.
Alebo ešte pripadá v úvahu príliš silný signál z konvertora ako písal vyspe, lebo tá moja california má nejaký podozrivo veľký zisk, tuším 48 alebo 52 dB.
Ešte nejaké postrehy k samotnému vysielaniu:
- na žiadnom programe nefunguje EPG,
- niektoré programy majú monofónny zvuk (aj horší obraz),
- ani jeden z prijímačov, na ktorých som testoval, nedokázal získať dátum a čas, zrejme tieto informácie tiež nie sú súčasťou signálu
- myslím, že kvalita obrazu je o niečo nižšia oproti DVB-T od Towercomu, ale to je asi aj logické, keďže v jednom MUXe je tu 7 až 9 programov
Programová ponuka k 2.5.2012:
1 STV1
2 STV2
3 Markíza
4 Joj
5 Joj Plus
6 Doma
7 TA3
8 CT1
9 CT2
10 Prima family
11 Prima Cool
12 Prima Love
13 Nova
14 Nova Cinema
15 Nova Sports
16 TV Barrandov
17 Eurosport CZ
18 Sport 1 CZE
19 Spektrum
20 Spektrum Home
21 Nitricka.tv
22 TV LUX
23 CT 24
24 TV Patriot
25 Viasat Explorer/Spice
26 Viasat History
27 MTV Hits
28 MTV Rocks
29 Óčko
30 Musiq1
31 Discovery Central Europe
32 TV Paprika
33 Minimax/Animax
34 ducktv
35 test1 (HBO)
36 test3 (HBO2)
37 test2 (HBO Comedy)
38 Západoslovenská TV
Naposledy upravil(a) mucko2000 dne 05.květen 2012 - 15:14, celkem upraveno 3 x.
-
bonifac123
Už som to vzdal, nič nechytám na tom velkom site. Asi jeto tu silne zarušené. A pozerat TV na streche s 2 m káblom je nepraktické
.
ak ide do anteny priliš silny signal stym velmy nič nenarobiťe maximalne možno tak použitim trafa ktore ma regulaciu napetia znižiť napajanie konvertora a tym aj jeho zisk o ničom inom neviem čo by ste mohli v amaterskych podmienkach urobyť.Silni signal nemusi isť len do konvertora ale može isť aj do samotnej skrinky .SKRINKA dvb-t,c ak donej vlezie signal silnejši ako 80dbuv tak začne padať kvalita a začne kockovať a vypadavať opraz .Na vstupe do skrinky by som zaradil utlmovy članok regulovatelni a skusil zoslabyť uroven signalu ktora lezie do samotnej skrinky čo sa stane.Ešte by ste mohli skusiť pri pozeraniu na silu a kvalitu signalu na telke vytiahnuť zo zastrčky trafko ak by sa sila alebo kvalita na sekundu zlepšila použil by som regulovatelni zdroj .Rušenie z vonku nemusi isť len do anteny ale kludne sa do telky može dostavať aj cez kabel vlkezie donho lebo kabel ma nekvalitne tienenie hlavne ak sa jedna o najlacnejšie kable.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
-
Axwell
- satelitni prijimac: Opticum X80 HDMI
- Kontaktovat uživatele:
bonifac123: si z NZ, ako vidim len tak tak, si chytil nejaky signal, no ale programova ponuka je velmi dobra ! Takze ale vidim, ze technika som nasiel akurat jeden eshop kde bola predavana antena pre MMDS ? MMDS neni analog ? a MVDS digital ? nieco mi to tak hovori...
-
Axwell
- Kontaktovat uživatele:
fajn, teraz okolo MMDS TV Nitricka, precital som si toto cele vlakno, a neviem sa rozhodnut ci to skusit alebo nie, a ak ano tak aka antena lebo zatial som jednu nasiel ten zo sapeko obchodu, vzdialenost som presme meral na zobor je 49km vzdusnou ciarou, vyhlad cisty a to myslim ze az po zobor by mal byt bez kopcov.
to je velka vzdialenosť antenu neviem aku bo neviem aky maš signal konvertor by som skusil nejaky z komorkovymi filtrami a nejake vedšie sito konvertor na 2100mhz-2300mhz potrebuješ či ti to pojde neviem nemam veštecku gulu.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
Inac pred par tyzdnami to mojim fotrovcom tiez prestalo ist, napriek tomu ze niekolko tyzdnov im to islo v pohode. Co som skusal, tak zalezi na tom, ci je signal zluceny aj so signalom z MMDS sita na Satro-analog. Ak je, tak signal sa upne strati (sila 16 percent, kvalita 0). Ale ak to oddelim, tak to ide ako tak, aj ked nie idealne, zakockuje to kazdych par sekund trochu. Ako som pisal vyssie, ale predtym to takto islo v poho.
Tak sa mi to tak javi, ze ci nahodou nebol znizeny vyzarovaci vykon zo Zobora. Ci to by zistili aj ostatni asi. Ci?
Lebo neviem, kde inde moze byt problem. Chcem tam skusit na kabel zo satra dat pasmovu priepust (na UHF 4 a 5 pasmo), mozno to pomoze.
A musim to vyriesit, lebo babka uz hromzi ze nema Joj plus a pod (som jej dal naspat len satro).
Tak sa mi to tak javi, ze ci nahodou nebol znizeny vyzarovaci vykon zo Zobora. Ci to by zistili aj ostatni asi. Ci?
Lebo neviem, kde inde moze byt problem. Chcem tam skusit na kabel zo satra dat pasmovu priepust (na UHF 4 a 5 pasmo), mozno to pomoze.
A musim to vyriesit, lebo babka uz hromzi ze nema Joj plus a pod (som jej dal naspat len satro).
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
-
bonifac123
Ak mate cestu niekto do NZ alebo blízkeho okolia dajte vediet, skuste my poradit na mieste čo mám upraviť zmeniť ...
-
Axwell
- Kontaktovat uživatele:
na akej antene, velkost, konvertor mas ? napis namerane hodnoty
- maolynx
- satelitni prijimac: ant. Iskra DTX-92F + 16dB
- Kontaktovat uživatele:
Na 49km by to MMDS mohlo ísť. Vyspe plánoval robiť niejaké testy v rôznych vzdialenostiach príjmu, ale neviem či sa k tomu nakoniec dostal. Pre najväčší zisk odporúčal klasickú parabolu.
Je ten dgitálny MMDS (TV Nitrička) slabší ako starý analóg Satro ? Alebo sa dá predpokladať, že kde išiel analóg mal by ísť aj digitál ? Lebo u nás sa analóg z Nitri bežne chytal (48km). Keď som pred mesiacom skúšal analóg (sito 70cm, starý konvertor bez filtrov), tak to bolo dosť zašumená a asi aj rušené novými BTS-kami (v obraze sa objavili horizontálne pruhy, a doslova "čipkované ornamenty"
).
Je ten dgitálny MMDS (TV Nitrička) slabší ako starý analóg Satro ? Alebo sa dá predpokladať, že kde išiel analóg mal by ísť aj digitál ? Lebo u nás sa analóg z Nitri bežne chytal (48km). Keď som pred mesiacom skúšal analóg (sito 70cm, starý konvertor bez filtrov), tak to bolo dosť zašumená a asi aj rušené novými BTS-kami (v obraze sa objavili horizontálne pruhy, a doslova "čipkované ornamenty"
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51