GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
Bahnak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od Bahnak »

Vlastním tento STB a zdá se mi reakce na DO trochu pomalá(ten starší ovladač).V kterém FW je to OK.Baterky koupené nové-zdá se mi když ten kryt na předku STB otevřu tak je reakce rychlejší.Mohl by někdo k tomu říct svůj názor.Předem děkuji.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Nevim co máš za sw. Ale zkus nahrát sw . 1.4.30. ten chodil na ovladač rychle. Jenom tento. Vyzkoušej a dej vědět jak to dopadlo.Je to 300 verze.Udělej si nejdřive zálohu at se máš k čemu vrátit.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:?: Já taky mám jeden dotaz mám nahraný sw.1.3.42. 300 verze. Vše chodí , snad dobře ,ale člověk chce vylepšovat a tak se ptám jestli je lepší verze 1.4.34. 300. a k čemu slouží to modré tlačítko k zafajfkování zvuk , karta nebo slot 1,2, descrambled. To je nějaká vychytávka v jiných sw.to neni pouze v tomto. Nebo to je na karty TNK ? Polský?Díky za odpověd. :)
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

tak co znamena descrambled by som rad vedel aj ja
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Je to modrý tlačítko na ovladači a sw jestli se nepletu Traian 300 . 1.4.34.
kvete

Příspěvek od kvete »

Zdravím,
mám otázku ohľade formátov používaných pri nahrávaní. Aké su rodiely medzi TS, TP a MPEG?
Vdaka za info.
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

Ahojte, uz dlhsi dobu sa snazim zistit, na co sluzia tie mcaskey.bin subory. Nikde to nebolo takto priamo napisane, ale domyslel som ti to. Ak som to zle pochopil, tak ma prosim opravte.
Ok, ako ale zistim, ktore stanice su tam? Da sa to z toho subora nejako vycitat? Nejaky zoznam z toho urobit? Parabolu mam na Astru 19,2 a 23,5, tak by som rad vedel, ktore TP mozem prehladat a ktore nemusim.

Prosim odpovedzte, moc mi tym pomozete. Fakt moc prosim
VU+ Zero 4K, VTi 13, OScam
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

ptacko píše:Ahojte, uz dlhsi dobu sa snazim zistit, na co sluzia tie mcaskey.bin subory. Nikde to nebolo takto priamo napisane, ale domyslel som ti to. Ak som to zle pochopil, tak ma prosim opravte.
Ok, ako ale zistim, ktore stanice su tam? Da sa to z toho subora nejako vycitat? Nejaky zoznam z toho urobit? Parabolu mam na Astru 19,2 a 23,5, tak by som rad vedel, ktore TP mozem prehladat a ktore nemusim.

Prosim odpovedzte, moc mi tym pomozete. Fakt moc prosim
Tady máš program a v něm to otevři a budeš moudřejší. :good:
Samozřejmě si můžeš udělat svoje vlastní podle svojí potřeby.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Oggy23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI

Příspěvek od Oggy23 »

Pro risik
Pokud se nepovede aktualizace fw. musíš propojit počítač s přístrojem kabelem RS232. Přes USB na přístroji nepovedenou aktualizaci nenapravíš.
Popis nového fw. není ani na zahraničních forech, odkud ho stahujeme, takže je na každém, jestli si ho vyzkouší, nebo ne.

K tvým připomínkám k přístroji
1. Pokud se ti nelíbí tato verze fw. (barva vybrané položky v menu - oranžová), vyzkoušej jinou verzi fw. (myslím, že je opravdu z čeho vybírat)
Zkus si pročíst forum, je tady pár fotek, jak vypadají jiné modifikace :
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=1420
2. Který timer máš na mysli ? Jestli časovač pro vypnutí přístroje, tak ten je pod žlutým tlačítkem na dálkovém ovladači, jsou na něm hodiny.
Jestli TimeShift (nahrávání), mě osobně se to nezdá být složité zmáčknout EPG a vyhledat pořad, který chci nahrát a potvrdit (je to věc názoru).
3. S motorem ti bohužel neporadím, ten nemám. V tomhle je dobrej Slapet, tak ti určitě poradí.
A příště prosím své dotazy piš sem do diskuse. :wink:
* Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR * FW. GM UNIBOX 300 sp 1.4.99 * Skylink (Ice - Irdeto)* LNB GI - 207 Platinum X 0,2 dB * Ofset. 85 cm Al *
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

Pro risik
USALS – což je zkratka Universal Satellites Automatic Location System.
Je to tak že zadáš jednou svou pozici v satu usals potom už jenom na každý satelitu který chceš přijímat navolíš usals a motor ti otočí na požadovanou pozici. Pozice jsou v FW už dané pokud chceš přidat nebo upravit samozřejmě jde v alieditoru. :good:

Dál zdravím Oggyho od tý doby jak jsem to dal do kupy díky Tobě tak jsem tam nechal ten 1.4.34 zatím je to všechno v pohodě žádnej zásek ani boot. Jěště ho tam asi chvíli nechám až mi otrne tak zas nějakej zkusím. Ten Obox jsi zkoušel funguje to nebo je to jen aby se neřeklo. :good:
risik
satelitni prijimac: GM 9080 80cm DM2400 skylink

Příspěvek od risik »

Oggy23 píše:Pro risik
Pokud se nepovede aktualizace fw. musíš propojit počítač s přístrojem kabelem RS232....atd
Omlouvám se. Díky za info, přes to EPG mě to nenapadlo, používal jsem GOSAT 8010CRCI HD a tam když se nahrávalo se zadáním s EPG tak se to po nahrávce nevyplo, nebo nenahrálo, tak jsem to nepoužíval Hi.
Pročtu si tohle vlákno.
risik
satelitni prijimac: GM 9080 80cm DM2400 skylink

Příspěvek od risik »

slapet píše:Pro risik
USALS – což je zkratka Universal Satellites Automatic Location System.
...
, já myslel, že se to nastaví podle toho jak píšeš, ale že to pak můžu ještě jemně doladit na maximum Quality.
Zatim diky
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

Vyzkoušel jsem tyto dva nové FW :
GM9080_sab_300_ps_amstar_1.4.72_MOD_by_Kalcetines
GM9080_sab_300_ps_xwindow_1.4.72_MOD_by_Kalcetines .
na GM UniBox 9080combo , ani jedním z nich mi nefunfuje dálkové ovládání. To se mi ještě nikdy nestalo a to zkouším skoro každý nová FW. Tak pozor !!
lance
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lance »

pcfanda píše:Vyzkoušel jsem tyto dva nové FW :
GM9080_sab_300_ps_amstar_1.4.72_MOD_by_Kalcetines
GM9080_sab_300_ps_xwindow_1.4.72_MOD_by_Kalcetines .
na GM UniBox 9080combo , ani jedním z nich mi nefunfuje dálkové ovládání. To se mi ještě nikdy nestalo a to zkouším skoro každý nová FW. Tak pozor !!
"MOD" verze FW jsou pro starší typ DO - když máš novější DO tak tam necpi žádný FW s označením "MOD" \:D/
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

lance - díky. Co znamená zkratka " MOD " jsem opravdu nevěděl, člověk se stále učí. Ještě jednou dík.
JohnPeri
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JohnPeri »

Ahoj všem

tak jsem nahral tento FW "GM_9060-9080_T.G.T.B.T.Proton_SP_1.4.69_R"a po spuštění mám black obrazovku,problem je asi v tom,že mam receiver připojen jen přes Scart,protože nemám TV s HDMI vstupem.
Nevíte někdo jak se mám dostat do MENU,protože přepínání rozlišení přes bíle P/N tlačítko mi nepomohlo.

Bohužel nemám RS kabel pro navrácení přes PC.
Díky za pomoc.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

JohnPeri píše:Ahoj všem

tak jsem nahral tento FW "GM_9060-9080_T.G.T.B.T.Proton_SP_1.4.69_R"a po spuštění mám black obrazovku,problem je asi v tom,že mam receiver připojen jen přes Scart,protože nemám TV s HDMI vstupem.
Nevíte někdo jak se mám dostat do MENU,protože přepínání rozlišení přes bíle P/N tlačítko mi nepomohlo.

Díky za pomoc.
Na 9060tce to jde přepnout tlač. UHF, ale Ty máš určitě 9080tku tam jedině zkusit přes samotný tlač. na stroji. Tam je potřeba vědět jak se pohybuješ v menu. Takže menu - 2x do prava - ok - 4x dolu - ok - 2x dolu a zkoušet přepínat do prava. Zkus třeba to vyjde. Za předpokladu, že máš menu ve výchozích bodu.
Jinak to bude chtít kabel. :good:
pcfanda

Příspěvek od pcfanda »

JohnPeri píše:Ahoj všem

Díky za pomoc.
Nejjednodušší by bylo vzít přijímač k někomu, kdo má Tv se vstupem HDMI i příslušný kabel a tam do přijímače nahrát zálohu původního FW- ten jistě máš ?
kingz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kingz »

Zdravim, dnes som pri prepinani programov zistil, ze mi nejdu Novy+sportove programy, karta ice za blokerom, doteraz to slapalo ako hodinky, mate niekto podobny problem, alebo riesenie. Dik :?:
Zgemma H9S
Octagon sf 108
uClan Ustym 4K Pro
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

kingz píše:Zdravim, dnes som pri prepinani programov zistil, ze mi nejdu Novy+sportove programy, karta ice za blokerom, doteraz to slapalo ako hodinky, mate niekto podobny problem, alebo riesenie. Dik :?:
Pravděpodobně změnily u těch programů CHID takže smůla. Už se o tom psalo na par...le. :unknown:
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“