Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR
no nič moc 4x tovarko 4 x reštart prehral som soft a teraz sa seriem so satelitmi nanovo preskenujem 23,5 a thora všetko ručne tp a pod . uvidím čo to spraví , dám vedieť . len ma štve to rozpadávanie obrazu pri prepnutí na hd . to som ešte nevidel ani na tých najväčších šmejdoch na trhu , som trochu sklamaný s vip na mini čo som mal síce len pár dní som taký problém nemal to bol super stroj na to čo som potreboval ,škoda že ma sused on ošklbal ,ale čo už . ešte ma štve že na to ako vychvalujú ,, super podporu " na argusa tak som v šoku že už pomaly rok neprišiel novší soft na vip a pritom na mini je každú chvílu a mám vážne obavy že už nič novšie nebude . idem sa s ním trápiť dalej .
Všetko 4K
Preve som na doladil vertikalnu polohu,od namontovani paraboly sa snu nemanipulovalo iba s H. polohu, na buduce si dam pozor na povolovanie
srubov, vsetko funguje OK.
K tomu SW 1.2.84 neviem co nanom vylepsit vsetko na nomfunguje ako ma.
Treba sa smim iba trusku pohrat.
srubov, vsetko funguje OK.
K tomu SW 1.2.84 neviem co nanom vylepsit vsetko na nomfunguje ako ma.
Treba sa smim iba trusku pohrat.
- efendy55
- Legenda Fóra

trocha dlho trvá prepnutie a to rozpadávanie hd-programu pri prepnutí ma štve .
Všetko 4K
- efendy55
- Legenda Fóra

chlapi , prehral som soft org .1,2,87 a nefungujú mi čítačky ani jedna .nevidí ani jednu s 2- kariet nepomáha ani reštart . dal som ju čipom do satelitu a hore , ale skúšal som aj opačne a ani prd . dnes som volal predajcovi a povedal mi že tam mám skúsiť org soft 1,2,87 a vyskúšať tie hd programy ,lebo ma to maximálne serie a teraz toto takže nezistím asi nič ako by to išlo s org softom . skúšam kartu ice skylink a cryptowork upc a ani teplí prd . neviete poradiť v čom je problém ? karty sú samozrejme o.k.
Všetko 4K
RE:efendy55
Vrat sa k SW 1.2.84 a nespekuluj ako Mara s piču.
SW 1.2.87 nepotporuje EMU a pripojenie na internet
Mne prepinanie kanalov trva asi 2s. Prepinanie SD na HD sem tam zakostickuje
ne viac ako pol sekundy zalezi na TP.(to kostickovanie robi pri prepinani z SD na HD opacne nie.)
P.S. Ked si taky netrpezlivy tak na UPC-kabel ti to bude prepinat za 1.desatinu sekundy. No ja uz nevjiem co ktomu dodat.
ne viac ako pol sekundy zalezi na TP.(to kostickovanie robi pri prepinani z SD na HD opacne nie.)
P.S. Ked si taky netrpezlivy tak na UPC-kabel ti to bude prepinat za 1.desatinu sekundy. No ja uz nevjiem co ktomu dodat.
- efendy55
- Legenda Fóra

no , u mňa trvá prepnutie s tp na iný tp 4- sec či s kartou alebo bez rozdiel tam není keby to bolo 2-sec tak by som bol spokojný . všimol som si tento problém aj na sd programoch v mpeg-4 u skylinku proste čo ide v mpeg -4 má to problém pri prepnutí . proste to nezvláda čo ma štve . ved ferguson , satelita , opticum , ab -cryptobox to zvládajú úplne bez problémov a sú o polovicu lacnejšie . to si dovolím tvrdiť že ak takú zakladnú vec nezvláda hd -satelit za tú cenu tak už nemám k tomu čo dodať ked u mini tento problém není ,len vip . ja som len chcel odskúšať ako to pôjde v org softe , či aj tam to robí , nič iné a vrátil by som sa späť k 1,2,84 . ešte rozmýšlam že ho budem reklamovať je ešte v záruke . ja som ho kúpil na bazoši aj s papierami za 75 -euro . pred tým som mal pár dní mini a ten šlapal perfektne , absolútne žiadny problem som s ním nemal . ako vidím mini a vip je bohovsky rozdiel v podpore a kvalite hd . mám doma aj lacné mašiny aj špičkové ale s týmto problémom som sa stretol s dreamskym-256 a vip . nepotrebujem emu ,youtobe ani prehrávanie divix,avi mkv a pod. prkotiny , len aby išiel ako klient v sieti bez problémov a nesekal hd obraz . ale nebudem ho len kritizovať , musím ho aj pochvaliť že je vždy napojený len na jeden server na na ostatné sa automaticky pripojí len v tedy ked to potrebuje s iného servra za to má u mňa velké ++++ to je super .hajnall píše:RE:efendy55
Všetko 4K
RE:efendy55
No s Tebu sa tazko komumikuje , Ja som si A. VIP objednal cez internet.
SAT TV NITRA za 180E, za 2.5dnu mi ho kulier dovezol do BA. ato az
do krcmy.
Ako tu pises ze si ho kupil v bazoši za 75E tak to bude asi mačka žak.
Prajem Ti pekny vecer.
do krcmy.
Prajem Ti pekny vecer.
- efendy55
- Legenda Fóra

ved tento môj je tiež s nitry a toho istého obchodu ako tvoj . ved nechcem nič viac od neho len aby neštvorčekoval hd program pri prepnutí . to je tak vela na hd prijímač ? no nič , ešte ho otestujem uvidím či bude dáky lepší soft čo to zvládne a ak nie tak ho pošlem do nitry tak isto ako dreamskeho -256 a radšej doplatím a kúpim niečo lepšie . zatial vdaka ,maj sa .
Všetko 4K
- efendy55
- Legenda Fóra

ved aj si s tade objednávam telefonicky ,tiež si dohodnem cenu .už som od nich kupoval viac satelitov pre rodinu ,alebo známych . bez problémov mi vymenili dreamskeho za vu+uno . neživím sa tým , ani nepredávam len ked dakto príde za mnou že potrebuje pomôcť so satelitom a pokial viem tak pomôžem alebo poradím . tak ako som bol spokojný s mini tak som trochu sklamaný s vip . ale to je môj problém . ako som písal hore nechcem od neho žiadne nemožné veci , len to načo je ako ,,hd -satelit ".
Všetko 4K
- efendy55
- Legenda Fóra

takže na odporučenie predajcu som tam nahral org. soft 1,2,87 a problém s hd programami ostal , a dokonca v tom org . mi pravdepodobne nefungujú čítačky nenašlo mi karty ani ice ani cryptowork a somozrejme nefunguje ako klient ,to som síce vedel ale o to mi nešlo . tak už neviem . prehrám späť 1,2,84 gr a zmieriť sa tým problémom s hd . v ci module karta ide .
Všetko 4K
- efendy55
- Legenda Fóra

ak je tu dakto na fore čo tam má org soft 1,2,87 tiež by ma zaujímalo či mu idú čítačky , mne nejde nič a to som ho nahral aj cez net org aj cez usb samozrejme každý zvlášť . ak ma pamäť neklame tak v 1,2,84 gr to išlo , ale ešte to radšej vyskúšam . takže zajtra zavolám do nitri a som zvedavý čo mi povedia . takže som to prehral na 1,2,84 gr a čítačky obe idú bez problémov samozrejme ice aj cryptowork karty idú tiež v pohode .
Všetko 4K
- commar
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Edision Argus VIP + motor
Ahoj, hele, jestli se jedná o VIPčko a nahrál jsi origo 1.2.87, tak to má jen podporu CONAX a karty jako Cryptoworks a Irdeto neuvidí, mě je to taky neukáže. Alternativní verze 1.2.84 a 1.2.85 ti musí chodit, mám 1.2.85 a nemám s ní žádný problém...
Na NET se připojuje bez problému, i přes router nevalné kvality.
Na NET se připojuje bez problému, i přes router nevalné kvality.
Edision Argus VIP + motor Digipower
SG2100, LNB no name, offset 90cm, He@d SD2500, Philips 6010...
- efendy55
- Legenda Fóra

áno mám vip , takže ak som ťa dobre pochopil tak ani tebe nešli čítačky s tým org . softom 1,2,87 mi nešla ani jedna karta ice ani cryptowork a ani jedna čítačka . to som stiahol 2x jeden org. cez lan priamo do vip a druhý cez usb a ani prd . jeden vadný soft by som pochopil ,ale dva aj to org. od výrobcu to už nechápem . jediné čo mi išlo tak ci-slot tam mi kartu našlo v pohode . len som chcel otestovať to prepínanie hd programov na org .softe ,tak mi odporučil predajca . ale bolo to presne to isté + problém s čítačkami . takže som samozrejme späť na 1,2,84 gr a tam to všetko funguje až na tie hd programy ináč by to bolo o.k. ked to ide bez problémov na iných argusoch tak prečo by to nemalo ísť aj na vip -ku ,ved nechcem nič viac čo by nezvládol . ako som už písal ked to dokážu fergusony ,opticum a im podobné tak argus je troška vyšší level . ved je to HD-prijímač .
Všetko 4K
- commar
- Mírně pokročilý

Mrkni na můj post z 28.3. tam jsem zkoušel origo 1.2.87 a jasně tam je vidět že umí jen CONAX, karta IRDETO ani CRYPTOWORKS ti tam nepojede.
Najdi si alternativní 1.2.85, bývá na ichliebe.tv, ale ty stránky jsou zrovna OFF, můžu ti ho poslat, dej mail, na to ti to musí 100pro jet...
Najdi si alternativní 1.2.85, bývá na ichliebe.tv, ale ty stránky jsou zrovna OFF, můžu ti ho poslat, dej mail, na to ti to musí 100pro jet...
- efendy55
- Legenda Fóra

ako som písal , len som to skúšal s tým 1,2,87 tak mi odporučil predajca že to tam funguje ,ale nepovedal mi že tam nefungujú čítačky ani lan klient tak sa to samozrejme nedá odskúšať ,len cez ci-slot ale je to to isté . vdaka za ponuku ,mám všetky softy na vip vedel som čo ide najlepšie , dosť som toho tu prečítal ,len ma štve to štvorčekovanie pri prepnutí na hd -program , všetko ostatné bez problémov . čo potom ide v čítačke v novom softe org . ked nie ice a cryptowork . potom načo je nám taký satelit na slovenskom a českom trhu ked není podpora od výrobcu na spomínané karty . nato že je to výrobok ,,made in SRN " tak nič moc čo sa týka vip-ka . ešte raz vdaka .commar píše:Mrkni na můj post z 28.3. tam jsem zkoušel origo 1.2.87 a jasně tam je vidět že umí jen CONAX, karta IRDETO ani CRYPTOWORKS ti tam nepojede.
Všetko 4K
- commar
- Mírně pokročilý

Asi proto že je to "Němec" tak proto CONAX, nevím...
Taky mi to občas udělá kostičky, když přepnu z SD na HD, to bude asi věc hardwaru, chvíli to trvá než se to srovná, u mě tak do 2s.
Já jsem s VIPčkem moc spokojenej, ovládání v pohodě, i 4-letý kluk se to už naučil ovládat, obraz slušnej, za tu cenu pro mě ideál...
Taky mi to občas udělá kostičky, když přepnu z SD na HD, to bude asi věc hardwaru, chvíli to trvá než se to srovná, u mě tak do 2s.
Já jsem s VIPčkem moc spokojenej, ovládání v pohodě, i 4-letý kluk se to už naučil ovládat, obraz slušnej, za tu cenu pro mě ideál...
- efendy55
- Legenda Fóra

ja by som bol tiež , až na ten problém s hd . ale aj tak argus mini bol podla mňa lepší ten šlapal ako hodinky aj podpora je perfektná .aspon že ide ako klient v sieti bez problémov kvôli tomu som ho kupoval . ja som zabil malej do izby vu+uno a ovláda ho lepšie ako žena timehift , nahrávky a rozprávky na hdd si púšťa sama . no nič iné nám neostáva len si počkať na lepší soft , dúfam že sa ho dočkáme . zatial sa maj , ahoj .
Všetko 4K
-
petrpetr10
- Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »
efendy55
meleš si své stále dokola.
Pokud chceš UNI čtečky a share, tak si vyhoď z hlavy origo SW. Dej tam poslední SW 1.2.85 od Kuniberta , budeš mít AUTO v EMU Řakušáky a Němce.
Roztřesený obraz na startu u HD je způsoben rychlým nabíháním do 2 sec., jiné a dražší přijímače to kamuflují stmíváním a postupným naběhnutém programu na efekt, ale ty přepínají HD za 3-4 sec.
Taky obraz z VIP a VIP2 je bezkonkurenční na velkých full HD TV proti levnějším bratříčkům řady Edision, o jiných konkurenčních už ani nemluvě, je to dané lepším čipem STI.
meleš si své stále dokola.
Pokud chceš UNI čtečky a share, tak si vyhoď z hlavy origo SW. Dej tam poslední SW 1.2.85 od Kuniberta , budeš mít AUTO v EMU Řakušáky a Němce.
Roztřesený obraz na startu u HD je způsoben rychlým nabíháním do 2 sec., jiné a dražší přijímače to kamuflují stmíváním a postupným naběhnutém programu na efekt, ale ty přepínají HD za 3-4 sec.
Taky obraz z VIP a VIP2 je bezkonkurenční na velkých full HD TV proti levnějším bratříčkům řady Edision, o jiných konkurenčních už ani nemluvě, je to dané lepším čipem STI.
- efendy55
- Legenda Fóra

dreambox ani vu+uno tento problém s hd nemajú ,mám ich doma tak ma nemusíš presviedčať . nechajte to tak , dá sa s tým žiť . hlavná vec že sme zdraví a že nám chutí .............. .
Všetko 4K
RE:mmiriboymmiriboy píše:Nerád vstupojem do vaše diškury, ale musím sa "efendy55" trošku zastať, veď napr.aj tu:hajnall píše:RE:efendy55
do krcmy.
Prajem Ti pekny vecer.
"http://inzeraty.nakope.sk/show/144122/p ... -argus-vip"
je jeden na predaj za 70€!!! Stačí iba trošku zaG...!!!
Inak, čo sa týka tej stránky - predajne v Nitre tak tento Edision Argus VIP HD -PVR je za 169€! A dodám k tomu, iba toľko - pri osobnom odbere - kúpe sa dá dohodnúť...To mám z vlastnej - veľmi pozitívne pre zákazníka prospešnej, mnohonásobnej skúsenosti!!!
OK. Iba ma trosku zarazila ta cena 75E.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51