Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Odpovědět
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Příspěvek od efendy55 »

ved kvôli tej dobrej cene a dobrej skúsenosti s mini som ho kupoval ,aj ked už má rok za sebou a rok záruky pred sobou .
Všetko 4K
hajnall
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hajnall »

efendy55 píše:ved kvôli tej dobrej cene a dobrej skúsenosti s mini som ho kupoval ,aj ked už má rok za sebou a rok záruky pred sobou .
RE:efendy55
Za ten mačka žák sa omluvam.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

to nič , v pohede .maj sa .
Všetko 4K
mafi525
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mafi525 »

zdravim.
Mam doma 2x Mini IP, soft 1.4.63 ....v pohode mi na nich isla skylink ice karta s vypnutymi zapismi... od dneska mi vsak nejde ziaden program okrem discovery.... vsade inde je tma... pritom ked tu kartu dam do showboxu tak ide stale v pohode ....tento isty problem my dnes pisal i znami ktory ma Mini IP highspedd (neviem aky soft tam ma) ....neviete v com by mohol byt problem?
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

petrpetr10 píše:efendy55
meleš si své stále dokola.
Pokud chceš UNI čtečky a share, tak si vyhoď z hlavy origo SW. Dej tam poslední SW 1.2.85 od Kuniberta , budeš mít AUTO v EMU Řakušáky a Němce.
Roztřesený obraz na startu u HD je způsoben rychlým nabíháním do 2 sec., jiné a dražší přijímače to kamuflují stmíváním a postupným naběhnutém programu na efekt, ale ty přepínají HD za 3-4 sec.
Taky obraz z VIP a VIP2 je bezkonkurenční na velkých full HD TV proti levnějším bratříčkům řady Edision, o jiných konkurenčních už ani nemluvě, je to dané lepším čipem STI.
S tím obrazem je to pěkná hovadina(záleží na použitém softu pro obsluhu a naprogramování čipu což má mini IP bezkonkurenčně nejlepší) , vlastním mini IP a 47" LCD TV s S2 tunerem (model 2012)a obraz je perfektní stejně jako z satelitu v TV(ta mě stála 36k) nebo od souseda co má nový VIPko není tam žádný rozdíl ,ten má být jako od jaké uhlopříčky? 60" ? [-X
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
mafi525
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mafi525 »

mafi525 píše:zdravim.
Mam doma 2x Mini IP, soft 1.4.63 ....v pohode mi na nich isla skylink ice karta s vypnutymi zapismi... od dneska mi vsak nejde ziaden program okrem discovery.... vsade inde je tma... pritom ked tu kartu dam do showboxu tak ide stale v pohode ....tento isty problem my dnes pisal i znami ktory ma Mini IP highspedd (neviem aky soft tam ma) ....neviete v com by mohol byt problem?
...hmmm, tak dnes mi ta ice karta nejde uz ani na showboxe, kde som na nej mal predtym vypnute zapisy uz 9 mesiacov a islo to bezproblemov.... celkom mam pristup k trom ice kartam... jednu mam v showboxe 301 a mam na nej vypnute zapisi uz 9 mesiacov... dalsiu mam v Mini IP a tretu ice kartu mam v Mini Highspeed... v tychto dvoch argusoch Mini mam uz tie karty asi 3 tyzdne a vpohode som mal vypnute zapisy, ale teraz to vyzera tak ze MiniIP i Mini highspeed pustili zapisi na kartu ...zatial co v showboxe ide riadne dalej....
v Mini IP mam FW 1.4.63 a v Mini highspeed je FW 1.4.09.... neviete ako je mozne ze obe naraz v ten isty den pustili zapisy na kartu? ....blocker by som mal mat nastaveny dobre, kedze 3 tyzdne to islo v pohode
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od modronoska »

Ahoj.Asi nějaký bordel s kartami.(píše se o tom i na jiném foru).Já pomáhal kámošovi nedávno s Argusem highspeed a dával jsem mu tam soft 1423 a zatím nevolal(kartu má čisté irdeto).Možná bys měl zkusit tento firmware.M
sraeP
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sraeP »

modronoska
na čisté irdeto musíš mít blocker zakázaný
mafi525
vypni blocker, zaplať si nějaký balíček a půjde ti to
mafi525
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mafi525 »

no ja som obe tie ice karty pouzival v showboxoch 301 uz 9 mesiacov (stale iba na tych prvych bezplatnych 19 dni) ...a az teraz co som ich dal na 3 tyzdne jednu do mini ip a jednu do mini highspeed a presne v ten isty den na ne prisli zapisy... tak som ich aktivoval a mam tam este vsetky baliky na 2 mesiace...
...len mna zaujima to ze ako je mozne ze mi na ne prisli zapisi ked som mal zapnuty blocker :( ...ide mi hlavne o ten mini IP kde mam FW 1.4.63 ...mam to chapat tak ze ten blocker pri tomto FW nefunguje? alebo som mohol niekde spravit chybu ja? ...pripadne mate iny overeny FW co by som tam mohol dat a ide vam na nom blocker uz dlhsiu dobu?..
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

vie mi dakto poradiť s argusom vip , ked mám v menu nastavený timeshift tak sa mi vkuse rozpadáva obraz aj sd aj hd tam je to častejšie . samozrejme usb-klúč som formátoval vo vip na fat-32 a skúšal som aj iné klúče a to isté a pritom tieto usb-ečka mi v iných satelitoch idú bez sekania . dokonca som napojil aj hdd 500 gb v ntfs a to isté . ako náhle v menu vypnem timeshift tak ide v pohode . mám tam soft 1,2,84 gr aj ten som už prehral pár krát ,ale ani to nepomohlo . máte dáky nápad ako to rozchodiť ?
Všetko 4K
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

efendy55
vypni timeschift, když budeš potřebovat někam odskočit, tak zapni nahrávání a můžes se začít třeba v půli nahrávky za třeba 1/2 hod dívat, když se vrátíš a nahrávání normálně pokračuje dále. Pak po shlédnutí vymažeš. A máš po problémech.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

o.k. vdaka vyskúšam . len ma zaujíma či to robí aj tebe alebo len u mňa je ten problém s timeshiftom ?
Všetko 4K
mafi525
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mafi525 »

Zdravim. Zasa mam dalsi problem s Mini IP ....ide o zdielanie. Mam 2x mini IP a Ice kartu.... zdielam cez RS232... soft mam 1.4.63...
Ked je zapnuty server, tak zdielanie mi ide v poriadku, ale ako nahle vypnem server (iba s dialkovym, do standby) tak je tma i na klientovi.... viete mi niekdo poradit ci sa to da nejak poriesit? ...bol som informovany ze Mini IP by mal vedet zdielat i v standby...
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

mini už bohužial nemám , ale tuším že by malo byť nastavené v menu ,, soft standby " fungovalo to aj abečku 45-ke .
Všetko 4K
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

Tak mě tento týden došla nová karta výměna od SKYlink tedy přecházím od CSlink , moje mini IP si v klasickém slotu Krypto. s ICE kartou neporadilo :unknown: ale naštěstí jsem měl adaptér pro CI slot kde se to načetlo. :good:
Jen mám obavy že asi přijdem o Slovenské stanice protože u SKYlink to není psané taky o AXN obě stanice - dost mě štve že ruší jednu společnost a tlačí mě do druhé a skrz polohou balkonu si UPC nemohu dovolit což mě štve. :shock:
Antonin.23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Dreambox TWO UHD BT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonin.23 »

Tak tam máš něco blbě,protože v Mini jedou všechny karty jak víno.
Dreambox TWO UHD BT,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV SONY OLED XR55A83K.
SKYLINK Kombi,Disney+
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

jo už to jde i klasicky do slotu pro kartu stačilo vše do továrního a znovu načíst družice a jede to :) , nešlo to protože jsem tak jak to bylo vyměnil jen kartu .....
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

viete mi prosím vás dakto poradiť ako do argusa vip -1 tuner dostanem enigmu napr. pkt nebula v-1 , vraj to je presne ako na opticum 9500 . čítam tu už dva dni po forach ale dáko sa mi to nedarí . stiahol som si s netu enigmu , ale je asi na prd ,lebo mi ukazuje vela chýb . mám tam soft od grékov . treba tam aj dačo ešte prehrať iné, dáky dual boot ? čo som čítal tak tam stačí nahrať ten dual boot čo ide aj do opticumu 9500 na usbečko nahrať enigmu strčiť do usb, reštartnúť vip a mal by sa nobootovať na enigmu ak som to dobre pochopil . a ked odpojím usbečko s enigmou tak by mal ísť vo vlastnom oper. systéme . stačil by mi aj dáky link kde si to prečítam . tu na fore som dačo našiel ,ale podla toho postupu mi to nenabehne ani bohovi . v aliene 8900 aj v hdboxe 7110 mám nebulu tam ide zatial v pohode , preto by som ju chcel aj vyskúšať vo vip-ku . vdaka za každú dobrú radu .
Všetko 4K
czsatelit
satelitni prijimac: S2,S5000 Vit,A203,S300

Příspěvek od czsatelit »

argus mini ip - nevíte někdo prosím, jak odstranit vadu ve zvuku - po cca 1 hodině provozu začne zvuk zkreslovat a třeba jen na některém kanálu(prima cool), pomůže restart přijímače,nyní nahrán nový fw - 1-3-93 -nepomohlo
OpenboxS3,Ariva253,showbox Vitamin Pro,E-85+7LNB 23E-4W
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

Argus Mini IP už nemám, ale nemusíš dávat nejnovější SW, ty se zejména dělaly pro Němce na nové jejich karty, to jsou SW 1.4.xx.
Doporučuji Ti udělat tovární nastavení, vymazat všechny programy a dát tam třeba osvědčený SW Amstar 1.3.42 nebo od ILTV nějaký z března 2011-května 2011. Tam jsem měl odzkoušené všechny naše karty bez problémů.
Odpovědět

Zpět na „Edision“