Zilina prijem CZ MPX
Pokrytie jednotlivých regiónov + cezhraničný príjem
Moderátor: EnoSat
Re: CZ MPX - Zilina
No nic, zlucovat sa zatial nebude, potiahnem teda dva kable... Pozeral som na jednom dome ako to maju spravene a tiez idu dva kable az do domu, ziadne zlucenie... Predzosilnovac uz mam, vyhodil som zo sita ten polsky crep a dal tam nieco lepsie co som tu kupil... Buduci tyzden budem teda skusat ak sa mi podari zohnat kluc od strechy 
TECHNIKA A OBVODY VYSOKÝCH FREKVENCIÍ
- Výroba a zlaďovanie štandardných komponentov anténnych rozvodov
- Výroba špeciálnych komponentov podľa požiadaviek
- Prelaďovanie komponentov
- Meranie rozvodov/komponentov profesionálnou meracou technikou
Inak vysielac Ostrava-Hostalkovice (37k, 48k, 54k) resp. Zlin-Tlusta hora (33k, 49k) nie je mozne chytit? Ked som pozeral ich vykony 100 kW, myslel som ze si tu aj polievku na nich ohrejem
Ale zrejme smerove diagramy vysielacich anten a nizka nadmorska vyska nedovoluje chytit tieto vysielace... Alebo sa mylim?
A nahodou, neviete poradit nejaky citlivy tuner ktory sa predava v sucasnosti a da sa jednoducho kupit? 
CITLIVI TUNER STOJI DO 40€ Ty si kupil zosilovač bez toho aby si vedel aky silny signal maš na streche ?? a to jakl vieš či treba použiť 15db alebo aš 25db???a aky si kupil širokopasmovy?? čo sa stane ak ti do širokopasmoveho zosilovačA POJDE SILNY SIGNAL KRIžAVY DAJME TO žE SA STANE TO žE SA ZOSILOVAč PREBUDI A ZNIčI TI PRIJEM čECHOU .Ej velmi jednoducho ti si predstavuješ prijem čechou ej veru že tak

nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
No takze ide o predzosilnovac ktory sa montuje priamo na svorky anteny, nejde o polsky zosik standardne predavany v sitachjopo33 píše:CITLIVI TUNER STOJI DO 40€ Ty si kupil zosilovač bez toho aby si vedel aky silny signal maš na streche ?? a to jakl vieš či treba použiť 15db alebo aš 25db???a aky si kupil širokopasmovy?? čo sa stane ak ti do širokopasmoveho zosilovačA POJDE SILNY SIGNAL KRIžAVY DAJME TO žE SA STANE TO žE SA ZOSILOVAč PREBUDI A ZNIčI TI PRIJEM čECHOU .Ej velmi jednoducho ti si predstavuješ prijem čechou ej veru že tak![]()
o kolko to sito potlači tu križavu o 25db viac určite nie bude to stačiť taketo potlačenie ked na antenu nemusi prisť signal len zo 180 stupnou ale aj z inych smerou odrazom od prekažok kludne aj zo smeru kde je lisa hora. :shock:Aky je silny signal križavi pripadne zastrania ked je antena otočena na lisu??
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
Vsetko zistim a budem informovatjopo33 píše:o kolko to sito potlači tu križavu o 25db viac určite nie bude to stačiť taketo potlačenie ked na antenu nemusi prisť signal len zo 180 stupnou ale aj z inych smerou odrazom od prekažok kludne aj zo smeru kde je lisa hora. :shock:Aky je silny signal križavi pripadne zastrania ked je antena otočena na lisu??
na tvojom mieste by som použil zosilovač v f prevedeni aby si pred neho v pripade potreby mohol predradid odladovač
No po prvom pokuse som chytil 37k z Lysej ale dost kockuje... V smere vyhladu na lysu (ak si spravne myslim smer) mam dva vyssie panelaky
Dala by sa antena dat na opacnu stranu strechy ale to je dalsich 25 metrov kabla... Uz teraz zo strechy dole mam 30 metrov. Kolko ma zhruba utlm 25 metrov kabla? Bolo by tam potom potrebne dat este jeden zosik, napr. v F prevedeni? Inak signaly mam zlucene zlucovacom - jeden vstup: 37k+54k, druhy vstup: ostatne kanaly. Mozno este zle robi aj ten ale nemyslim...
eeeeeeeeeej jeffino
50m utlm 10db 25m utlm5db na kritie strat použi priebežny zosilovač.Urob to takto vyceper sa aj s telkou na panelak daj si silu signalu na boxe a antenu po streche premiestnuj neotačaj znou len ju drž pevne nasmerovanu na lisu a premiestnuj ju pokial možeš tak skušaj na antenu bez zosilovača kde je najsilnejši signal koli križave šak potom jak najdeš miesto na streche tak tam zosilovač daš nepripasjaj dalšie anteni len tu jednu do telky a tak skušaj.Na testy nepouživaj tie sračky usb tunery lebo vela ich nevie vysoke kanali.Dobre by bolo keby si sem tapisal tip zosilovača aky maš??a typ zlučovasča? pokial je antena nasmerovana na fridek kolko percent sili signalu ti ukazuje križava?? a kolko zastranie?? je to dvoležite.a aku antenu si použil? antena na lisu treba otočiť medzi divinu a dlhe pole tim smerom križava ti ide na antenu presne od zadu aj ked signaL križavy sito potlači o 25db može to byť nedostačujuce ak maš v antene širokopasmovy ten zosilni aj signal križavy uvedom si jedno signal križavy ti nemusi prisť len odzadu na antenu ale pride ti na antenu kludne aj stoho isteho smeru ako je fridek odrazom od kopcou PRETO TI PROFAK PISAL TU O ODLADOVAčOCH NA KRIžAVU. ak maš ana streche začo tak skus antenu skriť za prekažKU TREBARZ ZA NEJAKU STENU PRED KRIžAVOU ZO ZADU.
Zosilnovac aj zlucovac je od RTV Trencin, myslim ze nerobia uplne shity. Pouzil som klasicke sito len ten zosik som dal od RTV. No som z toho zufalyjopo33 píše:eeeeeeeeeej jeffino![]()
50m utlm 10db 25m utlm5db na kritie strat použi priebežny zosilovač.Urob to takto vyceper sa aj s telkou na panelak daj si silu signalu na boxe a antenu po streche premiestnuj neotačaj znou len ju drž pevne nasmerovanu na lisu a premiestnuj ju pokial možeš tak skušaj na antenu bez zosilovača kde je najsilnejši signal koli križave šak potom jak najdeš miesto na streche tak tam zosilovač daš nepripasjaj dalšie anteni len tu jednu do telky a tak skušaj.Na testy nepouživaj tie sračky usb tunery lebo vela ich nevie vysoke kanali.Dobre by bolo keby si sem tapisal tip zosilovača aky maš??a typ zlučovasča? pokial je antena nasmerovana na fridek kolko percent sili signalu ti ukazuje križava?? a kolko zastranie?? je to dvoležite.a aku antenu si použil? antena na lisu treba otočiť medzi divinu a dlhe pole tim smerom križava ti ide na antenu presne od zadu aj ked signaL križavy sito potlači o 25db može to byť nedostačujuce ak maš v antene širokopasmovy ten zosilni aj signal križavy uvedom si jedno signal križavy ti nemusi prisť len odzadu na antenu ale pride ti na antenu kludne aj stoho isteho smeru ako je fridek odrazom od kopcou PRETO TI PROFAK PISAL TU O ODLADOVAčOCH NA KRIžAVU. ak maš ana streche začo tak skus antenu skriť za prekažKU TREBARZ ZA NEJAKU STENU PRED KRIžAVOU ZO ZADU.
A inak, je mozne ze by sa CZ a SK multiplexy ovplyvnovali az do takej miery ked su polarizacne oddelene? To sa mi nechce verit...Jeffino píše:Zosilnovac aj zlucovac je od RTV Trencin, myslim ze nerobia uplne shity. Pouzil som klasicke sito len ten zosik som dal od RTV. No som z toho zufalyjopo33 píše:eeeeeeeeeej jeffino![]()
Ale nevadi, robim dalej, snad sa to podari... Najradsej by som hore dostal telku len ta sachta na strechu je taka uzka ze sa ledva prepcham sam... Uvidim, skusim este pomerat intenzity na roznych miestach bud meracom pola alebo nieco vymyslim...
podla vyžarpvacieho diagramu na žilinu ten vysielač fridek ide vykonom dajakych 4kw potlačenie 8db. maximalne 3kw rtv trenčin vyraba celkom dobre vyrobky ujdu jedna polarizacia pproti druhej je potlačana cca 20 až 30db aky predzosilovač presne označenie maš??.Pochybujem že to na streche tak na slepo zladiš bez telky to je fak problem bez telky ani ja by som nezladil. Do istej miery sa da pomocť aj nodbukom na take hladanie avšak usb tuner musi byť poriadny aby vedel aj vysoke kanali.Velmi dobrou pomockou je niečo take http://lcd-prenosne.heureka.sk/sencor-spv-6713t/ .Aky si použil predzosilovač z akym zosilnenim ?? ake sila a kvalita je na čistu antenu bez predzosilovača??len na simetrizačny člen.Teren nieje na žilinu aš tak zli aj ked nejake prekažky tam su. Napišem tu niečo aj otom tvojom zlučovači 37 a 54k vieeeeeeeeeeeeeeeš
zlučovač je na zlučovanie nooo a ten tvoj funguje takto zo zvyšku tam kde davaš antenu na slovenske su odladene kanali česke 37,54 no a na druhom vstupe kde davach čechou je potlačene zbytok pasma prepušta ten vstup len čechou.Daaaaaaaaaaaaaš ruku do ohna že 52k ti neznehodnoti ked je v zlučovači kanal 54 čechou lebo ja by som teda nedal deliaca medzera by muselaq byť aspon 3 kanali aby sa tie 2 kanali neovplivnovali možu aj nemusia sa ovplivnovať ked su spolu v zlučovači oskušať by sa to dalo tak že daš samotnu antenu na čechou do zlučovača a antena na čechou nesmie ani len na znakom ked je sama v zlučovači ukazať signal na 52k križava aaaaaaaaaaa samozrejme aj opačne anntena otočena na križavu na naše ked je v zlučovači sama nesmie ani len naznakom prijimať čechou lebo inač sa budu anteny medzi sebou ovplivnovať.Z antenami treba vedieť trošku aj robkať nemusiš byť priofik ktory to montuje ani nič podobne ale aspon zakladne vedomosti na 20 percentnej urovny ako mam trebars ja musiš mať.
Ten 54k ti pojde slabšie obecne vyšie kanali sa širia horšie.

Naposledy upravil(a) jopo33 dne 15.červen 2012 - 23:03, celkem upraveno 2 x.
Kde sa da pozriet vyzarovaci diagram toho vysielaca? To by som si zo zaujimavosti rad kukoljopo33 píše:podla vyžarpvacieho diagramu na žilinu ten vysielač fridek ide vykonom dajakych 2,6kw potlačenie 10db. maximalne 3kw rtv trenčin vyraba celkom dobre vyrobky ujdu jedna polarizacia pproti druhej je potlačana cca 20 až 30db aky predzosilovač presne označenie maš??.Pochybujem že to na streche tak na slepo zladiš bez telky to je fak problem bez telky ani ja by som nezladil. Do istej miery sa da pomocť aj nodbukom na take hladanie avšak usb tuner musi byť poriadny aby vedel aj vysoke kanali.Velmi dobrou pomockou je niečo take http://lcd-prenosne.heureka.sk/sencor-spv-6713t/ .Aky si použil predzosilovač z akym zosilnenim ?? ake sila a kvalita je na čistu antenu bez predzosilovača??len na simetrizačny člen.Teren nieje na žilinu aš tak zli aj ked nejake prekažky tam su.
no samozrejme aj on utlmy signal tu to kukneš hlavne smer je na česko http://www.mapavysilacu.cz/ Neviem či ten 25db už nebude silny aler hraj sa dufam že si tam ti beťar nenechal zosilovač zo sita lebo budeš mať stym problen stymi swa z dvojitim turbom sa to ani nepokušaj prijimať tento turbo polsky zosiluje všetko čo mu pride do cesty jemu je jedno kludne aj radia ti zosilni nedavaj ho
vela tych polskych je rozkmitanich idu slabo zapojenia maju otrasne niektore kmitať prestavaju ked sa zapoja priamo na skrinku 5v zo skribnky ked sa napajajus tych polskych sa na skutočny zosilovač podobaju tieto swa3 to je najslabši ma na oboch stupnoch bfr93a tranzistor (r2) a swa9,swa49 v ktorych je tranzistor z menšim šumom bfg67,bfp67 dalšich 30 zosilovačou čo polsko roby tie swa maju zapojenia čisto odveci. Len aby si vedel napišem ešte toto každa zosilovač ma jeden dvoležity parameter a to je vybuditelnosť na polskych nepiše že aka je podla toho sa da určiť aky maximalny signal spracuje zosilovač na jeho vstupe z anteny napr kak ma zosilovač vybuditelnosť 100dbuv a zisk 30dbuv maximalne donho z anteny može isť 70dbuv signal ak donho dame viac tak sa prebudi a sme dopozerali prebudiť sa može aj na radiu ak je širokopasmovy čo zosiluje všetko.Normalne odčitaj ak maš značkovy vybuditelnosť od zisku a vyjde ti vysledok aky silny signal može vojsť do zosika.Pozor tieš treba davať na trafka vela krat v nich vyschne kondenzator na anaLOGU KED JE TRAFKO ZULE A VYSCHOL KONDENZATOR TAK V OBRAZE SA UROBILI 2 PRESVITNE PRUHY VODOROVNE v digitalu nezisťiš dalej sa stava že odode v trafku stabilizator a trafko dava namiesto 12 len 3v diodka nanom samo svieti aj ked je zle.
To mi je jasne, ten polsky plosak letel von oknom aj s trafkomjopo33 píše:no samozrejme aj on utlmy signal tu to kukneš hlavne smer je na česko http://www.mapavysilacu.cz/ Neviem či ten 25db už nebude silny aler hraj sa dufam že si tam ti beťar nenechal zosilovač zo sita lebo budeš mať stym problen stymi swa z dvojitim turbom sa to ani nepokušaj prijimať tento turbo polsky zosiluje všetko čo mu pride do cesty jemu je jedno kludne aj radia ti zosilni nedavaj ho![]()
vela tych polskych je rozkmitanich idu slabo zapojenia maju otrasne niektore kmitať prestavaju ked sa zapoja priamo na skrinku 5v zo skribnky ked sa napajajus tych polskych sa na skutočny zosilovač podobaju tieto swa3 to je najslabši ma na oboch stupnoch bfr93a tranzistor (r2) a swa9,swa49 v ktorych je tranzistor z menšim šumom bfg67,bfp67 dalšich 30 zosilovačou čo polsko roby tie swa maju zapojenia čisto odveci. Len aby si vedel napišem ešte toto každa zosilovač ma jeden dvoležity parameter a to je vybuditelnosť na polskych nepiše že aka je podla toho sa da určiť aky maximalny signal spracuje zosilovač na jeho vstupe z anteny napr kak ma zosilovač vybuditelnosť 100dbuv a zisk 30dbuv maximalne donho z anteny može isť 70dbuv signal ak donho dame viac tak sa prebudi a sme dopozerali prebudiť sa može aj na radiu ak je širokopasmovy čo zosiluje všetko.Normalne odčitaj ak maš značkovy vybuditelnosť od zisku a vyjde ti vysledok aky silny signal može vojsť do zosika.Pozor tieš treba davať na trafka vela krat v nich vyschne kondenzator na anaLOGU KED JE TRAFKO ZULE A VYSCHOL KONDENZATOR TAK V OBRAZE SA UROBILI 2 PRESVITNE PRUHY VODOROVNE v digitalu nezisťiš dalej sa stava že odode v trafku stabilizator a trafko dava namiesto 12 len 3v diodka nanom samo svieti aj ked je zle.
Konecne mi to vsetko ide, bol to ten panelak... Myslel som si to ale do poslednej chvile som to nepripustal:) dakujem vsetkym za rady a pomoc 
no tak prezrad ako si to poriešil aku silu a kvalitu si dostal tak akosi skromne odpisuješ.
No takze anteny som presunul na druhy koniec strechy kde sa trosku "otvoril vyhlad" na lysu horu a markantne to pomohlo... Myslel som, ze tych 25 metrov kabla naviac tomu skor uskodi ako pomoze ale ako hovorim, markantna zmena. Dal som teda "F" spojky a kabel predlzil a ide to zatial paradne. Na lysu horu mam sito so zosilnovacom od RTV Trencin a na SVK multiplexy mam yaginu 10 prvkovu len so symetrizakom, hned na stojane to mam zlucene do jedneho kabla zlucovacom 37k,54k + ostatne TV, napajanie samozrejme len do sita. Zatial ziadne vypadky, uvidime so zmenami pocasiajopo33 píše:no tak prezrad ako si to poriešil aku silu a kvalitu si dostal tak akosi skromne odpisuješ.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
pokial niesu vypadky tak to nerieš slušny vysledok aj ked sila signalu nieje velka
aky zisk ma predzosilovač od rtv 25db?? a ide o širokopasmovy zosik?
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51