Optibox koala hd

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
PURPL
satelitni prijimac: SHOWBOX S-300 PLATINUM

Re: Optibox koala hd

Příspěvek od PURPL »

PURPL píše:
I3oris píše:cez MCAS zablokujes zapis v ponuke Key Load / emm loading: off
Mužeš mi popsat cestu?
Když zadám: plugin-mcas-ok...
Tak se ukáže viz obr. nikam dál se nepohnu a Koala se dá jen vypnout!
Tak jsem to rozběhal :Yahoo!:
Problém byl v Pluginu ](*,) Nahrál jsem jiný a vše OK
Dík za rady a :poklona:
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

calvero
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od calvero »

Rozběhal někdo ten poslední soft v1.10.49., klasickou instalaci přes usb - nic, vše se jevilo, že OK, avšak po restart zůstalo svítit START 1 a zamrzl, tak jsem zkoušel, přes zadní vypínač a + a rovněž stejná chyba, vrátil jsem se k verzi v1.10.03
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

mne sa to podarilo v pohode rozbehnut. najjednoduchsie ako sa da - nahral som to na usb, koala hned zanuchala fw na kluci, dal som stiahnut, prebehla aktualizacia a ide. ani som nedaval reset do tavarka, ani som nezastavoval oscam, vsetko ide.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
calvero
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od calvero »

který předchozí soft jsi měl??
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

calvero píše:který předchozí soft jsi měl??
1.10.03
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
calvero
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od calvero »

U mne ani ťuk, budu muset si pohrát ve var, trocha to vyčistit, moc se mi sice do toho nechce, pozoruješ nějaké zlepšení ( jedu teď přes HD BOX 9105)
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

v podstate jediny podstatny problem v predchadzajucej verzii bolo zamrzanie pri vyvolani EPG. ale niekedy sa to prejavilo raz za par dni, takze ci sa toto upravilo mi bude zname az o niekolko dni po testovani. s inym problem nemam.
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

tak zamrznutie pri vyvolani epg sa mi uz prejavilo aj v tejto najnovsej verzii. rovnako znovu dochadza obcas k strate udajov v epg. proste zrazu cele epg pre jeden transponder zmizne. musim prepnut na nejaky program z daneho TP, aby sa vsetko znovu nacitalo, co samozrejme trva urcity cas.
Xenox

Příspěvek od Xenox »

caute
Mam obrovsky problem s koalou stale mi pisalo ze program zakodovany tak som prehral soft zo v1.09.90 na v1.10.49 a teraz ked ho zapnem tak mi run nabehne ale potom sa to zasekne na start 1 a je to tak hodiny. nic sa s tym neda robit. neviete co by tomu mohlo byt?
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

Xenox píše:caute
...nic sa s tym neda robit. neviete co by tomu mohlo byt?
Aj mne sa stalo. Co by mohlo pomoct tu uz bolo popisovane, ale zopakujem. Podla tvojich informacii je v poriadku loader, takze:
nahraj si nejaky dobry fw (mozes aj ten najnovsi co ti akoze teraz nesiel, ale mozes aj starsi, ktory ti isiel urcite) na usb kluc. Vyrazne doporucujem pouzit USB disk mensej kapacity (do 2 GB) a naformatovany na FAT. Pripadne meno suboru daj co najjednoduchsi, napr. "fw.ird". Potom Koalu vypni zadnym vypinacom, vloz USB kluc, stlac a drz stlacene tlacidlo CH+ na prednom panely a zapni Koalu zadnym vypinacom. Drz stlacene to tlacidlo CH+ az kym nezacne tahat a zapisovat ten FW z disku. Potom mozes to tlacidlo pustit. FW by sa mal natiahnut, Koala by sa mala restartnut a nabehnut.
calvero
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od calvero »

přesně tak jak MartinNR píše, jinač jsem ten poslední rozchodil (vymazal jsem celej var pak tovární nastavení, vypnutí mašiny přes zadní vypináč a nahraní fw zapnutím zadního a pomocí + na panelu stb, podbné problémy jsou i na HDboxech či anakondě. Čim míň pluginu tím lépe, používám jen mcas + cocont
Honzek
satelitni prijimac: DM800HDse

Příspěvek od Honzek »

Ahoj,

nemáte někdo prosím setting pro Koalu, který by obsahoval 0,8W U*PC. Pokud ano dejte prosím do downloadu pro Koala. Díky. :thankyou:
emilsat
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilsat »

MartinNR píše:tak zamrznutie pri vyvolani epg sa mi uz prejavilo aj v tejto najnovsej verzii. rovnako znovu dochadza obcas k strate udajov v epg. proste zrazu cele epg pre jeden transponder zmizne. musim prepnut na nejaky program z daneho TP, aby sa vsetko znovu nacitalo, co samozrejme trva urcity cas.
Neslo by vypnout epg u Koaly ? Jednou se řešil problem u IPbox_200 epg i teletex a tam to slo nastavit . enigma_1
Dnes my prines kolega koalu a ten samy problem ( zatuhne ) co stim ? Asi do polelnice [-X
Díky všem ....
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

aktualny kanalovy list doladene FANDA + FTA
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=435007#p435007
DJDave
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDave »

emilsat píše:
MartinNR píše:tak zamrznutie pri vyvolani epg sa mi uz prejavilo aj v tejto najnovsej verzii. rovnako znovu dochadza obcas k strate udajov v epg. proste zrazu cele epg pre jeden transponder zmizne. musim prepnut na nejaky program z daneho TP, aby sa vsetko znovu nacitalo, co samozrejme trva urcity cas.
Neslo by vypnout epg u Koaly ? Jednou se řešil problem u IPbox_200 epg i teletex a tam to slo nastavit . enigma_1
Dnes my prines kolega koalu a ten samy problem ( zatuhne ) co stim ? Asi do polelnice [-X
Díky všem ....
Koala mě začala také zatuhávat. Vyzkoušeny originální FW i s čtečkou karet SMIT a stálé zamrzání a nereagování na jakýkoliv povel. Zaslal jsem to na RMA. Tak uvidíme. Zatím mám teď ANACONDU a ta jede v pohodě.

Pošlete to na RMA. :wink:

Jen doplním, že se začal pokaždé sekat obraz a po zhruba 20-30s nastalo celkové zamrznutí.
Naposledy upravil(a) DJDave dne 03.srpen 2012 - 13:37, celkem upraveno 1 x.
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../
I3oris

Příspěvek od I3oris »

DJDave píše: Jen doplním, že se začal pokaždé sekat obraz a po zhruba 20-30s nastalo celkové zamrznutí.
Ja doplnim ze u mna sa to sprava rovnako, ale po cca 15s od uplneho zmrznutia, sa Koala opät rozbehne bez akehokolvek zasahu. Mam podozrenie, ze s to deje prave pocas zapisu novych klucov...
emilsat
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilsat »

DJDave píše:
emilsat píše:
Díky všem ....
Koala mě začala také zatuhávat. Vyzkoušeny originální FE i s čtečkou karet SMIT a stálé zamrzání a nereagování na jakýkoliv povel. Zaslal jsem to na RMA. Tak uvidíme. Zatím mám teď ANACONDU a ta jede v pohodě.

Pošlete to na RMA. :wink:

Jen doplním, že se začal pokaždé sekat obraz a po zhruba 20-30s nastalo celkové zamrznutí.
Pošlete to na RMA
A kam ? když Koala je po záruke :unknown:
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
satnettopejr

Příspěvek od satnettopejr »

fíí, teď mi nabídl kolega Koalu asi za 1500,-, ale jak to tak tady pročítám, tak nevím zda ji vzít :-(. Má to cenu? (je třeba doma vyměnit starý openbox 820; ICE, motor)
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

satnettopejr píše:fíí, teď mi nabídl kolega Koalu asi za 1500,-, ale jak to tak tady pročítám, tak nevím zda ji vzít :-(. Má to cenu? (je třeba doma vyměnit starý openbox 820; ICE, motor)
podla toho, co na nej chces "robit". Ak iba pozerat s vlastnou kartou, pripadne ako klient (nie server) a nepotrebujes ficuriny (podpora ntfs, epg ukladat na usb, a pod), tak s nejakym starsim fw ti podla mna pojde uplne stabilne a budes spokojny.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“